Má vzťah so zadaným mužom perspektívu?
asi tu dostanem veľký bič.mozno si aj nič iné nezasluzim ale nedá mi to nepodelit sa nepočuť nejaké názory aj od iných, keďže sa nemám s kým o to podeliť.Zacala som sa stretavat so zadaným mužom,veľké sympatie a chémia. To bolo prvotne, aj keď to boli proti mojim zásadám tak predsa som podľahla lenže už po prvom stretnutí sme si obaja uvedomili že nešlo len o sex ktorý bol mimochodom uzasny. Už sú to tri mesiace a my spolu trávime piatky soboty nedele, vtedy je na Sk, potom odide do Viedne a žije tam. Neviem vám to vysvetliť, keďže si budete myslieť že som naivná. Ale nejde len o sex. Cítim z neho to ako sa ku mne správa ako mu na mne záleží vidím ako sa na mňa pozerá. Nikdy som nestretla niekoho s kým by to bolo také silne a prirodzene ako s ním. Svoju priateľku chce opustiť aj keď je to preňho ťažké lebo hovorí že jej nechce ublizit aj keď vie že takto jej ubližuje ešte viac. Mňa by zaujímala čo inak vôbec vzťah s takýmto mužom ma perspektívu. Ma s tým niekto skúsenosť. Asi by som mala veľké otázniky či to neurobí aj mne. No neviem.ako postupovať.. alebo to úplne seknúť?
@anonym_autor keby chcel tak sa s priateľkou dávno rozíde....asi tolko k tomu....ale chce to len čas, aby si to pochopila.....
Co mas ty take uzasne co mu cez tie vikendy poskytujes co priatelka nema? Doteraz s nou trpel a cakal na teba?
Viac muzskych kamaratov by ste potrebovali aby vam porozpravali o tom ako muzi uvazuju, ako vyuziju prilezitost, ako sa zo zien smeju.
@anonym_951ed8 zo zien sa smeje len debil
Priatelku bude opustat este par mesiacov, rokov. Az dovtedy ju bude opustat, kym mu na teba nepride a nevykopne ho sama. Potom sa priplazi ako zmoknuty pes. Takze ano, ma to perspektivu, ty len trpezlovo cakaj, tvoj cas este pride
proste je to geroj , rano jednu posexuje a do vecera sa naplni a ma druhu , ci? takto sa to robi
@anonym_480729 takto sa to robí do psej matere, ticho závidím 🙂
To je 1000x opakovany kalerab :
chcem ju opustit / rozvediem sa ALE a nasleduju "vazne dovody" preco nejde. Ak je to len priatelka a nie su tam deti, moze byt volny za minutu.
Si namotana a nevidis realitu. Aj keby nejako zazracne presiel k tebe, tak chces chlapa s moralkou podvodnika ? Dnes to robi jej, zajtra to urobi tebe.
@anonym_autor nepochopim, ze toto zeny robia. Si predstav, ze ty si ta priatelka - sedis doma, myslis si, ze tvoj priatel je v praci, na sluzobke, na navsteve rodicov - vymysli si cokolvek, a on zatial prasi nejaku radodajku, co nema kuska sebahodnoty? Alebo si predstav - co ak nie si jedina? Chce opustit priatelku, ale nechce jej ublizit? A toto co robi jej akoze neublizi, ked sa to dozvie? A porozmyslaj, preco je mu s tebou dobre - s priatelkou zije, maju spolocne radosti ale aj starosti - cize nejaku zodpovednost, takze to nie je len prechadzka rajom. A s tebou si uziva - vsetko je ruzove, krasne, bez zodpovednosti, bez vycitiek, hadok - proste jedna radost. Ale casom ti to bude malo. Aj ty budes chciet viac a pridu hadky a vycitky. Hadaj co urobi - preskoci na dalsiu.
Gratulujem ti dievca, si hnoj. A bez okolkov ti prajem, aby si raz pocitila tu zradu na vlastnej kozi.
@katarinaba Ja ti poviem presne, preco to robia. Lebo chlapov, aky je henten (je z neho hotova od chvile, ked sa spoznali) je malo. Ukaz jej 10 dalsich zodpovednych, ktori nepodvadzaju, oznaci ich za kamaratov a sexovat bude s kurevnikom.
@enmery Proc ? Hormony, priroda, evolucia. Proste je ten chlap zaujimavy a pritazlivy. Rovnaky mechanizmus sposobi, ze muz ma vztah s nejakou toxickou zenskou, hlavne ked ma sexi telo a prehlta.
@patrike tolko pravdy z muzskej klavesnice. Bodaj by to niektore aj chapali. Mas odo mna 👍👏
@anonym_951ed8 zo zien sa smeje len debil
@anonym_d84a7d bingo, take jednoduche to je 🤣 Nie, z takýchto zien sa smeju vsetci, aj velmi inteligentni muzi.
@anonym_d84a7d bingo, take jednoduche to je 🤣 Nie, z takýchto zien sa smeju vsetci, aj velmi inteligentni muzi.
@anonym_951ed8 inteligentnych muzov potom nepoznas.
@anonym_951ed8 inteligentnych muzov potom nepoznas.
@anonym_d84a7d pozri, mna tvoje naivne domnienky netrapia, pokojne si ver, ze muzi si vazia handry alebo, ze je zvlastna sorta, ktora odolava ked sa mu taka posklada do postele.
Svet je ovela pestrejsi ako v serialoch alebo odkial mas tieto naivne idealisticke predstavy .
@anonym_autor budem asi jedna z mala, ale ak ma naozaj záujem opustit priatelku a vztah nefunguje, tak to ma perspektivu. S mojím snubencom sme sa spoznali ked sme boli obaja v nefunkcnych vztahoch, ale naozaj v nefunkcnych. Od zaciatku sme obaja vedeli ze chceme byt spolu a uz sme a coskoro bude svadba
@anonym_autor budem asi jedna z mala, ale ak ma naozaj záujem opustit priatelku a vztah nefunguje, tak to ma perspektivu. S mojím snubencom sme sa spoznali ked sme boli obaja v nefunkcnych vztahoch, ale naozaj v nefunkcnych. Od zaciatku sme obaja vedeli ze chceme byt spolu a uz sme a coskoro bude svadba
@anonym_1c0bbe A o nieco neskor rozvod. V tejto ruskej rulete mas 50% sancu do 7 rokov ... plus minus.
@anonym_d84a7d pozri, mna tvoje naivne domnienky netrapia, pokojne si ver, ze muzi si vazia handry alebo, ze je zvlastna sorta, ktora odolava ked sa mu taka posklada do postele.
Svet je ovela pestrejsi ako v serialoch alebo odkial mas tieto naivne idealisticke predstavy .
@anonym_951ed8 poznam dost muzov. a ani jeden si zo zien srandy nerobi. takze to je skor o tvojom okoli, s akymi ludmi sa stykas.
@anonym_1c0bbe A o nieco neskor rozvod. V tejto ruskej rulete mas 50% sancu do 7 rokov ... plus minus.
@patrike sam nemas vztah. a uz druhy den ta vidim v kazdej diskusii ze sa prezentujes ako expert na vztahy. je to smiesne.
@anonym_autor Až na výnimky platí zásada, že každá aj tá najväčšia chémia časom opadne a ostane to, ako sú ľudia nastavení. Ak sú ľudia nastavení na budovanie vzťahu, obohacovanie sa, vzájomné spestrovanie si prítomnosti ostane vzťah fungovat, ak sú nastavení, že opadne chémia, nájdem si novú "chémiu" a pôvodnú opustím, tak sa kolobeh opakuje. V tomto prípade si myslím, že ak sa dáte dokopy a on aj opustí priateľku, tak o pár rokov budeš v pozícií priateľky, ktorú chce opustiť, kvôli novej "chémií".
@anonym_d84a7d Ako vies zaradit uplne neznameho kamsi ? Na zaklade coho ?
@patrike na zaklade bludov co pise.
@patrike na zaklade bludov co pise.
@anonym_d84a7d Nebolo by lepsie diskutovat k teme, co autorke poradime a aky mame na nu nazor, nez vyrabat slamenych panakov (teda ked chapes, co tym myslim) ?
Zober si farara (katolickeho), nema vztah (alebo by nemal mat) a ludia sa mu zveruju s partnerskymi problemami a casto ziadaju aj nejako nasmerovat.
@enmery Proc ? Hormony, priroda, evolucia. Proste je ten chlap zaujimavy a pritazlivy. Rovnaky mechanizmus sposobi, ze muz ma vztah s nejakou toxickou zenskou, hlavne ked ma sexi telo a prehlta.
@patrike Inak toto som nikdy nepochopila dolezitost, toho, ze “prehta” ako keby to bolo nejake vynimocne ci raritne. Podla mna to robi kazda tak.
@anonym_d84a7d Nebolo by lepsie diskutovat k teme, co autorke poradime a aky mame na nu nazor, nez vyrabat slamenych panakov (teda ked chapes, co tym myslim) ?
Zober si farara (katolickeho), nema vztah (alebo by nemal mat) a ludia sa mu zveruju s partnerskymi problemami a casto ziadaju aj nejako nasmerovat.
@patrike ale ty jej radis bludy. to radsej neradit

Co mas ty take uzasne co mu cez tie vikendy poskytujes co priatelka nema? Doteraz s nou trpel a cakal na teba?
Viac muzskych kamaratov by ste potrebovali aby vam porozpravali o tom ako muzi uvazuju, ako vyuziju prilezitost, ako sa zo zien smeju.