icon

Majú vzťahy len sebavedomé a atraktívne ženy?

10. okt 2024

Dobrý deň. Mám 27r a som dlhšie sama, mám pár kg nadváhu (cca 170cm/85kg) ale snažím sa s tým niečo robiť, hýbem sa, športujem nemám pocit že by som bola lenivá..žijem aktívne.. ale ide to veľmi pomaly keďže som si prešla PPP. Maľujem sa, snažim sa vyzerať čo najlepšie.
Som na zoznamke a keď si s niekym píšem, su milí, vkuse ma chlapi volajú von, keď už ideme tak je to za mňa fajn, zaplatí, je v pohode, ale potom sa neozve alebo vidím že záujem upadne. Čo robím zle?
Mám teraz horšie obdobie psychicky a neverím si… možno to vycítia že nie som sebavedomá? Samozrejme moju váhu nevyťahujem ani tieto moje problémy na stretku…
Mám pocit že každemu naokolo sa darí a mne sa už ani nechce sa stretavať alebo hoc si len písat keď to dopadnw stále zle.
Ďakujem za odpovede.

renata1405
10. okt 2024

No myslim ze neni pravda co pisu vyssie dievcata ze neni problem vo vahe bohuzial je.Vacsina chlapov nechce tlste baby ano su aj taky kt.prave baculky pritahuju ale ty jednoducho nemas na takych stastie.Vies stalo sa to aj mne a nie raz a to mam 65kg a 166cm ze prepac si zlata ale mohla by si schudnut.A ty si mlada a nemas deti ono to bude cim dalej horsie a oni si to zrejme uvedomuju.Ja som uz po 40 tke a mam dceru dospelu tak ja to uz neriesim ale ty by si mala.

lalilla
10. okt 2024

Baby ona presla ppp, takze pisat jej tu ze vaha je faktor pre ktory sa nevie zoznamit je odveci. Je si toho vedoma, pracuje na sebe.
Ja mam kamosku pekna, stihla, vtipna a vies co? Tiez jej nevychadzaju tie rande, lebo jedna vec je si pisat a druha osobne sa vidiet a navnimat. Tiez je z toho uz unavena a smutna. Ono urcite su tam muzi, ktori stoja zato len najst ich je tazke. Ale treba verit a skusat. Zatial sa zameraj na seba, ked nie si spokojna s vahou tak to zmen, venuj sa konickom…
Ja som mala inak frajerov aj ked som vazila 80kg aj teraz ked mam 70kg a vysku 168. Nie som stihla ani obezna. Jasne ze sa citim lepsie s mensou vahou ale zila som si skvele aj s vyssou, je to o tom ako sa citis a co vyzarujes. Drzim ti palce!

la_dolce_vita
10. okt 2024

Tiez sa priklanam k nazoru, ze problem je kombinacia zoznamka + vaha. Tam chlapi maju pocit neobmedzenych moznosti, maju mozno viac "rozpracovanych" zien a tak idu dalej a nedaju ti sancu. V tak mladom veku je vzhlad pre muzov alfa omega. Ja som ovela starsia aj vyssia a nemala som nikdy cez 80 kg a nevnimam sa ako stihla. S vekom je to len horsie udrzat vahu a to cely zivot aktivne sportujem. Zameraj sa na seba, makaj a mozno to pride same, ked ani nebudes cakat.

maryetta
10. okt 2024

Chlap vidi resp aj vyciti ze ty sama sa necitis asi uplne ok. Chlapi chcu hlavne sebavedome. Take sebaiste zeny. Aspon je to castejsie takto. Cest vynimkam samozrejme.
A myslim ze ozaj aspon tych 10kg dole. Lebo si este prilis mlada. Len zrejme tam tvoja praca a “casove moznosti” robia vela. Aspon podla extremnych premien-telo musi aj oddychovat. Potrebujes aj spanok a nie neskoro v noci cvicit. Tvoje telo musi mat riadnu sokovu terapiu ked nevie “co ma robit”.

maryetta
10. okt 2024

@la_dolce_vita ja ked som isla rodit som mala 82 a uz som sa citila zle. Nevladala som. Neviem ci to bolo aj tehotenstvom alebo “iba” kilami ale…
Momentalne som po 4.porode mam 178cm /63-64kg a citim sa konecne ok.

la_dolce_vita
10. okt 2024

@maryetta dnes je doba, kedy sa tvrdi, ze je to ok a treba sa mat rada atd atd, ano, chapem to, obezita pribuda, ale to vacsinu muzov nezaujima. Tieto zeny to maju tazsie, aj vyssie ako som aj ja, vyber je zuzeny. Samozrejme sanca je vzdy, ale ja by som na to isla inak a zacala makat na sebe.

lneviemmeno
10. okt 2024

No tak ja mám 168cm a mala som 105kg keď som sa spoznala s mojim už teraz manželom. Spoznali sme sa v klube. On chodí do fitka, vyzerá a aj vyzeral dobre 🙂 povedal mi, že zo mňa vyžarovala strašne dobrá energia a že som mu bola sympatická. Čiže nejde iba o vzhľad ale aj o to čo z teba vyžaruje. Poznam xxx chlapov normálnej postavy ktorí majú väčšie priateľky a tiež mi toto povedali. Btw už toľko kíl samozrejme nemám ak by niekto niečo. A teda ani ako 100kilová som nikdy nemala núdzu o chlapov

doriiis
10. okt 2024

@lneviemmeno ....poznám veľa žien,čo majú nadváhu a majú mužov,ktorí sa za nimi idú zblázniť.🤷🏻‍♀️
Ani ja nemám 60 kg a milujúceho muža mám už roky.Takze váhou to nebude určite.
Ale tak na koníku sa dozviem,že ženy s nadváhou nemajú nárok stretnúť normálneho muža.😉

lneviemmeno
10. okt 2024

@doriiis presne! Akokeby štíhle a krásne ženy nemôžu byť povahou v skutočnosti škaredé. Váhu sa dá zmeniť, ale povahu veľmi ťažko ak vôbec 🤌🏼

la_dolce_vita
10. okt 2024

Ale no... preco by nemali narok? To tu nikto predsa netvrdi. Len pre vacsinu muzov je nadvaha neziaduca, proste je to tak, ci sa nam to paci alebo nie. Su to muzi, vnimaju vzhlad inak, samozrejme nie vsetci, aby ste ma nechytali za slovicka.

doriiis
10. okt 2024

@lneviemmeno ....myslím si,že toto obhananie sa tým,že muži chcú iba chudé ženy a že žena s kg navyše nie je príťažlivá sú iba kecy debilnych mužov,ktorým záleží iba na vzhľade a žien,ktoré okrem chudej postavy nevedia viac ponúknuť.

maryetta
10. okt 2024

@doriiis
@lneviemmeno jasne ze problem nie je iba postava. Je ine mat 80kg a ine 140. I ked aj take maju pravo a stastie na partnera a lasku.
Kazdemu sa paci ine. Len najst vhodneho partnera je narocne.
Fakt ze niekdy top modelka a tiez je sama…. Preco?!

nyusika
10. okt 2024

@stanulienkat
@michaela789
@michaela789

sashka22 ma 180 cm - ona ale nie je autorka ...autorka ma 170 cm/85 kg

doriiis
10. okt 2024

@maryetta ....lebo ta to asi prekvapí,ale mužom tiež záleží aj na obsahu a nie len na obale.
Pracujem s mužmi.Mnohokrat som si vypočula že tá a tá je síce pekná a má peknú rit ale doma by ju nechceli.🤷🏻‍♀️

maryetta
10. okt 2024

@doriiis ale ved mne je to jasne. To bola len recnicka otazka. Ze co z toho ked obal krásny ked napln je “pokazena”.

doriiis
10. okt 2024

@maryetta ...preto radím autorke,že na zoznamkach normálneho muža nenájde.Bud tam nájde takýchto dementov,čo ti povedia,aby si schudla ak chces s ním niekam ísť.Tych nech nechá túto ženám,čo sa pretekajú každé kilo a pozerajú sa na svet rovnako plytkou optikou.
Alebo tam nájde ženatých,čo si hľadajú iba milenky.

nyusika
10. okt 2024

@lalilla ale my tu nevieme vestit, preto nevieme o PPP

abbey1
10. okt 2024

Áno, my škaredé sedíme v kúte a plačem už od puberty

michaela789
10. okt 2024

@nyusika píše, že teraz má 180. Ale že boli časy, keď mala miery autorky (170/85) a cítila sa dobre. Na to som reagovala.

bluka2
10. okt 2024

To ide o to, že ma nadváhu a ešte k tomu chyba sebavedomie. Týmito 2 vecami spolu proste bude menej záujemcov.
Ale na druhu stranu, mam aj kopu chudých a podľa mňa skvelých žien - kamarátiek, čo tiež nemajú nikoho. V dnešnej rýchlej dobe ma veľa ľudí nejaké problémy uz, bud psychické alebo problém sa viazať, podľa mňa nie je ľahké niekoho schopného najst aj bez nadváhy. Takto sú šance o niečo horšie. Na druhu stranu, netreba až tak veľa záujmu, stačí jeden úprimný, je to aj vec šťastia stretnúť / nestretnút svoju spriaznenú dušu

mama_
Autor odpoveď zmazal
mimka1402
10. okt 2024

Ja z vlastnej skúsenosti viem, že veľa mužov mi priamo povedalo že nechce babu, ktorú ani nezdvihne a bude mať väčšie stehná, než on. Takže áno váha môže byť problémom, že nestretneš muža, ktoremu to neprekáža až tak ľahko. Pre mňa ak mladá baba trpí nadváhou tak je to tiež vizitka zdravia atď. Nezhadzujme všetko na štítnu. Zároveň vidím, že aj ženy si len tak nevyberú muža s nadváhou. Takže? Určite existuje normálny, ktorého to nezaujíma. Z druhej strany pre teba je to stále vek kedy sa chudne lepšie s mladým telom než v neskoršok veku a urobila by som to pre seba.
Ale ak vezmem nielen "tučné" nemajú nikoho dnes je všelijak zložité nájsť vzťah. Každý už máme väčšie očakávanie či nároky od iných, než to bolo pred rokmi. 🙂

bluka2
10. okt 2024

@mama_ to je pravda. Ja som sama schudla, keď som prestala toľko pracovať. Ešte som vlasne aj viac jedla a stále schudla. V strese sa ťažko chudne.
A viem, že tu sa fici na jednoduchej rovnici príjem, vydaj 😀 podľa mňa tam treba zakomponovať aj kvalitný spánok a menej stresu, potom telo spaľuje lepšie

bluka2
10. okt 2024

@mimka1402 vacsie stehná? Však ženy majú od prírody vacsie stehná než muži. Tak ti museli chciet bud fakt vyslovene chudé ženy alebo sa mi páči postava typu jablko/pavuk? To asi skôr nie

la_dolce_vita
10. okt 2024

@bluka2 to moze byt indivudualne, ja napriklad v strese chudnem. Kazdy to mame inak.

mimka1402
10. okt 2024

A aby som nezabudla ja asi pre teba mam tip top váhu 🙂 Ale keď som bola šedá myš a bála sa usmiať, byť otvorená k ľuďom ale riešila som kto si o mne čo pomyslí. Takto sa ku mne chovali aj muži. Ja keď som sa začala mať rada aj s vecami za ktoré sa hanbím. Tak skromne zlepšilo sa mi randenie, našla som si pekného muža ktorý ma vidí ako bohynu aj keď som spotena, uplakana a mám svoje dni. 🙂
A to som dlhšie bola single a skúmala randenie. Ale vieš čo? Keby som sa s ním stretla 3 roky dozadu tak nie sme spolu, neverila som si, bola som stihačka a za všetko som sa ospravedlnovala. Každého videla ako Boha, len seba ako škarede kacatko. 🙂 Takže? SEBAVEDOMIE!

mimka1402
10. okt 2024

@bluka2 Čo ti poviem.😀 Pre mňa bolo vždy vtipné keďže som vždy bola v chlapskych partiách ako muž s ťažkou nadvahou plesinou, panic 35r chcel iba štíhle.😀 Ale on? Nemal v úmysle schudnúť a jedine co by tej žene ponúkol bol svoj pupok a plešinku.😀
Z druhej strany som videla morbidne obeznu ženu, ktorá je 4x väčšia ako muž - on normálna postava mužská vysportovana. Aj tam proste to bol enormný rozdiel ale to už je o extrémoch čím autorka nie je. 🙂

mama_
Autor odpoveď zmazal
bluka2
10. okt 2024

@la_dolce_vita vidíš, tomu verim. Škoda pre mňa, lebo ja nemám problém mať veľa stresu 😂

bluka2
10. okt 2024

@mama_ presne to je ten kľúč. Kľudne aj veľa, ale zdravej stravy. Včera som robila tekvicu plnenu špenátom v rúre a aj ta polovica, sotva som ju vládala dojest, taká veľká. Mala čokoládová tyčinka bude mať aj viac kalórií a ta sa zje rýchlo sup sup 🤣