icon

Majú muži záujem o netypickú ženu?

Včera o 18:00

Dobrý večer. Už asi rok som single a snažím sa zorientovať, ale zistila som, že nie som to, čo muži hľadajú. Nie som typická žena s tou ženskou energiou - deti, domácnosť, varenie, pečenie, dekorácie, kvety, záhradka, sukne, šaty, podpätky, vínko.

Mám 39r, nemám deti a ani k nim nemám vzťah, nikdy som deti nechcela. Vyzerám síce žensky (vlasy, postava, prsia, pery, nechty), ale tam to končí. Nosím väčšinou mokasíny a tenisky, nohavice. Neznášam varenie a v živote som upiekla niečo 2x, keď som mala 15. V záhrade sa nevyznám, nebaví ma to. Kvety mám rada, ale nepreháňam to. Max, ak mi kúpi muž, tak do vázy. Namiesto ženských vecí ma viac bavia pracovné veci, autá a veci okolo toho. Veľa pracujem, kľudne aj po večeroch, práca ma veľmi baví a myslím, že som v nej dobrá. Zarobím celkom slušne a tým pádom som zaujímavá pre tých, ktorí sa chcú zviesť, potrebujú manažérku svoju života a sú viac submisívni. Tí dominantní muži hľadajú k sebe submisívnu ženskú energiu.

Nie som typ ženy k moru, ktorá bude 7-12 dní ležať na pláži. Potrebujem niekde ísť, niečo vidieť, niečo zažiť a na jednom mieste nevydržím viac ako 2-3 dni. Uvedomila som si, že o mňa normálny muž nemá záujem. A vlastne ani sa mu nečudujem, asi byť muž, chcela by som tiež ženskú energiu. Keď sa nejaký muž dozvie, že mám pani, čo mi chodí upratovať, tak má dosť... ani to nehovorím radšej.

Na druhej strane som dobrodružná, vtipná, idem s mužom na pivo, na hokej, na futbal, zahrajem si šípky a nepokazí žiadnu zábavu. V kine si pozriem thriller radšej ako romantickú komédiu.

Asi sa nezmením, a nenájdem v sebe zrazu tú ženu. Ale moja otázka, majú muži záujem aj o takýto typ ženy? Podotknem, že výzorovo som ženská až dosť 🙂. Som stratená na zoznamovacom trhu?

Strana
z6
nepodarok
Dnes o 14:07
@minenkaa

@nepodarok prosim ta ty kde zijes,to že ty máš vo svojim okoli nejaké zmätky ľudí ,to neznamena,že taki ľudia sú všade
Už sme ti tu veľa krát písali ,že sa máš zdvihnúť a žiť a nie riesit blbosti
Si mladý človek a nikde si nebol a ešte sa ti nepáči že si musíš kúpiť lístok na vlak

@minenkaa to nemusí byť všade ale obvykle to tak je…

autor
Dnes o 14:15

Nastastie mam niektorych uzivatelov zablokovanych, cize ich nevidim 😉.

ricardo35
Dnes o 15:41
@anonym_d03d1f

@anonym_autor muzi preferuju zeny ktore im supluju matku, pripadne potrebuju niekoho ovladat. Ani jeden typ ziadna zena nepotrebuje napriek tomu ich je vela.

@anonym_d03d1f velmi trefne povedane a navyse ja viem.aj varit aj deti mam a takym typom sa zdaleka vyhybam, lebo po rozvode uz nemusim.nic, iba ked sa mi chce 🙂 tak neuviazem si na krk dalsie nesamoststne deckk

oskvarka
Dnes o 15:48
@patrike

@oskvarka Nie, mna dobyjanie nikdy nebavilo. Bud maju zaujem obaja a nehraju nejake hlupe hry alebo nic z toho. Navrhnem nejake miesto a program stretnutia, bud to druha strana akceptuje vratane pripadnej zmeny programu a casu alebo nic z toho. Odmietnutie bez nahradneho datumu = koniec komunikacie. S princeznickami nech sa natahuje niekto iny.

@patrike ja som ale tým myslela že nie je rýchla obeť a potom už nezaujímavá lebo chlap už všetko dostal

leidin
Dnes o 15:50

Tak su rozne veci, co muzov lakaju a niekedy to nie je to, co pozorujes ale napr ze boli spolu na skole a v tom case to pre nich bol prirodzeny vyber, akoze mozu byt s rovnako inteligentnym a zameranym clovekom, lebo su tiez korektni muzi, nie v tej muzskej energii, ze by potrebovali daco od zeny, ale maju svoj podiel domacich prac a su normalni, nemanipulatori, nezdieraju. Su rozne kombinacii ludi, nie len dominantni a submisivni. Mozete byt obaja normalne fungujuci, ze prakticky kazdy si spravi svoje, co je pre mna ideal, neobmedzovat sa druheho program, ze ideme spolu jest a to to bude, co jeden povie.

zmrzlinka2021
Dnes o 15:55

Nerozumiem tomu ako sa dnes rodové stereotypy pretransformovali do nejakých energií. Cieľ je rovnaký: upratať ženu aby tým že robí slúžku, skáče každému okolo riti a pečie koláče, považovala za ženskosť.

A pritom my ženy sme tak rôznorodé a samé sa obmedzujeme týmito predstavami.

zmrzlinka2021
Dnes o 16:00
@anonym_autor

@frzeiovn nedám si šaty, ani sukničky, ani volániky, ani ružovú a červenú farbu, nosím čiernu, tmavomodrú, sivú, hnedú, sivú. Deti mi vyslovene vadia, hlavne tie vo veku 6-18r. Tie úplne maličké, alebo už dospelé sú pre mňa ok. Na bazény, kúpaliská, wellnessy a ku moru nechodím, nie som ani turistka a ani na bicykel. No ťažké je to... ale snáď sa nájde nejaký kaviarenský povaľač ako ja 🙂

@anonym_autor

Čo si ochotná spraviť pre milujúceho muža?

Lebo zatiaľ riešiš len seba a svoje potreby. Lenže vzťah je o tom, že hľadáme dobro toho druhého, jeden druhému sa prispôsobujeme, prijímame kompromisy. Sú činnosti ktoré robíme zvlášť, a tie, ktoré spolu.

Si ochotná meniť aj seba pre lásku?

anonym_d03d1f
Dnes o 16:04
@ricardo35

@anonym_d03d1f velmi trefne povedane a navyse ja viem.aj varit aj deti mam a takym typom sa zdaleka vyhybam, lebo po rozvode uz nemusim.nic, iba ked sa mi chce 🙂 tak neuviazem si na krk dalsie nesamoststne deckk

@ricardo35 presne tak , po rozvode to vidim konecne jasne a realne 😊 nemusim a nebudem robit matku ani sluzku

anonym_99d7e1
Dnes o 16:05
@zmrzlinka2021

Nerozumiem tomu ako sa dnes rodové stereotypy pretransformovali do nejakých energií. Cieľ je rovnaký: upratať ženu aby tým že robí slúžku, skáče každému okolo riti a pečie koláče, považovala za ženskosť.

A pritom my ženy sme tak rôznorodé a samé sa obmedzujeme týmito predstavami.

@zmrzlinka2021 čo, keď to tá žena tak chce a niekedy k tomu prirodzene pri deťoch prídeš.Nedas im jesť, lebo budeš za slúžku?Ja si myslím, že varenie je úplne prirodzená činnosť a potreba a nie sluzkovanie

anonym_f0e581
Dnes o 16:09

@anonym_autor tak povedzme si my ženy, aj ty, chceli by sme chlapa ktorý není "chlapsky", z ktorého nevyžaruje ta ozajstná chlapskost? Nie, nechceli. Tak prečo by potom chlap chcel mať takú nežensku ženu ako si napr ty? To co si o sebe napísala sú samé negatíva pre chlapa. Tak sa ani nečuduj. Nič v zlom, ale je to tak.

zmrzlinka2021
Dnes o 16:10
@anonym_99d7e1

@zmrzlinka2021 čo, keď to tá žena tak chce a niekedy k tomu prirodzene pri deťoch prídeš.Nedas im jesť, lebo budeš za slúžku?Ja si myslím, že varenie je úplne prirodzená činnosť a potreba a nie sluzkovanie

@anonym_99d7e1 áno, ale nedefinuje to konkrétne pohlavie.

autor
Dnes o 16:27
@zmrzlinka2021

@anonym_autor

Čo si ochotná spraviť pre milujúceho muža?

Lebo zatiaľ riešiš len seba a svoje potreby. Lenže vzťah je o tom, že hľadáme dobro toho druhého, jeden druhému sa prispôsobujeme, prijímame kompromisy. Sú činnosti ktoré robíme zvlášť, a tie, ktoré spolu.

Si ochotná meniť aj seba pre lásku?

@zmrzlinka2021 nejdem muža meniť a rovnako sa nejdem meniť ani ja. Už som dosť stará na to, aby som vedela, čo chcem a čo nechcem. Ja sa nejdem ani vydávať, ani si sťahovať muža ku mne, ani sa ja nejdem sťahovať k nemu. Ak sa nebudem mať radi takí, akí sme, tak to fungovať nebude.

anonym_f0e581
Dnes o 16:32

@anonym_autor píšeš ze si rok single. Tak potom doteraz si mala niekoho, a nechápem tvoj vylev.

mischy00
Dnes o 18:13

@anonym_autor to co si opísala, su len tvoje preferencie, nie ze si netypicka zena 🙂.
Ci mas pocit ze kazda z nas ochka blahom pri vareni a každy chlap ma orgazmus pri natieraní plotu?

Nie, len robíme veci ako súčasť života a naučili sme sa nejakým kompromisom. Ja milujem vojnové filmy, bitkarske, o mafii a sériových vrahov. A?
Môj muz zas pozerá dokumenty o zvieratách. Navarím, napeciem ked musim a ked sa mi nechce, objednám pizzu 😀 alebo kupim hotové zákusky....a muz sa nikdy nesťažoval. Ani nemám doma ziadne dečky a prkotiny a muzovi to je tiez jedno.

V prvom rade sa prestaň tváriť ze si unikát....nie, si len obyčajná zena co ma svoje preferencie. Nic viac, nic menej 🙂 a chlapovi to netreba vešať na nos.
Poznam také, co boli hrdé co vsetko oni robiť nebudú a zamilovali sa a zrazu bum, su zrazu žienky domáce.
P. S....vlastné deti a cudzie deti su 2 diametrálne odlisne veci, ver mi😉

autor
Dnes o 18:15
@mischy00

@anonym_autor to co si opísala, su len tvoje preferencie, nie ze si netypicka zena 🙂.
Ci mas pocit ze kazda z nas ochka blahom pri vareni a každy chlap ma orgazmus pri natieraní plotu?

Nie, len robíme veci ako súčasť života a naučili sme sa nejakým kompromisom. Ja milujem vojnové filmy, bitkarske, o mafii a sériových vrahov. A?
Môj muz zas pozerá dokumenty o zvieratách. Navarím, napeciem ked musim a ked sa mi nechce, objednám pizzu 😀 alebo kupim hotové zákusky....a muz sa nikdy nesťažoval. Ani nemám doma ziadne dečky a prkotiny a muzovi to je tiez jedno.

V prvom rade sa prestaň tváriť ze si unikát....nie, si len obyčajná zena co ma svoje preferencie. Nic viac, nic menej 🙂 a chlapovi to netreba vešať na nos.
Poznam také, co boli hrdé co vsetko oni robiť nebudú a zamilovali sa a zrazu bum, su zrazu žienky domáce.
P. S....vlastné deti a cudzie deti su 2 diametrálne odlisne veci, ver mi😉

@mischy00 no ja aj keď som zamilovaná, nie som žiadna žienka domáca. Zamilovaná som bola vo svojom živote 3x, s dvomi som aj žila a nič sa nezmenilo. Ale našťastie moji chlapi ma nechceli meniť. Nie som unikát, ja si prídem ako vadný kus skôr.

mischy00
Dnes o 18:29
@anonym_autor

@mischy00 no ja aj keď som zamilovaná, nie som žiadna žienka domáca. Zamilovaná som bola vo svojom živote 3x, s dvomi som aj žila a nič sa nezmenilo. Ale našťastie moji chlapi ma nechceli meniť. Nie som unikát, ja si prídem ako vadný kus skôr.

@anonym_autor ved nemusíš byt, veľa žien nevari a maju normálne vzťahy. Aj pivo si niektoré daju a zahulakaju pri hokejom zápase. To z nas predsa nerobí polochlapov 🙂.
Muz skôr potrebuje mať pocit, ze ma vedľa seba ženu ako takú, nie svojho vulgarneho kamoša. Chce mat pocit, ze ked ta vezme do spoločnosti, nebude sa hanbiť ked otvoríš ústa. Ci uz mas rada pop alebo heavy metal nikoho naozaj netrápi.

Strana
z6