icon

Mám dať vzťahu šancu po trápnej udalosti?

9. máj 2025

Krásne ráno neviem ako začať chcem sa poradiť či ísť do takého vzťahu alebo nie... Párkrát sme sa s jedným mužom stretli..ako áno padli sme si do oka ALE. Boli sme spolu na prechádzke a začal hovoriť že má nafúknuté brucho že sa musí vyprdieť a mám ísť kusok popredu. Ok išla som ale som to počula a aj keď viem že je to norma ale mne sa akosi začal hnusiť ?
Potom sme sa stretli opäť niekde rozprávame rozprávame a on tak odrazu spustí chce sa mi prdnúť. Tentokrát to neurobil ale povedal to a ja zo mňa vypadlo len no snáď nie predomnou ! A on a keby tak čo?
Popravde po tomto nemám chuť niekam chodiť a začala som sa mu vyhýbať. Pre niekoho banalita ale necítila som sa komfortne
🙈

Strana
z3
victory7897
9. máj 2025

🤣🤣 a akože potom čo ? Ďalej ako pokračoval v rozhovore o čom ? 🤣

victory7897
9. máj 2025
@sissy27

@qrstxyz ono vysoke IQ sa s takymto spravanim vobec nevylucuje. Ludia s vysokym IQ su casto ludia s problemami v citovej oblasti, nulova empatia, asperger tiez nie je vynimka. Mali sme v rodine takeho clena - clen mensy, polyglot, 3 VS s cervenym diplomom, vyznamne veci dosiahol v pracovnom zivote, ale zial co sa tykalo socialnych zrucnosti alebo ako to nazvat (spravanie v spolocnosti, medziludske vztahy, hygiena, financie) tam proste minus. A nebolo to nejakou aroganciou, nadradenostou alebo ze by ho to nikto neucil (mal surodencov, vyrastali rovnako a predsa su ini), jednoducho tieto veci boli prenho nepochopitelne.

@sissy27 áno presne ,ono v jednej mozgovej časti je nadelene viac ,sú výnimoční a v druhej kde je napr.hygiena a základné veci už zlyhávajú ..

terezia74
9. máj 2025
@evaachesa

@terezia74 niekto hádže imaginárne šípy do srdca, ten tvoj zaprdené gule. To nevymyslíš, to je život. 🤣🤣🤣 Dúfam že to teraz nie je vaša vtipná historka po 15 rokoch vzťahu. 😁 Či? 🫣

@evaachesa vydržala som 12 rokov, som rozvedena 😄 ale to isté robí aj súčasnej gazdinej .

oblecenie99
9. máj 2025

Ja by som sa na taký vzťah vysrala, nemá to zmysel (ale nie doslova, lebo jemu by sa to možno aj páčilo 😂).

pasomnica
9. máj 2025

No fuj, riadny humusák 😂 a ešte tie jeho reči o hemoroidoch a jeho IQ 😂 to kde si na takého natrafila? Prosím ťa utekaj a všade ho zablokuj a modli sa, aby si ho už nestretla 😂

pasomnica
9. máj 2025

Ja som raz bola na rande s takým, čo sa mu chcelo vonku strašne srať, chytal sa za riť a museli sme rýchlo utekať na žel. stanicu na záchod, tam sa začal ešte hádať s hajzelbabou už nepamätám o čom, či o toaletný či čo, ja som vonku držala jeho bundu a peňaženku, ako bol na hajzli, tak som mu tam veci položila napospas na lavičke a utiekla som 😂

vecicky1805
9. máj 2025

Na čo tá otázka si si odpovedala sama prečo by si tomu dávala šancu keď sa Ti hnusí už, však keď máš také pocity voči nemu tak prečo by si pokračovala 😂🙈 nedáva to zmysel, ale na pobavenie dobré 😂

autor
9. máj 2025
@vecicky1805

Na čo tá otázka si si odpovedala sama prečo by si tomu dávala šancu keď sa Ti hnusí už, však keď máš také pocity voči nemu tak prečo by si pokračovala 😂🙈 nedáva to zmysel, ale na pobavenie dobré 😂

@vecicky1805 tady som sa v tom utvrdila

victory7897
9. máj 2025
@pasomnica

Ja som raz bola na rande s takým, čo sa mu chcelo vonku strašne srať, chytal sa za riť a museli sme rýchlo utekať na žel. stanicu na záchod, tam sa začal ešte hádať s hajzelbabou už nepamätám o čom, či o toaletný či čo, ja som vonku držala jeho bundu a peňaženku, ako bol na hajzli, tak som mu tam veci položila napospas na lavičke a utiekla som 😂

@pasomnica no toto už také smiešne nieje každému sa stane mohla si ho počkať aspoň. 😒 asi nie nadarmo tento nick 🤣🤣 sorry

pasomnica
9. máj 2025

@victory7897 tak okrem iného, bol to chuj 😂

victory7897
9. máj 2025
@pasomnica

@victory7897 tak okrem iného, bol to chuj 😂

@pasomnica tak mu treba chujovi 🤣

bambulka224
10. máj 2025

Aj mne by sa zhnusil.
Chceš ho ešte pocuť prdieť. 🤔

58jozef
10. máj 2025

No ja Vam ničo poviem. Mala sa spytať, ci nepije šumivé nápoje, šumienky, perlive vody. Môže žrať aj vela strukovín. Má velke brucho ? Mala si povedat: Pockaj vysetrim Ťa. Prdni a ovoňam. Ak to smrdi sirovodikom, je to chorobne, alebo žere vela vajec. Aj tchor smrdi. Jedna miska predava prdy vo flaške ma vels zaujemcov po 500. A vraj to od misky voňá.

evansova
11. máj 2025
@lenkakravcova

To znie hrozne 😓🤣 chápala by som keby mal nejaké zažívacie problémy, ustúpil dozadu a potom to chcel nejako zamaskovať. Ale chváliť sa tým pomaly a písať žene o svojich hemoroidoch to už je moc.

@lenkakravcova No, v žiadnom pripade by som nechapala. Ved staci uzit Espumisan a je po probleme.
O tom trtko este nepocul!?

victory7897
11. máj 2025
@58jozef

No ja Vam ničo poviem. Mala sa spytať, ci nepije šumivé nápoje, šumienky, perlive vody. Môže žrať aj vela strukovín. Má velke brucho ? Mala si povedat: Pockaj vysetrim Ťa. Prdni a ovoňam. Ak to smrdi sirovodikom, je to chorobne, alebo žere vela vajec. Aj tchor smrdi. Jedna miska predava prdy vo flaške ma vels zaujemcov po 500. A vraj to od misky voňá.

@58jozef to si bol ty??

zub_casu
12. máj 2025

Nech si slečna hľadá pána ktorý neprdí. Snáď jedného dňa takého nájde. To sú tie typy ktorým vadí aj keď chlap dýcha. Sodoma gomora kam ten svet speje.

sandrasstini
12. máj 2025
@terezia74

Utekaj, pokým môžeš. Poznala som chlapa, ktory si prdol do ruky, akože spravil guľu a hodil ju po mne, že ma chcel trafiť 😅 vtedy mi bolo za ňho trápne, teraz sa na tom smejem

@terezia74 🤣🤣🤣 neverim haha

eviq
12. máj 2025

Mohla by si mu nežne hovoriť "ty môj prďoško" 😀

eviq
12. máj 2025
@terezia74

Utekaj, pokým môžeš. Poznala som chlapa, ktory si prdol do ruky, akože spravil guľu a hodil ju po mne, že ma chcel trafiť 😅 vtedy mi bolo za ňho trápne, teraz sa na tom smejem

@terezia74 😂😂😂

58jozef
12. máj 2025
@victory7897

@58jozef to si bol ty??

@victory7897 ano jasne

viera012345
16. máj 2025

Napíšem to tak,ako si myslím.Pan je jeden nechutný tvor...nie preto,že má zdr.problemy,ale preto,že sa sotva poznáte a on už má potrebu detailne o nich hovoriť

soldi
16. máj 2025

Moja kamoska mala frajera ktory miesto zadok hovoril prďák. To bolo strasne nechutne.

58jozef
31. máj 2025
@victory7897

@58jozef to si bol ty??

@victory7897 nie to som nebol ja, to bol on.

Strana
z3