Má vzťah so zadaným mužom perspektívu?
asi tu dostanem veľký bič.mozno si aj nič iné nezasluzim ale nedá mi to nepodelit sa nepočuť nejaké názory aj od iných, keďže sa nemám s kým o to podeliť.Zacala som sa stretavat so zadaným mužom,veľké sympatie a chémia. To bolo prvotne, aj keď to boli proti mojim zásadám tak predsa som podľahla lenže už po prvom stretnutí sme si obaja uvedomili že nešlo len o sex ktorý bol mimochodom uzasny. Už sú to tri mesiace a my spolu trávime piatky soboty nedele, vtedy je na Sk, potom odide do Viedne a žije tam. Neviem vám to vysvetliť, keďže si budete myslieť že som naivná. Ale nejde len o sex. Cítim z neho to ako sa ku mne správa ako mu na mne záleží vidím ako sa na mňa pozerá. Nikdy som nestretla niekoho s kým by to bolo také silne a prirodzene ako s ním. Svoju priateľku chce opustiť aj keď je to preňho ťažké lebo hovorí že jej nechce ublizit aj keď vie že takto jej ubližuje ešte viac. Mňa by zaujímala čo inak vôbec vzťah s takýmto mužom ma perspektívu. Ma s tým niekto skúsenosť. Asi by som mala veľké otázniky či to neurobí aj mne. No neviem.ako postupovať.. alebo to úplne seknúť?
Vies co urob?Povedz mu,ze chces byt iba jeho dobra kamaratka,alebo skratka ze sa mozete stretavat ale bez sexu,kedze ma priatelku.Ze tak to citis.A uvidis potom o com to je a pre koho sa rozhodne 😉
@maminkadeticiek ooooo skvelá rada🙂👍
@anonynom_autor
No vieš čo? Shit Happens! (Ok blbo napísané ale všetci rozumejú).
Tiež sa mi stalo. Hrozne, lebo som bola vždy pri takýmto vytrtom, že zadaného mať. Ale tu to fakt bolo magické, čarovné fúha! Videli sme sa, a ostali sme stáť obaja a s otvorenými ústami, čas ostal stáť. Predtým mi o ňom a jeho priateľke hovorila jeho mama. Medzi riadkami som vycítila, že to tam hapruje i keď o nej nehovorila v zlom. Tá chémia sa po pár minútach medzi nami dala krájať, doslova! Bola to situácia, z ktorej som nemohla odísť. Bola som tam totiž v práci. No čo, ešte aj kolegyňa si nohu zlomila, takže som robila dlho nadčasy. Asi týždeň sme to vydržali a potom to už nešlo, magnety sú proti tomu nič, čo sa týka tej príťažlivosti.
Mala som voči nej hrozne výčitky, on o nej pol zlého slová nepovedal, naopak skôr!
Stal sa z nás pár, milenci. Povedal mi, že priateľka si potrebuje dorobiť záverečné skúšky v škole a počká, kým bude hotová. Dva mesiace by to bolo. Medzitým o Tom už vedela jeho mama, skryť sa to nedalo od prvého dňa už. Nevedeli sme sa ani normálne pozrieť na seba bevtoho klasického "priblbleho" zamilovaného úsmevu. Od začiatku sme sa dokonale dopĺňali, pri bežnom fungovaní, ladili sme spolu pri práci akoby sme dopredu vedeli, ktorí z nás čo potrebuje. Bolo to akoby sme si čítali myšlienky. Žiaľ, mal hrozne vychcany tetu a celá žhava to tej jeho priateľke povedala. Videla nás kde nemala...
Bola som strašne vyrobená. Jasne, aj na seba. Ale on o nej nikdy zlého slová nepovedal, neurobila jedinú chybu vo vzťahu, VZDY! Pri ňom stala v ťažkých situáciách a že ich veru nebolo málo!! Ja som ju svojim spôsobom mala rada a vrazila som si ju - i keď to zrovna odocmna vyznieva isto divné, smiešne. Ale presne tak to bolo. Mala som ju v úcte a hrozne na hnevali, že jej to povedala tetka a nie on a ešte pred tými skúškami.
Rozišiel sa s ňou, v kľude ale sa dohodli, že sa odsťahuje až po skúškach keď si nájde nový byt. Ten bol jeho.
Jedného dňa, keď už bývalá inde a ja už neho, ho čakala pred dverami. My sme prišli akurát s nákupu. Podala mi ruku, predstavila sa menom a bola fajn. Teda v zmysle že mi klesne aspom mohla mať chuť vyskrabat oči... Ale ona nie. U keď bola hrozne nešťastná, necítila som z nej ani jej výrazu štipku nenávisti. Skôr lásku ku nemu a hrozný žiaľ.
Chcela sa porozprávať, zavolal ju dnu. Ja som išla do tej najvzdialenejších izby. Aj tak som počula útržky rozhovoru. Dosť jasne jej povedal pár krát - nie, prestaň! (Chcela ho pobozkať. Povedal mi) A potom ešte - nie, myslíš sa, nie je pre mňa len omyl ani chvíľková milenka. Máme spolu vzťah. Ona mu povedala, že pokiaľ som len obyčajná chvíľková nevera, odpustí mu a začnú odznova.
Po hodine asi odišla. Bola to hrozna situácia, fakt som s takým niečím nerátala.
Dlho to bol masaker, lebo tiež jej nechcel ublížiť a mal ju rád. Na jednej veľkej rodinnej oslave som si jej zastala a vytočila sa. Ona bola taká silnejšia a jeho iba teta mi povedala, že sa k nemu viac hodín lebo som stihla. Do mňa 100 čertov. Teta sa so mnou celý večer už nebavila po mojej odpovedi. Jasne, že som si jej zastala. Nenávidím, keď niekto takto opoclvrzkivo hovorí o silnejších a zvlášť v takej situácii.
Boli sme spolu cez dva roky. No boli tam veľmi vážne dôvodu, ktoré má donútili vzťah ukončiť. Napriek tomu, že to medzi nami v mnohých smeroch až nenormálne dokonale fungovalo, nebolo pre mňa možné ostať. Trpela som kôli tomu rok, hrozne. On mi zatajil nejaké "maličkosti" o jeho zdravotnom stave.
A potom, po čase sa oni dvaja k sebe vrátili. Či sú spolu dodnes, to neviem. Ale dúfam že ani a šťastnejší ako kedykoľvek predtým ♥️
Tým som ťa asi veľmi nepotešila, no keby sa reálne chcela rozísť ten tvoj, už to dávno urobí. Toľko k tomu, že chce byť len s tebou. Takto to nebude dlhodobo fungovať. Je to hrozne pre všetkých zúčastnených. Ona asi tiež nebude na hlavu padnuta a už možno aj niečo tuší.
Takže kľudne by ti mohlo mať aj budúcnosť, aj u nás by mali, len nie taký aký by som bola schopná uniesť. On by sa so mnou nerozišiel, boli sme spolu "celok, jedna duša". Preto to aj mňa tak bolelo.
Ale z tvojho príspevku náplň skôr pocit, že on ma dve ženské, ktoré ho priťahujú a nemieni sa ich vzdať ani jednej.
@anonym_autor keď som sa rozviedla, zoznámila som sa s mužom, s ktorým som sa cítila podobne. Každú voľnú chvíľu bol so mnou a bulikal mi kaleráby, ako mu je so mnou úžasne, ako mi postaví dom, ako sa budem starať o nášho syna, ktorého mu jeho ex nedala a podobné žvásty. Bola som v siedmom nebi. Až do chvíle, kým som ho nestretla na akcii v meste s celou rodinou (!) Nebol rozvedený a okrem syna (!) mal dve dcéry. Keby som mohla, vyškriabala by som mu v tej chvíli oči! Bola som naštvaná, že klamal a bola som naštvaná, že som mu uverila a dúfala v krásnu budúcnosť. Navyše som sa pred jeho manželkou neskutočne hanbila! keby som vedela, že je ženatý, nedala by som s ním ani kávu. Ako podvádzaná exmanželom veľmi dobre viem, ako zrada bolí a nikdy by som vedome žiadnej žene neublížila. Zamysli sa nad tým. Perspektíva vašej budúcnosti je v JEHO rukách.
Hmm,inak teraz som si uvedomila,ze moj muz bol v 2 rocnom vztahu,ked sme sa spoznali na jednej akcii.Vypuklo to medzi nami okamzite a trvalo cca tyzden kym si to rychlo upratal v hlave, rozisiel sa a byvalou a zacali sme spolu oficialne chodit.A teraz sme roky manzelia a mame rodinu.
Cize ak muz skutocne chce urobi to ihned a nepotrebuje aby ho o to nikto prosil.
@anonym_951ed8 poznam dost muzov. a ani jeden si zo zien srandy nerobi. takze to je skor o tvojom okoli, s akymi ludmi sa stykas.
@anonym_d84a7d ale prdlajz. Nestaci ich poznat, treba citat s porozumenim a nemusela by si tu vypisovat dokola to iste. Musia to byt kamarati, partia kde odhodia masky.
Tvoji kolegovia s kongresu su uplne ini na chate atd.
Ludia,ja sa vam divim,ze vynakladate usilie do tem,kde sa autor uz neozyva,nereaguje.V konecnom dosledku pri takychto temach to konci tym,ze sa tu bavite medzi sebou.Uz ked niekto realne potrebuje pomoc/radu,popisat,tak hadam sa angazuje a pise dalej,chyta sa komentov,reaguje,suhlasi alebo oponuje,odpoveda.No taketo temy (je ich tu dost)kde autor nieco vypluje zo seba a viac ani len bodku nenapise,mi pride,ako debata do vetra.Len aby malo MK kliky,dosahy,aby sa debatovalo,mozno to pise niekto,kto si na tom potom na svojej hlavnej stranke (Ig ci fb a pod)skopiruvava odpovede,debaty,nahana lajky.Jasne,v krajnom pripade si naozaj niekto zalozi temu a teda bud nema cas,alebo len cita rady a uz nepise.No vynakladat svoje usilie na to,aby sme odpovedali niekde,kde je hlucho prazdno,kde uz sa autor ani nemyhne?na co?si tu len debatite svoje nazory,tak ako ja a autor uz mozno ani nevie,ze to tu pisal.
@anonynom_autor
No vieš čo? Shit Happens! (Ok blbo napísané ale všetci rozumejú).
Tiež sa mi stalo. Hrozne, lebo som bola vždy pri takýmto vytrtom, že zadaného mať. Ale tu to fakt bolo magické, čarovné fúha! Videli sme sa, a ostali sme stáť obaja a s otvorenými ústami, čas ostal stáť. Predtým mi o ňom a jeho priateľke hovorila jeho mama. Medzi riadkami som vycítila, že to tam hapruje i keď o nej nehovorila v zlom. Tá chémia sa po pár minútach medzi nami dala krájať, doslova! Bola to situácia, z ktorej som nemohla odísť. Bola som tam totiž v práci. No čo, ešte aj kolegyňa si nohu zlomila, takže som robila dlho nadčasy. Asi týždeň sme to vydržali a potom to už nešlo, magnety sú proti tomu nič, čo sa týka tej príťažlivosti.
Mala som voči nej hrozne výčitky, on o nej pol zlého slová nepovedal, naopak skôr!
Stal sa z nás pár, milenci. Povedal mi, že priateľka si potrebuje dorobiť záverečné skúšky v škole a počká, kým bude hotová. Dva mesiace by to bolo. Medzitým o Tom už vedela jeho mama, skryť sa to nedalo od prvého dňa už. Nevedeli sme sa ani normálne pozrieť na seba bevtoho klasického "priblbleho" zamilovaného úsmevu. Od začiatku sme sa dokonale dopĺňali, pri bežnom fungovaní, ladili sme spolu pri práci akoby sme dopredu vedeli, ktorí z nás čo potrebuje. Bolo to akoby sme si čítali myšlienky. Žiaľ, mal hrozne vychcany tetu a celá žhava to tej jeho priateľke povedala. Videla nás kde nemala...
Bola som strašne vyrobená. Jasne, aj na seba. Ale on o nej nikdy zlého slová nepovedal, neurobila jedinú chybu vo vzťahu, VZDY! Pri ňom stala v ťažkých situáciách a že ich veru nebolo málo!! Ja som ju svojim spôsobom mala rada a vrazila som si ju - i keď to zrovna odocmna vyznieva isto divné, smiešne. Ale presne tak to bolo. Mala som ju v úcte a hrozne na hnevali, že jej to povedala tetka a nie on a ešte pred tými skúškami.
Rozišiel sa s ňou, v kľude ale sa dohodli, že sa odsťahuje až po skúškach keď si nájde nový byt. Ten bol jeho.
Jedného dňa, keď už bývalá inde a ja už neho, ho čakala pred dverami. My sme prišli akurát s nákupu. Podala mi ruku, predstavila sa menom a bola fajn. Teda v zmysle že mi klesne aspom mohla mať chuť vyskrabat oči... Ale ona nie. U keď bola hrozne nešťastná, necítila som z nej ani jej výrazu štipku nenávisti. Skôr lásku ku nemu a hrozný žiaľ.
Chcela sa porozprávať, zavolal ju dnu. Ja som išla do tej najvzdialenejších izby. Aj tak som počula útržky rozhovoru. Dosť jasne jej povedal pár krát - nie, prestaň! (Chcela ho pobozkať. Povedal mi) A potom ešte - nie, myslíš sa, nie je pre mňa len omyl ani chvíľková milenka. Máme spolu vzťah. Ona mu povedala, že pokiaľ som len obyčajná chvíľková nevera, odpustí mu a začnú odznova.
Po hodine asi odišla. Bola to hrozna situácia, fakt som s takým niečím nerátala.
Dlho to bol masaker, lebo tiež jej nechcel ublížiť a mal ju rád. Na jednej veľkej rodinnej oslave som si jej zastala a vytočila sa. Ona bola taká silnejšia a jeho iba teta mi povedala, že sa k nemu viac hodín lebo som stihla. Do mňa 100 čertov. Teta sa so mnou celý večer už nebavila po mojej odpovedi. Jasne, že som si jej zastala. Nenávidím, keď niekto takto opoclvrzkivo hovorí o silnejších a zvlášť v takej situácii.
Boli sme spolu cez dva roky. No boli tam veľmi vážne dôvodu, ktoré má donútili vzťah ukončiť. Napriek tomu, že to medzi nami v mnohých smeroch až nenormálne dokonale fungovalo, nebolo pre mňa možné ostať. Trpela som kôli tomu rok, hrozne. On mi zatajil nejaké "maličkosti" o jeho zdravotnom stave.
A potom, po čase sa oni dvaja k sebe vrátili. Či sú spolu dodnes, to neviem. Ale dúfam že ani a šťastnejší ako kedykoľvek predtým ♥️
Tým som ťa asi veľmi nepotešila, no keby sa reálne chcela rozísť ten tvoj, už to dávno urobí. Toľko k tomu, že chce byť len s tebou. Takto to nebude dlhodobo fungovať. Je to hrozne pre všetkých zúčastnených. Ona asi tiež nebude na hlavu padnuta a už možno aj niečo tuší.
Takže kľudne by ti mohlo mať aj budúcnosť, aj u nás by mali, len nie taký aký by som bola schopná uniesť. On by sa so mnou nerozišiel, boli sme spolu "celok, jedna duša". Preto to aj mňa tak bolelo.
Ale z tvojho príspevku náplň skôr pocit, že on ma dve ženské, ktoré ho priťahujú a nemieni sa ich vzdať ani jednej.
@anonym_568197 to vytukavas drievkom. Ci cez slzy? Enigma hadr.
@anonym_951ed8 uz to vidim. ty si muz.
@anonym_autor má hárem v arabskom svete perspektívu? Tam to je dokonca aj legálne. Polygamia a polyamoria tu bola, je, aj bude. Je to staré ako ľudstvo samé. Tu je odpoveď. 😏
@anonym_autor Ak máš dobrý sex, tak nevidím v tomto vzťahu nepokračovať. Možno sa aj pošťastí a opustí svoju priateľku pre teba. A ak nie, tak aspoň si užiješ kvalitný sex.
@anonym_951ed8
Ty sa práve učíš byť vtipný a nejde ti to, už ti to. Alebo sa ľudia aj úprimne zasmejú tvojim vadnym akože vtipom? Ber si tu príklad od iných žien, ktoré vedia písať vtipne. Pokiaľ sa to poriadne nenaučis, nechaj to radšej tak.
@anonym_autor hlavne nezabudni na testy alebo kondóm. Kamoska sa takto dozvedela, že jej milý mužíček miesto SC chodi prasit nejakú chuderu, ktorá si tiež naivne myslela, ze ostane s nou a ženu opustí- lebo jej to sľúbil. Nepochopím toto, ze niektoré nemáte trosku hrdosti. Vsak nech sa s nou rozide, potom si začnite vy dvaja. Kde je problém?
@anonym_autor budem asi jedna z mala, ale ak ma naozaj záujem opustit priatelku a vztah nefunguje, tak to ma perspektivu. S mojím snubencom sme sa spoznali ked sme boli obaja v nefunkcnych vztahoch, ale naozaj v nefunkcnych. Od zaciatku sme obaja vedeli ze chceme byt spolu a uz sme a coskoro bude svadba
@anonym_1c0bbe a obaja ste toho druhého aj podvadzali?

Keby bol chlap tak zalubeny a tebou poblazneny, urobil by cokolvek, aby s tebou mohol byt. Rozisiel by sa s priatelkou a dokonca velmi rad, len aby mohol mat oficialne teba. A bolo by mu jedno, ci by priatelka trpela. Skratka zalubeny chlap by isiel za svojim.
Vies preco sa s nou este nerozisiel? Lebo je to len ta chemia. Vzruso, sex a zazitok. Nic viac. To teplo domova ma pri priatelke.
Ale je to hajzel, ktory obraba 2 zeny naraz a ten si nezasluzi byt stastny. A ty si matrac, na ktorom si on uzije. A este sa tvaris, ake silne to medzi vami je.
Jeho priatelka si zasluzi vediet, akeho kkta ma doma a aby od nej odisiel. Lebo nie je vacsej podlosti vo vztahu ako nevera a opakovana. A ty si toho sucastou. Fuj!
Ty si zasluzis byt s nim a pokojne, nech ti urobi, co robil priatelke. Ked ti nevadi mat milostny trojuholnik, nech ho zazijes aj z ineho uhla.