Má zmysel hľadať si partnera?
Viem viem, týchto tém je tu už veľa ☹️ no neviem sa pohnúť... Som asi dva roky nezadana, najviac času trávim v práci (asi ako všetci), potom cvicim, chodim na prechádzky, starám sa o seba, vyzerám dobre. No ten ,,pravý,, neprichádza 🥺 (v práci je pár adeptov, ktorí sa snažia, no nemám o nich záujem).
Nerozumiem ako niekto chodi zo vzťahu do vzťahu a ja som sama. Niekedy mi až príde ľúto, že sa nemam o koho oprieť ☹️
Na tinder už odmietam ísť.
Ma zmysel vôbec niekoho hľadať? Alebo to proste nemám riešiť?
To sme na tom rovnako 🙂
@babulkomale to zas nie ale píše mi počúva ma zaujíma sa. Keď behám po byte bosá behá za mnou s ponožkami 😂 keď idem jesť naloží mi a obeduje pri mne prip. čaká Kim začnem prvá jesť. Otvára mi dvere, nedovolí mi nosiť ťažké veci. Na nákupy chodí so mnou dokonca aj po obchodoch sa so mnou rád prejde. Keď som chorá stará sa o mna
@modrykolibrik tak toto je pre mna standard. Vdaka za vysvetlenie 🙂
A čo tak knižnica? lol
Ja som na zoznamke nikdy nebola, ale počula som, že ak si chceš nájsť dlhodobý vzťah, Tinder nie je to pravé. Skús napr. Hinge. Neviem, či si o takej počula.
Ja som niekde čítala, že keď sa chces zoznámiť, tak treba chodiť na miesta, na ktoré by si "normálne" nikdy nešla, napríklad futbalový alebo hokejový zápas alebo turistika, aj keď ťa tieto aktivity nezaujímajú. Proste náhoda je blbec a vyskytujú sa tam prevažne muži. Vyskúšaj.
tinder je super nahodou
Našla si si už niekoho lebo ja som momentálne hľadať niekoho