icon

Majú muži vo vzťahu mať kamarátky?

Dnes o 12:26

aký máte názor na to že muži by mali kamarátky? má ženu kamarátky mu už netreba,s jednou si písal dosť často a zakázala som to dnes, je nasraty že sa poznajú dlhé roky ale partnerka je predsa viac

Strana
z5
anonym_044767
Dnes o 16:12
@anonym_autor

@anonym_044767 sme spolu už rok, zistím to keby mu písala mám všetky heslá

@anonym_autor tvoj partner niekde aj pracuje, nie? stačí, že v práci si cez PC alebo notebook pozapína, čo potrebuje a bude komunikovať. alebo mu dá nejaký dobrý kamoš echo, že kedy a kde bude partia - kde bude aj ona - a aj tak tomu nezabrániš. že ti klamať bude, dám na to jed, ako sa hovorí.

doux
Dnes o 16:16
@anonym_8ee8f3

@doux Kamarát -muz bude na vec pozerať z pohľadu muža.Moj kamarát potreboval,aby som mu vysvetlila, že zo strany partnerky sa nejedná o zlobu voči jeho synovi,len.ma obavy, že jej pribudnú domáce práce . Môžeš si myslieť svoje,aj pokojne sa zasmiať, ale áno nie všetko sa dá prebrať s kamarátom rovnakého pohlavia, lebo bude chýbať ten "pohľad z druhej strany,,

@anonym_8ee8f3 K tomuto ti napíšem len toľko, že v prípade práve toho tvojho akože kamaráta a jeho priateľky ide o vzťah, ktorý z môjho pohľadu nefunguje tak, ako by mal. keby môj priateľ prišiel s takýmto návrhom a mne by sa to nepáčilo, sadnem si s ním, vyslovím svoje dôvody "proti" a ideme to riešiť spoločne. ideme hľadať kompromisy tak, aby on nemal pocit, že jeho dcéru nechcem, nemám rada, apod. a ja aby som mala pocit, že jeho dcéra s frajerom neplánuje u nás stráviť viac času, ako by bolo nevyhnutné. proste určiť priamo a jasne pravidlá, na ako dlho a akým spôsobom. ak by som toto nedokázala s priateľom dohodnúť (alebo s manželom), tak pre mňa taký vzťah nemá význam. fakt nemá. ale kompromisy by museli prísť z oboch strán, to je asi jasné.

anonym_3d1e22
Dnes o 16:16
@zuzana76

@anonym_3d1e22 inak my si tiez hovorime hesla, aj spolu podnikame, cize mame pristupy k uctom. Ale suhlasim, ze autorka tlaci velmi na pilu. Ak by som bola na jej mieste a mala take rozne podozrenia a pocity, tak by som dotycneho nechala tak.

@zuzana76 ja si viem uplne predstaviť akým nátlakom od neho tie hesla vymamila. Staci mi citat akym agresívnym a direktívym stylom tu pise. Dovera voci partnerovi nula bodov. Vztah na prikazoch a zákazoch je skôr ci neskor odsúdený na zánik

anonym_8ee8f3
Dnes o 16:17
@zuzana76

@anonym_8ee8f3 ale ja pisem o denno- dennom vypisovani a priatelstve muza a zeny, kde muz uprednostni mnohokrat kamosku pred manzelkou, lebo si rozumeju. Nie jednorazove alebo uplne obcasne riesenie problemu. Ved aj moj muz ma v praci kolegynu, s ktoru pracovne riesi veci a zavolaju si, aj na akcie ideme spolu, vezme aj mna a ona svojho partnera. Akoze raz za uhorsky rok sme boli na nejakej ochutnavke vin, potom kucharska show. Ak chce nezaujaty nazor na nieco ok, dajme tomu. Ja pisem o situacii, ked kamarat uz zacina byt nahrada partnera.

@zuzana76 Ok,do určitej miery chápem o čom píšeš, ale reagovať ako autorka,to vyvolá opačný efekt.Pokial to bolo zatiaľ ešte pri všetkej slušnosti, môže sa to zmeniť na dôverné priateľstvo, dôverné v každom smere.Clovek človeka nevlastní.Partner/partnerka by nemali mať potrebu denno -denne zdieľať svoje pocity, radosti, starosti s inou, než aktuálnou partnerkou.Ked to je inak, niečo je zle a že čo,o tom by mali obaja popremýšľať.

doux
Dnes o 16:18
@anonym_3d1e22

@anonym_autor kks ze viem vsetky hesla 😂😂😂🙈🤦🏼‍♀️ ty si riadna stíhačka 😂 ten tvoj muž musi byt riadny tutko ked si drzi na krku takúto strigu. Isto ti aj výplatu celu odovzdáva a ty mu nadalujes

@anonym_3d1e22 Prečo stíhačka? Poznám kopu párov, čo majú vzájomne heslá do mobilov alebo mailov a nie sú to "stíhačky". Len ten nazve takých ľudí stíhačkami, čo sám je frustrovaný, lebo vie, že práve jeho polovička zrejme robí kktiny, ale je celý zúfalý/-á, lebo sa nachádza práve v tej skupinke občanov, ktorým ich polovička odmieta dať heslo či ukázať mobil 😀

anonym_8ee8f3
Dnes o 16:18
@anonym_3d1e22

@zuzana76 ja si viem uplne predstaviť akým nátlakom od neho tie hesla vymamila. Staci mi citat akym agresívnym a direktívym stylom tu pise. Dovera voci partnerovi nula bodov. Vztah na prikazoch a zákazoch je skôr ci neskor odsúdený na zánik

@anonym_3d1e22 Vystrihnuté veľmi presne

mirka2405
Dnes o 16:22

@anonym_autor Koľko máš rokov? asi nuda cez prázdniny...dospelá žena toto nemôže napísať, neverím..

anonym_8ee8f3
Dnes o 16:27
@doux

@anonym_8ee8f3 K tomuto ti napíšem len toľko, že v prípade práve toho tvojho akože kamaráta a jeho priateľky ide o vzťah, ktorý z môjho pohľadu nefunguje tak, ako by mal. keby môj priateľ prišiel s takýmto návrhom a mne by sa to nepáčilo, sadnem si s ním, vyslovím svoje dôvody "proti" a ideme to riešiť spoločne. ideme hľadať kompromisy tak, aby on nemal pocit, že jeho dcéru nechcem, nemám rada, apod. a ja aby som mala pocit, že jeho dcéra s frajerom neplánuje u nás stráviť viac času, ako by bolo nevyhnutné. proste určiť priamo a jasne pravidlá, na ako dlho a akým spôsobom. ak by som toto nedokázala s priateľom dohodnúť (alebo s manželom), tak pre mňa taký vzťah nemá význam. fakt nemá. ale kompromisy by museli prísť z oboch strán, to je asi jasné.

@doux Nič by si nevyriešila, lebo áno,jeho partnerka nemá pre niektoré aktivity syna môjho kamaráta pochopenie, čo zase plynie z detstva chalana.Chalan nepoznal niečo také ako materinská láska.Kamaratova partnerka nevie detaily,ja áno a možno preto mám väčšie pochopenie pre chalana.Nemyslim si, že kamarát má potrebu oživovať minulosť a hovoriť o nej svojej terajšej partnerke.Jednoducho, sú veci na ktoré chce človek zabudnúť

anonym_3d1e22
Dnes o 16:28
@doux

@anonym_3d1e22 Prečo stíhačka? Poznám kopu párov, čo majú vzájomne heslá do mobilov alebo mailov a nie sú to "stíhačky". Len ten nazve takých ľudí stíhačkami, čo sám je frustrovaný, lebo vie, že práve jeho polovička zrejme robí kktiny, ale je celý zúfalý/-á, lebo sa nachádza práve v tej skupinke občanov, ktorým ich polovička odmieta dať heslo či ukázať mobil 😀

@doux precitaj si vsetky jej komentáre akým štýlom komunikuje a hned pochopis ze je to stíhačka

anonym_a550c2
Dnes o 16:34

Medzi mužom a ženou sa skoro vždy objaví určitá iskra, sympatia alebo náklonnosť. Vždy je tam určitá príťažlivosť. Často sa potom stane, že po čase jedna strana zatúži po niečom viac. Tak za mňa nie. Mne by to vadilo.

autor
Dnes o 16:40
@mirka2405

@anonym_autor Koľko máš rokov? asi nuda cez prázdniny...dospelá žena toto nemôže napísať, neverím..

@mirka2405 30 😊

anonym_4964ba
Dnes o 16:41
@aperolcek

Predstavte si mať natoľko nespoľahlivého partnera, že je ho "nutné" nonstop mikromanažovat, lebo inak by šukal kade tade. Treba ho proste spravovať, chudáčika nesvojprávneho!

@aperolcek ako psa, musíš ho mať na vôdzke, lebo keď zacíti fenu, môže " zabehnúť". 🤔 Tak len pritiahneš vôdzku bližšie k sebe a pes sa vráti. Aké jednoduché. 😃

autor
Dnes o 16:43
@anonym_044767

@anonym_autor tvoj partner niekde aj pracuje, nie? stačí, že v práci si cez PC alebo notebook pozapína, čo potrebuje a bude komunikovať. alebo mu dá nejaký dobrý kamoš echo, že kedy a kde bude partia - kde bude aj ona - a aj tak tomu nezabrániš. že ti klamať bude, dám na to jed, ako sa hovorí.

@anonym_044767 napísal ej že už ho nemá kontaktovať a napísala len ok čiže nebojím sa

anonym_044767
Autor odpoveď zmazal
anonym_ab28c2
Dnes o 16:46

Ty musis byt riadne zufala chuderka bez stipky sebavedomia, dievca, mas uplne ine problemy nez s kym sa kamarati tvoj muz 😀 Nemusim byt ani vestkyna aby som vedela ze tento vztah sa skonci rozvodom, lebo ty predstavujes velmi nizku latku ktoru ktorakolvek normalna zena hravo prekona

doux
Dnes o 16:47
@anonym_3d1e22

@doux precitaj si vsetky jej komentáre akým štýlom komunikuje a hned pochopis ze je to stíhačka

@anonym_3d1e22 tak asi v tomto prípade to bude také násilné, áno.

anonym_044767
Dnes o 16:48
@anonym_autor

@anonym_044767 napísal ej že už ho nemá kontaktovať a napísala len ok čiže nebojím sa

@anonym_autor alebo boli už vopred dohodnutí, zrejme si naliehala dlhšie a už si s ňou stanovil nové pravidlá a hrajú to na teba, počítaj aj s touto možnosťou

mirka2405
Dnes o 16:48
@anonym_autor

@mirka2405 30 😊

@anonym_autor Tak by bolo fajn sa tak začať správať...

anonym_8ee8f3
Dnes o 16:51
@anonym_044767
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_044767 Myslím, že je zbytočné to ďalej rozoberať.Uz by to bolo priveľa súkromných informácií a nebudem ich zverejňovať len preto,aby som niečo vysvetlila niekomu ,kto má už svoj názor, ktorý nebude meniť ani na základe argumentov

Strana
z5