Majú muži vo vzťahu mať kamarátky?
aký máte názor na to že muži by mali kamarátky? má ženu kamarátky mu už netreba,s jednou si písal dosť často a zakázala som to dnes, je nasraty že sa poznajú dlhé roky ale partnerka je predsa viac
@anonym_8ee8f3
Ak si s tym ty spokojna, ze ste 30r kamosi tak je to super. Co urobit s tvojim muzom ti poradit neviem, lebo ja som takeho kamosa nemala moznost stretnut- kazdy chcel po case viac ako som uz pisala. Tak mam kamosky zeny a bohate mi to staci 🙂
@anonym_a164ff Ja mám aj,aj.Akceotujem, že manžel s kamarát si nesadli a nútiť nebudem ani jedného do nejakých spoločných aktivít
@zuzana76 A čo, keď potrebuješ počuť názor od nezaujateho človeka?Napr.kamaratov syn aj s priateľkou potrebovali na nejakú dobu prichýlit.Jeho partnerka bola proti a vyjadrila sa, že buď ona, alebo mladí.Kamarat ju nechcel stratiť,ale chcel pomôcť aj mladým, kým si nájdu podnájom a zarobia naň.Trapilo ho to.Rozoberali sme to spolu,sby pochopil aj partnerku,aby si to vo štvorici výkomu nikovali , lebo v podstate boli potrebné pravidlá a kompromisy.Nemyslim si, že toto rozoberať bolo nevhodné, keď chcel nestranný názor
@anonym_8ee8f3 ok vypocut si nazor na nejaku vec, ale riesit nonstop nieco s inou osobou nie. V podstate ja mam ten isty nazor, co autorka, len teda by som s clovekom, co ma takuto vaznu kamosku nebola, nedokazala by som to tolerovat, takze by som sa zdekovala sama. Mozno pre niekoho nezdravy nazor, ale staci mi manzel, ale teda my sme spolu od VS, cize ja som ziadneho ineho kamarata doleziteho ani nemala, urobila som si kamarata, milenca, manzela 3v1.
@zuzana76 A čo, keď potrebuješ počuť názor od nezaujateho človeka?Napr.kamaratov syn aj s priateľkou potrebovali na nejakú dobu prichýlit.Jeho partnerka bola proti a vyjadrila sa, že buď ona, alebo mladí.Kamarat ju nechcel stratiť,ale chcel pomôcť aj mladým, kým si nájdu podnájom a zarobia naň.Trapilo ho to.Rozoberali sme to spolu,sby pochopil aj partnerku,aby si to vo štvorici výkomu nikovali , lebo v podstate boli potrebné pravidlá a kompromisy.Nemyslim si, že toto rozoberať bolo nevhodné, keď chcel nestranný názor
@anonym_8ee8f3 nech ide za niekým z rodiny alebo kamarátom
Zakázala ? Tak snáď chlap dostane rozum a zuteká od teba veľmi rýchlo, mám muža 20 rokov a mám aj kamarátov s ktorými chodím na obed, tak isto ma kamošku muž s ktorou si píše, úspech vzťahu je v neobmedzovaní človeka, ja si robím čo chcem a muž tiež, samozrejme v rámci vernosti a nemáme absolútne žiadne ani najmenšie hádky ako je rok dlhý
@anonym_8ee8f3 ok vypocut si nazor na nejaku vec, ale riesit nonstop nieco s inou osobou nie. V podstate ja mam ten isty nazor, co autorka, len teda by som s clovekom, co ma takuto vaznu kamosku nebola, nedokazala by som to tolerovat, takze by som sa zdekovala sama. Mozno pre niekoho nezdravy nazor, ale staci mi manzel, ale teda my sme spolu od VS, cize ja som ziadneho ineho kamarata doleziteho ani nemala, urobila som si kamarata, milenca, manzela 3v1.
@zuzana76 Tak to mi nepride uplne mentalne v poriadku spoliehat sa vo vsetkom na jedneho cloveka, len aby si raz nespadla na hubu 😀
@anonym_autor ano,uplne najlepsia cesta rozoberať partnerské problémy s rodinou 😂 autorka, ty budes velmi velmi jednoduchá zena, taka Anča z hornej-dolnej. Stavím sa s tebou o co chces ze si budu pisat dalej len sa bude teraz lepsie skrývať.
@anonym_autor ano,uplne najlepsia cesta rozoberať partnerské problémy s rodinou 😂 autorka, ty budes velmi velmi jednoduchá zena, taka Anča z hornej-dolnej. Stavím sa s tebou o co chces ze si budu pisat dalej len sa bude teraz lepsie skrývať.
@anonym_3d1e22
Presne pani je jednoduchšia, stačí po nej čítať.A veľmi naivná, s komplexami.Si myslí, ako prekazila kamarátstvo 😁v skutočnosti to bude len lepšie kryť.A raz ju kopne do … žiaden chlap nechce majetnícku, žiarlivú hysterku pri ktorej musí oslepnúť a ohluchnúť
@anonym_3d1e22
Presne pani je jednoduchšia, stačí po nej čítať.A veľmi naivná, s komplexami.Si myslí, ako prekazila kamarátstvo 😁v skutočnosti to bude len lepšie kryť.A raz ju kopne do … žiaden chlap nechce majetnícku, žiarlivú hysterku pri ktorej musí oslepnúť a ohluchnúť
@anonym_cdf433 absolútne súhlasím 😂 stačí vidiet to vyjadrovanie a viem si zivo predstaviť co je autorka zac. Chudák chlap
@anonym_3d1e22 zablokoval ju 😊
Však ale aj keď pôjde von s kamarátmi tak nevieš či nestretnú nejaké ženy a tie sa ho budú snažiť ulapit!! Mala by si mu zakázať chodiť von úplne.. max do práce! Každých päť minút kontrola cez mobil a daj mu náramok s lokalizáciou aby si videla kde sa pohybuje. Možno aj prinútiť aby si obliekal mužskí Hijab či Burku. 🤣🤣🤣😆
@anonym_616f4f je to iná situácia a nezakazuje mi lebo vie že nič nerobím
@anonym_autor a tvoj niečo robí?
@anonym_autor prečítala som diskusiu. osobne som názoru, aký prezentuje
@zuzana76 a teším sa s ňou, že sú aj takí muži, ktorým je manželka aj kamarátkou a milenkou. ja som tiež toho názoru, že problémy sa majú riešiť vo dvojici. akékoľvek problémy. presne ako píše zuzana76, akonáhle by existovala v živote muža, ktorý sa o mňa zaujíma, taká "super kamarátka", s ktorou potrebuje furt niečo riešiť, ani by som ten vzťah nerozvíjala, ukončila by som ho z mojej strany.
@anonym_autor konkrétne u teba si myslím však to, čo ti písali mnohé ženy tu. on si s ňou neprestane písať a kontaktovať ju. lebo ty si mu to PRIKÁZALA. on sám od seba nepochopil, prečo ti to vadí, prečo ťa to zraňuje, nebolo to jeho rozhodnutie. naopak, on vešal 15 rokov kamoške všetko na nos a odrazu ju nebude mať? no bude. ale ty o nej nebudeš mať ani potuchy. takže si vlastne nič nevyriešila. keby ste si toto vydiskutovali na začiatku vzťahu a on sám od seba by nemal problém ju stopnúť, aby o teba neprišiel, aby tvoril dvojku s tebou, aby ti dal pocítiť, že si preňho naozaj dôležitá a vôbec by mu to nerobilo problémy, vtedy by bolo reálne, že už ju kontaktovať nebude. ale v tomto prípade ver tomu, že ti bude tvoj partner klamať...
@zuzana76 Tak to mi nepride uplne mentalne v poriadku spoliehat sa vo vsetkom na jedneho cloveka, len aby si raz nespadla na hubu 😀
@kirin95 ved kamaratky zeny mam, obcas zajdeme na kavu, nepotrebujem kamarata muza, sme v manzelstve takmer 30 rokov, takze uz nejake kamosky/kamosov neriesime, obaja sme kludni introverti.
@kirin95 Prečo to nie je mentálne v poriadku? Prečo by sa žena nemohla spoliehať na muža, ktorému 100% dôveruje a naopak? Pre mňa nie je mentálne v poriadku, ak veci rozoberám s cudzím chlapom, pritom na mňa doma čaká manžel.
@anonym_a164ff Ja mám aj,aj.Akceotujem, že manžel s kamarát si nesadli a nútiť nebudem ani jedného do nejakých spoločných aktivít
@anonym_8ee8f3
Ved to je spravne 👍
Hah, môj muž mal tiež ,, kamošku" ešte predtým ako sme sa spoznali. Vraj si nesadli na vzťah, no sem tam si napísali, stretli na káve, podporovali sa v pracovnej oblasti....Akonáhle si našla zazobaného a zabezpečila sa dieťaťom, tak sa odmlčala. A bolo jedno, že ju podvádza kade tade.Dodnes nechápe, že bol vo friendzone, lebo nemal dosť peňazí pre luxusný život aký panička viedla.
@zuzana76 Nechápeme sa.Kamarat potreboval nestranný názor.Nechapal, že prečo partnerka nechcela mladých v byte.Potreboval pochopiť, že nie je to z jej strany zloba,ale obavy, že bude mať viac práce v domácnosti, lebo tam bude žiť viac ľudí.Myslim, že podobné veci človek nebude rozoberať s niekým,kto je zaujatý alebo s niekým, komu nedôveruje.Od toho má človek kamarátov, ktorých už preveril čas.
@anonym_autor suhlasim, nema mat co kamosky, moze mat zname, spoluziacky z vysky, ktore vidi na stretavkach 😀 moze mat kolegyne, ale keby si moj mal vypisovat s nejakymi trubkami, tak by som s nim nebola. Ako naco? Ja som jeho najlepsia kamaratka, co sa ma co bavit s nejakymi zenskymi
@zuzana76 Nechápeme sa.Kamarat potreboval nestranný názor.Nechapal, že prečo partnerka nechcela mladých v byte.Potreboval pochopiť, že nie je to z jej strany zloba,ale obavy, že bude mať viac práce v domácnosti, lebo tam bude žiť viac ľudí.Myslim, že podobné veci človek nebude rozoberať s niekým,kto je zaujatý alebo s niekým, komu nedôveruje.Od toho má človek kamarátov, ktorých už preveril čas.
@anonym_8ee8f3 a takúto vec nemôže manžel prebrať s kamarátom? Na toto potrebuje ženu-kamarátku? Dovoľ sa mi zasmiať 🙂
@anonym_autor Na mnohé veci majú iný pohľad muži, iný ženy.Za niekým z rodiny ísť po radu, keď sa problém týka práve rodiny je väčšinou neefektívne.
@anonym_autor suhlasim, nema mat co kamosky, moze mat zname, spoluziacky z vysky, ktore vidi na stretavkach 😀 moze mat kolegyne, ale keby si moj mal vypisovat s nejakymi trubkami, tak by som s nim nebola. Ako naco? Ja som jeho najlepsia kamaratka, co sa ma co bavit s nejakymi zenskymi
@anonym_da5374 presne
@anonym_autor prečítala som diskusiu. osobne som názoru, aký prezentuje
@zuzana76 a teším sa s ňou, že sú aj takí muži, ktorým je manželka aj kamarátkou a milenkou. ja som tiež toho názoru, že problémy sa majú riešiť vo dvojici. akékoľvek problémy. presne ako píše zuzana76, akonáhle by existovala v živote muža, ktorý sa o mňa zaujíma, taká "super kamarátka", s ktorou potrebuje furt niečo riešiť, ani by som ten vzťah nerozvíjala, ukončila by som ho z mojej strany.
@anonym_autor konkrétne u teba si myslím však to, čo ti písali mnohé ženy tu. on si s ňou neprestane písať a kontaktovať ju. lebo ty si mu to PRIKÁZALA. on sám od seba nepochopil, prečo ti to vadí, prečo ťa to zraňuje, nebolo to jeho rozhodnutie. naopak, on vešal 15 rokov kamoške všetko na nos a odrazu ju nebude mať? no bude. ale ty o nej nebudeš mať ani potuchy. takže si vlastne nič nevyriešila. keby ste si toto vydiskutovali na začiatku vzťahu a on sám od seba by nemal problém ju stopnúť, aby o teba neprišiel, aby tvoril dvojku s tebou, aby ti dal pocítiť, že si preňho naozaj dôležitá a vôbec by mu to nerobilo problémy, vtedy by bolo reálne, že už ju kontaktovať nebude. ale v tomto prípade ver tomu, že ti bude tvoj partner klamať...
@anonym_044767 sme spolu už rok, zistím to keby mu písala mám všetky heslá
@anonym_3d1e22 zablokoval ju 😊
@anonym_autor neboj sa, on si cestu najde ked bude chcieť ale ty si zi s kľudným svedomím ze sa na nu vysral
@anonym_8ee8f3 ale ja pisem o denno- dennom vypisovani a priatelstve muza a zeny, kde muz uprednostni mnohokrat kamosku pred manzelkou, lebo si rozumeju. Nie jednorazove alebo uplne obcasne riesenie problemu. Ved aj moj muz ma v praci kolegynu, s ktoru pracovne riesi veci a zavolaju si, aj na akcie ideme spolu, vezme aj mna a ona svojho partnera. Akoze raz za uhorsky rok sme boli na nejakej ochutnavke vin, potom kucharska show. Ak chce nezaujaty nazor na nieco ok, dajme tomu. Ja pisem o situacii, ked kamarat uz zacina byt nahrada partnera.
@anonym_8ee8f3 a takúto vec nemôže manžel prebrať s kamarátom? Na toto potrebuje ženu-kamarátku? Dovoľ sa mi zasmiať 🙂
@doux Kamarát -muz bude na vec pozerať z pohľadu muža.Moj kamarát potreboval,aby som mu vysvetlila, že zo strany partnerky sa nejedná o zlobu voči jeho synovi,len.ma obavy, že jej pribudnú domáce práce . Môžeš si myslieť svoje,aj pokojne sa zasmiať, ale áno nie všetko sa dá prebrať s kamarátom rovnakého pohlavia, lebo bude chýbať ten "pohľad z druhej strany,,
@anonym_044767 sme spolu už rok, zistím to keby mu písala mám všetky heslá
@anonym_autor kks ze viem vsetky hesla 😂😂😂🙈🤦🏼♀️ ty si riadna stíhačka 😂 ten tvoj muž musi byt riadny tutko ked si drzi na krku takúto strigu. Isto ti aj výplatu celu odovzdáva a ty mu nadalujes
@anonym_autor Môj muž nemá kamarátky, ani by som mu ich netolerovala. Ani ja si nevypisujem s kamarátmi.
@anonym_autor kks ze viem vsetky hesla 😂😂😂🙈🤦🏼♀️ ty si riadna stíhačka 😂 ten tvoj muž musi byt riadny tutko ked si drzi na krku takúto strigu. Isto ti aj výplatu celu odovzdáva a ty mu nadalujes
@anonym_3d1e22 inak my si tiez hovorime hesla, aj spolu podnikame, cize mame pristupy k uctom. Ale suhlasim, ze autorka tlaci velmi na pilu. Ak by som bola na jej mieste a mala take rozne podozrenia a pocity, tak by som dotycneho nechala tak.

@anonym_autor ty si riadna Xantipa...a co ked ma kamaratku, sama píšeš, že mu je ako sestra...a ty si mu zakázala.
Chore....ja mam tiež najlepšiu kamaratku chlapa...a nikdy nám písanie a stretávania nezakazoval ani môj muž, ani jeho zena/priatelka