icon

Mám byť sama sebou pri rande s doktorom?

13. mar 2025

Ahojte zienky potrebujem radu, už nejaký čas si píšem s jedným mužom. Je odo mňa starší o 10 rokov a je to doktor. Na jeho komunikácii je vidieť že je veľmi vzdelaní a kľudný človek. Napísal že by sa rad stretol a chcel by ma spoznať, no problém je že ja mam inú povahu. Ja som trosku blaznivejsia a hlavne čo na srdci to na jazyku. Neviem či mu mám ukázať svoje práve ja alebo sa krotiť.

maximiliana
13. mar 2025

Ak zvlada tvoju gramatiku, tak snad zvladne aj tvoju povahu 😉

autor
13. mar 2025

@maximiliana áno vidím chcela som napísať vzdelaný ale autocorrect mi prepísal 🙂 že nepíšem o človeku vzdelanom ale všeobecne o vzdelaní ;)

stanislavicenka
13. mar 2025

a preco by si mala skryvat svoje prave JA? Do buducna by sa ti to len vypomstilo. Neoslovis ho, pojdes dalej, ci budes silou mocou robit nieco, kde pojdes proti sebe?

76california
13. mar 2025

už minule som písala, že modrykonik zamestnáva dobrého psychológa/trolla, ktorý nadhadzuje témy a my sa chytáme ako rybičky na červíka 😍

deti95060810
13. mar 2025

určite je doktor? 😉

kiki68
13. mar 2025

Ale to je bezne, ze takeho kludneho pritahuje nieco zivsie a blaznivejsie. U nas je to podobne.

betulinka1
13. mar 2025

Vzdy bud sama sebou, ci je to doktor alebo smetiar. Bud ta zoberie aka si alebo nie. Aj tak casom ukazes svoju pravu tvar, tak isto ako on.

crazy_cat_lady
13. mar 2025

urcite bud sama sebou, ak Vam to vyjde a vztah Vam bude pokracovat, tak sa budes donekonecna pretvarovat? bud sa mu budes pacit taka, aka si, alebo nie.

maca1984
13. mar 2025

Vždy sama sebou.
Aby sa ti to neskôr nevypomstilo.

angeli121212
13. mar 2025

Za mňa nemá význam hrať pred niekym formu ak s ním chceš možno riešiť potenciálny vzťah.. nebudeš sa vedieť pretvarovať donekonečna raz zistí aká si a ak mu to nesadne zbytočne stratíte spolu čas čo ste už mohli byť inde

ivik4
13. mar 2025

Pre boha a co ked je doktor ? Moj najlepsi kamarat je doktor a uz je zahojeny na celi zivot ( ma ine podnikanie) a rozpravam sa s nim ako s hoc akou inou kamaratkou. A aj moj byvali, ten ma 2tituly a rovnako som sa s nim rozpravala tak ako mi usta narastli od prvej chvile a pritom on je uplny opak, je tichsi a aj konzervativnejsi.Uplne sme si sadli. Nikdy som sa nehrala na kludnu a nie dominantnu zenu ked nou niesom. Bud sama sebou 🙂 a drzim Ti palce

diewcatqoo
13. mar 2025

Snad to nie je ten zo vcerajsej temy 🙂

iv007
13. mar 2025

Ja mam tiez kamosov Dr.a su to normalni ludia z masa a kosti ako kazdy z nas. Pokial nie si nejaka primitivka co ma vulgarny slovnik a vies komunikovat o roznych temach, tak sa nemas coho obavat.

alickapusinka
13. mar 2025

to nie TY si tu mala tému o tom že sa stral o tvoju choru mamu a tak si ho spoznala.

bystrozraky
13. mar 2025

Podľa mňa sa jemne krot, lebo sa to očakáva na prvom rande. Ale buď sama sebou. Hlavne sa na tom rande uvoľnene zabávaj, na to tam si. Tiež si uvedom, že nie každé prvé rande má vyústiť vo vzťah a tak to aj ber. Prajem pekné rande, plné úsmevov ;)

niki35
13. mar 2025

Koľko má rokov keď je o 10 rokov starší?

domkakvet
13. mar 2025

Uz je to velmi davno, viac ako 15 rokov, ked som si pisala s doktorom, vobec to nebol doktor, sice som to zistila uz pocas pisania, no ale tym chcem povedat, ze ani on mozno nie je sam sebou.

cukroska
Autor odpoveď zmazal
cukroska
13. mar 2025

Buď ako Zuza 🤣🤣🤣

bg92
14. mar 2025

A co ze je doktor? 🤣🤣 mas nejaky zastarany nazor z dediny ze doktor je nadclovek?
A neviem ako by si mohla nebyt sama sebou, ved pacit sa mu mas ty aka si a nie pretvararujuca sa… ci keby vam to vyslo tak sa budes pretvarovat cely zivot?
Toto nemoze byt seriozna tema

55marta1996
14. mar 2025

Choďte na bowling a tam vybi energiu 😂

maya_hi
14. mar 2025

Veď jasné že buď sama sebou. Kým chceš byť? A ak by z toho niečo bolo budeš hrať divadlo celý život? 😏 Buď ťa bude brať takú aká si, alebo nebude. A nemysli si, doktori vedia byť tiež riadne prasce nevychované, primitívne 🫤

maya_hi
14. mar 2025

@76california podľa mňa už to automaticky generuje AI. Za chvíľu už aj odpovede budeme generovať 😅