icon

Má význam pokračovať vo vzťahu po 3-ročnej nevere?

27. jún 2025

Ahojte, môj priateľ s ktorým som bola 15 rokov si našiel inú, ťahali to spolu tretí rok.. Posledný rok oficiálne... Rozišiel sa so mnou kvôli nej, je od neho o dosť mladšia, ale úplne sa i tak neodstrihol ani od nášho vzťahu. On sa k nej presťahoval, dovolenky atd... Ale nie je 100% ani s nou..myslím že nie je si istý úplne ani tým vzťahom... Vraj ma ma rad.... Ale neviem ci ma miluje... Možno len tu istotu a, stabilitu... Stále ho milujem.. Su to roky.. Viem, ze ma odsúdite.. Sebahodnota... Len on sa uplne neodstrihol ani odo mňa..nechápem prečo??? Keď ma ju... Ak by sa chcel vrátiť.. Myslíte ma taky vztah vôbec ešte význam?Prosím komenty hejtujuce mi nepíšte.. Samu ma to trápi...

Strana
z6
autor
13. sep 2025
@anonym_0f8699

@anonym_autor ako pokračuje vaše spolužitie?

@anonym_0f8699 zle. Dozvedela som sa ze ju vyhľadal, bol za nou, pretože ho cely čas ignorovala, ale on je doma... neviem prečo tam neostal a co sa stalo. Asi ked vie, ze žije v našom bývaní nechcela s nim riešiť...

anonym_0f8699
13. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_0f8699 zle. Dozvedela som sa ze ju vyhľadal, bol za nou, pretože ho cely čas ignorovala, ale on je doma... neviem prečo tam neostal a co sa stalo. Asi ked vie, ze žije v našom bývaní nechcela s nim riešiť...

@anonym_autor tak vidíš sama,ze to nemá zmysel.To máš stále jasné dôkazy,ze ju má plnú hlavu.Musis sa ty odhodlať a ukončiť to.Ved.toto je trápenie pre všetky 3 strany. Aj ked sa vrátil,to neznamená ze chce byť s tebou.A keby aj zostal s tebou,nebudes mat nikdy pokoj,budes stále sledovať každý jeho krok,aby si videla,ci jej nedal like,.ci.ju nevyhľadáva.Toto naozaj chceš?

autor
13. sep 2025
@anonym_0f8699

@anonym_autor tak vidíš sama,ze to nemá zmysel.To máš stále jasné dôkazy,ze ju má plnú hlavu.Musis sa ty odhodlať a ukončiť to.Ved.toto je trápenie pre všetky 3 strany. Aj ked sa vrátil,to neznamená ze chce byť s tebou.A keby aj zostal s tebou,nebudes mat nikdy pokoj,budes stále sledovať každý jeho krok,aby si videla,ci jej nedal like,.ci.ju nevyhľadáva.Toto naozaj chceš?

@anonym_0f8699 samozrejme, že nechcem. Je to pre mňa veľmi ťažké na psychiku. Viem, musím to ukončiť

anonym_652c39
13. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_0f8699 samozrejme, že nechcem. Je to pre mňa veľmi ťažké na psychiku. Viem, musím to ukončiť

@anonym_autor ja neverim kam az si schopná klesnúť. Fakt si ho vzala naspat ked siel zase za milenkou? Kde mas hrdosť

anonym_3d4aa4
13. sep 2025

Uf aj si ho s tym konfrontovala, ze to vies ? Co vlastne chce, ako si to dalej predstavuje.Ved takto sa zit neda, ze si bude stale odbiehat.V 60+ a takto sa sprava?Ak s nim ostanes, do konca života budes stopovaci pes, on si bude odbiehat kade tade, ked nie k tejto, tak k inej a ty z toho ochories.Stoji ti to zato , ze aj zdravie za nejakeho chlapa polozis? To najcennejšie co mame? Len preto aby si nebola sama? Neverim tomu, ze jedna zena tak dokaze klesnut☹.Je mi ta velmi luto.
Nemate spolu intimitu , preto ju hlada inde, s tym si mala ratat.A zrejme sa u vas uz obnovit neda, ste len spolubyvajuci .Takze aj ked ostane s tebou byvat, intimitu si bude riesit inde.To ti nevadi?

autor
13. sep 2025
@anonym_0f8699

@anonym_0f8699 ved môže ísť k nej, nemusí sa držať doma, ma voľnú cestu. Ostal tu.

cacianka
13. sep 2025
@deti95060810

sa ti čudujem .... už by som ho kopla do nohy - minimálne.

@deti95060810 🥚🥚🍌

anonym_3d4aa4
13. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_0f8699 ved môže ísť k nej, nemusí sa držať doma, ma voľnú cestu. Ostal tu.

@anonym_autor
Ked ho nechce, nejde.Keby ho chcela, tak uteka, čo mu sily stacia.Ale si pis, keby mal moznosti, aj u inej, za tebou sa ani neobzrie.Vase partnerstvo je davno mrtve, zakladne piliere vztahu su znicene.Neda sa na nicom stavat.Je to obycajny vychcany manipulator
Ako vlastne fungujete a travite cas? Varis, peries aj pre neho?Aj sa bavíte o vasom kamaratskom ,,vztahu,,? Skus navrhnut poradnu, ked odmietne , nema ziaden zaujem o vas dvoch, iba ta vyuziva ked ho druha odmieta

anonym_652c39
14. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor tebe to vobec neni trápne, ze ho vzdy prichýlis ked ho milenka vyhodí a nazývas to vzťahom?

anonym_0f8699
14. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor uz to tu opakujem viac krát...ty mu dovolíš aby odišiel,ale ostal... mám pocit ze ťa to teší, berieš to ako znak, však môže ist,ale ostal,ze to je znamenie alebo dôkaz,ze chce teba...Nie,to je omyl,on ťa nechce, chce ju!! Pochop to uz a urob nuz konečne rázny krok!! Odid od neho ty, alebo ho vyhod,alebo kopni ho do zadku, alebo hocičo len aby si sa od neho odpútala.Toto nie je láska z jeho strany,ty si len tá druhá možnosť. Tá druhá ma viac rozumu ako ty, prepáč... Nechápem čím je pre teba taky výnimočný tento chlap,ze toto.vsetko znášaš.

autor
16. sep 2025
@anonym_0f8699

@anonym_autor uz to tu opakujem viac krát...ty mu dovolíš aby odišiel,ale ostal... mám pocit ze ťa to teší, berieš to ako znak, však môže ist,ale ostal,ze to je znamenie alebo dôkaz,ze chce teba...Nie,to je omyl,on ťa nechce, chce ju!! Pochop to uz a urob nuz konečne rázny krok!! Odid od neho ty, alebo ho vyhod,alebo kopni ho do zadku, alebo hocičo len aby si sa od neho odpútala.Toto nie je láska z jeho strany,ty si len tá druhá možnosť. Tá druhá ma viac rozumu ako ty, prepáč... Nechápem čím je pre teba taky výnimočný tento chlap,ze toto.vsetko znášaš.

@anonym_0f8699 lebo som sprostá viem to, bol za nou, nedokážem odísť z nášho bývania, viem, ze musím, ona ho poslala naspäť kým som tu, opäť to s nim skončila vraj nadobro, neprijala ho, viem, ze je to sprosté, ale aspoň to nemá on také ľahké kvôli tej zrade voči mne, co ma teší.

mk22
16. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_0f8699 lebo som sprostá viem to, bol za nou, nedokážem odísť z nášho bývania, viem, ze musím, ona ho poslala naspäť kým som tu, opäť to s nim skončila vraj nadobro, neprijala ho, viem, ze je to sprosté, ale aspoň to nemá on také ľahké kvôli tej zrade voči mne, co ma teší.

@anonym_autor prepáč, zabijas čas, roky s chlapom ktorý si ta neváži, ani ta nechce.
Ako môžeš byt tak hlúpa?
On sa jej vtiera a vyhladava ju. Teba ma u prdele.
Véd skus odist a uvidíš za ktorou pobeží.
Ty to nebudeš.

anonym_652c39
16. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor nedávno tu niekto písal ze ak by bol hore manžel na útese a dole manželka s milenkou ze ktorej by hodil lano, vo vašom prípade by si teba urcite nevybral. Nerozumiem ako so sebou dokážeš zit to je strasne ponižujúce. Dufam ze nemate deti, taka žena ako ty nech ich radsej nema

anonym_652c39
16. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor ty naozaj nechápeš ze s tebou nikdy neplánoval budúcnosť? Po 15 rokoch si iba priateľka ktorá mu nestačila a ty sa mu podhadzujes aj ked ta nechce

anonym_0f8699
4. dec 2025

@anonym_autor autorka ako pokračuje vaše spolužitie?

Strana
z6