icon

Mám 43 rokov a nemôžem si nájsť normálneho muža

nikolca
5. sep 2023

Mam 43 rokov a nemôžem najsť normalneho nuža tak som sa dala registrovať na zoznamku namalovala sa pridala foto no nudzu o zaujemcov som nemala ale všetko samy podiviny,muži v manželstve alebo uvedene mam vzťah a niektory pisali či nemam zaujem o sex a tento dnes ma dostal celkom stale mi pisal o cirkvi a keď som sa ho spytala ns tu cirkev na ake stretnutia to chodi on mi napisal že pôsobi ako duchovny za kazatelnou a že to aj vyučuje neviem čo si o tom myslieť skoro ma trafilo,mate aj vy taketo skusenosti?

Strana
z2
janetinka27
6. sep 2023

@lenkalienka321 moj muz je nabozensky zalozeny a tiez som si ho "vymodlila" podobne 🙂
ja som tiez rovnako zalozena a tak mi to velmi vyhovuje a je to pre mna zakladna poziadavka na manzela 🙂

barborachors
6. sep 2023

@kornelies su aj výnimky, poznám ženu, co si nasla v 60 a aj v 80. Vsak sa pozrime na take herečky, spevacky. Benova porodila v 50. Judinyova detto. Ale jasné, drtiva vacsina to ma tak ako hovoria štatistiky. Do 45 a finito. Predpokladám že autorka deti uz nechce ale chce skôr rodinný typ. Nie suknickara ani krcmoveho povalaca. Pochybujem ze si chce ta zena deti robit na staré kolena a este s muzom zo zoznamky 🤦‍♂️

toskanka
6. sep 2023

Ja som bola na zoznamkach s niekoľkoročnými prestávkami možno aj 10 rokov, ale mne tam nikdy žiadni uchylaci ani ženatí nepísali. Záleží od toho, aký tam máš profil, fotky.

tykat
6. sep 2023

@nikolca spoluziak je farar a ma 5 deti... s manzelkou, lebo je greckokatolicky farar.

kornelies
6. sep 2023

@barborachors Suhlasim, ze su aj vynimky. Co sa tyka rodenia vo vyssom veku. Ani jedna z nas by nemala problem porodit tesne pred alebo v 50ke, keby mala opatrovatelku pre dieta, upratovacku, proste proste full servis a miliony na ucte. Je rozdiel mat vsetko na pleciach alebo si uzivat zopar hodin dieta kazdy den.

pkgirl30
6. sep 2023

@nikolca Ja mám 35, som na zoznamke a nikto ma nechce. Bohužiaľ môj život by asi žiaden muž žiť nechcel, hlavne v dnešnej dobe ale aj tak verím že to raz príde. Takže neklesaj na duchu, raz sa stane že ti ten normálny napíše. len byť trpezlivá.

luccija
6. sep 2023

@kornelies tiež som čítala, že ženy nad 40 r sú ako zacarovane ti, čo majú krízu stredného veku hľadajú mladšie málokedy si 48 r chlap nájde vekovo rovnakú, tak si nájdu mladšiu a zase idú do ďalších deti...ale určite to nie je nemožné.Ja som sa minulý rok zo srandy na jednu zaregistrovala po tom, čo mi kamarátka hovorila jej zážitky a des a hrôza🙂jeden vytrvalec mi píše každý mesiac
Ja, keby som hľadala nového chlapa jedine v skupinkách na FB parťáci na turistiku a pod...cez hobby, psíčkarov či Ta baví...fitko...

miriam11
Odpoveď bola odstránená
evelyn246246
6. sep 2023

.. je fajn , ze chces .. ale doteraz si bola kde ?na zoznamkach su vacsinou cudaci ale, nemas co stratit.. mozno aj motyka vystreli ..

kvetinka75
6. sep 2023

@miriam11 nie vždy je na vine muž. Mám kolegu, ktorého žena v 40tke chytila druhý dých a behala kade-tade. Aj za inými a ona sa chcela rozviesť. Aj keď vo väčšine prípadov je to opačne

slovakboy
6. sep 2023

@nikolca na zoznamkách pri prvom pocite že nie je niečo OK ukonči písanie a hľadaj nového. Nemáš čas zaoberať sa tým, či je OK, alebo nie je. Zo 100 pokusov ťa jeden učite zaujme. A akonáhle začne niečo o stretnutí, alebo sex, ukončiť ukončiť. Seriózny nehľadá sex, ale vzťah. pýta sa hľadá spoločné body, možno sa snaží seba prikrášliť, ale to je normálne.

miriam11
Odpoveď bola odstránená
janka1011
6. sep 2023

@nikolca no tak na zoznamke musíš rátať so všetkým. "Normálneho" tam sotva nájdeš (aj keď malá sanca je vždy), normálni si nájdu poväčšine vzťahy aj bez zoznamky.

Strana
z2