Mám 43 rokov a nemôžem si nájsť normálneho muža
Mam 43 rokov a nemôžem najsť normalneho nuža tak som sa dala registrovať na zoznamku namalovala sa pridala foto no nudzu o zaujemcov som nemala ale všetko samy podiviny,muži v manželstve alebo uvedene mam vzťah a niektory pisali či nemam zaujem o sex a tento dnes ma dostal celkom stale mi pisal o cirkvi a keď som sa ho spytala ns tu cirkev na ake stretnutia to chodi on mi napisal že pôsobi ako duchovny za kazatelnou a že to aj vyučuje neviem čo si o tom myslieť skoro ma trafilo,mate aj vy taketo skusenosti?
@kornelies su aj výnimky, poznám ženu, co si nasla v 60 a aj v 80. Vsak sa pozrime na take herečky, spevacky. Benova porodila v 50. Judinyova detto. Ale jasné, drtiva vacsina to ma tak ako hovoria štatistiky. Do 45 a finito. Predpokladám že autorka deti uz nechce ale chce skôr rodinný typ. Nie suknickara ani krcmoveho povalaca. Pochybujem ze si chce ta zena deti robit na staré kolena a este s muzom zo zoznamky 🤦♂️
Ja som bola na zoznamkach s niekoľkoročnými prestávkami možno aj 10 rokov, ale mne tam nikdy žiadni uchylaci ani ženatí nepísali. Záleží od toho, aký tam máš profil, fotky.
@barborachors Suhlasim, ze su aj vynimky. Co sa tyka rodenia vo vyssom veku. Ani jedna z nas by nemala problem porodit tesne pred alebo v 50ke, keby mala opatrovatelku pre dieta, upratovacku, proste proste full servis a miliony na ucte. Je rozdiel mat vsetko na pleciach alebo si uzivat zopar hodin dieta kazdy den.
@kornelies tiež som čítala, že ženy nad 40 r sú ako zacarovane ti, čo majú krízu stredného veku hľadajú mladšie málokedy si 48 r chlap nájde vekovo rovnakú, tak si nájdu mladšiu a zase idú do ďalších deti...ale určite to nie je nemožné.Ja som sa minulý rok zo srandy na jednu zaregistrovala po tom, čo mi kamarátka hovorila jej zážitky a des a hrôza🙂jeden vytrvalec mi píše každý mesiac
Ja, keby som hľadala nového chlapa jedine v skupinkách na FB parťáci na turistiku a pod...cez hobby, psíčkarov či Ta baví...fitko...
.. je fajn , ze chces .. ale doteraz si bola kde ?na zoznamkach su vacsinou cudaci ale, nemas co stratit.. mozno aj motyka vystreli ..
@miriam11 nie vždy je na vine muž. Mám kolegu, ktorého žena v 40tke chytila druhý dých a behala kade-tade. Aj za inými a ona sa chcela rozviesť. Aj keď vo väčšine prípadov je to opačne
@nikolca na zoznamkách pri prvom pocite že nie je niečo OK ukonči písanie a hľadaj nového. Nemáš čas zaoberať sa tým, či je OK, alebo nie je. Zo 100 pokusov ťa jeden učite zaujme. A akonáhle začne niečo o stretnutí, alebo sex, ukončiť ukončiť. Seriózny nehľadá sex, ale vzťah. pýta sa hľadá spoločné body, možno sa snaží seba prikrášliť, ale to je normálne.

@lenkalienka321 moj muz je nabozensky zalozeny a tiez som si ho "vymodlila" podobne 🙂
ja som tiez rovnako zalozena a tak mi to velmi vyhovuje a je to pre mna zakladna poziadavka na manzela 🙂