Mala by som konfrontovať priateľovu kolegyňu?
Dobrý deň dievčatá.
Poprosím Vás o radu a pomoc.
Mám priateľa 3 r. v Novembri som prišla na to , že ma pravdepodobne podviedol s kolegyňou. Nemám na to síce dôkazy ale som si tak na 80 % istá , že sa to stalo. Kolegyňa je to taká , že pracujú v jednej firme , každy deň sú spolu a dokonca niektoré činnosti musia výhradne vykonávat priamo spolu. Prisáhal mi , že medzi nimi sa nič nestalo , ale ja som stratila dôveru a každý ( naozaj každý ) deň sa kôli tomu hádame. Moja otázka na Vás znie. Išli by ste priamo za tou kolegyňou a konfrontovali ju otázkou či sa medzi nimi niečo stalo , aleno nie???
Naozaj ma napadla aj takáto možnosť , lebo som zúfalá a neviem sa cez to preniesť. Sám ma za ňou posielal pri hádkach , že sa mám ísť opýtať aj jej. Chcela by som poznať pravdu , nech je akákolvek a buď skončiť vzťah alebo to vyriešiť a zabudnúť.
Ďakujem za každý názor.
Takto to vyzerá, keď niekto robí z komára somára. Ty sa rozhodni, či s ním chceš zostať alebo nie. Ak mu neveríš, tak sa rozíďte. Každodenné hádky čo stále asi vyvolávaš ty, nie sú vôbec dobré. Ja zase pochybujem, že ťa podvádza, no to je môj pocit. Počas jazdy by som ani ja nezdvihla. A aký dlhý čas ti nezavolal? Aj to je dosť podstatné. Ty máš niečo v hlave a s tým sa bojovať nedá.
Tak si.poloz otazky
- ak by ti povedala ze nic nebolo verila by si jej? A co by bolo dalej? Stacilo by ti to k dalsiemu rozhodnutiu?
- ak by povedala ze ano, boli spolu, verila by si jej? A co by bolo dalej? Stacilo by ti to k dalsiemu rozhodnutiu?
Áno ženy máte pravdu , že by to bola sprostosť ísť za ňou. Ale v zufalstve a smútku napadnú človeka kadejaké myšlienky....
Táto diskusia mi otvorila oči.
Ďakujem za každý príspevok.
A ja som takto bola za dotyčnou😎
Keď ma ex stále posielal za ňou🤷
Robila čašníčku, bola som za ňou v práci a hovorím jej:
,,posiela ma R…aby si mi povedala ty, ako to je medzi Vami je,,
A ona mi všetko povedala, aj že má priateľa a je tehotná😵💫
A natrela ešte aj ďalšiu kamarátku, čo s ním spávala tiež..
Nebola to konfrontácia s trhaním vlasov, ale som jej vďačná, že mi otvorila oči..
Diky Janka!
Tak keď ťa priateľ stále za ňou posiela tak choď, do budúcna si to určite rozmyslí😄
Podľa mňa počkaj nejaký čas. Prestaň sa s nim hádať a vôbec tu kolegyňu ani nespomínaj pred ním. Lebo aby sa nestalo ze raz ozaj ti zdrhne za inou ženou pri ktorej bude mať kľud a pokoj. A počkaj ako to pôjde ďalej
A co cakas,ze sa prizna,ak aj nieco medzi nimi bolo? Nebud trapna a spamataj sa. Ak si sa rozhodla s nim byt,tak mu musis verit. A ak mu nevies verit treba sa rozist.
Dôveru voči priateľovi máš už narušenú. A sama píšeš, že sa cez to nevieš preniesť. Nech je pravda akákoľvek, podľa mňa vzťah už nemá budúcnosť. Aj keby ti bol verný, aj keby ste to ustáli, podľa mňa pri každej jednej hádke to bude mať na očiach, vyhodíš mu to ako výčitku. A on na oplátku fakt, že mu proste neveríš. 4 mesiace sú už dosť dlho, ak vás to ešte drží a hádky sú na dennej báze.
Treba dozrieť, túto udalosť vymazať a ísť ďalej. Ak to nevieš...rozchod.
Ja som asi divná ale ja by som sa jej spýtala. Ale len pre zaujímavosť, nakoľko už by som sa s dotyčným aj tak rozišla. Je tam už príliš narušená dôvera.
A načo? 3 roky a už nevera? Načo s takým človekom. Úplne zbytočne
Moj nazor-ak mu naozaj robis kazdy den sceny len na zaklade Tvojho predpokladu, tak na jeho mieste z takeho vztahu utekam….hovori, ze s nou nic nemal, kolko krat Ti to ma zopakovat a vlastne naco?ved Ty mu to aj tak neveris….neber to v zlom, ale taketo zbytocne sceny naozaj ziadnemu vztahu nikdy neprospeli….bud skonci vztah, alebo vysluchy…..
Je to iba Tvoj priatel. Urob mu laskavost a rozid sa s nim. Ty mas svoju pravdu a nezaujima Ta nic ine. Ak Ti aj ona povie ze nic nebolo......Spadne Ti kamen zo srdca,rozplaces od radosti ,hodis sa mu okolo krku a bude vsetko ok? Alebo bude klamarka este aj ona. Jemu sa cudujem ze s Trbou este je
A nemusis ho trestat. Jeho uz potrestal zivot,ked mu dal Teba
@martin96321
Ďakujem ti za názor.
Nebola som učená hneď všetko skončiť ako dnešná mládež. Pokúšam sa veci riešit .
Dúfam , že ty nikdy nepocítiš neistotu vo vzťahu a nebudeš musieť riešiť podobné veci.
Ale aj negatívne komentáre beriem a neurážajú ma. Aj z nich sa dá poučiť.
@martin96321 😂 😂😂
Nechcel som urazit ani povedat,ze pri prvej hadke treba skoncit........Len ak niekoho ides obvinovat a jediny dokaz je Tvoj pocit,tak to je malo. A este hadky vyvolavat koli tomu. Potom je to uz o drzku vo vztahu. Z niecoho takeho radsej vycuvat skor,nez bude neskoro
@martin96321
Neurazil si ma. Som vďačná aj za takéto príspevky. Nepísala som sem preto , že som čakala len hladkanie ega a pritakávanie.
Možno som sa trochu zle vyjadrila o tých hádkach . Zase nehádžeme po sebe taniere ani sa nemlátime. Len pri večerných rozhovoroch o práci , proste vždy príde aj táto kolegyňa do reči kedže spolu neustále pracujú a je aj výmena názorov.
Ale prečítala som si názor aj iných ľudí a uvidíme čo čas prinesie....
Kolegynu nekontaktuj, pravdu by ti nepovedala a s nim sa rozid, vas vztah je bez buducnosti.
A ked sa ti kolegyna neprizna, budes spokojna a obavy zmiznu? Tazko. Asi vies preco ich mas. Ukonci vztah, v ktorom nie si spokojna
@retatka a keď ti presne v tom case nedviha..pak klame že ju neviezol..to je oukej?ani ja by som mu už neverila..ak s ňou nič nemá mal to vyklopiť hneď že ju viezol nie zatajovať keď to bolo podľa neho košer..
@katty123456 Čítaj ďalej, čo som hore pisala..A nevieme ako to medzi nimi je.Keď hysterči len čo na ,,nejakú ženu pozrie,, za všetkým vidí neveru, tak samozrejme, nečudujem sa, že bude zatajavať lebo vie, že aj keď to bol obyčajný odvoz a nič za tým nebolo, nasledovalo by vypočúvanie, zdúvanie atď..Ženy si vedia domýšľať, poznám také chorobné žiarlivky a pritom ju mohol len kolegiálne zviesť.Každopádne je u nich narušená dôvera, vzťah nieje zdravý.Museli by sme si vypočuť obe strany, takto sa nedá objektívne hodnotiť
@retatka isté..páči sa mi tvoj výraz kolegiálne zviest😉
Za mna.. ak si ta vsimol a isiel okolo na aute a tvaril sa, ze nic... ani ti nezakyval.. je to maximalne divne a duplom ak si mu volala a zatlkal... to ze nedvihal, chapem, uz sa bal co ides vyvadzat.. ale na co to teatro? sa chcel ukazat pred nou alebo co? Kamosovi by hadam zakyval... Divne mi pride aj to, ze sa pohada, kvoli takejto kravine hned = normlane ja ked volam chlapovi, ze kam ide, videla som ho na aute = povie mi. A nemusime sa vadit, nedostane zachvat lebo sa ho pytam na nieco :D tak mohol zdivhnut a povedal, ze veziem XY tam a tam... vybavene, hotovo... prave preto, ze VIE, ak si napr. ziarliva.. tak ti proste povie, VED SI HO VIDELA. Ak nerobievas sceny kovli zenam, tak jeho postup vobec nechapem...
ja by som mu neverila a nie to, ze nepodvadza, ale ze nema ine umysly s nou a so mnou to mysli vazne, lebo takto sa ludia co sa maju radi a vazia si jeden druheho nespravaju.. si predstav, ze ides po ulici okolo neho s kamosom/kamoskou a ani mu, ani bu... to by on nevyvadzal, ze?
Nie, za kolegynou by som nesla... ale s nim by som si porozmyslala ako dalej...
Mimochodom predstavil ti tuto kolegynku, s ktorou travi tolko casu? Ci ani na to nema gule?
@martin96321 tak. Ono ženy ak majú podozrenie, zvyčajne to ma opodstatnenie. Vy chlapi ste proste na toto blbí. Chlapi nevedia myslieť ako ženy, preto sa im nevera skôr či neskôr prevalí. Ja osobne by som neveru spoznala okamžite.
Co ja viem, mne by nebolo divne, ze vezie kolegyňu ale bolo by mi divne, ze nedviha telefon. Ved mohol dvihnut a povedat, ze beriem Janku za kamosom, potom ti cinknem. A nie este útoky, ze co vyvolávam. Akoze tiez nemam rada ak robi zo mna niekto blbca. Na druhu stranu sa to stalo raz. Cize ok pohádali sme sa, povedali si, ze proste normalne treba zdvihnúť telefon, povedat si co kde a ako. Mozno ho len chytila panika, ze si ho videla aj s Jankou v aute, tak nedvihol aby si nehukala na neho pred nou. Povedat si svoj nazor. Ale aby som sa 4 mesiace hádala, co ja viem…. Tak bud s nim ostanem alebo nie. To uz ty musis vediet ake su tam ine prejavy alebo co ine ta trapi. Lebo tak vzdy budu okolo nasich partnerov zeny a okolo mas muzi, ci na pracovisku alebo aj na akciách. Ja napriklad robim na 99% s mužmi, ci uz v praci alebo ako firma so zákazníkmi. Mojho doma by muselo poraziť, keby mal na to mysliet. Nedviham vzdy telefon ale ak by ma sukromne niektori z nich viezol, nemam dovod nedvihnut muzovi telefon a povedat, som tam a tam, s tym a s tym, vezie ma domov alebo kam, zavolam ti neskor. Ale tak chlapi maju ine myslenie, treba to zobrat ako fakt.
@sono2 Neviem,co Ti na to povedať. Muži aj ženy su jeden zivocisny druh. Samozrejme ,ze na niektore veci mame ony nazor,iny pohlad.......ale nieste vestice. Ta znama veta ze žena to vyciti.......ani nevies od koljych zien a pri akych vselijakych hlupostiach som to pocul.))))) Niekomu staci podozrenie,niekto potrebuje dokazy,niekto si to vezme do hlavy a akykolvek dokaz o vernosti je zbytocny... takze rozhodnutie je na kazdom zvlast
Pokiaľ nedá výpoveď, budúcnosť toho vzťahu nevidím.

@autorka
Veľmi zaujimava téma, ale dám ti pohľad z inej strany..😉
Zamýšľaš sa, ideš/chceš riešiť 3tiu osobu a nech už je pravda, kde chce, tak celé zle... 🤦🤦🤦
Čo ty máš s kolegyňou tvojho partnera..? Vôbec nic, správne 😉.
Keď chceš riešiť/upratať, tak "môžeš" jedine partnera, s ktorým si "vo vzťahu". Vzťah sú dvaja... ty a tvoj partner, nie traja ty, partner a jeho kolegyňa 😉.
Keď tvoj partner nemá v hlave "upratané", čo znamená vzťah a "dovolí" infiltráciu tretej osoby (kolegyne) medzi vás dvoch, do vážho vzťahu, tak jedine on a len on bude ten, kto vzťah "rozbije".
Sa zamysli... ak tvoj partner "chce" tak ta podvedie, rozbije vas vztah... dnes konfrotuješ jeho kolegynu, o tyzden to bude ina kolegyna, ina zena... opäť, permanetne bydeš konfrontovať vsetky zeny s ktorymi pride tvoj parter do kontaktu..? Isteže nie... Nemá to logiku, nemá to zmysel.. 😉
Vždy všetko rieš s partnerom... budmu dôveruješ, ak nie, tak vas vztah ne j haji, teba to bude ten červík nonstop v mysli zožierať, vsetko sa bude nabalovať a jedného dňa "vybuchneš".. Rozvod. Či už opodstatnene alebo nie, bude bezpredmetné, pretože budeš mať v sebe postavený betónový múr voči partnerovi a ten nerozbije nikto a ničím...
Tvoja vec ako a čo v živote robíš, môj názor je jeden z milióna, tvoj život, tvoj vzťah, tvoj partner... 😉