Majú muži vo vzťahu mať kamarátky?
aký máte názor na to že muži by mali kamarátky? má ženu kamarátky mu už netreba,s jednou si písal dosť často a zakázala som to dnes, je nasraty že sa poznajú dlhé roky ale partnerka je predsa viac
@doux Kamarát -muz bude na vec pozerať z pohľadu muža.Moj kamarát potreboval,aby som mu vysvetlila, že zo strany partnerky sa nejedná o zlobu voči jeho synovi,len.ma obavy, že jej pribudnú domáce práce . Môžeš si myslieť svoje,aj pokojne sa zasmiať, ale áno nie všetko sa dá prebrať s kamarátom rovnakého pohlavia, lebo bude chýbať ten "pohľad z druhej strany,,
@anonym_8ee8f3 K tomuto ti napíšem len toľko, že v prípade práve toho tvojho akože kamaráta a jeho priateľky ide o vzťah, ktorý z môjho pohľadu nefunguje tak, ako by mal. keby môj priateľ prišiel s takýmto návrhom a mne by sa to nepáčilo, sadnem si s ním, vyslovím svoje dôvody "proti" a ideme to riešiť spoločne. ideme hľadať kompromisy tak, aby on nemal pocit, že jeho dcéru nechcem, nemám rada, apod. a ja aby som mala pocit, že jeho dcéra s frajerom neplánuje u nás stráviť viac času, ako by bolo nevyhnutné. proste určiť priamo a jasne pravidlá, na ako dlho a akým spôsobom. ak by som toto nedokázala s priateľom dohodnúť (alebo s manželom), tak pre mňa taký vzťah nemá význam. fakt nemá. ale kompromisy by museli prísť z oboch strán, to je asi jasné.
@anonym_3d1e22 inak my si tiez hovorime hesla, aj spolu podnikame, cize mame pristupy k uctom. Ale suhlasim, ze autorka tlaci velmi na pilu. Ak by som bola na jej mieste a mala take rozne podozrenia a pocity, tak by som dotycneho nechala tak.
@zuzana76 ja si viem uplne predstaviť akým nátlakom od neho tie hesla vymamila. Staci mi citat akym agresívnym a direktívym stylom tu pise. Dovera voci partnerovi nula bodov. Vztah na prikazoch a zákazoch je skôr ci neskor odsúdený na zánik
@anonym_8ee8f3 ale ja pisem o denno- dennom vypisovani a priatelstve muza a zeny, kde muz uprednostni mnohokrat kamosku pred manzelkou, lebo si rozumeju. Nie jednorazove alebo uplne obcasne riesenie problemu. Ved aj moj muz ma v praci kolegynu, s ktoru pracovne riesi veci a zavolaju si, aj na akcie ideme spolu, vezme aj mna a ona svojho partnera. Akoze raz za uhorsky rok sme boli na nejakej ochutnavke vin, potom kucharska show. Ak chce nezaujaty nazor na nieco ok, dajme tomu. Ja pisem o situacii, ked kamarat uz zacina byt nahrada partnera.
@zuzana76 Ok,do určitej miery chápem o čom píšeš, ale reagovať ako autorka,to vyvolá opačný efekt.Pokial to bolo zatiaľ ešte pri všetkej slušnosti, môže sa to zmeniť na dôverné priateľstvo, dôverné v každom smere.Clovek človeka nevlastní.Partner/partnerka by nemali mať potrebu denno -denne zdieľať svoje pocity, radosti, starosti s inou, než aktuálnou partnerkou.Ked to je inak, niečo je zle a že čo,o tom by mali obaja popremýšľať.

@anonym_044767 sme spolu už rok, zistím to keby mu písala mám všetky heslá
@anonym_autor tvoj partner niekde aj pracuje, nie? stačí, že v práci si cez PC alebo notebook pozapína, čo potrebuje a bude komunikovať. alebo mu dá nejaký dobrý kamoš echo, že kedy a kde bude partia - kde bude aj ona - a aj tak tomu nezabrániš. že ti klamať bude, dám na to jed, ako sa hovorí.