icon

Majú vzťahy len sebavedomé a atraktívne ženy?

10. okt 2024

Dobrý deň. Mám 27r a som dlhšie sama, mám pár kg nadváhu (cca 170cm/85kg) ale snažím sa s tým niečo robiť, hýbem sa, športujem nemám pocit že by som bola lenivá..žijem aktívne.. ale ide to veľmi pomaly keďže som si prešla PPP. Maľujem sa, snažim sa vyzerať čo najlepšie.
Som na zoznamke a keď si s niekym píšem, su milí, vkuse ma chlapi volajú von, keď už ideme tak je to za mňa fajn, zaplatí, je v pohode, ale potom sa neozve alebo vidím že záujem upadne. Čo robím zle?
Mám teraz horšie obdobie psychicky a neverím si… možno to vycítia že nie som sebavedomá? Samozrejme moju váhu nevyťahujem ani tieto moje problémy na stretku…
Mám pocit že každemu naokolo sa darí a mne sa už ani nechce sa stretavať alebo hoc si len písat keď to dopadnw stále zle.
Ďakujem za odpovede.

la_dolce_vita
10. okt 2024

@mimka1402 o tom presne pisem, ze ti muzi maju proste velakrat vysoke naroky 🙂... pani tvorstva proste 🙂). Vsak tu bola aj taka debata nedavno a chlap proste nevedel prijat to, ze musi hladat sebe rovnu.

lakebabe
10. okt 2024

Žiaľ keď počúvam chlapov v mojom okolí aj v prácach aj všade bude problém aj váha. Neber si to zle , ale keď vidím aké majú niektori chlapi okolo mňa požiadavky na fyzický vzhlad ženy, tak sa nečudujem, že sú sami. A postava sa opakuje na prvom mieste u každého jedného. Ked máš problém váhy udržať možno by som skúsila trénera a jedalnicek. Váha nebude problém len pre niektorých mužov v tom prípade takého nájsť a zoznamky sú samo o sebe jeden veľký pruser. Tam niektoré kamošky, ktoré vyzerajú úplne top nevedeli nikoho nájsť normálneho, tak to vzdali.

bluka2
10. okt 2024

@mimka1402 títo chlapi krmici chcú 100+, to je podľa mňa hrozne. Oni si zdravo žijú a partnerku nabádajú priberať a mať s tým spojené zdravotne rizika. Takého chlapa radšej nie…
A ti veľmi sebavedomí a sami nemajú čo ponúknuť, ano, to je otras. Ja mám 50+ suseda s nadváhou a ženatý, ale očividne po mne ide. Otras

yoxinka
10. okt 2024

Toto nie je o váhe. Mala som kolegyňu. Drvivá väčšina ľudí by ju označila za tučnú. ALE!!! Perfektne sa obliekala. Mala svoj štýl, všetko čo mala na sebe podčiarkovalo jej osobnosť. Vyzerala vždy perfektne. Vedela sa obliecť aj elegantne aj športovo aj veselo, úplne bola šmrncovná. Tá žena mala úsmev na tvári prilepený! Stále usmiata, spokojná, pohodová. Keď bol nejaký mega prúser, prišla úplne s kľudom, dala dva tri vtipy, ktoré celú situáciu odľahčili a vyriešili sme to celé s prehľadom a k spokojnosti všetkých. Mala úžasné vyžarovanie a každý sa v jej spoločnosti cítil super. Musíš popracovať na svojej hlave, to je tvoj problém, nie kilá navyše.

yoxinka
10. okt 2024

@lakebabe
Úprimne? Chlapa, ktorého alfa a omega je postava by som poslala do čerta. Ja nie som žiadny podporovateľ obezity a podobné veci, ale proste, keď chce chlap tip top postavu, nech si hľadá fitnesku.

lakebabe
10. okt 2024

@yoxinka len žiaľ tak zmysla sto percent mužov okolo, nepoznám ani jedného ktorý nerieši u ženy postavu, nevravím ze fitnesky ,ale aby bola primerane stihla. A co som sa s tým stretla v okoli, v praci hocikde, tak bolo úplne jedno aký bol chlap pekný, mladý, starý, škaredý, chudobný, vždy všetci chlapi riešili vzhľad u žien. To je aj vďaka dobe instagramu a podobných záležitosti, keď si chlapi myslia, že všetky ženy vyzerajú tip top. Ešte ideálne keď vyzerá ako modelka, vari tri krát denne a stara sa mu o rit. Preto sa nečudujem, že je také kvantum chlapov okolo mňa samých alebo striedajú každý rok inú

grof_monte_christo
10. okt 2024

@yoxinka Ale ty si spomenula prípad obeznej ženy s prirodzenou charizmou. A co spravíš, ked ju jednoducho nemáš? To sa nedá naučiť. Inak obezita výrazne uberá na príťažlivosti.

yoxinka
10. okt 2024

@grof_monte_christo
Žena, ktorú spomínam, nie je obézna. Je “pri sebe”, ale rozhodne nie je obézna. Ja myslím, že tá charizma je aj viac ako postava. A áno, keď to nemáš, je to blbé. Ale zase na druhej strane si myslím, že sa s tým dá pracovať. Žene stačí nabrať kus sebavedomia a hneď je príťažlivejšia. Bavíme sa o zdravom sebavedomí a tak rozumne, nie že si 140kg osoba prdne legíny a croptop, dúfam, že sa chápeme.

la_dolce_vita
10. okt 2024

@lakebabe a v noci sa premenia na dracicu 🙂.. o tom presne som pisala.

lakebabe
10. okt 2024

@la_dolce_vita presne tak už v mojom veku sa nad tým len pousmejem, ale ľutujem túto generáciu mladých kociek po 20 tke aké sú na ne ocakavania

la_dolce_vita
10. okt 2024

@lakebabe suhlas.. a to predsa neznamena, ze aj my sme povrchne, ked napiseme pohlad muza.

zmrzlinka2021
10. okt 2024

Poviem ti tak, urcite nemás extremnu vahu, kde by bol problem. Skutocni muzi hladaju osobnost, nie povrchne zdanie. Hladaju mudre, laskave partnerky, ktorým môzu doverovat a zdielat s nimi zivot.

Nic nie je horsie ako chudnut kvoli chlapovi - to robia zeny minulosti. Emancipovana, sebavedoma zena riesi stravu, pohyb atd kvoli sebe, svojmu zdraviu...a su jej ukradnuti povrchni jedinci.

la_dolce_vita
10. okt 2024

@zmrzlinka2021 samozrejme ze kvoli sebe! A doda jej to sebavedomie aj atraktivitu..

zmrzlinka2021
10. okt 2024

@lakebabe
Nikdy som nebola stihla, a aj tak som uz 17 rokov vo vztahu, 15 rokov v manzelstve. Dokonca som sa v manzelstve vypasla o obezity, vdaka Bohu včas som sa spamatala - nie kvoli manzelovi, ale kvoli sebe. Moj manzel ma miloval v kazdej etape mojho zivota.
A vo svojom okoli poznam vela parov, kde vobec zena nezodpoveda idealom zenskej krasy, ako sa dnes prezentuju - neraz sede misky s par kilami navyse. A maju manzelov (podotykam manzelov, nie tzv. "dlhodobych frajerov"), ktori ich miluju, a aj modre z neba pre ne nosia...
Cize vela zavisi aj od toho v akej bubline sa pohybujes.

zmrzlinka2021
10. okt 2024

@la_dolce_vita Pre mna najvacsia vyhoda okrem zdravia je robit aktivity, ktore milujem a neobmedzovat sa - bajk, turistika..byt aktivna.

la_dolce_vita
10. okt 2024

@zmrzlinka2021 ja detto. To je ovela lepsie ako trcat na zoznamke. To som aj pisala vyssie .. pri tychto aktivitach skor najde fajn partnera.

lakebabe
10. okt 2024

@zmrzlinka2021 áno sama si odpovedala 17 rokov si vo vzťahu. Mam kamarátky, ktoré majú nad 85 kíl pekne ženy , ale majú problém v dnesnej dobe niekoho zaujat a nájsť. Je trochu iný ideal krásy uz posunutý.

grof_monte_christo
10. okt 2024

@yoxinka Len ako toto sebavedomie ziskat v cisto teoretickej rovine, ked v realite o teba nikto nezakopne, od nikoho nedostanes jediny pohlad, kompliment, muz sa ti po prvom stretnuti uz neozve? Nie je jednoduchsia cesta sa poprat s tymito kilami navyse, uz len kvoli sebe, svojmu zdraviu, lepsie sa potom citit a tak nabrat kusok sebavedomia?

egonsk
10. okt 2024

@dominikamacakova lebo pekna baba si povie, ze luskne prstom a hned ma dalsieho napadnika, preto ani vo vztahu ked to zacne skripat, dlho nevydrzi, kdezto skareda je rada, ze u nej niekto vidi ine hodnoty ako je jej krasa. Cize iny zaklad a iny vysledok 😉
Skaredej zene chlap kupi nocnu koselu, aby jej po zvysok zivota mal co vyhadzovat na oci 😉😁

nyusika
10. okt 2024

@lakebabe malokto ti napise, ze mas pravdu - ja pisem, ze mas.
urcite ziadnu osobu (muz, zena) na prvy phlad neoslovi intelekt a zmysel pre humor .
je uplne proridzene, ze druhy clovek sa nam na prvy pohlad musi pacit.
a je jasne, ze kazdemu a ine paci, preto mame sancu kazdfa 😀
ale to prvotne, pre niekoho povrchne, je prave vzhlad.

az neskor pride na rad vsetko ostatne. co je, samozrejme, dolezitejsie, ako samotny vzhlad.

takze si treba pockat na osobu, pre ktoru budem v prvom rade KRASNA

nyusika
10. okt 2024

jaj - mierne sa opravim.

v sucasnosti som castokrat svedkom, ze urcite typy muzov na prvom mieste zaujme nie fyzicka krasa, ale to, ci zena ma peniaze 😀
stacia aj pebiaze rodicov...takze coraz castejsie vidim, ze nie zeny su zlatokopky, ale chlapi.
a zena, stastna ako blcha, ze ma prekrasneho muza, mu odpusti uplne vsetko.

pochod
10. okt 2024

@earlgrey takže podľa tejto logiky nie su normalne, zdatne ani rozumne ani tie všetky ženy ktoré su momentálne slobodne alebo rozvedené tak nejako? 😂 A keďže sem-tam chodíš na kávičky tak budeš zrejme v tiež v tej sólo skupine ktorú si opisovala.. Ci to len na mužov plati, ze tí co za niečo stoja sú uz zadaní a ženatí? 😁

earlgrey
10. okt 2024

@pochod Počkaj...ja som písala zo svojej skúsenosti...a ženy nestretávam, mužov áno 😉 takže ja som písala len to, čo som zažila na vlastnej koži...A samozrejme, že nehádžem všetkých do jedného vreca...to by som si nedovolila...tak ako muži, tak aj ženy...sú takí/také...a sú zase onakí/onaké 😁 každý je iný, každý je niečim divný, výnimočný, jedinečný...či slobodný, zadaný, ženatý človek...ale to, čo som opisovala boli muži, ktorých som stretla ja...a samozrejme, že tí muži mohli aj mňa vnímať rovnako...to im neberiem...každý má vlastný názor...vlastné skúsenosti..ale to, že som napr. zatiaľ spoznala väčšinou mužov, ktorí mi z nejakého dôvodu nevyhovovali, neznamená, že všetci sú takí...ja stále verím, že sa nájdi aj normálni, rozumní slobodní muži...len ich treba nájsť 😉

autor
10. okt 2024

Ďakujem vam za názory a príspevky 🙂 ja sa teda pokúsim čo najviac na sebe zamakať a hlavne si to upratať v hlave a viac si veriť 🙂

pochod
10. okt 2024

@earlgrey Skrátim to.. Dala si si vlastný gól 😂😉

earlgrey
10. okt 2024

@pochod Neskracuj 😃 ja na skrátky nie som...mne treba všetko po lopate vysvetliť, tak ako mužom 🤣 žiadne náznaky - priamo 😃 ale ok, kľudne som si ten gól mohla dať, aj to sa stáva 🫣

adrianajozko
13. okt 2024

Ja si myslim ze zivot to vie zariadit sam. Ja som bola len na fb a sem tam mi niekto napisal len tak na pokec. A ked som citila ze to uz presahuje moje normy tak som ho zablokovala. Az raz mi napisal muž a mesiac sme si spolu pisali o tom co sme robili ako sa citime ako sa mame. Co nas zaujalo alebo sklamalo no len tak aby sme sa vzajomne vykecali. Dokonca tam bola dialka medzi nami 300km a aj tak sme sa raz stretli. Najskor sme si volali a potom sme uz po sebe tak tuzili ze uz sme to nechceli viac natahovat. Pamätam si to prve stretnutie bolo to uzasne vrhli sme sa okolo krku a hned sme sa bozkavali akoby sme sa poznali dlhe roky. Od toho dna sme boli spolu. Uz to bude 7 rokov a akoby to bolo vcera. Je moj manzel a mame uz 5 rocnu dcerku.

gabika20
13. okt 2024

Ja mám 38 rokov, 2 deti, 170cm a 60kg a dobre sa cítim keď mám tak max 58kg a vtedy mám podľa mňa aj väčšie sebavedomie..je to aj o tom ako sa cítiš, tak aj vystupujes, vyžaruje s..ja už nad 60kg sa proste necítim vo svojej koži🙈

kikuska_wedge
13. okt 2024

Najdi si noveho konicka, ktory ta bude bavit. Pri tom sa zoznamis s novymi ludmi. Zoznamky su na prd.

hendikep
13. okt 2024

podla mna je jedno ako vyzeras, resp. nie je , ale ak by si aj vyzerala horsie ale mala sebavedomie a charizmu tak by si muzov kludne mohla pritahovat… ja som mozno nie velmi popularneho nazoru v dnesnej dobe, ale ked niekoho pritiahnes osobnostou tak mas vyhrane… ked Ta niekto chce koli vyzoru tak stale to bude boj, ze niekde bude krajsia alebo mladsia. Sama mam skusenost z pohladu zeny, ze som bola raz v zivote zalubena do muza ktory bol vyslovene skaredy ale mal neskutocnu charizmu, vedel to so zenami a stale sa okolo neho nejake tocili. Ale vyzeral ako Cmorik :D