Mam ísť na pohreb bývalého partnera?
Ahojte🙂
Snazila som sa byt trpezliva a velmi chcela, aby malo moje dieta uplnu rodinu. Viem, ake to je ak si rodicia nevedia prist na meno. Ale nepodarilo sa. Asi zly vyber partnera, ruzove okuliare ci zamilovanost. Vsetko vsak opadlo a casom som pochopila, ze nechcem byt vo vztahu, kde sa klame, podvadza, nevazi si muz zenu.
S ex sme sa spoznali pred 7 rokmi, vzdy mal vybusnejsiu povahu ale na mna nebol nikdy “zly”, snazil sa, prekvapoval ma, navaril aj upratal. Len som si neskoro vsimla, ze si rad aj vypije. Nie v krcme, nie s kamosmi ale doma na tajnaka. Mozno aj v praci, mozno aj po nej, alebo pred nou.
Syncek bude mat 1,5 roka, asi 3mesiace som sama, aj mi vlastne odlahlo, ze odisiel. V poslednom case mi len nadaval, uplne sa mi znechutil, vytratilo sa vsetko, aj laska, aj dovera, aj okuliare spadli na zem. Vsade som nachadzala flase, pod vankusmi, v taskach, v topankach. Neviem ani kedy bol naposledy triezvy. Do prace nechodil, musela som pred nim skryvat peniaze, lebo by bol schopny prepit aj cely rodicak. Odvtedy, co odisiel sa ani neozval. Myslela som, ze sa len opija a nevie o svete. On vsak opity niekde odpadol a uz sa neprebral. Ani neviem co citim, nie je to ani smutok, ani nestastie, len tak uvazujem ako vie alkohol znicit zivoty. Zajtra ma pohreb a neviem ci tam mam vobec ist.
Rozmyslam ci som mala cely cas zahmlene videnie, alebo bol naozaj niekedy davno milujuci a taky uzasny muz ako som ho videla. Rozmyslam ako synovi raz vysvetlim preco je jeho otec mrtvy. Rozmyslam co urobit. Ako zvladnem vychovu dietata sama. A hlavne ci som mu nemala nejako pomoct. Ako to zvladate, ak ste slobodne mamicky, alebo vdovy? Ste stastne aj same?
@cukroska to človek ani nevie pokiaľ sa s tym priamo nestretne. Viem že tam asi treba úmrtný list otca, aby uznali nárok
Je mi ľúto čo prežívas,toto isté sa mi stalo pred dvoma mesiacmi.Ex alkoholik,kedze si vybral alkohol namiesto rodiny rozišli sme sa,vyše 10 rokov som o ňom nevedela a teraz zomrel.Bola som mu na pohrebe aj s dcérou rozlúčiť sa.Ak niečo potrebujes alebo len vyrozprávať kľudne mi napís ss.
@cukroska to človek ani nevie pokiaľ sa s tym priamo nestretne. Viem že tam asi treba úmrtný list otca, aby uznali nárok
@katusik456 To áno a kiež by sa s tým ani nikdy nestretol 🙏

Je to otec tvojho dieťaťa patrí sa to chod lebo to raz budeš ľutovať