icon

Mali by ste mať obavy alebo nie?

4. jan 2025

Cca mesiac mám priateľa, ktorý ale nemá z minulosti veľmi dobrú povesť ( vraj mal veľa dievčat). On tvrdí že pár ich bolo , neriešim, každý sme nejaký. Trávime spolu čas, chodíme von všetko, včera sme robili večeru on pozval kamaráta a ja tiež svoju najlepšiu kamošku ktorá je ale tiež dosť na chlapov. Momentálne má priateľa ale ten zajtra odchádza na pol roka do CZ. Ide o to že sa mi aj zdalo ze po sebe pozerali ale mám aj dieťa, riešila som jeho a jedlo servis a len sem tam som zachytila že po sebe kukaju. Večer som jej písala že čo hovorí na môjho priateľa keďže sa videli prvý krát a ona že je zlatý. Trocha divné som si pomyslela mohla povedať aj len že v pohode ale ok neriešim. Dneska okolo 10 mi písala že môj priateľ jej poslal žiadosť o priateľstvo na FB. To už som ostala taká trocha ale reku ok. Pýtam sa jej či si píšu a ona že nie mi tvrdí. Priateľ k nám chodí aj na noc normálne a dneska mi napísal že nepríde že jeho mame je zle tak vraj ostane radšej s ňou nech je mama pod dozorom. Keď som to napísala Laure že on dneska na noc nepríde ( lebo som chcela vedieť ako zareaguje) tak to zahovorila že Jooj moja mám veľa roboty. Nič k môjmu priateľovi a k tomu že nepríde na noc. Už neviem či mne šibe a len si nahováram niečo alebo ja neviem. Aký je váš názor na toto, myslíte že po sebe idu? Všetci máme okolo 30ky , nie sme žiadni pubertiaci tak chcem vedieť či to má vôbec zmysel. On prijal aj môjho syna trávi s ním čas, hovorí že nás ľúbi...ale toto sa mi tak nezdá , až mi je zle z toho.

Strana
z2
evaachesa
4. jan 2025

Prosím ťa nabudúce mysli aspoň na svoje dieťa predtým ako mu do života prinesieš ďalšieho "otecka". 🤷

betulinka1
4. jan 2025

@mimka1402 to sa neda takto globálne hodnotit. Ja som tiez bola slobodna mamicka. Prve 3 roky som nemala ani pomyslenie na chlapa aj ked z ich strany zaujem bol, robim s mužmi, Cize aj vyber by bol 😉. Az mi do zivota prisiel v sucasnosti uz moj muz. A veru poznam kopec slobodných matiek, ktore si nasli noveho partnera a pekne si ziju. Praveze mnoho slobodných matiek je skor opatrných a preberajú a nepustia hocikoho k sebe. Prave preto, ze si presli sklamaním.

katka2602
4. jan 2025

Fuha tak ja ani ako slobodná by som si po mesiaci nenasačkovala chlapa k sebe a nie to, keby som mala dieťa. A ešte duplovane ak to je sukničkár.

n3la
4. jan 2025

Z mojej skúsenosti sa taký muž nikdy nezmení 😕 tiež som dala šancu keď tvrdil aké je to so mnou iné, lubi ma, cíti to čo nikdy predtým, chce sa zmeniť založiť rodinu a blablabla prišla nová kolegynka do práce a už bolo po veľkej láske😄 v tvojom prípade mi to príde zvláštne, načo jej posielal žiadosť a nič ti nepovedal, ved sa nepoznajú

danica2711
5. jan 2025

vy ste obidve kamarátky nejaké hrr, ty po mesiaci veríš, že ťa chlap ľúbi a prijal tvojho syna, tamtá sa hneď po zoznámení sápe po tvojom frajerovi... Pribrzdite obidve a snažte sa používať aj rozum

petronelag
5. jan 2025

Toto je taká situácia, že muž-sukničkár si našiel priateľku a zaujala ho aj s dieťaťom, v prvý mesiac známosti je ešte všetko zaujímavé. Lenže sa stretol s novou, ktorá ho tiež ako vidieť zaujala, keď sa jej hlási do priateľov na fb a môže byť už len otázka času, kedy sa presunie k tejto novej známosti.
Má takú povesť a teraz sa ukáže či je to pravda alebo sa "zmenil".

margotka17
10. jan 2025

Veď ak nemôže prísť, kľudne mu večer zavolaj, môžete sa aj vidieť aj pokecať. Takto nemôže zahmlievať,že je tam či tam. Koľko ľudí funguje cez týždňovky manželov. A mimo toho, môžeš aj kamoška len tak prezvoniť a pokecať s ňou, uvidíš jej reakciu. Zatiaľ za tým nič nehladaj, ak sa to bude opakovať, potom to už ries. Držím palceky, aby sa nič neudialo, čo by nemalo a ostali ste spolu.

trisha_r
10. jan 2025

Treba predsa zavolať jeho mame či je u nej. A budeš mať vyriešené

Strana
z2