Mám 22, partner 43. Je to moc veľký rozdiel?
22 a 43. Je to moc ? (Vekový rozdiel, ja zena 22)
Ja mam 28 a priateľ 50 .. pozname sa dlhšie ako 4 roky a pár tvorime 7 mesiacov. Predtym som mala partnera staršieho o 18 rokov, ale bol to alkoholik a tyran. Moj terajší je uplny opak môjho ex. Narozdiel od neho si ma váži a neponizuje, neuraza a nekrici po mne za kazdu prkotinu. Planujeme spolu deti a uz padla aj tema svadba. 🙂
Záleží aj od toho, či on je už rozvedený s nejakými záväzkami, lebo aj toto okrem rozdielu vo veku zvykne robiť problémy.
Ocko a dcera.
@mpg je rozvedený. My spolu nie sme zatial,..
napriek tomu, že sa polovica manželstiev rozvádza, alebo párov rozchádza, takže je otázne, či bude nejaké - o dvadsať rokov, nešla by som do toho vzťahu. Priepastné rozdiely sa môžu prejaviť oveľa oveľa skôr, v tvojom veku by som sa nedala dokopy s mužom, ktorý má už niečo odžité, jedno manželstvo za sebou. Ty si mladučká, môžeš si ešte pár rokov užívať bezstarostný život, študovať, cestovať, zabávať sa, viazať sa kľudne o šesť, osem alebo aj desať rokov, no o pár rokov pochybujem, že by sa on hrnul napr. do dieťaťa. To, že vzťah s takýmto vekovým rozdielom vyjde a obaja sú šťastní, je skôr ojedinelá výnimka, ako pravidlo.
Mne prídu muži, ktorí si hľadajú tak mladé partnerky uchýlní sorry
@elizabet173 napisala si to super 🙂
Teraz mozno nie ale za par rokov budete obaja niekde inde. Treba s tym ratat..
Velmi zalezi, ako ten muz aj zije. Moj manzel ma 50 a je aktivnejsi ako mnoho jeho kolegov 30. Cely zivot sportoval a odraza sa to aj na jeho terajsom zivote, fyzickom aj dusevnom. Navyse ma veselu a optimisticku povahu. Moj otec je od mamy zase o 3 roky mladsi a mohol by byt aj o 10, aby stacil jej zivotnemu tempu a naladeniu. Kukni na jeho rodicov, najma otca, uvidis, ako na tom bude. Mne by taky rozdiel nevadil, keby islo o muza, ktory za to stoji. Radsej vyzrete kvalitne vino, ako mlade kysele.
No ja ti k tomu len toľko napíšem, moja kamoška v tvojom veku si tiež našla takéhoto fotríka. Bol zabezpečený, po rozvode a už mal dieťa. Kamoška sa namotala na pekné reči a peniaze. Do roka nosila kostýmy a tesilové nohavice. Vyzerala ako babka. Názory jeho, zvyky jeho, cez víkendy jeho dieťa. Čakáš ako to skončilo? Neskončilo. Stále sú spolu. Majú spolu dve deti, dom aj psa. On už je dávno dôchodca a ona chodí do práce, stará sa o chod domácnosti, nákupy, varí, učí sa s deťmi, chodí venčiť psa a jemu sa už nechce ísť ani lyžovať ani k moru. Takže aj na dovolenky chodí sama.
Laska hory prenasa😊pokial su obaja nadstaveny na rovnakej vlne..
Podla mna este niesi dost dospela ked ta zaujima nazor druhych..mala by si vediet co chces..nevyskusas nevies😉
Dievča zlaté, v žiadnom prípade, ani náhodou! Určite max. 10r staršieho. Nech sa pekne vráti k svojej rodine. Jeho dieťa Ťa bude veľmi pravdepodobne neznášať...
Pozri si napr príklad taký jason statham a jeho modelka ,ich rozdiel je vyše 20 rokov . Alebo presne 20 neviem už . No a pride ti ako dedko ? 😀 lebo mne nie . Neviem koho ženy doma majú ale v dnešnej dobe vek nehrá žiadnu rolu . Je to len číslo . Niektory chlap je “ zdochnuty “ už v 40tke .. a iný az v 70 .. zalezi ako to cítiš ty , či ste na rovnakej vlne a tak
Poviem ti zo skúseností mojej kamošky, prežili spolu krásne roky. Aj napriek vitalnosti a pozitívnemu mysleniu, raz našiel ten den, keď to všetko odišlo. Čas je neúprosný. Momentálne sa o neho stará.. Niekedy ľutuje, niekedy nie. Je to na tebe 🍀
@kikaaa444 nejde iba o zdochnutost a choroby, kto to nemá doma nepochopí 😂 a modelky a herci, to su kapitola na porovnávanie😂 jedna vec je lietat kade tade niečo odhrat a dovolenkovat, zit z miliónov, ine makat niekde a chodiť vecer domov a byt s dedusom zavreta v byte, po nejakom case zit z dôchodku 🤦🏻♀️
inak statham ma teraz cez 50, pozrieme sa na to o 10-15rokov. A rozdiel maju presne 20r.
To je veľký rozdiel.
Kde nájdete spoločných priateľov.
Bud tvojich mladých, kde sa oň bude cítiť staro, alebo ta vezme medzi jeho 55r skupinu, a budeš počúvať co riešia, na čom sa smejú, na čo spomínajú, nebudeš chápať lebo možno budú riešiť niečo z doby, kedy si sa práve narodila.
A toho je moc, postupne by sa to všetko ukázalo.
Ja mam 42 a neviem si predstaviť ze by tu vedľa mňa sedel 62r pan.
je
Medzi mojou sesternicou a jej priateľom je 13.rokov rozdiel 💙

@panelacikova... tak ako som napisala, aj 10 je pre mna dost,,my mame 2 roky- ucebnicovy vekovy rozdiel,,, je to max super,, sme si rovnocenni parnetri fyzicky, mentalne aj skusenostne,, sme proste uplne ta ista generacia, ktora zazila rovnake veci v rovnakom obdobi,,,,, externe vplyvy nevieme ovplyvnit, ale tak zas predpokladam, ze som si dala dobre zalezat na vybere partnera,, sme spolu cez 20 rokov, pracujeme spolu a sme spolu 24/7,,,a vztah mame perfektny.. 🙂