Mala by žena pred svadbou povedať, koľko mala partnerov?
Ahojte ženy, tak mi to nedá a musím sa opýtať. Myslíte, že by mala žena svojmu budúcemu mužovi povedať, s koľkými chlapmi pred ním bola? Ja viem, že minulosť je minulosť, ale čo ak sa to raz dozvie a urazí sa? Ale zas klamať mi tiež nepríde fér. Lebo ja rýpem do jeho minulosti každú chvílu, on do mojej ani nie
Naco? Preco?
Ty sa urazis, ked povie, ze mal 10 partneriek?
Naco? Preco?
Ty sa urazis, ked povie, ze mal 10 partneriek?
@tenerifka som žiarlivec, asi by ma to rozhodilo
Prečo do neho rýpeš?
ja neverim
to uz vazne neviete, ake fiktivne temy zxakladat ??
😅 jasne, vsetko dopodrobna. Aj mena, nech mu daju na teba referencie 😊😊😊
a dozvie sa to akože ako? 😒
@biba_18 ty si vedela kolko zien mal tvoj partner pred tebou?
Ja sa len slušne pýtam. Kazdá sme iná, tak kto nechce rozumne odpovedať, nech si nerobí posmech a nereaguje. Dakuejm
A naco ti je taka informacia? Co s tym akoze mienis urobit?
Ak sa opýta, tak nemám problém povedať. Ak by mal problém s odpoveďou, tak by to bol signal pre mna, že nie sme pre seba správna voľba lebo s mužom, ktorý by mi vyčítal koľko partnerov som mala, by som nebola. Ja som sa svojho nepýtala, lebo mi to je úplne jedno či mal jednu alebo 50. Nejako postupom času aj tak obaja vieme čím sme si prešli, keďže sme sa dosť rozprávali aj o minulosti. Je nám to obom jedno.
Moj muz nevie kolko som mala partnerov, ani ja neviem kolko mal on. Popravde ma to ani nezaujima. A keby mi aj povedal, tak ako co teraz. Pises ze si ziarlivec, a na co konkretne chces ziarlit, ze kedysi spaval s xy babami? Nechapem. 😀 ... Vyzera to tak, ze si najdes hocijaky dovod aby si mohla ziarlit a aby bolo zle.
A co Ti ta info pomoze? Nevidim dovod, ak to niekto sam nepovie, lebo by z toho cihal pruser ( ja neviem, ludia co mali 500 partnerov), ale ak ide o priemerneho cloveka, tak mal mozno od 1-20 ludi v posteli. Zalezi na veku atd. A to by som neriesila.
Autorka, spravas sa ako male decko. Sprav svojmu partnerovi laskavost a zrus svadbu a nechaj ho nejakej dospelej zene.
Hlavne ja keby mam partnera, co je ziarlivec skrz minulost, tak je to game over aj tyzden pred svadbou. Lebo ziarlivec si podnet najde. A nikto mu to nevyhovori.
ani ma to nezaujímalo
a preco by sa mal urazit?co ich bolo 120? ja osobne by som to neriesila, to, co bolo, je minulost, sustredila by som sa na pritomnost predsa 😉
Pokiaľ si to on výslovne neželá a vy nemáte dohodnutý radikálne otvorený vzťah, je to zbytočné a neproduktívne. Vyvolávaš si úzkosti pod zámienkou čestnosti a férovosti. Neviem či si trolko, ale faktom je, že som mala česť so ženami čo takto zmýšľali
a preco by sa mal urazit?co ich bolo 120? ja osobne by som to neriesila, to, co bolo, je minulost, sustredila by som sa na pritomnost predsa 😉
@adiranka kebyze mne povie frajer, ze mal 120 zien, tak sa s nim rozidem...lebo je to mega debil a nechapem, naco sa s tymto "chvali" 😀
nikto normalny sa s takymti cislo nebuDe chvalit...ok, JEHO VEC, POKIAL O TOM NEVIEM, NERAPI MA TO.\
Si žiarlivec ohľadom minulosti? Red flag!! 🚩
Podla popisu tipujem vysoko nad 10. Mozno bolo tych 10 za rok. 😀😀😀
Ja si zas neviem predstaviť, že by som dlhodobo chodila a plánovala život s človekom, ktorý by mal problém mi toto povedať. Pre mňa to je proste len jedna z takých tých vecí, na ktoré eventuálne príde vo vzťahu reč, tak prečo z toho robiť drámu. Za mňa je to skôr zvedavosť, ale hovorím, ja mám vzťah v ktorom sme tieto veci prebrali behom prvých pár mesiacov, lebo to obe strany zaujímalo.
Keď sa nespýta tak nemusis hovorit. Ty ked sa pytas a on nie jeho vec a jeho problem. Ak chces mu povedz. Ale keby ho to zaujima by sa spytal.
Nie, netreba ho s tym oboznamovat, tak isto netreba aby ta s tym oboznamil partner. Ak ste zreli na vztah a vas vztah je dostatoccne zrely je to nepodstatna informacia. Ale ked ziarlis na minulost nie si zrela. Zrela na kadeco, nielen na vztah. Chudak chlap, co ho este s tebou caka 🙄
Na čo? Veď je to minulosť, ktorá sa ho vôbec netýkala. Som s mužom takmer 15 rokov a túto tému sme nikdy neriešili. Ani ma ta nezaujíma, je to len téma, ktorá vyvolá zbytočne vášne a rozhada vás.
Pre mna je manzelsto o dovere. Ak by to mojho muza zaujimalo tak mu to urcite poviem. Ak by to pre neho bola prekazka tak v poriadku za mna okay. Nerozumiem ludom co by to zamlciavali. Co vsetko by ste zamlciavali? 🙂
Keby sa opytal, tak poviem, ale tiez nechapem na co je taka info dobra zvlast, ked ste uz v stadiu,ze sa budete brat (aspon tak to chapem, kedze si napisala buducemu muzovi). Tiez nerozumiem na co do neho rypes takymi otazkami,...cakas na to, kym ho prejde sväta trpezlivost a rozide sa s tebou? Lebo vsetko ma svoje hranice aj ziarlivistne rypacne otazky. Skor by si mala na sebe zapracovat...je fajn,ze si priznas,ze si ziarlivec, ale co tak s tym zacat nieco robit? Lebo ak niesi taky ten light typ ziarlivca, co raz za dlhyyyy cas zaziarli (co je normalne vo vztahu), tak podla mna taky typ cloveka niekto normalny neustoji dlhodobo. a podla toho ake otazky kladies a co si popisala tu, tak budes asi dost ziarlivy typ osoby. Skor ako kvoli tomu dojdes o buduceho muza, zacni na sebe makat, aby si to ziarlenie okresala...ak ti to nepojde samej pomocou knih a clankov, tak nie je hanba vyhladat psychologicku. Prilizna ziarlivost prameni poväcsine z detstva alebo aj nizkeho sebavedomia a veru dokaze rozbijat vztahy...

a dozvie sa to akože ako? 😒