icon

Mám dať bývalému priateľovi druhú šancu?

3. feb 2025

Ahojte, mam malu dilemu. Mala som priatela. Boli sme spolu 2,5 roka. Bol to vztah sice na dialku, ale velmi pekny vztah, sem tam sme a pochytili, ale vzdy sme to vyriesili. Cely cas sme si hovorili, ze ostaneme navzdy spolu, nic nas nerozdeli, on hovoril, ze ma nikdy neopusti.
Ale zial, stalo sa. Mali sme velky problem, ktory sa nam nepodarilo vyriesit. On sa citil oklamany, ziarlil a ukoncil nas vztah (problem suvisel s mojim exmanzelom a kamaratskym vztahom medzi nami). Uplynulo 11 mesiacov, pocas ktorych mi sem tam napisal, ako sa mam, co robim, chvilami sme spolu normale pisali. No a teraz sa ku mne vratil. Ze ma stale miluje, ze pocas toho casu sa citil ako by nezil, nezaujimal sa o zeny, ze aj ked sa s nejakou rozpaval, stale myslel na mna. Citil, ze mu velmi chybam a ze islo len o velku hadku, ktoru sme napokon, aj ked po dlhom case, uzavreli a sme opat spolu, ze nas v podstate nic nerozdelilo a budeme navzdy spolu.
Ale ja sa uz obavam, co ak to zopakuje. Mam mu dat este sancu?

nyusika
3. feb 2025

prelozim ti to "Ze ma stale miluje, ze pocas toho casu sa citil ako by nezil, nezaujimal sa o zeny, ze aj ked sa s nejakou rozpaval"
vztah s tou novou mi nevysiel, nahradu za nu este nema, tak sa aspon na cas vrati k tebe.

2.5 rocny vztah na dialku proste nefunguje - pokial nie ste studenti.

enmery
3. feb 2025

Preboha🤦‍♀️

kavasmliekom
3. feb 2025

2,5r vzťah na diaľku, medzitým hádky, ktore ste ustáli, až na jednu veľkú...on žiarli na tvojho ex, ktiry stále bude tvojou súčasťou, predpokladám, že tam sú deti, ináč nerozumiem takému rozchodu, že zostaneme kamaráti.
Takže nie, nebude to fungovať. Možno zase na chvíľu. Za 2,5r ste sa neposunuli, skoro rok vám bolo ako tak dobre, tak načo zase vstúpiť do tej istej rieky??

dzulli1980
3. feb 2025

Chudáčik utrápený ... nie, nevracala by som sa k nemu.

zuzanita1609
3. feb 2025

Vzťahy/,nevzťahy sú komplikované do tej časti, kým sa začneš sama obmedzovať a nahovárať si veci, ktoré vlastne ani nie sú 🤭...a fakt 🤦

h2
3. feb 2025

On ti hovorieval, že ťa nikdy neopustí a potom ťa opustil, lebo žiarlil na tvoj kamarátsky vzťah s tvojím ex? A teraz sa chce vrátiť, nie po dni, ani po dvoch, kedy by sa dalo predpokladať, že mu vychladne horúca hlava, ale po 11 mesiacoch?!!! A teraz už uuurčite budete spolu navždy... ach, to je rozprávkar.

stanulienkat
3. feb 2025

Boze, ty si blba...🤦‍♀️

lilli110
3. feb 2025

Ty sa pytas, ci mu mas dat sancu...a pises pritom, ze uz ste spolu. Tak ja nechapem 🤷🏻‍♀️

domkakvet
3. feb 2025

Preco si v kontakte s tvojim ex, mate deti?

autor
3. feb 2025

@lilli110 je to cerstve, tri dni

autor
3. feb 2025

@domkakvet ano deti, nerozdeleny majetok, viac menej nemam na vyber, musim s nim vychadzat, aj chcem, nechcem bojovat a mat o sto problemov viac
s tymto chlapom sme sa dohodli, najskor deti dospeju, potom budeme riesit nas. Ano, priznavam, ze s tym co sa stalo s mojim ex by mal velky problem asi kazdy (ak by to bolo naopak, ja by som ho poslala do prec daleko skor). Nejde o neveru, aby to zas neslo do konspiracii.

enmery
3. feb 2025

Prosím Ťa. Nechaj toho chlapa ísť, nech si nájde normálnu babu a lásku. A nie niekoho, kto bude čakať kým deti dospejú. Čas je to najvzácnejšie, čo máme. Tak mu ho neber, keď si takto nastavená, že niečo budeš riešiť až keď deti dospejú.

domkakvet
3. feb 2025

Ked mas s nim deti, tak je to ine, musis s nim vychadzat, ci chces, alebo nechces. Tak, ze to by mal pochopit kazdy, ale nerozumiem vete na co chces cakat, kym budu deti vacsie, asi tu nepises vsetko podstatne a tak je tazko sa vyjadrit k tvojej otazke.

hefo
3. feb 2025

Treba si položiť otázku, či sa niečo zmenilo v bode, ktorý bol hlavnou príčinou rozchodu T.j. prestal bývalému priateľovi vadiť tvoj vzťah k exmanželovi (predpokladám, že na tvojej strane nedošlo k nijakej zmene situácie)?

Podľa napísaného nemám ten dojem.

h2
3. feb 2025

A čo sa teda stalo medzi tebou a tvojím ex, keď je to niečo, čo by si ty sama u partnera netolerovala a nie je to nevera?

mantilka
3. feb 2025

To, že čakáte až deti dospejú nie je správne,...premrhate to najkrajšie obdobie. Keď chcete byť spolu je potrebné urobiť posun vo vzťahu, inak to nemá zmysel znova "obnovovať".