icon

Mám 37 a nikdy som nemal vzťah

stromokocur6
26. jún 2025

Mám 37 a nikdy som nemal vzťah. Mám problém sa prihovárať ženám. Nikdy ich neoslovujem. Hlavne na ulici. Aj keď sa mi nejaká veľmi páči, tak tu proste neoslovim. Ja viem že je niečo so mnou zle, ale mám strach to meniť. Nikdy ma nelákalo dobíjať ženské srdce. Nerozumiem flirtovaniu a nerozumiem romantike. Aj keď mám pocit že sa pár žien o mňa zaujímalo (uvedomil som si to až po rokoch), tak som neprejavil záujem. V živote som mal sex len raz aj to som si ho musel zaplatiť. Nedokážem sa pohnúť v živote. V poslednej dobe mám obrovský pocit zbytočnosti. Čoraz častejšie sa pýtam kto som, čo je môj údel v tomto svete. Začínam prehrávať tento boj. Pribral som a prestal som sa zaujímať o všetko a všetkých. Som len chodiaca prázdna nádoba čakajú a na koniec.

stromokocur6
autor
26. jún 2025
@luccija

Daj si cieľ vytiahni bicykel vyvetras hlavu, schudnes...Potrebuješ aktivitu a pomaly sa posúvať.Daj si cieľ schudnúť, je krásne počasie športom sa vyplavia endorfíny.

@luccija už som to skúšal. Skončilo to zase zle.

lucka_ke
26. jún 2025
@stromokocur6

@lucka_ke čiže už mám len jednu možnosť. 😔

@stromokocur6 inak chlapec o ktorom som písala schudol 25 kg, začal behať a obmedzil sladké... toto sa dá, len si to musíš upratať v hlave ty sám, toto za teba nikto neurobí - vyhľadaj psychológa

stromokocur6
autor
26. jún 2025
@zuzanita1609

@stromokocur6 nechceš pomôcť, máš len výhovorky na všetko,ako sa nedá. Ja by som ťa do toho života "dokopala",tak ako aj najmladšieho brašku,tiež mal takéto stavy. Stačilo mu len vypucovať žalúdok a prihlásiť ho na fudbal. Dnes už má aj frajerku 2rok a div sa svete,spoznali sa po zápase vo vedľajšej dedine. Ty nechceš pomôcť,ale poprajem ti veľa šťastia v živote,nech aj teba niečo "nakopne" 🍀.

@zuzanita1609 slučka.

stromokocur6
autor
26. jún 2025
@maxalla

@stromokocur6 tak neskusaj a bud nestastny sam so sebou.. co ti k tomu.

@maxalla neskúšam. Ešte sklamanie k tomuto stavu potrebujem. Ďalší klinec do rakvy.

maxalla
26. jún 2025

aky si zivot urobíš, taky ho budes mat. takto jednoduche to je. je to len na tebe, aky zivot budes zit, na nikom inom

zuzanita1609
26. jún 2025
@stromokocur6

@zuzanita1609 slučka.

@stromokocur6 máš 37rokov,si uvedom čo píšeš...smer psychiater a nie slučka 😡. Asi si ešte nezažil,čo je to tragédia v živote.

stromokocur6
autor
26. jún 2025
@lucka_ke

@stromokocur6 inak chlapec o ktorom som písala schudol 25 kg, začal behať a obmedzil sladké... toto sa dá, len si to musíš upratať v hlave ty sám, toto za teba nikto neurobí - vyhľadaj psychológa

@lucka_ke ja som mal 120kg. Schudol som na 73. Behaval som a bicykloval som. Robil som turistiku. Cestoval som po Slovensku. Potom som odišiel do zahraničia a našiel si dobrú prácu. Kolegovia boli perfektný. V práci bola sranda, ale potom prišiel rok 2020 (všetci vieme čo myslím). Kolegovia skončili v práci a začali ich nahradzovat Brazilčania a podobný ľudia a morálka vo firme išla na bod mrazu. Už nebola sranda v práci. Firma nabrala lacnú pracovnú silu. Nechcem ste si mysleli že som rasista (ale brazilčania sú skvelí ľudia, ale veľmi zlý pracovníci). Čoraz viac práce v práci, lebo na tých ľudí sa nedalo spoľahnúť. Veľa nadčasov. Domov na Slovensko som chodil dva krát do roka na dovolenku. Jedenásť mesiacov do roka v práci, ktorá vás prestala naplnovať. Potom mi zomrel psík Kira. Jediný kamarát ktorého som mal a kilá išli pomaličky hore. V práci to bolo čoraz horšie a sa mi zdalo že ľudia boli čoraz viac hlupejši (myslím zákazníkov). Ďalšíu ranu som dostal 30 decembra 2024. Zomrela mi mama (rýchla rakovina). Myslím si že to ma dorazilo úplne. Dal som výpoveď v práci a vraciam sa na Slovensko. Skúsim si nájsť prácu tam.

stromokocur6
autor
26. jún 2025
@maxalla

aky si zivot urobíš, taky ho budes mat. takto jednoduche to je. je to len na tebe, aky zivot budes zit, na nikom inom

@maxalla kiež by to bola pravda.

stromokocur6
autor
26. jún 2025
@zuzanita1609

@stromokocur6 máš 37rokov,si uvedom čo píšeš...smer psychiater a nie slučka 😡. Asi si ešte nezažil,čo je to tragédia v živote.

@zuzanita1609 zažil a nie raz.

prunee
26. jún 2025
@stromokocur6

@prunee chcem nemeckého ovčiaka. Mal som sučku Kiru. Zomrela na rakovinu prsníka. Tak veľmi mi chýba. 😔

@stromokocur6 To mi je luto. Je pozitivne, ze rozmyslas nad dalsim psikom, davaju ludom vela lasky. Verim ale, ze tuzis aj po ludskej laske, to je prirodzene. V ziadnom pripade nie si nula a moznosti mas tolko, o kolko mas ty sam zaujem, v takychto chvilach treba zabojovat. Chod na zmeny postupne podla toho, na co sa citis, zacni cim skor tym psikom a postupne dalej. Drzim ti silno palce!

stromokocur6
autor
Autor odpoveď zmazal
stromokocur6
autor
26. jún 2025
@prunee

@stromokocur6 To mi je luto. Je pozitivne, ze rozmyslas nad dalsim psikom, davaju ludom vela lasky. Verim ale, ze tuzis aj po ludskej laske, to je prirodzene. V ziadnom pripade nie si nula a moznosti mas tolko, o kolko mas ty sam zaujem, v takychto chvilach treba zabojovat. Chod na zmeny postupne podla toho, na co sa citis, zacni cim skor tym psikom a postupne dalej. Drzim ti silno palce!

@prunee chcem len objať. S niekým sa porozprávať. 😔

bukrisek
26. jún 2025

@stromokocur6 citis sa byt sám a máš depresiu. zažila som tiež som si prešla kadečím. moj zivot nemal zmysel totálne som sa cítila na konci nikto to nechápal chcela som zomrieť a netrápiť sa a bolo mi úplne jedno že mám deti , čo mi každý hadzal pred oči že musím. nechcela som žiť že musím ale tešiť sa a byť štastná. radili mi seci akurat tak lieky co som odmietala. Nejsom este na konci ale citim sa lepsie a zvladam to sama. ale je to dlha cesta moc ti držím palce

stromokocur6
autor
26. jún 2025
@bukrisek

@stromokocur6 citis sa byt sám a máš depresiu. zažila som tiež som si prešla kadečím. moj zivot nemal zmysel totálne som sa cítila na konci nikto to nechápal chcela som zomrieť a netrápiť sa a bolo mi úplne jedno že mám deti , čo mi každý hadzal pred oči že musím. nechcela som žiť že musím ale tešiť sa a byť štastná. radili mi seci akurat tak lieky co som odmietala. Nejsom este na konci ale citim sa lepsie a zvladam to sama. ale je to dlha cesta moc ti držím palce

@bukrisek niekedy to je lepšie a keď sa cítim dobre, tak me prepadne pocit smútku. Potom sa cítim zase prázdny.

enmery
26. jún 2025

"Stromokocúr" sa pomenoval aj jeden typek kedysi dávno v Mama ožeň ma. Tiež bol stratený. Ak si nevieš rady a cítiš, že si "iny" a nikam okrem prostitútky si sa za tie roky neposunul a nechápeš ani svoje miesto ani romantiku ani ženy,už si si mal vyberať termín u odborníka, ktorý by Ti pomohol minimálne upratať v sebe

balerina2025
26. jún 2025
@stromokocur6

@balerina2025 určite nie.

@stromokocur6 prosim mas zdravie, mas.
kazdy den je dovod na novy zaciatok.

bukrisek
26. jún 2025
@stromokocur6

@bukrisek niekedy to je lepšie a keď sa cítim dobre, tak me prepadne pocit smútku. Potom sa cítim zase prázdny.

@stromokocur6 ako dlho ti to trva? tento stav? ocividne mas silnu depresiu vraj klinicka depresia a ak trva dlhsie ako mesic treba s tym nieco robit. co ty teda odmietas a odmietala som aj ja. ale tento stav sa aj rokmi vracia. aj ked uz niekedy nie tak intenzivne a postupne vymizne. asi nemas za kym ist a vyrozpravat sa preto sem pises. hovori sa hladaj niekoho kto ta bude pocuvat hladaj a ak prestane počúvať najdi dalsieho treba otom hovorit, skusaj.

luccija
26. jún 2025
@stromokocur6

@stromokocur6 ako môže byť niekto nula kto dokázal ísť sám do zahraničia do cudzieho sveta veď to nedokáže hocikto!!.Ani toľko kg nedokáže schudnúť kazdy.Mozno sa cítiš osamelo v zahraničí tak sa vráť domov.Ak by si bol bližšie vytiahnem ta na bicykel🙂navstiv psychiatra pomôže ti.

stromokocur6
autor
26. jún 2025
@enmery

"Stromokocúr" sa pomenoval aj jeden typek kedysi dávno v Mama ožeň ma. Tiež bol stratený. Ak si nevieš rady a cítiš, že si "iny" a nikam okrem prostitútky si sa za tie roky neposunul a nechápeš ani svoje miesto ani romantiku ani ženy,už si si mal vyberať termín u odborníka, ktorý by Ti pomohol minimálne upratať v sebe

@enmery v mama ožeň ma bolí úplný odpadlici. Tak hlboko som ešte neklesol.

stromokocur6
autor
26. jún 2025
@balerina2025

@stromokocur6 prosim mas zdravie, mas.
kazdy den je dovod na novy zaciatok.

@balerina2025 alebo sto ďalších dôvodov prečo to ukončiť.

januska12323
26. jún 2025
@stromokocur6

@stromokocur6 nebráň sa pomoci keď ju potrebuješ, posielam objatie, bude lepšie uvidíš.

stromokocur6
autor
26. jún 2025
@luccija

@stromokocur6 ako môže byť niekto nula kto dokázal ísť sám do zahraničia do cudzieho sveta veď to nedokáže hocikto!!.Ani toľko kg nedokáže schudnúť kazdy.Mozno sa cítiš osamelo v zahraničí tak sa vráť domov.Ak by si bol bližšie vytiahnem ta na bicykel🙂navstiv psychiatra pomôže ti.

@luccija prepáč mi to, ale psychiatra nechcem.

stromokocur6
autor
26. jún 2025
@januska12323

@stromokocur6 nebráň sa pomoci keď ju potrebuješ, posielam objatie, bude lepšie uvidíš.

@januska12323 doteraz som bol na všetko sám.

prunee
26. jún 2025
@stromokocur6

@stromokocur6 Rozumiem... Niekedy staci tak "malo", ako porozumenie, objatie, a tym druhym to da vsetko. Aj ked je to tazke, treba byt ale aj otvoreny prijat pomoc, velakrat sa totiz my sami prilis uzavrieme pred svetom a tym, co potrebujeme. Bez trochy dovery to nepojde, a musis zacat sebou. Si dobry clovek, neboj sa poziadat o pomoc. Uz si toho vela zvladol a moze byt lepsie.

777januska777
26. jún 2025
@stromokocur6

@stromokocur6 toto nepochopím. Kazdy z nas sa dostal na svet tak, ze sa spojila jedna spermia a jedno vajíčko v tom danom momente. Potom si prežil 9 mesiacov, vyvíjal si sa a narodil si sa, všetko je samé o sebe veľmi nebezpečné a prežil si, rovnako sme kazdy prežili detstvo, kde je veľké množstvo nástrah a chorôb. Prešiel si až tu, máš 37 rokov, najlepší vek na všetko co môžeš robiť a ty máš strach? Strach z čoho? Svet je jedno obrovské ihrisko v ktorom ma kazdy svoje miesto. Dnes máme možnosti pomoci, možnosti pochopenia a možnosti žiť život ako chceme. Tebe jedine co brani žiť svoj život si ty sám a tvoj strach. Uvedom si, ze každý z nás má strach, ale ide o to, ze ten strach chceme prekonať. A za ďalšie uvažuješ o smrti o tom, ze sa sám zabiješ a zoberieš si možnosti, ktoré si ani neskúsil? Ty si dostal dar prežiť a byť tu na svete a cez vlastnú ľútosť samého seba sa chceš toho daru vzdať? Nenávidíš ludi, prečo? Len preto, ze s nimi nevychadzas? Ty kým nepochopil samého seba, nikdy nebudeš môcť pochopiť druhých. Takže nájdi dobrého terapeuta a poznaj sám seba, váž si dar aký si dostal, lebo toľko ľudí nedostalo dar ako ty, žiť a hlavne žiť v tejto dobe.

stromokocur6
autor
26. jún 2025
@prunee

@stromokocur6 Rozumiem... Niekedy staci tak "malo", ako porozumenie, objatie, a tym druhym to da vsetko. Aj ked je to tazke, treba byt ale aj otvoreny prijat pomoc, velakrat sa totiz my sami prilis uzavrieme pred svetom a tym, co potrebujeme. Bez trochy dovery to nepojde, a musis zacat sebou. Si dobry clovek, neboj sa poziadat o pomoc. Uz si toho vela zvladol a moze byt lepsie.

@prunee ale aj horšie a každý deň je horší ako deň predtým.

luccija
26. jún 2025
@stromokocur6

@prunee ale aj horšie a každý deň je horší ako deň predtým.

@stromokocur6 ked odmietas tak ok je to tvoje rozhodnutie.Nebudem ta podporovať v sebaľútosti.
Pre mňa každý človek čo odíde do cudziny, novi kolegovia, životný štýl je hrdina vedel vyjsť z komfortnej zóny do neznáma.Si šikovný a odvážny neviem prečo sa podceňujes.Kedze cítiš, že psychický stav sa zhoršuje a pomoc odmietas, tak ti prajem všetko dobré.Niektore veci sa vedia zmeniť liečbou liekmi prežil si veľké zmeny a terapia, liečba je na mieste

stromokocur6
autor
26. jún 2025
@777januska777

@stromokocur6 toto nepochopím. Kazdy z nas sa dostal na svet tak, ze sa spojila jedna spermia a jedno vajíčko v tom danom momente. Potom si prežil 9 mesiacov, vyvíjal si sa a narodil si sa, všetko je samé o sebe veľmi nebezpečné a prežil si, rovnako sme kazdy prežili detstvo, kde je veľké množstvo nástrah a chorôb. Prešiel si až tu, máš 37 rokov, najlepší vek na všetko co môžeš robiť a ty máš strach? Strach z čoho? Svet je jedno obrovské ihrisko v ktorom ma kazdy svoje miesto. Dnes máme možnosti pomoci, možnosti pochopenia a možnosti žiť život ako chceme. Tebe jedine co brani žiť svoj život si ty sám a tvoj strach. Uvedom si, ze každý z nás má strach, ale ide o to, ze ten strach chceme prekonať. A za ďalšie uvažuješ o smrti o tom, ze sa sám zabiješ a zoberieš si možnosti, ktoré si ani neskúsil? Ty si dostal dar prežiť a byť tu na svete a cez vlastnú ľútosť samého seba sa chceš toho daru vzdať? Nenávidíš ludi, prečo? Len preto, ze s nimi nevychadzas? Ty kým nepochopil samého seba, nikdy nebudeš môcť pochopiť druhých. Takže nájdi dobrého terapeuta a poznaj sám seba, váž si dar aký si dostal, lebo toľko ľudí nedostalo dar ako ty, žiť a hlavne žiť v tejto dobe.

@777januska777 ďalšie reči. Svet je nebezpečné a hnusne miesto. Kedysi som mal pohľad na svet ak ty, ale z toho som vyrástol. Vidím len zlobu, závisť, pažravosti po moci a podobné veci. Ja som čoraz viac znechutený z tohoto sveta. A každý deň v tomto pekle má len utvrdzuje že niečo nieje v poriadku v tomto svete. Ubíja má ťa materialnost ľudí. Každý musí niečo vlastniť. Každý má ambície. Pre peniaze za predaju rodinu. Rodina sa poháda skrz dedičstvo. Na tomto svete je viac zlého ako dobrého. Mám strach. Život nieje dar. Život je utrpenie. Trvalo mi to dlho pochopiť. Takéto hlúposti nepotrebujem počuť. Vadí mi akým smerom sa ľudstvo ubralo. Päť krát do roka na dovolenku. A podobne sračky. Ja už dlho nemám ružové okuliare.

lucka_ke
26. jún 2025

ja ti veľmi držím palce, ale hlavne ty sám musíš chcieť, nikto ti nedokáže pomôcť kým to ty sám nebudeš chcieť, vlastná skúsenosť s tým kamarátom žiaľ
vyhľadaj psychológa, to nie je psychiater a ani ti nedá žiadne lieky, len sa s tebou porozpráva, pomôže ti zistiť kde je problém

stromokocur6
autor
26. jún 2025
@luccija

@stromokocur6 ked odmietas tak ok je to tvoje rozhodnutie.Nebudem ta podporovať v sebaľútosti.
Pre mňa každý človek čo odíde do cudziny, novi kolegovia, životný štýl je hrdina vedel vyjsť z komfortnej zóny do neznáma.Si šikovný a odvážny neviem prečo sa podceňujes.Kedze cítiš, že psychický stav sa zhoršuje a pomoc odmietas, tak ti prajem všetko dobré.Niektore veci sa vedia zmeniť liečbou liekmi prežil si veľké zmeny a terapia, liečba je na mieste

@luccija to nieje sebaľútosť. To je nenávisť.