Má zmysel obnoviť kontakt s bývalým kolegom?
Pred rokom som vrámci práce na projekte spoznala zaujímavého chlapa, iskrilo to medzi nami, vyhľadával moju blízkosť, veľa sme sa spolu nasmiali, ale nič medzi nami nebolo, keďže som bola zadaná (on vtedy nebol zadaný). Dúfala som, že po skončení projektu (pred pól rokom) ostaneme v kontakte ako kamaráti, ale nemal záujem, aj keď na fb ma z priatelov nevyhodil. Medzičasom už zadaná nie som, on o tom nevie. Občas sa náhodne stretneme na chodbe alebo v jedálni, cca 1x mesačne. Vždy sa veľmi poteší, že ma vidí, prehodime pár viet, pýta sa ako sa mám (o vzťahoch sa nebavíme). Napísala som mu k narodeninám a veľmi milo odpísal, ale debatu nerozvíjal. Strašne mi chýba jeho prítomnosť, jeho humor, naše rozhovory, jeho záujem, pozornosť, ktorú mi dával, stále naňho myslím. A ak by aj nebol vzťah, chcela by som ho aspoň ako kamaráta, lebo je pre mňa zaujímavý človek. Ale ak pri náhodnom stretnutí naznačím záujem, hneď cúva. A teraz mám dilemu. Mám možnosť ísť do projektu, kde by sme zas boli v každodenom kontakte. Môžem sa rozhodnúť. A ja neviem či do toho ísť. Či radšej naňho zabudnúť, alebo dúfať v nejakú možnosť vzťahu alebo aspoň kamarátstva? Bojim sa sklamania. Ešte stále som neprekusla to, že nechcel ostať v kontakte po projekte. Prečo je potom taky strašne rád keď ma náhodou stretne?
@h2 príde mi odveci niečo také hovoriť medzi ľuďmi, kolegami, nikdy nie sme sami
Tak si budeš musieť nájsť niečo alebo niekoho iného čo ťa bude robiť šťastnou a ten človek to bude cítiť rovnakom.Ti že ty sa tak cítiš neznamená ,že aj druhá strana to tak citi
chod do projektu a uvidis. preco nie? mozno sa aj dozvie ze si single
@h2 a možno je už medzičasom zadaný on.
@minenkak to mi je jasné
@pralinka25 no hej, tam by bola väčšia šanca súkromne pokecať. Ale zároveň sa toho bojím
Tak už neviem, akú radu chceš, keď nič nechceš ty sama urobiť, aby si sa s ním zblížila.
Aj by som ti napísala, aby si sa ho opýtala, či niekoho má, ale aj tak to neurobíš, tak radšej nič.
a coho konkretne sa bojis?
A nechces mu napísať? Môžeš začať témou o tom projekte a uvidíš ci sa chytí. Ci napíše niečo v tom zmysle ze aj on by sa ďalšej spolupráci potešil.
@rozculena ano, iba my dvaja, ale hneď vo vedlajšej miestnosti s otvorenými dverami, boli ďalší ľudia
Na mna posobi ako gay
@pralinka25 odmietnutia. Vtedy pred pól rokom to celkom zabolelo
@grof_monte_christo môžem skúsiť
@h2 no lebo sa bojím odmietnutia ako tu píšem vyššie
tak potom nechápem,prečo odmieta,keď viditeľne na neho pôsobíš
@rozculena no neviem rozšifrovať jeho správanie
tak sa len na rovinu opýtať.
Naznačil, že nemá záujem. To by bola pre mňa prvoradá informácia, ďalej by som už nevyvijala žiadnu snahu. Aši niekoho ma.
@anonym Ak má o teba zaujem, tak tuto konverzáciu nenechá zájsť do stratena a rozvinie ju. Ak nie, tak potom naozaj nemá záujem.
pozri odmietnut mohol preto lebo si bola zadana a on chcel byt viac a nie je hovado co sa miesa do vztahov.
zbytocne to komplikujes. odmietnutie nie je smrt. nehovorim ze mas robit prve kroky, tiez som ich nikdy nerobila ale zas nedat tomu ani sancu? ved chod do projektu uvidis ako sa to vyvinie. mozno bude prilezitost aby zistil ze si sama mozno ho to rozhupe a mozno nie. nemusis ho pozyvat na rande ale vytvorit prilezitost treba
aj podľa mna by si mala ešte čakať nerobiť žaidne kroky dovtedy pokiaľ si aspoň nejaku inu nenajde.
@alickapusinka a možno už našiel...inú, pri ktorej sa mu postavil 🫣
@rozculena Veď viem, ale ona vtedy mala priateľa, tak to neriešila 🫣 Vieš čo...ja som sa raz stretla s jedným mužom...spoznali sme sa náhodne vo vlaku...a potom dohodli kávu...jemu sa postavil...ešte ani sa za to nehanbil 🤣 a po káve mi napísal, že si musel po ceste domov vyhoniť, taký bol zo mňa hotový 🫣 ja som ho blokla....vôbec mi to neprišlo ako kompliment...skôr divný človek, ktorý svoje pudy nevie ovládať...
Hej, šla by som do toho projektu a tam by som si to v rámci nejakej debaty s ním vyjasnila. Napr. hneď prvý deň ráno "jeeej čau jak sa máš?" "Ale dnes naprd, však vieš, sme sa rozišli v lete s bývalým no a včera mi krásavec volal, že nevie nájsť jedny svoje tenisky a že určite musia byť u mňa, tak som prehľadala celý byt, jasné že tam neboli, on mi somár že či mu ich neschovávam, že nech pohľadám ešte raz lebo fakt boli drahé, tak som ho poslala kdesi, ale fakt som z toho teraz taká naprd, do desiatej som hľadala blbé tenisky." No a je to vonku. A on povie "Hej? To som nevedel, že ste rozídení." A ty povieš "ale hej, už dávno, už dlhšie to škrípalo, ale vieš čo bavme sa o niečom príjemnejšom, nie o mojom ex, ty čo si robil včera, snáď si mal lepší večer." A blabla. A kľudne kedykoľvek, podľa mňa toto ani projekt nepotrebuješ na to. Ale ja by som šla aj do projektu, keď by som sa s ním cítila dobre, no a čo.
Najlepšie je ta veta.: Medzičasom už zadaná nie som🤠
@pralinka25 to znie ako dobrý nápad
@mikadooo to je sice dobrý tip, ale toto by som asi zo seba nevypotila 😀 ale mozno skúsim niečo na podobný štýl
Takze budes ticho cakat kedy sa ra opyta ci si stale s Ferom?
Ak sa vidate raz za mesiac na chodbe neviem preco nemozes povedat ako sa veci maju a ked to nevyjde, tak sa uz na chodbe neobijmete len sa pozdravite zdvorilo 💁♀️
No niečo "mimochodom" trepnúť.. Nie ako oznámenie, len v rámci small tlaku a kľudne to podľa mňa môžu počuť aj ostatní, nech to neznie ako nejaká tajná info, len proste nejaká story z tvojho života a nejako do toho zamontuj slovko ex, alebo odkedy nie som s priateľom, atď... 🤷. Napr. sa bude riešiť nejaké jedlo, hobby, tak môžeš povedať, že hmm ja som tuším slaninu ani nejedla odkedy nie som s exom/ telku (rádio) nezapla. Samozrejme - použiť len raz 😁😁😁.
Vyzerá to ,že to iskrenie medzi vami si si domyslela sama ,a že nič nebolo preto,lebo si bola zadaná.Možno ťa bral iba ako kolegyňu.Pretože aj teraz,keď si voľná a on to vie,k ničomu sa nemá.Tak buď ho rovno pozvi ty niekam,alebo slintaj počas projektu naprázdno.
Presne ,ako pises,Ty ho prva nepozyvaj na kavu, cakaj to od neho.Nevnuvuj sa mu .Potom uz nebudes prenho uz vobec zaujimava. A ktohovie,ci uz on nema nejaky vztah

On nemal záujem ostať v kontakte, lebo nechcel byť "iba kamarát". Podľa mňa, ak by vedel, že si voľná a mala by si oňho záujem nie len, ako o kamaráta, bolo by všetko inak.