Mám mu dať čas na rozhodnutie?
Ahojte,
nejaký čas ( asi mesiac) som v kontakte s chlapom po 30 tke. Píšeme si , stretávame sa , je nám spolu dobre. Stále máme nejaký program. Je galantný , pozorný , je s ním sranda. Pri stretnutiach sa snaží o dotyky, ja mu niektoré opätujem, k niečomu vážnejšiemu nedošlo. Povedala som mu, žeby som chcela vedieť na čom som. On mi povedal, že necháva tomu voľný priebeh a čas, aby sme sa spoznali. Dala som mu však najavo, že ja s kamarátmi nespím, nechodím za ruky a neprejavujem nejakú hlbšiu intimitu. Keď som mu to povedala zmenil tému. Mám mu dať čas , aby sa rozhodol sám?
@anonym_autor čítala som debatu so psychologičkou. Presne o tomto. Že v istom veku je 🚩ak dieťa dajme tomu okolo 30 má až veľmi blizky vzťah s rodičmi. To nie je dobre. Až taký intímny. V tomto veku sa má človek už sústrediť na seba svoj život prípadne ak chce zakladanie rodiny ak ju už nemá. Ak všetko v rodine islo ako ma rodičia dieťa nedržia pri sebe a nechajú ho fungovať a žijú svoj život. Rodič má byť v pozornosti ale nie na prvom mieste ani stred vesmíru. Tu nie je ok celý systém. Ani jeho mama sa neodstrihla ak je to jej mama čo k nej chodia. On funguje ako dieťa mama ho vníma ako dieťa nemôže pôsobiť ako muž. Toto nie je fungovanie ako u bežnej rodiny nie je to pekný vzťah skôr už závislosť a ty to beries tak že jeho mama môže ísť sama on nechape prečo by nemal ísť s ňou. Neviem či on je ten vhodný kandidát na spoločný život a keby aj spolu byvate či by aj tak nebol vzdy u mamičky keď bude na to príležitosť. Čítala som tu príbehy kde muž trávi každý víkend u rodicov aj kazde volno a všetko rieši s nimi. V istom bode je treba rodičov nechať za sebou a vytvoriť si svoju rodinu s partnerom. Ale nemôže to fungovať ak ten druhý už ma blizky vzťah s mamou alebo rodičmi. Keď ich vníma ako partnerov. Tu ma zrejme problém aj mama ktorá ho drzi pri sebe a rieši si tak vlastne prázdno v živote.
@sova7 myslim si, ze aj jeho mamina si ho drzi pri sebe, kedze ma len jeho , a asi ona ona sa neodstrihla od babky, kedze je to jej mama. On si preraba ze byt , kde ma byvat. Lenze ci fakt viac nebude u maminy doma ako vo vlastnom byte. Byvaly partner byval so mnou sice, ale potreboval ist domov na vikend alebo ostal doma 2 -3 dni a tak chodil do prace z domu. Obavam sa, ze tento chlap by bola v tomto smere podobna situacia.

@sova7 asi si to vystihla, presne taka ta muzska energia mi tam chyba. Chlap je pekny, pritazlivy. Len ako zena by som chcela niekoho kto vie co chce. A nerada by som zastupovala mamicku . 🙈 Chodia 2 krat na navstevu k babke cez tyzden. To je pekne, ze sa stara a maju dobry vztah, ale preco by napriklad jeho mamina nemohla ist sama niekedy. Stale spolu len. Viac veci tam je. To ma potom trochu odradza.
@anonym_autor čítala som debatu so psychologičkou. Presne o tomto. Že v istom veku je 🚩ak dieťa dajme tomu okolo 30 má až veľmi blizky vzťah s rodičmi. To nie je dobre. Až taký intímny. V tomto veku sa má človek už sústrediť na seba svoj život prípadne ak chce zakladanie rodiny ak ju už nemá. Ak všetko v rodine islo ako ma rodičia dieťa nedržia pri sebe a nechajú ho fungovať a žijú svoj život. Rodič má byť v pozornosti ale nie na prvom mieste ani stred vesmíru. Tu nie je ok celý systém. Ani jeho mama sa neodstrihla ak je to jej mama čo k nej chodia. On funguje ako dieťa mama ho vníma ako dieťa nemôže pôsobiť ako muž. Toto nie je fungovanie ako u bežnej rodiny nie je to pekný vzťah skôr už závislosť a ty to beries tak že jeho mama môže ísť sama on nechape prečo by nemal ísť s ňou. Neviem či on je ten vhodný kandidát na spoločný život a keby aj spolu byvate či by aj tak nebol vzdy u mamičky keď bude na to príležitosť. Čítala som tu príbehy kde muž trávi každý víkend u rodicov aj kazde volno a všetko rieši s nimi. V istom bode je treba rodičov nechať za sebou a vytvoriť si svoju rodinu s partnerom. Ale nemôže to fungovať ak ten druhý už ma blizky vzťah s mamou alebo rodičmi. Keď ich vníma ako partnerov. Tu ma zrejme problém aj mama ktorá ho drzi pri sebe a rieši si tak vlastne prázdno v živote.