icon

Má vzťah na diaľku budúcnosť?

Včera o 10:13

Spoznala som sa pred 3 rokmi s jednym chlapom, no bol dva dni pred odchodom do prace do zahranicia a na slovensku je tiez z uplne ineho mesta ako ja, asi 300km inde. Kamaratky mi hovorili nech ho zablokujem lebo to aj tak nebude fungovat lebo ja mam vysoku skolu a on nema asi ani maturitu, ale to mi bolo jedno. Od zaciatku to bolo velmi silne no ani sa nic nestihlo stat kedze odchadzal. Napriek tomu sme spolu v dennom kontakte, piseme si a volame si skoro kazdy den. Obaja sme za ten cas mali znamosti ale aj to sme si povedali. Velmi si rozumieme, asi som si takto este nikdy so ziadnym chlapom nesadla. Niekedy by som vsak uz chcela by pri nom realne, citim sa pri nom tak pokojne no zatial stale iba planujeme. Ja musim na slovensku ostat este 4 roky, potom planujem zahranicie tiez, ale je to este dlhy cas. Ked pride na slovensko, je tu len 3 dni, v meste daleko odomna. Navrhla som mu, ze by sme si mohli urobit napriklad niekde vylet, no nejak na to nereagoval, ze by chcel. Casto krat mi povie, ze pride na slovensko na viac dni a ze sa stretneme, no vzdy potom napise ze to asi nestihne. Teraz isiel na dva mesiace na dovolenku na bali. Trochu ma zamrzelo, ze tam ist vie ale za mnou nie. Ma to podla vas vyznam? Preco ma potom kontaktuje, ked sa nechce stretnut?

anonym_91c4b2
Včera o 10:17

Doma má manželku a 2 deti?

autor
Včera o 10:20
@anonym_91c4b2

Doma má manželku a 2 deti?

@anonym_91c4b2 nie

donna1661
Včera o 10:21

@anonym_autor A rozprávala si sa aj s ním čo momentálne teraz cítiš ? Najlepšie je keď sa s ním o tom porozprávaš či to ma zmysel ďalej pokračovať….

dzulli1980
Včera o 10:22

Proste si potrebuje len vyplniť voľný čas ... preto Ťa kontaktuje ... keby chcel, už by ste sa boli dávno stretli ... muži rozmýšľajú úplne inak ako ženy ... a možno má doma ženu a dve, tri deti.

anonym_91c4b2
Včera o 10:24
@anonym_autor

@anonym_91c4b2 nie

@anonym_autor aby si nebola prekvapená

anonym_4c71d3
Včera o 10:24

Nie nema to vyznam. Keby to aj skusite tak sa budete navzajim brzdit vo svojich planoch.
Keby to aj malo buducnost uz davno by ste sa aspon stretli. Ked chlap chce tak si najde sposob a nezostalo by to len pri pisani a volani.
A teraz to napisem sice hnusne ale podla mna to je realita ze aj keby ta chcel len pretiahnut tak si najde sposob ako sa stretnut. Radsej sa nenamotavaj na niekoho koho poznas len virtualne a zvysok si idealizujes.

autor
Včera o 10:27
@donna1661

@anonym_autor A rozprávala si sa aj s ním čo momentálne teraz cítiš ? Najlepšie je keď sa s ním o tom porozprávaš či to ma zmysel ďalej pokračovať….

@donna1661 ano, ale stale iba naslubuje a potom nic. Tohto roku na slovensko ani nepride lebo kvoli tej dvojmesacnej dovolenke asi dalsiu dovolenku uz nedostane ale povedal ze mozem prist ja k nemu tam. Vie, ze to zase asi ja nemozem lebo mam toho hrozne vela a volno mam asi dva tyzdne v lete.

anonym_6a46af
Včera o 10:33

Ak by mal zaujem o cosi viac, chova sa inak, ked pride na Sk, planoval by cas s tebou, sam od seba by ta volal
Toto mi pride ako, ze si dobra kamoska, ked sa nusdi, popise si alebo ak potrebuje poradit a tam to konci, vyhovuje mu, ze nic viac
Aspon ze na jednorazovky ta nenamotava/nemotal
Pusti z hlavy, uz si sa namotala dost

anonym_91c4b2
Včera o 10:33

Vieš s kým bol na Bali? Nevolal ťa so sebou? Bola si niekedy iného doma? Skús si dať dve a dve dokopy a rozjasní sa ti.

anonym_91c4b2
Včera o 10:34
@anonym_91c4b2

Vieš s kým bol na Bali? Nevolal ťa so sebou? Bola si niekedy iného doma? Skús si dať dve a dve dokopy a rozjasní sa ti.

@anonym_91c4b2 uňho doma

autor
Včera o 10:34
@anonym_4c71d3

Nie nema to vyznam. Keby to aj skusite tak sa budete navzajim brzdit vo svojich planoch.
Keby to aj malo buducnost uz davno by ste sa aspon stretli. Ked chlap chce tak si najde sposob a nezostalo by to len pri pisani a volani.
A teraz to napisem sice hnusne ale podla mna to je realita ze aj keby ta chcel len pretiahnut tak si najde sposob ako sa stretnut. Radsej sa nenamotavaj na niekoho koho poznas len virtualne a zvysok si idealizujes.

@anonym_4c71d3 neviem potom naco je to dobre ma tolko kontaktovat naozaj. Uz som sa minule kvoli tomu nanho nastvala a par dni som mu nereagovala, lebo kam to vedie.

anonym_91c4b2
Včera o 10:38
@anonym_autor

@anonym_4c71d3 neviem potom naco je to dobre ma tolko kontaktovat naozaj. Uz som sa minule kvoli tomu nanho nastvala a par dni som mu nereagovala, lebo kam to vedie.

@anonym_autor páčiš sa mu, vzrušuješ ho, možno sa pri vašej komunikácii odbaví. Dokazuje si koľko báb dokáže opantať. Ktovie s koľkými ešte si takto píše.

autor
Včera o 10:38
@anonym_91c4b2

@anonym_91c4b2 isiel sam. Nevolal pretoze mam toho vela, vkuse pracujem a teraz si nemozem spravit pauzu. Unho som nebola ale je urcite sam, to som si ista. Nie len preto ze volame kazdy den na videohovor a viem ze byva so spolubyvajucim ale toto mam fakt overene, ze nema rodinu ani manzelku.

januska12323
Včera o 10:50

Ako to môžeš mať overené keď ho poznáš len z písania? Si len jedna z mnohých zábaviek na voľný čas. Na Bali môže byť s ozajstnou frajerkou a ty sa to nikdy nedozvieš.

anonym_2143d9
Včera o 11:07

Prepac, vy nemate vztah. Iba si pisete, nie ste spolu a stracas cas. Tri roky zatial. A este nema na teba ani cas sa stretnut, aj ked pride na sk ... Bud sa zoberies a pojdes co najskor za nim, alebo stracaj cas dalej. Jedneho krasneho dna ti povie, ze to nema vyznam a niekoho tam stretol.

crazy_cat_lady
Včera o 11:12

Keby si mala 20, chapem, ze sa nechavas namotavat, ale snad aj sama vidis, ze si len vyplnenie jeho volneho casu a ziadnu buducnost s tebou neplanuje

donna1661
Včera o 11:33
@anonym_autor

@donna1661 ano, ale stale iba naslubuje a potom nic. Tohto roku na slovensko ani nepride lebo kvoli tej dvojmesacnej dovolenke asi dalsiu dovolenku uz nedostane ale povedal ze mozem prist ja k nemu tam. Vie, ze to zase asi ja nemozem lebo mam toho hrozne vela a volno mam asi dva tyzdne v lete.

@anonym_autor úprimne ti poviem že nestrácaj svoj čas čakaním….raz to olutuješ

danica2711
Včera o 12:18

@anonym_autor dievča zlaté, toto bohužiaľ nikam nevedie...

enmery
Včera o 12:28

Stratiť 3 roky, ešte koľko rokov potrebuješ stratiť, aby si sa prebrala?Vieš, ako sa hovorí, nikto Ti nemôže dať to, čo Ti ja viem nasľubovať. A to nehovorím o yom, že reálne vôbec nevieš, aký je vo vzťahu, ty si sa zabuchls len do SVOJEJ predstavy o ňom, nie do reality. Večný sľuboveč je úplne ten najhorŝí partner, chlap leď o ženu má, prenesie aj polku sveta, aby s ňou bol. Asi tak.

anonym_6254e4
Včera o 13:34

Podla mna je teply, ked ma spolubyvajuceho, ale hra to, ze nie je, a preto si s tebou vola, pise, nech to vyzera, ze je normalny …. alebo je cely divny 🙈

anonym_6725b0
Včera o 14:00

si ďalšia čiarka na jeho zozname frajeriek

anonym_66318a
Včera o 15:01

Buď si ešte veľmi mladá alebo strašne naivná. Asi kombinácia, keďže nepíšeš vek a len to že tu musíš ešte 4 roky ostať.
Buď má
1. Ženu
2. Priateľku
3. Si len ďalšia v zozname
4. Je teplý 🧐

sisaka
Včera o 15:47

Myslím si, že pre mnohých bude AI vykúpením. Tá neschopnosť používať vlastný mozog, vyvodiť si závery, logicky uvažovať je niekedy až zarážajúca.

@anonym_autor stojíš si na vedení? Nechce byť s tebou a ani ty sa nejdeš pretrhnúť, aby ste sa stretli.
Keby chcel byť s tebou, tak strávi celé 2 mesiace voľna s tebou, alebo “obetuje” mesiac na Bali a strávi zvyšný čas s tebou.
Čo čakáš od človeka, čo ti 3 roky niečo sľubuje a nič? Keby 3 mesiace, ok beriem, nevyšlo nedá sa, ale 3 ROKY?
Daj mu zbohom a hľadaj si niekoho fyzicky prítomného.

janinah
Včera o 19:16

Keď muž ženu chce,tak vie prísť aj z Marsu. Ty zbytočne stracaš čas a raz to budeš ľutovať. Ale zjavne chalan vie ako ťa obalamutiť.A sam isiel na Bali,chudáčik....😉