icon

Mám 37 a nikdy som nemal vzťah

stromokocur6
26. jún 2025

Mám 37 a nikdy som nemal vzťah. Mám problém sa prihovárať ženám. Nikdy ich neoslovujem. Hlavne na ulici. Aj keď sa mi nejaká veľmi páči, tak tu proste neoslovim. Ja viem že je niečo so mnou zle, ale mám strach to meniť. Nikdy ma nelákalo dobíjať ženské srdce. Nerozumiem flirtovaniu a nerozumiem romantike. Aj keď mám pocit že sa pár žien o mňa zaujímalo (uvedomil som si to až po rokoch), tak som neprejavil záujem. V živote som mal sex len raz aj to som si ho musel zaplatiť. Nedokážem sa pohnúť v živote. V poslednej dobe mám obrovský pocit zbytočnosti. Čoraz častejšie sa pýtam kto som, čo je môj údel v tomto svete. Začínam prehrávať tento boj. Pribral som a prestal som sa zaujímať o všetko a všetkých. Som len chodiaca prázdna nádoba čakajú a na koniec.

stromokocur6
autor
26. jún 2025
@lucka_ke

ja ti veľmi držím palce, ale hlavne ty sám musíš chcieť, nikto ti nedokáže pomôcť kým to ty sám nebudeš chcieť, vlastná skúsenosť s tým kamarátom žiaľ
vyhľadaj psychológa, to nie je psychiater a ani ti nedá žiadne lieky, len sa s tebou porozpráva, pomôže ti zistiť kde je problém

@lucka_ke mne už nik nemôže.

anjelicek26
26. jún 2025

Ty mas chlapce depresie, sebavedomie na nule, nechut zit... nulovu energiu...tam nejde o zeny a romantiku, tam ide o postoj k zivotu...otoc to smer psycholog a ries sam seba, kym do takeho vztahu zatiahnes niekoho dalsieho...

lucka_ke
26. jún 2025
@stromokocur6

@stromokocur6 ver že áno, len ty si ten, kto to musí dovoliť

soldi
26. jún 2025
@stromokocur6

@stromokocur6 chces zomriet a Tvoj zivot podla Teba nema zmysel. chod teda pomahat na front. tam mozes niekomu realne zachranit zivot. nemyslim bojovat, ale mozes vozit jedlo, pomahat dobrovolnikom atd.
a mozno sa trosku spamatas a zacnes si viac vazit svoj vlastny zivot, ked uvidis, ake lahke je on prist.

bukrisek
26. jún 2025
@lucka_ke

@lucka_ke jemu teraz mozes aj zlatým písmom napísať v tomto stave je mu uplne jedno čo kto hovorí ver mi. a také reči ako si má niečo vážiť a čo dokázal a že má zdravie .... zbytočnosti. bud ho to prejde alebo sa bude trápiť ešte velmi dlho . ale cestu musí najsť iba on sám

stromokocur6
autor
26. jún 2025
@anjelicek26

Ty mas chlapce depresie, sebavedomie na nule, nechut zit... nulovu energiu...tam nejde o zeny a romantiku, tam ide o postoj k zivotu...otoc to smer psycholog a ries sam seba, kym do takeho vztahu zatiahnes niekoho dalsieho...

@anjelicek26 už som sa rozhodol.

stromokocur6
autor
26. jún 2025
@lucka_ke

@lucka_ke neviem ako.

stromokocur6
autor
26. jún 2025
@soldi

@stromokocur6 chces zomriet a Tvoj zivot podla Teba nema zmysel. chod teda pomahat na front. tam mozes niekomu realne zachranit zivot. nemyslim bojovat, ale mozes vozit jedlo, pomahat dobrovolnikom atd.
a mozno sa trosku spamatas a zacnes si viac vazit svoj vlastny zivot, ked uvidis, ake lahke je on prist.

@soldi ďalšie reči. Ja viem aké ľahké je prísť o život.

lucka_ke
26. jún 2025
@stromokocur6

@lucka_ke neviem ako.

@stromokocur6 urob prvý krok - objednaj sa k psychológovi, potom urobíš ďalšie

stromokocur6
autor
26. jún 2025
@bukrisek

@lucka_ke jemu teraz mozes aj zlatým písmom napísať v tomto stave je mu uplne jedno čo kto hovorí ver mi. a také reči ako si má niečo vážiť a čo dokázal a že má zdravie .... zbytočnosti. bud ho to prejde alebo sa bude trápiť ešte velmi dlho . ale cestu musí najsť iba on sám

@bukrisek akú cestu?

janettdamian
26. jún 2025
@stromokocur6

@stromokocur6 to čo vidíš okolo seba, je tvoj vlastný odraz. Nenávisť k životu v tebe spustí chemickú reakciu na deštrukciu tela (sú na to výskumy). A ak si myslíš, že smrťou sa všetko skončí, omyl, začneš si pekne "kolečko od znova". Máš po r.2020 za sebou náročné obdobie, a smrť mami to zavŕšila. Takže buď chceš žiť alebo nie.... tvoja voľba.

stromokocur6
autor
26. jún 2025
@lucka_ke

@stromokocur6 urob prvý krok - objednaj sa k psychológovi, potom urobíš ďalšie

@lucka_ke nejdem tam.

dahra
26. jún 2025

@stromokocur6 - kam patríš? Hľadaj priestor, kde sa stretávajú ľudia. Často z priateľstva vznikajú dobré vzťahy. Na ulici oslovovať ľudí je veľmi ťažké. To je ako : ahoj, môžem ťa pozvať na kávu? či: čau, dobre vyzeráš. Na prvé poviem: nie, vďaka. Na druhé: Díky. V oboch prípadoch idem svojou cestou ďalej. Ty máš pocit odmietnutia, pripadáš si divný. Ale nič zlé si neurobil, len si nenašiel dobrý spôsob, ako komunikovať.

stromokocur6
autor
26. jún 2025
@janettdamian

@stromokocur6 to čo vidíš okolo seba, je tvoj vlastný odraz. Nenávisť k životu v tebe spustí chemickú reakciu na deštrukciu tela (sú na to výskumy). A ak si myslíš, že smrťou sa všetko skončí, omyl, začneš si pekne "kolečko od znova". Máš po r.2020 za sebou náročné obdobie, a smrť mami to zavŕšila. Takže buď chceš žiť alebo nie.... tvoja voľba.

@janettdamian skončí.

stromokocur6
autor
26. jún 2025
@dahra

@stromokocur6 - kam patríš? Hľadaj priestor, kde sa stretávajú ľudia. Často z priateľstva vznikajú dobré vzťahy. Na ulici oslovovať ľudí je veľmi ťažké. To je ako : ahoj, môžem ťa pozvať na kávu? či: čau, dobre vyzeráš. Na prvé poviem: nie, vďaka. Na druhé: Díky. V oboch prípadoch idem svojou cestou ďalej. Ty máš pocit odmietnutia, pripadáš si divný. Ale nič zlé si neurobil, len si nenašiel dobrý spôsob, ako komunikovať.

@dahra nikde.

bukrisek
26. jún 2025
@stromokocur6

@bukrisek akú cestu?

@stromokocur6 akú? tvoju cestu životom, či sa budeš snažiť vstať alebo nie.

stromokocur6
autor
26. jún 2025
@bukrisek

@stromokocur6 akú? tvoju cestu životom, či sa budeš snažiť vstať alebo nie.

@bukrisek mne to nič nevraví. Neviem čo to je.

bukrisek
26. jún 2025
@stromokocur6

@bukrisek mne to nič nevraví. Neviem čo to je.

@stromokocur6 velakrát som nechcela žiť a nikdy som si nedokázala siahnuť na život čiže som sa len trápila a prežívala. ak si zvolíš túto cestu tak len hovorím bude to na dlho ale vždy je tu možnosť vstať a niečo s tým robiť. to je všetko

stromokocur6
autor
26. jún 2025
@bukrisek

@stromokocur6 velakrát som nechcela žiť a nikdy som si nedokázala siahnuť na život čiže som sa len trápila a prežívala. ak si zvolíš túto cestu tak len hovorím bude to na dlho ale vždy je tu možnosť vstať a niečo s tým robiť. to je všetko

@bukrisek nechápem to.

bukrisek
26. jún 2025
@stromokocur6

@bukrisek nechápem to.

@stromokocur6 tak máš aspon nad čím premýšlať

stromokocur6
autor
26. jún 2025
@bukrisek

@stromokocur6 tak máš aspon nad čím premýšlať

@bukrisek premýšľať nad niečím čo nechápem je ako premýšľať ako spojazdniť jadrovú elektráreň z nulovými znalosťami.

bukrisek
26. jún 2025
@stromokocur6

@bukrisek premýšľať nad niečím čo nechápem je ako premýšľať ako spojazdniť jadrovú elektráreň z nulovými znalosťami.

@stromokocur6 no vidíš stále máš zmysel pre humor.

prunee
26. jún 2025
@stromokocur6

@prunee ale aj horšie a každý deň je horší ako deň predtým.

@stromokocur6 Ano, kazdy den sa citis horsie, ja rozumiem... A co robis pre to, aby sa to zmenilo?

bukrisek
26. jún 2025
@stromokocur6

@stromokocur6 chcela som tým ale povedať jedno, máš depresiu čo je očividne a ak s nou niečo nebudeš robiť bude to trvať dlho a budeš sa trápiť. no aj s depresiu sa dá bojovať a da sa snou pomocť a ty sa budeš cítiť lepšie.

stromokocur6
autor
26. jún 2025
@bukrisek

@stromokocur6 no vidíš stále máš zmysel pre humor.

@bukrisek jediné čo mi ostalo.

stromokocur6
autor
26. jún 2025
@prunee

@stromokocur6 Ano, kazdy den sa citis horsie, ja rozumiem... A co robis pre to, aby sa to zmenilo?

@prunee nič sa nedá robiť, lebo ak niečo spravím, tak vždy to je ešte horšie. Preto nerobím nič.

stromokocur6
autor
26. jún 2025
@bukrisek

@stromokocur6 chcela som tým ale povedať jedno, máš depresiu čo je očividne a ak s nou niečo nebudeš robiť bude to trvať dlho a budeš sa trápiť. no aj s depresiu sa dá bojovať a da sa snou pomocť a ty sa budeš cítiť lepšie.

@bukrisek nedá. Každý nakoniec skončí v nej znova.

bukrisek
26. jún 2025
@stromokocur6

@bukrisek nedá. Každý nakoniec skončí v nej znova.

@stromokocur6 aaano ale ver ze zbaviť sa jej da

alienkami
26. jún 2025
@stromokocur6

@stromokocur6 "nik mi nepomôže" - kto si nechce dať pomôcť, tomu naozaj niet pomoci.
Vyhľadaj psychiatra! Máš dlhodobú depresiu, to sa samo nevyrieši. Potrebuješ lieky a terapiu. Potrebuješ spoznať sám seba a naučiť sa prijať sám seba presne takého akým si. Nie aký by si mal byť alebo akého by ťa chcel niekto iný.
Nemáš čo stratiť!
To ti píšem ako človek, ktorý len nedávno začal riešiť vlastnú depresiu. Neviem ako sa cítiš - to vieš len ty - ale mám celkom dobrú predstavu.
Nie si sám. Ľudí s podobným problémom je veľa. Existuje pre nás pomoc a je dostupnejšia ako sa zdá. Najťažší je prvý krok

stromokocur6
autor
26. jún 2025
@bukrisek

@stromokocur6 aaano ale ver ze zbaviť sa jej da

@bukrisek skúšal som a som zase na dne. Keď mám pocit že to je lepšie, tak to je len také povzbudenie pred tým že padnem ešte viac na hubu.