Mám dať šancu rozvedenému mužovi s deťmi?
Ahojte. Píšem si na zoznamke s rozvedenym mužom s 2 deťmi. Ja mám 26 rokov som bezdetná. No sama som z rozvedenej rodiny a viem aké to je ťažké teda aspoň pre mňa , ale nezhody kvôli tomu vznikajú. Tie vzťahy sú všelijaké no.. ale snim si rozumiem, len si neviem predstaviť že jeho dvaja synovia by ma nenávideli tak ako ja nenávidím priateľku môjho otca 😅 ach jaj. S prvou jeho priateľkou vychádzam , doteraz sme v kontakte. No s druhou už nie. Ale to je jedno pointa je inde.
@andaluzia12 nielen finančná stránka, ale nikdy nebude vychovávať jeho deti. Nato majú rodičov. Bude vždy tá druhá, celý život.
za mňa nie, a je úplne jedno, či by som mala 26, 46, alebo 50 rokov 🤔
Tu je jednoznacna odpoved NIE
Aj keby ho mal zlatého, tak nie. Cudzie deti si na krk nedávaj, budeš mať dosť s vlastnými,ver mi 😀
Urcite nie
Na co si robit zbytocne problemy? Svet je plny muzov bez zavazkov, najma pre mladu kocku..
Chcela som už staršieho partnera lebo doteraz čo som mala cca v mojom veku tak nejak mi prišli ako deti ešte nazorovo😐 a natahovali čas, nikto sa nechcel viazať len sa zabávať. Tak som myslela že toto bude vhodnejšia cesta ale ako nad tým premýšľam tak asi nie.
Starší priateľ (ako ty) sa dá nájsť celkom ľahko. Medzi nezadanymi. Nerozvedenymi. Aj v našej rodine je jeden taký, nemal šťastie na ženy.. hľadaj inde.
Boze, nie😀 a hovorim to ako zena, co si takto “vyzenila” dve deti. Uz mam aj svoje vlastne, ale spatne by som do toho asi uz nesla. Vzdy budes posledna, nezazijes si take to “prve” -prva svadba, prve babatko…uz spomenute alimenty…
Ale najhorsie vnimam to, ze cely zivot bude u vas figurovat aj byvala zena, a ovplyvnovat ho
...tak aspoň že muži sa pozerajú na ženy s deťmi inak, ako táto reprezentatívna vzorka "citlivých" a láskavých žien na mužov v podobnej situácii (bez ohľadu na vek autorky)
@milos81 vies, že niektoré ženy to píšu buď zo skúseností alebo proste nie sú ochotné sa starať o cudzie deti (keďže väčšinou varenie a staranie sa o domácnosť zostáva na žene)? Tiež som takému mužovi dala šancu. Pomáhala som mu veľakrat s deťmi aj na úkor seba či vlastnej dcéry. Dnes už by som do toho znovu nešla. Hlavne keď si žena vie najsť čas a zariadiť sa, ale chlap nie, vždy sa všetko podriaďuje deťom atď. Tak vzťah fungovať nemôže.
urcite nie..Keby bol taky uzasny a ma so zenou deti myslis ,ze len tak sa rozidu..Zena si dobreho muza drzi tomu ver a uz ked s nim ma deti
je kopec slobodnych muzov s ktorumi mpzes mat rodinu.Ja som raz randila s jednym mal 2 deti a zapotil mi ze s detmi a s byvalou chodia spolu na dovolenky.Reku tsk ako toto je uz cez.
@huxy ak si si to prežila, vieš, že muž väčšinou dieťa zverené nemá, možno striedavku, ale o to ani tak nejde, ja to vidím tak, že niekoho stretneš, možno sa ti aj páči, možno sa dokonca zaľúbiš, no potom povie, že má deti a je koniec, vidím v tom čistý kalkul, vypočítavosť, nulovú empatiu a faloš, takú nejakú lásku na vypínač, ospravedlňujem sa, ak som niekoho urazil
@huxy Vybrala si si zlého chlapa, či mal dieta alebo nie, mal ti pomáhat po každej stránke. Nebol dostatočne uvedomelý. Sama máš dieťa.
Tvoja odpoveš vyznie tak, že chceš mať pri sebe chlapa, ktorý nemá deti, ale pritom ty máš, nieje to vychcanstvo?
@milos81 úplne z duše mi hovoríš. A pritom chlapi, aj ženy s deťmi sú väčšinou tí rozumnejší, ktorí už majú ine priority v živote.
Za mňa radšej by som mal pri sebe partnerku, ktorá už má dieťa, pretože už jej to v hlavičke ináč funguje (lepšie).
@strejdo001 nie, nie je to vychcanstvo. Keďže ja chlapa nepotrebujem aby mi pomahal s dieťaťom, aby sa mu venoval atd. A teda radšej by som bola uz sama, ako s chlapom s deťmi 😉
A ešte dodám, že aj keby každý z partnerov mal dieťa s niekým iným, je to o hľadaní kompromisov, tolerancii a komunikácii. Ako sa hovorí "kde je vôľa, tam je cesta". Kto to zavrhne hneď na začiatku, ten ma sám ešte niečo v sebe neporiešené, čím si dáva mantinely do života.
@milos81 tak ten dotycný mal deti vo svojej starostlivosti, ešte blbka som ho v tom podporovala, kým o ne "bojoval". A čo som z toho mala ja? Nič, vonkoncom nič. To je podľa teba kalkul?
No, ak by som niekoho spoznavala, tak to či má deti, by som zisťovala hned. Takze čas na zaľúbenie by nebol 🤷🏼♀️
@strejdo001 ja som spokojná tak, ako som. Môjmu priateľovi moja dcéra neprekáža, od začiatku vie, že mám dieťa. Ako píšem, chlapa s dieťaťom som už nechcela.
@huxy Klobúk dole pred takým vyjadrením. Tak ti prajem, aby si si našla zmýšľajúceho tak ako ty.
Samozrejme, že je to kalkul. Keby sme všetci chlapi takto uvažovali, tak slobodné mamičky ostanú doživotne samé, pricom veľakrát práve nový partner má s deťmi lepší vzťah, ako ich biologický.
@strejdo001 moje skúsenosti to žiaľ nepotvrdzujú 🤷🏼♀️
Ja sa dokážem aj o seba aj o svoje dieťa postarať aj sama. Kalkul je to od chlapa, ktorý ocakáva, že sa budem starať ešte aj o neho a jeho deti
@huxy ja to vidím inak, ak je vo vzťahu láska, deti problém nie sú, hľadám k nim cestu a nepozerám na peniaze, dôležité sú pre mňa hodnoty, rovnaký rebríček hodnôt, životný smer, hlúposti ako varenie či pranie sú nepodstatné, keď varím pre jedného, uvarím aj pre troch, aký je v tom rozdiel z pohľadu starostlivosti ? Ok, žena vidí 2€ navyše, ja vidím úsmev keď chutilo, toto je podľa mňa to zvláštne, že ženy zväčša nedokážu prijať mužove deti, bárs aj sa o ne nemusia starať, kým muž prijme tie ženine ak ju miluje
@huxy v tom prípade si vyberala zle, presne ako vraví @strejdo001 , no a je jedno, či by tam boli jeho deti alebo nie, keď tam z jeho strany nebolo to základné, láska a čas, čo potom držadlo váš vzťah pokope ?
nevideli ste moju kamosku? ci este funguje @earlgrey
@strejdo001 krásne si to napísal, mam doma živý príklad, keď si nový tatko chce osvojiť moje deti a biologický hnoj mu to nechce dovoliť
Este chcem dodať, väčšina zien hlavne tu na MK (ale aj mimo) tvrdí, že deti budú vždy na prvom mieste. Ja s tým osobne nesúhlasím. Ak chcem byť vo vzťahu, nemôžem stale dávať dieťa na prvé miesto. Dieťa bude vždy moje, snažím sa robiť to najlepšie preň. Ale to neznamena, že vždy budem dieťaťu všetko podriaďovať. A to vidím aj u mužov, ktorí majú deti. A to nepíšem len o ex, ale viacerých som takých poznala. A nie. Ja nebudem stále tá druhá, nebudem na poslednom mieste. To budem radšej sama. A bez nervov, stresov. Keďže čo som aj videla výchovu detí otcom, oveľa viac im povolia, nemajú dostatocne nastavené hranice, aj čo sa týka výchovy, dodržiavanie pravidiel, a aj to vo vzťahu nerobí dobrotu.

Bude musieť financovať deti z prvého manželstva a prípadne aj vaše spoločné deti .. 400-500€ na prvé 2 deti ti možno časom začne chýbať.. ak pôjdu študovať na VŠ, bude platiť ešte veľmi dlho .. zváž si to dobre ../