icon

Mám 37 a nikdy som nemal vzťah

stromokocur6
26. jún 2025

Mám 37 a nikdy som nemal vzťah. Mám problém sa prihovárať ženám. Nikdy ich neoslovujem. Hlavne na ulici. Aj keď sa mi nejaká veľmi páči, tak tu proste neoslovim. Ja viem že je niečo so mnou zle, ale mám strach to meniť. Nikdy ma nelákalo dobíjať ženské srdce. Nerozumiem flirtovaniu a nerozumiem romantike. Aj keď mám pocit že sa pár žien o mňa zaujímalo (uvedomil som si to až po rokoch), tak som neprejavil záujem. V živote som mal sex len raz aj to som si ho musel zaplatiť. Nedokážem sa pohnúť v živote. V poslednej dobe mám obrovský pocit zbytočnosti. Čoraz častejšie sa pýtam kto som, čo je môj údel v tomto svete. Začínam prehrávať tento boj. Pribral som a prestal som sa zaujímať o všetko a všetkých. Som len chodiaca prázdna nádoba čakajú a na koniec.

stromokocur6
autor
26. jún 2025
@luccija

@stromokocur6 pre teba hlúposť pre ženy podstatne.Ved život nie je len o tom čo ty chces, ale o kompromisoch.Bicykel a šport je super vráť sa k tomu.Podla mňa si asperger nerozumieš citovym veciam atď ...choď na terapiu potrebuješ zistiť kde je tvoja úloha naštartovať život.Su študovani netreba mať strach, ostych iba ti to pomoze
Kamarátov, kolegov nemáš?rodinu?
Iba ty sám to vieš zmeniť, keď ťa takýto život nenaplna.Zoznamka je fajn vec.

@luccija nemám nikoho. Ďakujem.

stromokocur6
autor
26. jún 2025
@zuzanita1609

@stromokocur6 tak čo už teraz? Iba ľutovať sa...

@zuzanita1609 a čo iné mám robiť?

redlet
26. jún 2025

Ahoj, čo vlastne potrebuješ? Len to dostať von, radu, názor, pohľad?

silvia22222
26. jún 2025
@stromokocur6

@luccija nemám nikoho. Ďakujem.

@stromokocur6 chodíš do práce?

stromokocur6
autor
26. jún 2025
@deedol

chod k psychologovi a daj sa otestovat, ci nie si neurodivergentny. mozno si a tym by sa ti vela veci vysvetlilo, a zaroven by si mohol najst komunitu podobne zmyslajucich ludi. je tazke zit vo svete, ktoremu nerozumies, ale nie si sam taky.

@deedol mám strach tam ísť.

zuzanita1609
26. jún 2025
@stromokocur6

@zuzanita1609 a čo iné mám robiť?

@stromokocur6 Vypni siete,odlož mobil a choď von medzi ľudí. Od jazier,cez Tatry až k Dunaju. Ak nepracuješ,tak práca a povinnosti zamestná myseľ dostatočne.

stromokocur6
autor
26. jún 2025
@soldi

@stromokocur6 skus si popisat s AI. To by Ti mohlo pomoct. Ked nechces terapeuta. A to myslim vazne.
Vies, tazko sa radi a pomaha niekomu, kto vsetko odmieta a len sa lutuje 🤷‍♀️

@soldi ja som sa nikdy neľutoval. Ja sa nenávidím, tak strašne sa nenávidím.

januska12323
26. jún 2025
@stromokocur6

@januska12323 nemám nikoho. Ja som samotár. V poslednom čase už uvažujem nad...

@stromokocur6 ale prosím ťa, nad tým ani neuvažuj. Život ponúka toľko možností, nemusí to byť zrovna vzťah s desiatimi deťmi. Na tvojom mieste by som šla na diagnostiku, dostaneš odpovede a život uvidíš v iných farbách.

deedol
26. jún 2025
@stromokocur6

@deedol mám strach tam ísť.

@stromokocur6 no aj s tym strachom ti dobry psycholog pomoze. skus zatial napisat cez ipcko, oni ta nasmeruju. online mozno nebudes mat az taky strach.

balerina2025
26. jún 2025

@stromokocur6 niekto mozno vztah mal, a aj tak sa rozhodol zit sam. nie kazdy najde v zivote lasku :( zial... vela ludi sa v zivote v laske tak velmi sklame, ze proste sa rozhodnut zit sami pre seba. nie si urcite sam. nie si. kto v zivote nemal vztah.

aj moj muz bol dlhe roky sam a uz ma aj dcerku a mna. a kebyze mozeme, urcite by sme mali vacsiu rodinu..

zivot sa ti moze zo dna na den zmenit.

marsmykkok
26. jún 2025
@stromokocur6

@stromokocur6 tak napríklad rob dobrovoľníka v útulku, získaš pocit, že si pre niekoho užitočný. A nerieš že si nemal nikdy vzťah, takých ľudí v dnešnej dobe pribúda a dokonca určite aj zo staršej generácie poznáš starých mužov/ženy čo boli celý život sami. Je to normálne, len je takých menej ľudí. To je rovnako prenesene ako keby máš ryšavé vlasy a trápiš sa tým, že väčšina má hnedé vlasy a ty máš iné. Proste aj so vzťahom má to každý inak a hoci väčšina ľudí vzťah má, stále sú aj ľudia čo žijú celý život bez vzťahu.

blaazi
26. jún 2025
@stromokocur6

@stromokocur6 to je skoda, ze sa tak vnimas. Kazdy clovek je vzacny.

prunee
26. jún 2025

Nerozmyslal si napriklad nad psikom? Tie mas rad, budes sa mat o koho starat a zaroven, on ta bude mat rad a bude ta potrebovat, tebe bude veselsie... A pri venceni mozno niekoho postupne spoznas.

balerina2025
26. jún 2025

@stromokocur6 a myslis ze to je udel kazdeho cloveka mat rodinu?

stromokocur6
autor
26. jún 2025
@redlet

Ahoj, čo vlastne potrebuješ? Len to dostať von, radu, názor, pohľad?

@redlet Ja sám neviem. Cítim sa prázdny, zbytočný. Najradšej by som si ublížil. Ja neviem čo mi je. Mám strach.

maxalla
26. jún 2025
@stromokocur6

@maxalla prečo sa cítim tak prázdny? Niečo mi chýba.

@stromokocur6 neuvazoval si nad tym, ze adoptujes nejakeho psa, macku? robili by ti spolocnost. pises, ze dobrovolnictvo ta nelaka, ale napr. pomoc inym vie byt naplnujuca, ak ti nieco chyba. alebo sa mozes realizovat kreativne. Ak ti nieco chyba, tak hladaj, co to je. Inak sa to nikdy nedozvies. Skusaj nove veci a mozno medzi nimi najdes to prave pre teba.

stromokocur6
autor
26. jún 2025
@blaazi

@stromokocur6 to je skoda, ze sa tak vnimas. Kazdy clovek je vzacny.

@blaazi ja nie. Som nula.

stromokocur6
autor
26. jún 2025
@prunee

Nerozmyslal si napriklad nad psikom? Tie mas rad, budes sa mat o koho starat a zaroven, on ta bude mat rad a bude ta potrebovat, tebe bude veselsie... A pri venceni mozno niekoho postupne spoznas.

@prunee chcem nemeckého ovčiaka. Mal som sučku Kiru. Zomrela na rakovinu prsníka. Tak veľmi mi chýba. 😔

stromokocur6
autor
26. jún 2025
@maxalla

@stromokocur6 neuvazoval si nad tym, ze adoptujes nejakeho psa, macku? robili by ti spolocnost. pises, ze dobrovolnictvo ta nelaka, ale napr. pomoc inym vie byt naplnujuca, ak ti nieco chyba. alebo sa mozes realizovat kreativne. Ak ti nieco chyba, tak hladaj, co to je. Inak sa to nikdy nedozvies. Skusaj nove veci a mozno medzi nimi najdes to prave pre teba.

@maxalla nemám rád skúšať nové veci.

stromokocur6
autor
26. jún 2025
@zuzanita1609

@stromokocur6 Vypni siete,odlož mobil a choď von medzi ľudí. Od jazier,cez Tatry až k Dunaju. Ak nepracuješ,tak práca a povinnosti zamestná myseľ dostatočne.

@zuzanita1609 pracujem, ale idem meniť prácu, lebo už som ju nezvládal. Komunikácia z ľuďmi ma ničí.

blaazi
26. jún 2025
@stromokocur6

@redlet Ja sám neviem. Cítim sa prázdny, zbytočný. Najradšej by som si ublížil. Ja neviem čo mi je. Mám strach.

@stromokocur6 citim z tvojich slov, ze Ti chyba zmysel zivota. Mala som podobnu skusenost, kym som sa neodvazila vykrocit k druhym, zapojit sa do nejakej sluzby, prirode, kulture, Bohu ci druhym ludom. Naopak cim viac som sa zameriavala na seba, tym.viac som citila uzkost, strach a neprijatie. Zajdi do kostola, tam sa nemusis s nikym rozpravat, len tak nacuvaj Bohu, ak veris, ze tam je a on Ti ukaze cestu. Alebo si sadni do parku, do lesa, Vyssia sila je pritomna aj v prirode. Ja verim, ze kazdy ma tejto zemi svoje poslanie, a nic nie je horsie ako zabudnut ho hladat a naplnat.

lucka_ke
26. jún 2025

poznám chlapca približne v tvojom veku, žije s rodičmi, bojí sa každej zmeny, ženu "má" lebo ho oslovila kolegyňa, ale nemá odvahu sa s ňu osamostatniť a žiť bez rodičov... sex nemali, lebo ona je silne veriaca a on nemá odvahu ju požiadať o ruku, koľko sme mu dohovárali, ale on zmenu nechce, lebo sa jej bojí
podobné niečo budeš ty, všetkého sa bojíš, nič nechceš zmeniť, v podstate nech ti čokoľvek ktokoľvek napíše ostaneš žiť svoj život ako doteraz, či sa mýlim?

stromokocur6
autor
26. jún 2025
@balerina2025

@stromokocur6 a myslis ze to je udel kazdeho cloveka mat rodinu?

@balerina2025 určite nie.

luccija
26. jún 2025
@stromokocur6

@prunee chcem nemeckého ovčiaka. Mal som sučku Kiru. Zomrela na rakovinu prsníka. Tak veľmi mi chýba. 😔

@stromokocur6 každý má niekoho neverím, že si úplne sám.Chodis do práce, robíš z domu?Kúp si psíka už si ho mal s chyba ti...budeš s ňou chodiť von, starať sa o niekoho to je najlepšie pre niekoho čo má depresiu mať povinnosť a starať sa o druhého nech nemáš zle myšlienky.Preco odmietas odbornu pomoc?Necítis sa dobre a zároveň odmietas, takže zostaneš na tom istom.
Každý človek je dôležitý len si asi nenašiel svoje miesto.Nemas suseda, spolužiaka kolegu čo by s tebou išiel na bicykel?Na FB je turisticka skupina tuším hľadám partaka na turistiku vieš koľko tam je ľudí v tvojom veku čo chodia spolu do prírody, nájdu partnera atď....dnes veľa ľudí žije samých, ale doma ich nikto nenájde.
Daj si inzerát nemáš čo stratiť.Drzim ti palce a neodmietne psychológa môžeš ho mať aj na poisťovňu, napíš do IP, kúp psa a budeš sa mu venovať.Vsetko má vždy riešenie len si trocha ver!
Nie si žiadna nula!!!

stromokocur6
autor
26. jún 2025
@blaazi

@stromokocur6 citim z tvojich slov, ze Ti chyba zmysel zivota. Mala som podobnu skusenost, kym som sa neodvazila vykrocit k druhym, zapojit sa do nejakej sluzby, prirode, kulture, Bohu ci druhym ludom. Naopak cim viac som sa zameriavala na seba, tym.viac som citila uzkost, strach a neprijatie. Zajdi do kostola, tam sa nemusis s nikym rozpravat, len tak nacuvaj Bohu, ak veris, ze tam je a on Ti ukaze cestu. Alebo si sadni do parku, do lesa, Vyssia sila je pritomna aj v prirode. Ja verim, ze kazdy ma tejto zemi svoje poslanie, a nic nie je horsie ako zabudnut ho hladat a naplnat.

@blaazi žiaľ na ja vyššiu moc neverím.

stromokocur6
autor
26. jún 2025
@lucka_ke

poznám chlapca približne v tvojom veku, žije s rodičmi, bojí sa každej zmeny, ženu "má" lebo ho oslovila kolegyňa, ale nemá odvahu sa s ňu osamostatniť a žiť bez rodičov... sex nemali, lebo ona je silne veriaca a on nemá odvahu ju požiadať o ruku, koľko sme mu dohovárali, ale on zmenu nechce, lebo sa jej bojí
podobné niečo budeš ty, všetkého sa bojíš, nič nechceš zmeniť, v podstate nech ti čokoľvek ktokoľvek napíše ostaneš žiť svoj život ako doteraz, či sa mýlim?

@lucka_ke čiže už mám len jednu možnosť. 😔

luccija
26. jún 2025

Daj si cieľ vytiahni bicykel vyvetras hlavu, schudnes...Potrebuješ aktivitu a pomaly sa posúvať.Daj si cieľ schudnúť, je krásne počasie športom sa vyplavia endorfíny.

zuzanita1609
26. jún 2025
@stromokocur6

@zuzanita1609 pracujem, ale idem meniť prácu, lebo už som ju nezvládal. Komunikácia z ľuďmi ma ničí.

@stromokocur6 nechceš pomôcť, máš len výhovorky na všetko,ako sa nedá. Ja by som ťa do toho života "dokopala",tak ako aj najmladšieho brašku,tiež mal takéto stavy. Stačilo mu len vypucovať žalúdok a prihlásiť ho na fudbal. Dnes už má aj frajerku 2rok a div sa svete,spoznali sa po zápase vo vedľajšej dedine. Ty nechceš pomôcť,ale poprajem ti veľa šťastia v živote,nech aj teba niečo "nakopne" 🍀.

stromokocur6
autor
26. jún 2025
@luccija

@stromokocur6 každý má niekoho neverím, že si úplne sám.Chodis do práce, robíš z domu?Kúp si psíka už si ho mal s chyba ti...budeš s ňou chodiť von, starať sa o niekoho to je najlepšie pre niekoho čo má depresiu mať povinnosť a starať sa o druhého nech nemáš zle myšlienky.Preco odmietas odbornu pomoc?Necítis sa dobre a zároveň odmietas, takže zostaneš na tom istom.
Každý človek je dôležitý len si asi nenašiel svoje miesto.Nemas suseda, spolužiaka kolegu čo by s tebou išiel na bicykel?Na FB je turisticka skupina tuším hľadám partaka na turistiku vieš koľko tam je ľudí v tvojom veku čo chodia spolu do prírody, nájdu partnera atď....dnes veľa ľudí žije samých, ale doma ich nikto nenájde.
Daj si inzerát nemáš čo stratiť.Drzim ti palce a neodmietne psychológa môžeš ho mať aj na poisťovňu, napíš do IP, kúp psa a budeš sa mu venovať.Vsetko má vždy riešenie len si trocha ver!
Nie si žiadna nula!!!

@luccija som. A obrovská.

maxalla
26. jún 2025
@stromokocur6

@maxalla nemám rád skúšať nové veci.

@stromokocur6 tak neskusaj a bud nestastny sam so sebou.. co ti k tomu.