Mám 37 a nikdy som nemal vzťah
Mám 37 a nikdy som nemal vzťah. Mám problém sa prihovárať ženám. Nikdy ich neoslovujem. Hlavne na ulici. Aj keď sa mi nejaká veľmi páči, tak tu proste neoslovim. Ja viem že je niečo so mnou zle, ale mám strach to meniť. Nikdy ma nelákalo dobíjať ženské srdce. Nerozumiem flirtovaniu a nerozumiem romantike. Aj keď mám pocit že sa pár žien o mňa zaujímalo (uvedomil som si to až po rokoch), tak som neprejavil záujem. V živote som mal sex len raz aj to som si ho musel zaplatiť. Nedokážem sa pohnúť v živote. V poslednej dobe mám obrovský pocit zbytočnosti. Čoraz častejšie sa pýtam kto som, čo je môj údel v tomto svete. Začínam prehrávať tento boj. Pribral som a prestal som sa zaujímať o všetko a všetkých. Som len chodiaca prázdna nádoba čakajú a na koniec.
@stromokocur6 ked je niekto spokojny v tom co je, preco by sa mal nad tym zamyslat?
Ty nie si spokojny. Svet zmenit nemozes. Ani ludi zmenit nemozes. Mozes len zmenit seba. Ale nemusis, mozes zit tak, ako zijes.
Mozes mat hnilu nohu a nadavat na to, ako smrdi a boli, ale nemozes cakat, ze sa cely svet prisposobi Tebe a Tvojej bolesti.
Ci mame tu s Tebou spolocne vsetci vyplakavat aky je tento svet priserny? Bude Ti potom lepsie?
@soldi zase hlúpe prirovnanie. Ty si krásny príklad človekom čo tu dáva nevyžiadanej rady. Tvoju gangrenu som ti vysvetlil, ale stále ideš svoje. Ty ma chceš poučovať?
@stromokocur6 ja som bola taka istá, myslela som si ako som nad vecou a ako som iná. Ako ludia žijú v stade a ako ja vidím veci inak. A ano tiez som bola nestastna a nahnevana na cely svet. Potom som chodila k psychológovi, zmenila som svoj život a posunula sa. A keď sa pozriem na seba vtedy, viem, že to nebola chyba v nich, ale vo mne. Ja som mala realny psychicky problém. Dnes nevidím ludi žiť v stade, dnes sa dokážem na ľudí pozerať individuálne a ja sama som spokojná.
@777januska777 psychológ ťa zaradil do stáda. Nič iné sa nestalo.
@stromokocur6 ja som bola taka istá, myslela som si ako som nad vecou a ako som iná. Ako ludia žijú v stade a ako ja vidím veci inak. A ano tiez som bola nestastna a nahnevana na cely svet. Potom som chodila k psychológovi, zmenila som svoj život a posunula sa. A keď sa pozriem na seba vtedy, viem, že to nebola chyba v nich, ale vo mne. Ja som mala realny psychicky problém. Dnes nevidím ludi žiť v stade, dnes sa dokážem na ľudí pozerať individuálne a ja sama som spokojná.
@777januska777 stalo sa to že teraz si ten stadovity spôsob života pochvaluješ. To je všetko.
Fuha najskor chod na terapiu, začni cvičit a starat sa o seba. Lebo zbytočne potom ubližiš aj ked nejaku ženu stretneš tym aky si.
@stromokocur6 vidis na toto je forum fajn, bohuzial si musis precitat aj veci, ktore ti "nevyhovuju".
@anjelicek26 ja si ich rád prečítam.
@alienkami porozmýšľam.
@stromokocur6 už len jeden postreh. Všimol si si ako sa vieš brániť? Stojíš si za svojim. Nie si žiadna nula, máš v sebe silu! Ja vidím svetielko na konci tunelu (a nie, nie je to protiudúci vlak 😉)
Fuha najskor chod na terapiu, začni cvičit a starat sa o seba. Lebo zbytočne potom ubližiš aj ked nejaku ženu stretneš tym aky si.
@yoginka231 nad tým som rozmýšľal. Zničil by som život niekomu inému.
@stromokocur6 už len jeden postreh. Všimol si si ako sa vieš brániť? Stojíš si za svojim. Nie si žiadna nula, máš v sebe silu! Ja vidím svetielko na konci tunelu (a nie, nie je to protiudúci vlak 😉)
@alienkami tak potom je to posuvná súprava (to nieje vlak 🙂).
@777januska777 psychológ ťa zaradil do stáda. Nič iné sa nestalo.
@stromokocur6 ako ta moze psycholog zaradiť do stáda? To ti akoze dá nejaké čipy do hlavy aby ti zmenil myslenie alebo co? Psycholog pracuje tak, ze sa ta pýta a ty sám zisťujes v sebe odpoveď na svoje otázky. Sam spoznavas svoj život, pracuješ sam s vlastnou hlavou. Len ty nik iný. Skôr vidím problém, že ty sa nechceš spoznat a bojíš sa co by si mohol spoznat.
@alienkami tak potom je to posuvná súprava (to nieje vlak 🙂).
@stromokocur6 🤣
@stromokocur6 ako ta moze psycholog zaradiť do stáda? To ti akoze dá nejaké čipy do hlavy aby ti zmenil myslenie alebo co? Psycholog pracuje tak, ze sa ta pýta a ty sám zisťujes v sebe odpoveď na svoje otázky. Sam spoznavas svoj život, pracuješ sam s vlastnou hlavou. Len ty nik iný. Skôr vidím problém, že ty sa nechceš spoznat a bojíš sa co by si mohol spoznat.
@777januska777 niekedy je lepšie nechať dvere zavreté. Už som písal že som mal toľko zlých skúseností že norobim nič. A nie neposuniem sa, lebo viem že to bude zlyhanie.
@zuzanita1609
@janettdamian
Dievčatá, on to nie je schopný vidieť vašimi očami. To nie je egoizmus alebo nedostatok empatie. To je práve tá depresia. Ťažko sa to vysvetľuje. Netlačte naňho.
@alienkami ja na neho tlačím? Veď čítam, že to nemá zmysel. Určite je za tým nejaká príčina, že sa nachádza v tomto stave.
@stromokocur6 keď myslíš? Ja som ti napísala o sebe. Pre mnohých pomoc pre niekoho ani za svet. Tak sa utápaj aj naďalej sám so svojimi myšlienkami. Ale to ti nepomôže v ničom. Iba sa ti to zhorší. Je to tvoj život. Ja som chcela niečo iné. Tak sa maj. Už ti inak poradiť ani pomôcť nikto okrem teba nemôže.
@stromokocur6 keď myslíš? Ja som ti napísala o sebe. Pre mnohých pomoc pre niekoho ani za svet. Tak sa utápaj aj naďalej sám so svojimi myšlienkami. Ale to ti nepomôže v ničom. Iba sa ti to zhorší. Je to tvoj život. Ja som chcela niečo iné. Tak sa maj. Už ti inak poradiť ani pomôcť nikto okrem teba nemôže.
@momo00 ešte stále mám jednu možnosť.
@stromokocur6 to nie je možnosť. To je slabosť
@stromokocur6 to nie je možnosť. To je slabosť
@momo00 to nieje slabosť. To je odvaha.
@stromokocur6 veľká škoda ze si nenechás poradiť. Kopa ludi ti tu chceli pomôcť a radili ti ako by si mohol mat lepší a kvalitnejší život. Problém je, že si strašne tvrdohlavý, a nikoho nie si ochotny počúvať. Si ešte mladý, život máš pred sebou, tak sa vzmuž chlape.
@stromokocur6 aká odvaha? Ty si slaboch, keď sa nevieš vzchopiť! Žiadna odvaha. Nedokážeš žiť normálne, pretože nechceš zájsť k doktorovi. Tak kde vidíš odvahu? Iba slabosť.
@stromokocur6 ze odvaha 😂 práve naopak je to slabost, len fnukas ale nerobíš nic preto aby si svoju situáciu zlepšil.
@stromokocur6 aká odvaha? Ty si slaboch, keď sa nevieš vzchopiť! Žiadna odvaha. Nedokážeš žiť normálne, pretože nechceš zájsť k doktorovi. Tak kde vidíš odvahu? Iba slabosť.
@momo00 to nieje slabosť. Samovražda vyžaduje veľkú odvahu. A čo že nechcem ísť k doktorovi. Keď to nechcem, tak to respektuj.
@stromokocur6 vies co je odvaha? Vzoprieť sa svojmu osudu a bojovať, to je odvaha. Vybrať si ľahšiu cestu je slabosť.
Ked si uz našiel svoje riešenie, môžeš ukončiť diskusiu
@stromokocur6 ze odvaha 😂 práve naopak je to slabost, len fnukas ale nerobíš nic preto aby si svoju situáciu zlepšil.
@janka_23 zase ty. Daj mi už pokoj. Je to odvaha. Nie každý to dokáže. Osud neexistuje. Prestaň mi tu rozprávať bludy. Bojovať nieje odvaha. Bojovať je hlúposť. O to väčšia hlúposť, keď bojuje s márny boj.
@janka_23 zase ty. Daj mi už pokoj. Je to odvaha. Nie každý to dokáže. Osud neexistuje. Prestaň mi tu rozprávať bludy. Bojovať nieje odvaha. Bojovať je hlúposť. O to väčšia hlúposť, keď bojuje s márny boj.
@stromokocur6 vies co je tvoj najväčší problém? Tvoja obmedzenosť. Rob si co chces, je to tvoj život a ako s nim naložis je tvoja vec.
@stromokocur6 vies co je tvoj najväčší problém? Tvoja obmedzenosť. Rob si co chces, je to tvoj život a ako s nim naložis je tvoja vec.
@janka_23 daj mi pokoj. Najväčší problém sú ľudia ak ty. Všade boli všetko videli.
@janka_23 ty si obmedzená.

@anjelicek26 jdalsi zbytočný komentár. Ja nemám zase rád premudrelich ľudí čo na všetko majú odpoveď a každého počujú ako majú žiť, dýchať a podobné veci. Každý krok čo som doteraz spravil, tak to len zhoršil. Myslel som že to bude dobré rozhodnutie a nebolo. Po toľkých zlých skúsenostiach sa bojím spraviť akýkoľvek krok.
@stromokocur6 vidis na toto je forum fajn, bohuzial si musis precitat aj veci, ktore ti "nevyhovuju".