icon

Majú vaši muži znížené hygienické štandardy?

19. jún 2024

Sú (vaši) muži zanedbaní/špinaví/smradľaví/ so zníženým hygienickým štandardom? 😀

Zaujala ma diskusia o tepovaní gauču, kde sa vyskytli aj poznámky o tom, ako ich muž ľahne na gauč spotený až je z toho zažlknutý gauč, prípadne že muž ľahne po práci zafajčený a smradľavý rovno na gauč 😂

Ako niekto môže bez sprchy spotený kdekoľvek zaľahnúť? Resp.celkovo sa aj stretávam s tým, že muži napríklad v MHD hrozne zapáchajú, antiperspirant im nič nehovorí, nechty dlhé a špinavé, vlasy plné lupín...

Musí žena prizerať svojho muža nech nechodí ako odľud? 😂 Celkovo je otázka, teda výkrik do tmy - ,, proooč " 🤐

Strana
z3
mircalla
20. jún 2024

No poviem to tak - mam cudzinca a som na tieto veci hakliva, takze nie.
Hygienicky standard vela slovenskych muzov je tragicky.
Mna vzdy napne, ked citim tu zmes potu, piva, mastnych vlasov a cigariet.
Taky smrad citim velmi casto najma v MHD a v obchodoch. A su to aj mladi muzi, aj stredny vek, aj starsi.
Dlhe nechty to ma napne tiez. Proste nieco ako sprcha, deodorant, ciste a padnuce oblecenie, nebodaj parfem - velka neznama.

zojazoja
20. jún 2024

@fantaghiro21 ale bože, zas to tak nepreživaj
Myslim, že žiadne veľké tajomstvo som nevyzradila.aj bezo mňa toto vela ľudí vie.je to normálna realita.kazdy kto pracuje dlhé roky s ludmi tak ma stovky " zazitkov".

fantaghiro21
20. jún 2024

@zojazoja v podstate by sa to dalo povedat o tych,tebe,co sa pohorsuju nad inymi.
Obidem,prejdem a viac ich nestretnem(ak to nie je blizka osoba) ,ci?
Ale niekto sa v tom musi proste rypat ,vzdychat ,zakladat temy .,...

zojazoja
20. jún 2024

@fantaghiro21 nie, nedalo by sa to povedať o mne.

maminkadeticiek
20. jún 2024

@liz_lemon Mam reagovat?A naco 😁

mircalla
20. jún 2024

@bonboniera Napodobne a dokonca viac razy za jednu cestu a bolo to aj pred koronou

jarnajar
20. jún 2024

@bonboniera podľa mňa si si cez koronu odvykla/ zabudla aký býva v MHD smrad, lebo si nosila rúško. Ja som to krátko po zrušení rúšok mužovi hovorila, že asi budem nosiť naďalej, lebo to malo aj smradoizolačné vlastnosti 🙂

mircalla
20. jún 2024

@jarnajar Podla mna ani rusko nepomoze. Ja som sla nedavno do Samorina....tak nastupil jeden zmes pivo, pot a cigarety....konecne vystupil a nastupil dalsi uplne ako cez kopirak tiez aroma pivo pot cigarety. Vizaz ani nebudem komentovat, ale hned ako som ich zbadala som vedela, ze tito budu smrdiet a presne tak aj bolo.
Syn ma inak 13, sam od seba sprcha raz denne, ked je spoteny 2 krat, deodorant, drahy parfem (na tom nesetrim), x pripravkov na cistenie pleti, ustna voda, hydratacne kremy, dokonca aj masku na ksicht si dava...ma snad viac drogerie ako ja a nie, nie je gay ale normalny chalan, co dba na hygienu, plet a cistotu. Spoluziaci vraj niektori smrdia uplne brutalne.

reddflowerlife
20. jún 2024

@mirkam3 Ja som to tiež čítala pri šetreni vodou, že sa len rýchlo ospršia za pär sekund, alebo že v noci nesplachuju po cikani 🤮🤮🤮🤮

reddflowerlife
20. jún 2024

@katka700 Ja splachujem normalne po kazdom curani zachod. Si neviem predstaviť ho nesplachnut, to mi maju zapachat na zachode šťanky ? 🤮 A nedoplatok sme nemali, ale aj keby sme mali, neznížim kvoli tomu svoj hygienicky štandard a nebudem nechávať oštaty zachod

reddflowerlife
20. jún 2024

@iwesska si myslíš ze parfemom schovas vonu potu.. to je este horsi elixir spolu..

jesenzima
20. jún 2024

Nie. Ani nikto u nás. Po príchode domov sa rovno prezliekame.do domaceho, plus čisté ponožky ...

reddflowerlife
20. jún 2024

@nikaeli preboha povedz mesto kde to boli

bonboniera
20. jún 2024

@jarnajar a vieš koľkokrát som nad tým aj ja rozmýšľala ale vždy ho zabudnem 😅😫

rikarika
21. jún 2024

Mňa tu v nejakej diskusii presviedčali ženy že aj chlap ktorý dodržiava hygienické návyky môže smrdieť.....takže vôbec sa nečudujem že xy žien má doma humusakov a sú s tým úplne ok...

Strana
z3