Mám dať vzťahu šancu po trápnej udalosti?
Krásne ráno neviem ako začať chcem sa poradiť či ísť do takého vzťahu alebo nie... Párkrát sme sa s jedným mužom stretli..ako áno padli sme si do oka ALE. Boli sme spolu na prechádzke a začal hovoriť že má nafúknuté brucho že sa musí vyprdieť a mám ísť kusok popredu. Ok išla som ale som to počula a aj keď viem že je to norma ale mne sa akosi začal hnusiť ?
Potom sme sa stretli opäť niekde rozprávame rozprávame a on tak odrazu spustí chce sa mi prdnúť. Tentokrát to neurobil ale povedal to a ja zo mňa vypadlo len no snáď nie predomnou ! A on a keby tak čo?
Popravde po tomto nemám chuť niekam chodiť a začala som sa mu vyhýbať. Pre niekoho banalita ale necítila som sa komfortne
🙈
Vyprdni sa na neho...fuj ale ako historka dobre 🤣
Keď dávate vtipné historky dám aj ja jednu čo má nikdy neprestane baviť aj keď nie je moja. Najlepšia kamarátka išla prvýkrát na návštevu ku svokrovcom a už od rána jej nebolo dobre. Musela ísť u nich na veľkú a rovno im upchala záchod. Z toho záchodu mi volala so zúfalstvom že čo robiť úplne panikárila. Nebol tam ani zvon ani nič. Musela im to nakoniec povedať a oni na prvom stretnutí riešili odopchanie plného záchoda po nej. Strašný trapas dnes už sa smejú ale jej z toho ešte dlho bolo zle😄
Keď dávate vtipné historky dám aj ja jednu čo má nikdy neprestane baviť aj keď nie je moja. Najlepšia kamarátka išla prvýkrát na návštevu ku svokrovcom a už od rána jej nebolo dobre. Musela ísť u nich na veľkú a rovno im upchala záchod. Z toho záchodu mi volala so zúfalstvom že čo robiť úplne panikárila. Nebol tam ani zvon ani nič. Musela im to nakoniec povedať a oni na prvom stretnutí riešili odopchanie plného záchoda po nej. Strašný trapas dnes už sa smejú ale jej z toho ešte dlho bolo zle😄
@nin12345 bože, nechcela by som byť na jej mieste.
@nin12345 bože, nechcela by som byť na jej mieste.
@janulka1802 ani ja bola z toho úplne vedľa lebo bola tam aj jeho sestra a brat a zrazu sa predstavenie rodičom zvrtlo na rodinné riešenie obsahu čo nechala v záchode
Mozno ma črevné problémy a takto prdiet bude vždy a všade. Ak sa ti hnusi už po prvom stretnutí nenut sa do ďalšieho
@sszuzu8 vypisoval mi ako sa mu po 13 rokoch vrátili hemoroidy. Ja že ako sa to prejavuje a on trčí ti taká velka fazula z ,,riti,,
Boli sme spolu viackrát vonku a neprdel. Teraz posledné dva razy sa to stalo. Hnus du blejt. Úplne sa mi zhnusil. Naposledy so s ním niekde bola. NAPOSLEDY
Mimochodom ja mám 34 a pánko 47 (slobodný bezdetný)
Už len to mi je zvláštne. Ďakujem neprosím
Ešte sa mi chválil, že má iq 134 🤣
Bože autorka tak po výroku fazula z riti snáď chápeš že je vo svojom veku slobodný a bezdetný a dáky dovod to mať bude🤣
Dufam, ze toto je fake
Ak nie, toto je konecna a znusena by som bola strasne, 47 rocny uprdeny pako, co nevie, ze povedat zene idem si prdnut na po rande je strasne nesexy
Nerozumiem ti. Lebo uz svoju odpoved na neho si nám tu napísala a teraz si pýtas od ostatnych este odobrenie, zober si to z druhej strany, on si silou mocou hladá nejakú, pri ktorej bude nonstop prdiet jedna radost vzdy a vsade, odpoved ti nato uz dal - a co keby bolo " " , hladá si taku, ktora sa v nom bude videt a pochváli ho zato. Mozno aj matka ho vzdy chválila. Ty ak nechces skákat od radosti 1,20 m zato, ako prdí, a nemienis byt s ním ztotoznená, v akej vychove a návykoch vyrastal, tak sa neulakomuj na neho.
Take veci nerobi muz ani po 20r.manzelstva. Toto bude nejaky trtko,ktoreho mamicka vzdy pochvalila,ked sa dobre nahlas vyprdkal🙄
Nechápem, prečo o sebe pochybujes. Je to debil
Prepáč, ale on si Ťa už teraz neváži. Môj pohľad po mnohých skúsenostiach s nezadanými mužmi v zrelom veku a zakaždým to malo svoje opodstatnenie. Ešte nevieš, čo sa v ňom okrem plynov skrýva. Daj na svoju intuíciu, obvykle ju obchádzame, ale napokon už keď teraz Ti niečo vadí v budúcnosti to lepšie nebude. ,, Starého psa, novým kúskom nenaučíš," a on už teraz vykazuje postoj, že mu je to ukradnuté. Môj pohľad.
Ja by som sa ho spytala, ci trpi nejakym chronickym ochorenim criev / traviaceho traktu a ci to nejako riesi… lebo ano, je to prirodzena zalezitost, ale to su aj ine veci a nemusia o nich vediet vsetci naokolo. Takze by som chcela najprv vediet, ci je proste len buran, alebo je to zdravotny problem s ktorym hned teraz nic robit nedokaze a podla toho sa zariadila. Vo vacsine pripadov sa da vypustanie plynov riesit diskretne.
Joj, teraz som docitala - 47r, slobodny, bezdetny a ako temu na rozhovor si zvoli hemoroidy a este takymto stylom - nestracaj viac casu 🤣
U mňa by nepochodil. Pamätám si prvé randíčka. Neexistuje, aby som si prdla alebo partner. Je to prirodzené, ľudské, ale určite nie na prvom rande.
🤣🤣 no,není nad úprimnosť,ale na pobavenie dobrá téma. 😁
Ja by som sa ho spytala, ci trpi nejakym chronickym ochorenim criev / traviaceho traktu a ci to nejako riesi… lebo ano, je to prirodzena zalezitost, ale to su aj ine veci a nemusia o nich vediet vsetci naokolo. Takze by som chcela najprv vediet, ci je proste len buran, alebo je to zdravotny problem s ktorym hned teraz nic robit nedokaze a podla toho sa zariadila. Vo vacsine pripadov sa da vypustanie plynov riesit diskretne.
Joj, teraz som docitala - 47r, slobodny, bezdetny a ako temu na rozhovor si zvoli hemoroidy a este takymto stylom - nestracaj viac casu 🤣
@sissy27 asi tak ako píšeš. Písali sme si a to len tak z brucha napísal jeho starosť aktuálnu 🤣 už som mu viac neodpísala
To znie hrozne 😓🤣 chápala by som keby mal nejaké zažívacie problémy, ustúpil dozadu a potom to chcel nejako zamaskovať. Ale chváliť sa tým pomaly a písať žene o svojich hemoroidoch to už je moc.
To znie hrozne 😓🤣 chápala by som keby mal nejaké zažívacie problémy, ustúpil dozadu a potom to chcel nejako zamaskovať. Ale chváliť sa tým pomaly a písať žene o svojich hemoroidoch to už je moc.
@lenkakravcova v ten deň prechádzky keď sme spolu písali nespomínal nič. Potom si vykračujeme,zastavil nahodil výraz akoby dostal hnačku a hovorí
Strašne sa mi chce prdieť choď kus popredu. Stál na mieste a bol to hnus čo som počula a spravil to tak 2x počas 800metrov
Neslušák 😤,mal ťa upozorniť aj na zvukové efekty,nie len na celkový problém 😁. Ja by som mu po tomto predstavení kľudne povedala "tak po tomto,ja na toto prdím tiež "😆
Neslušák 😤,mal ťa upozorniť aj na zvukové efekty,nie len na celkový problém 😁. Ja by som mu po tomto predstavení kľudne povedala "tak po tomto,ja na toto prdím tiež "😆
@zuzanita1609 😁😁😁
Toto je fakt trosku cez ciaru
Ono samotné IQ s tým nemusí mať nič spoločné, práveže tí ľudia väčšinou rieši takto ,,na rovinu ,,..veď Shaldon z veľkého tresku 🤦 a dosť často riešia samy seba..
@autorka aspoň som sa dobre nasmiala 🤣🤣 chlapa s IQ 134 si predstavujem veru inak 🤣 utekaj, kým môžeš
@qrstxyz ono vysoke IQ sa s takymto spravanim vobec nevylucuje. Ludia s vysokym IQ su casto ludia s problemami v citovej oblasti, nulova empatia, asperger tiez nie je vynimka. Mali sme v rodine takeho clena - clen mensy, polyglot, 3 VS s cervenym diplomom, vyznamne veci dosiahol v pracovnom zivote, ale zial co sa tykalo socialnych zrucnosti alebo ako to nazvat (spravanie v spolocnosti, medziludske vztahy, hygiena, financie) tam proste minus. A nebolo to nejakou aroganciou, nadradenostou alebo ze by ho to nikto neucil (mal surodencov, vyrastali rovnako a predsa su ini), jednoducho tieto veci boli prenho nepochopitelne.

Mozno ma črevné problémy a takto prdiet bude vždy a všade. Ak sa ti hnusi už po prvom stretnutí nenut sa do ďalšieho