icon

Majú muži záujem o ženy s deťmi?

6. apr 2026

Ahojte, zaujímal by ma Váš názor, ako to vnímate vy a aká je Vaša skúsenosť. Majú podľa Vás bežní, normálny muži záujem o ženu aj ak má už dieťa z predošlého vzťahu/manželstva? Uvediem dôležitú informáciu že hovorím skôr o ľuďoch pod 30 rokov. Aké sú Vaše skúsenosti? Išli by ste do takého vzťahu ako muž? Alebo naopak ak ste žena ktorá bola sama s dieťaťom mali ste problém nájsť si partnera?

anonym_a7f312
6. apr 2026
@anonym_306c39

@anonym_0f7eea podľa teba je každá rozvedená žena s dieťaťom problémová? Ja som rozvedená s dieťaťom už 14 rokov. Dcéra je už dospelá. Nikdy som už nemala normálny vzťah, aj keď som po takom túžila, nebola som už ochotná zľaviť z nárokov na chlapa. Videla som čo si ponachádzali kamošky čo sa rozviedli. Tí chlapi ich deti iba tolerovali, vyvalovali sa na gauči a ony ich živili, len aby neboli samé. Mala som pár mileneckých vztahov, ale nikdy som ich neťahala do súkromia. Ja osobne by som nechcela chlapa s deťmi. Nebavilo by ma starať sa o cudzie deti, kazdy druhý víkend, ani hrať druhé husle. Čiže od rozvodu som sa starala o seba a dcéru.

@anonym_306c39 Kazda zena s dietatom nie je problemova. Ty ano.
Mas dieta, ale sama nechces muza s dietatom. Nikdy si netahala chlapa do sukromia, tak ako by si aj s tebou mohol vytvorit nejaky vztah. Zaroven naroky vysoke. Ale cas bezi a starnes, muzi nebude mat zaujem, aj ked budes stara babka. Kamosky neboli najostrejsie ceruzky v peracniku, maju presne to, co si nasli. Ale sluzia ako tvoja inspiracia. Ak chce chlap sex, funguje to tak vsade v prirode (pysit sa pavim perim) dokaze naslubovat vsetko, cim je neschopnejsi, tak vie, ze na zasustanie bankoviek kazda zena pocuje najlepsie. Tak nimi susti. Potom dotycna zisti, ze je to hochstapler a naletela. Ale to uz ma s nim dve deti, je nasrata nie na seba, ale na kazdeho chlapa, zostane sama a kruh sa uzavrie.

anonym_306c39
6. apr 2026
@anonym_761a94

@anonym_306c39 presne ako píšeš. Pre mňa je to raz cudzie dieta, ja som pre neho cudzí človek. A je veľmi ťažké nájsť nejaký prienik medzi tým. Ešte pokial do toho kafre aj ex (jedno ci žena alebo muz).

@anonym_761a94 presne tak.

anonym_4ed981
6. apr 2026

@anonym_autor poviem ti ako chlap, že tiež by som sa toho bal, takéto vzťahy majú málokedy happyend, väčšinou to býva tak ze sú tam hádky, spory atď. Chlap povie ze sa nebude otravovať s cudzím deckom. Sam mam dieťa a neviem ci by som chcel aby si zvykla na novú mamu keby sme sa rozviedli

sissy27
6. apr 2026

@anonym_autor neviem ci vyslovene “maju zaujem” teda ze cielene taku hladaju, ale urcite je dost takych, pre ktorych to nie je prekazka.

zmrzlinka2021
6. apr 2026
@zmrzlinka8

@zmrzlinka2021 to nie je pravda, že drvivá väčšina nie. Je to o charaktere muža, jeho zrelosti. S tým som nikdy problém nemala, ale ani by som nechcela muza, ktory by mal problém s mojim dieťaťom. Muž, ktorý má srdce na správnom mieste, s dieťaťom nemá problém. To skôr sebec sa nebude starat o cudzie dieťa a nechápe, ze to dieťa je neoddeliteľnou súčasťou ženy.

@zmrzlinka8
Prečo sebec?
Prečo takto ľudí skatulkovat?
Proste každý má iné nároky na partnera. A je úplne v poriadku podľa toho vyberať.

zmrzlinka2021
6. apr 2026
@anonym_c352c1

@zmrzlinka2021 a nie nie je to jedno? Ja mám svoj byt, on svoj a teraz bude mať druhý. Čo to má s tým spoločné? Dieťa nikdy nebral ako záťaž, ale to asi aj preto, lebo dieťa nedávam na piedestál, ako mnohí rodičia. Ale pozerám aj na potreby partnera, svoje a snažím sa robiť rozumné kompromisy.

@anonym_c352c1

Čiže tvoj manžel kúpil byt pred manželstvom a čisto na seba.

anonym_c352c1
6. apr 2026
@zmrzlinka2021

@anonym_c352c1

Čiže tvoj manžel kúpil byt pred manželstvom a čisto na seba.

@zmrzlinka2021 nikde nepíšem, že je to môj manžel. A keďže kúpu bytu financuje výlučne zo svojich peňazí, tak by bolo nanajvýš hlúpe od neho a vychcané odo mňa, ak by som žiadala byť na LV.
Ale stále nerozumiem, čo to má spoločné s témou alebo mojimi komentármi..

zmrzlinka2021
6. apr 2026
@anonym_c352c1

@zmrzlinka2021 nikde nepíšem, že je to môj manžel. A keďže kúpu bytu financuje výlučne zo svojich peňazí, tak by bolo nanajvýš hlúpe od neho a vychcané odo mňa, ak by som žiadala byť na LV.

@anonym_c352c1

Ok, takže ani manžel.

Istota je guľomet 😉 hlavne ak sú v živote veci open a treba predchádzať zbytočným komplikáciám

zmrzlinka2021
6. apr 2026
@anonym_c352c1

@anonym_c352c1
A spoločne to, že tu píšeš ako muž kvôli TVOJMU dieťaťu kúpil väčší byt a záver je taký: byt je iba jeho a ty si iba jeho frajerka. Už zajtra sa môžeš s dieťaťom sťahovať.
On si v prvom rade byť kúpil kvôli sebe.

anonym_c352c1
6. apr 2026
@zmrzlinka2021

@anonym_c352c1

Ok, takže ani manžel.

Istota je guľomet 😉 hlavne ak sú v živote veci open a treba predchádzať zbytočným komplikáciám

@zmrzlinka2021 pýtam sa, čo to má spoločné s témou či mojimi komentármi. Čiže nič.
A to že niekto by bol manžel je záruka čoho??? Absolútne ničoho, vydatá som už bola.

zmrzlinka2021
6. apr 2026
@anonym_c352c1

@zmrzlinka2021 pýtam sa, čo to má spoločné s témou či mojimi komentármi. Čiže nič.
A to že niekto by bol manžel je záruka čoho??? Absolútne ničoho, vydatá som už bola.

@anonym_c352c1 reagovala som na ten byt

anonym_c352c1
6. apr 2026
@zmrzlinka2021

@anonym_c352c1
A spoločne to, že tu píšeš ako muž kvôli TVOJMU dieťaťu kúpil väčší byt a záver je taký: byt je iba jeho a ty si iba jeho frajerka. Už zajtra sa môžeš s dieťaťom sťahovať.
On si v prvom rade byť kúpil kvôli sebe.

@zmrzlinka2021 tak v prvom rade sa nauc čítať, nikde nepíšem, že partner kupuje byt kvôli môjmu dieťaťu. Kupuje ho kvôli nám, aby sme mohli bývať spolu. Obaja máme svoje byty, ale v každom chýba tá 1 izba navyše
Ty si z čoho taká frustrovaná, že mi tu takéto hlūposti píšeš???

anonym_56e5e9
6. apr 2026

Rozviedla som v 34, mala som vtedy 7-ročnú dcéru. Prišiel mi do cesty mladý muž, mal 29. A sme spolu dodnes, už 12 rokov. O moju dcéru sa stará viac ako jej vlastný otec a vychovávame spolu aj nášho syna.

zmrzlinka2021
6. apr 2026
@anonym_c352c1

@zmrzlinka2021 tak v prvom rade sa nauc čítať, nikde nepíšem, že partner kupuje byt kvôli môjmu dieťaťu. Kupuje ho kvôli nám, aby sme mohli bývať spolu. Obaja máme svoje byty, ale v každom chýba tá 1 izba navyše
Ty si z čoho taká frustrovaná, že mi tu takéto hlūposti píšeš???

@anonym_c352c1
Ešte raz, byt je jeho. Keď zajtra by sa s tebou rozišiel, v tej sekunde padne kvôli nám. Nekupovali ste ho ako rodina, ani ako pár.
Len ty to beres ako kvôli nám.

anonym_c352c1
6. apr 2026
@zmrzlinka2021

@anonym_c352c1
Ešte raz, byt je jeho. Keď zajtra by sa s tebou rozišiel, v tej sekunde padne kvôli nám. Nekupovali ste ho ako rodina, ani ako pár.
Len ty to beres ako kvôli nám.

@zmrzlinka2021 vieš čo, mne je jedno ako to vidíš ty. On väčší byt nepotrebuje kvôli sebe, lebo 1 má. A my vieme, aký máme vzťah a kam smerujeme. A to že ty si potrebuješ rypnúť alebo len presadzovať svoj názor, nezmení na tom nič. Pekný sviatočný deň bez negatívnej energie prajem 🤗

sszuzu8
6. apr 2026

Tomu skutočnému to vadiť nebude

zmrzlinka2021
6. apr 2026
@anonym_c352c1

@zmrzlinka2021 vieš čo, mne je jedno ako to vidíš ty. On väčší byt nepotrebuje kvôli sebe, lebo 1 má. A my vieme, aký máme vzťah a kam smerujeme. A to že ty si potrebuješ rypnúť alebo len presadzovať svoj názor, nezmení na tom nič. Pekný sviatočný deň bez negatívnej energie prajem 🤗

@anonym_c352c1

To nie je negatívna energia. Len žasnem, ako su ženy naivné a aké je ľahké s nimi manipulovať

anonym_c352c1
6. apr 2026
@zmrzlinka2021

@anonym_c352c1

To nie je negatívna energia. Len žasnem, ako su ženy naivné a aké je ľahké s nimi manipulovať

@zmrzlinka2021 nemusis ma uz oznacovat. Tvoj názor si nechaj pre seba už. Naivná ani zmanipulovaná nie som.
Ešte raz-manželstvo ti nič nezaručuje.

anonym_61e034
6. apr 2026
@anonym_306c39

@anonym_0f7eea podľa teba je každá rozvedená žena s dieťaťom problémová? Ja som rozvedená s dieťaťom už 14 rokov. Dcéra je už dospelá. Nikdy som už nemala normálny vzťah, aj keď som po takom túžila, nebola som už ochotná zľaviť z nárokov na chlapa. Videla som čo si ponachádzali kamošky čo sa rozviedli. Tí chlapi ich deti iba tolerovali, vyvalovali sa na gauči a ony ich živili, len aby neboli samé. Mala som pár mileneckých vztahov, ale nikdy som ich neťahala do súkromia. Ja osobne by som nechcela chlapa s deťmi. Nebavilo by ma starať sa o cudzie deti, kazdy druhý víkend, ani hrať druhé husle. Čiže od rozvodu som sa starala o seba a dcéru.

@anonym_306c39 zvykla si si na samotu. ?
Som sama 4 roky, po strasnej skusenosti z minulosti
Chcela som od zivota viac a meviem ci sa zmierim so samotou
Mam 34 a dieta co chodi do skolky, neviem ako a ci casom pride zmierenie so samotou

anonym_a9676c
6. apr 2026
@anonym_ed2282

@julish No neviem neviem z toho co som za tie roky vo svojom okoli videl mam pocit ze toto je prave ten typ ktore slobodne mamicky vyhladavaju. Idealne este ked je introvertny, tichsi, nesmely, taky u ktoreho bude mat istotu ze ked uz doteraz inu nemal, za inou uz nepojde, a bude drzat hubu, krok a nosit poslusne vyplatu

@anonym_ed2282 👌👍👍

anonym_306c39
6. apr 2026
@anonym_61e034

@anonym_306c39 zvykla si si na samotu. ?
Som sama 4 roky, po strasnej skusenosti z minulosti
Chcela som od zivota viac a meviem ci sa zmierim so samotou
Mam 34 a dieta co chodi do skolky, neviem ako a ci casom pride zmierenie so samotou

@anonym_61e034 tiež som túžila po vzťahu, ešte po jednom dieťati. Mala som známost, sľubovala som si od toho viac.Lubila som ho. A vždy keď som túžila byt s ním, výhováral sa na dcéru. Potom to zrazu ukončil, lebo som mu urobila scénu, za to, že neviem na čom som. V tom čase som začala stavať dom, jednu izbu som rátala pre jeho dcéru. Nebrala som ju ako ,,problém,, Mala vtedy 12r. Moja 2,5r.. Takže to skončil. Ja som dostávala dom, presťahovala sa. Pochopila som, že sa dá žiť aj bez chlapa. Túžila som po normálnom vzťahu, ale pri všetkých povinnostiach som nemala čas na randenie po večeroch. Starala som sa o dom, domácnost, dcéru, chodila do práce... A keď sa má nejaký slobodný chujko poúčal o tom, že nemám žiadne zaľuby ako on, turistika, bike, posilňovňa.. tak som nevedela či sa smiať, alebo plakať. Nakoniec som si zvykla na pokoj, dobrú knihu, neprispôsobovať sa. Mám priateľov,rodinu, keď chcem stretnem sa s nimi, ideme do kina, urobíme grilovačku. Nikomu sa nesteliem do života. Dokážem žiť sama so sebou. Mám dcéru, takže nie som sama. Ani ty nie si. 🙂. Možno budeš mať vačšie šťastie a nájdeš niekoho kto bude stáť za to.

anonym_61e034
6. apr 2026

@anonym_autor ja som sama 4 roky
Za ex by som ruku do ohna dala, ze je ten pravy, boli sme spolu 10 rokov, byvali sme spolu
Narodilo sa dlho ocakavane dietatko a on odisiel, lebo vraj je to narocne mat dieta a lepsie nam bolo len dvom a o rodicovstvo nema zaujem
O dieta javi minimalny zaujem
O 2 roky sa ozenil a stara sa o cudzie dieta aby ukazal aky on je skvely rodic a ako mu na rodine zalezi a na vlastne decko kasle..
Mam 34, skvele vzdelanie a pracu, skvele a mile dieta, rodina je pre mna vsetko, ked milujem tak naplno, o vsetkych sa staram, trvalo mi dlho kym som sa pozbierala no so statusom slobodnej matky/ jednorodica som sa este nezmierila kedze som od zivota chcela viac..snad to pride casom
Osobne si nedavam sancu, ze este niekoho najdem na cely zivot a vytvorime rodinu, to zistenie boli a este si stale viem kvoli tomu poplakat

anonym_306c39
6. apr 2026
@anonym_61e034

@anonym_autor ja som sama 4 roky
Za ex by som ruku do ohna dala, ze je ten pravy, boli sme spolu 10 rokov, byvali sme spolu
Narodilo sa dlho ocakavane dietatko a on odisiel, lebo vraj je to narocne mat dieta a lepsie nam bolo len dvom a o rodicovstvo nema zaujem
O dieta javi minimalny zaujem
O 2 roky sa ozenil a stara sa o cudzie dieta aby ukazal aky on je skvely rodic a ako mu na rodine zalezi a na vlastne decko kasle..
Mam 34, skvele vzdelanie a pracu, skvele a mile dieta, rodina je pre mna vsetko, ked milujem tak naplno, o vsetkych sa staram, trvalo mi dlho kym som sa pozbierala no so statusom slobodnej matky/ jednorodica som sa este nezmierila kedze som od zivota chcela viac..snad to pride casom
Osobne si nedavam sancu, ze este niekoho najdem na cely zivot a vytvorime rodinu, to zistenie boli a este si stale viem kvoli tomu poplakat

@anonym_61e034 vieš dnes je bežné byť jednorodič, ale neviem ako by som to napísala, veľa ludí sa na nás pozerá ako na ,,problémové chudery,, nehodné zrazu pozvania do nejakej spoločnosti, lebo sú tam iba manželské páry. Veľa ludí Ti dá zrazu pocítiť, že bez chlapa si 0. Aj ja som vždy túžila po kompletnej rodine na vždy. Ale aj autor si myslí, že slobodné matky sú problémové. Je jedno, že manžel Ťa podvádzal, bil, týral.. Tak to má veľa ludí a bola som prekvapená, že to tak mali aj moje kolegyne, keď som sa pred rokmi rozvádzala, ja som bola vtedy na rodičovskej... Dnes mi to je už jedno. Prišla som o veľa ľudí vo svojom živote, ale teda, nestáli za to, odpadky sa vyniesli samé. 🙂

anonym_61e034
6. apr 2026
@anonym_306c39

@anonym_61e034 tiež som túžila po vzťahu, ešte po jednom dieťati. Mala som známost, sľubovala som si od toho viac.Lubila som ho. A vždy keď som túžila byt s ním, výhováral sa na dcéru. Potom to zrazu ukončil, lebo som mu urobila scénu, za to, že neviem na čom som. V tom čase som začala stavať dom, jednu izbu som rátala pre jeho dcéru. Nebrala som ju ako ,,problém,, Mala vtedy 12r. Moja 2,5r.. Takže to skončil. Ja som dostávala dom, presťahovala sa. Pochopila som, že sa dá žiť aj bez chlapa. Túžila som po normálnom vzťahu, ale pri všetkých povinnostiach som nemala čas na randenie po večeroch. Starala som sa o dom, domácnost, dcéru, chodila do práce... A keď sa má nejaký slobodný chujko poúčal o tom, že nemám žiadne zaľuby ako on, turistika, bike, posilňovňa.. tak som nevedela či sa smiať, alebo plakať. Nakoniec som si zvykla na pokoj, dobrú knihu, neprispôsobovať sa. Mám priateľov,rodinu, keď chcem stretnem sa s nimi, ideme do kina, urobíme grilovačku. Nikomu sa nesteliem do života. Dokážem žiť sama so sebou. Mám dcéru, takže nie som sama. Ani ty nie si. 🙂. Možno budeš mať vačšie šťastie a nájdeš niekoho kto bude stáť za to.

@anonym_306c39 tak asi len treba cas aby som si zvykla a este lepsie a viac si zivot poukladala
Este som sa s tym nezmierila hoci fungujem normalne teda snazim sa, som na vsetko sama ja ustojim co sa da ale vecer ked je ticho, samota ma ubija

zmrzlinka8
6. apr 2026
@anonym_ed2282

@zmrzlinka8 Tak toto je presne zhrnutie zenskeho zmyslania ktore odpudzuje muzov od slobodnych matiek. Ze muz je nezrely a sebec ked nechce dotovat decko cudzieho muza.

@anonym_ed2282 mňa odpudzuje taky muz a v zivote by som ho nechcela ani keby som mala 10 detí

anonym_306c39
6. apr 2026
@anonym_ed2282

@julish No neviem neviem z toho co som za tie roky vo svojom okoli videl mam pocit ze toto je prave ten typ ktore slobodne mamicky vyhladavaju. Idealne este ked je introvertny, tichsi, nesmely, taky u ktoreho bude mat istotu ze ked uz doteraz inu nemal, za inou uz nepojde, a bude drzat hubu, krok a nosit poslusne vyplatu

@anonym_ed2282 nechcela by som ho, ani keby mi tu výplatu dával celú. Pre mňa je taký chlap odpuivý.

klotildabazarik
6. apr 2026

@anonym_autor pod 30 urcite nie mozno mejaky mladý neskúsený 🙂

anonym_28ec11
6. apr 2026

@anonym_autor normalny muz nema urcite zaujem o decko ktore mas ktovie s kym. Zufalci ano, tam sa ulakomia aj na take zeny. Ale iba hlupy muz by taku zenu bral na vztah vazne, iba vyuzit a odkopnut.

julish
6. apr 2026
@anonym_28ec11

@anonym_autor normalny muz nema urcite zaujem o decko ktore mas ktovie s kym. Zufalci ano, tam sa ulakomia aj na take zeny. Ale iba hlupy muz by taku zenu bral na vztah vazne, iba vyuzit a odkopnut.

@anonym_28ec11 A preco?

anonym_97f34d
6. apr 2026

Chlap ktorý nemá iné možnosti alebo nejakí zúfalci ti zoberú aj ženu s dieťatom.Su radi, že aspoň nejakú ženu majú.
U mňa v okoli ani jeden nechce ženu s dieťatom