Mám mu dať čas na rozhodnutie?
Ahojte,
nejaký čas ( asi mesiac) som v kontakte s chlapom po 30 tke. Píšeme si , stretávame sa , je nám spolu dobre. Stále máme nejaký program. Je galantný , pozorný , je s ním sranda. Pri stretnutiach sa snaží o dotyky, ja mu niektoré opätujem, k niečomu vážnejšiemu nedošlo. Povedala som mu, žeby som chcela vedieť na čom som. On mi povedal, že necháva tomu voľný priebeh a čas, aby sme sa spoznali. Dala som mu však najavo, že ja s kamarátmi nespím, nechodím za ruky a neprejavujem nejakú hlbšiu intimitu. Keď som mu to povedala zmenil tému. Mám mu dať čas , aby sa rozhodol sám?
@anonym_autor ak ste spolu nespali, ani s nim nespi. Ak ste spolu spali nechce s tebou nic vazne a chce si ťa držať takto
@anonym_autor ak ste spolu nespali, ani s nim nespi. Ak ste spolu spali nechce s tebou nic vazne a chce si ťa držať takto
@anonym_6028a8 tiez si to zacinam mysliet
Dala si mu vedieť ako to vidíš, nechala by som mu teraz nejaký čas na spracovanie a prípadné rozhýbanie sa... drž sa toho čo si mu povedala a uvidíš ako sa bude ďalej správať... ja som ten človek, čo ide tiež do nejakých záväzkov, vyznaní a vzťahu radšej pomalšie a nie po mesiaci, takže chápem ak sa nechce zatiaľ vyjadriť... keby chcel len sex, povie ti čo chceš počuť a potom to po ďalšom mesiaci aj tak ľahko ukončí... nehovorím, že máš čakať do nekonečna, ale za mňa daj tomu nejaký čas, ako narobí s info, ktorú si mu dala
@anonym_autor no pýtam sa len kvôli tomu, čo si mu povedala. Tak vie o tom teda a uvidíš, či sa k niečomu bude mať. Čudné by mi ale bolo, že zmenil tému
@huxy neviem , ale mala som pocit akokeby sa chcel vyhnut debate na tuto temu a ujasnit si to
@huxy neviem , ale mala som pocit akokeby sa chcel vyhnut debate na tuto temu a ujasnit si to
@anonym_autor tak možno by som tomu nechala ešte trochu čas, či teda bude chcieť byť vo vzťahu, či nie..ale určite by som nečakala večne a teda držala sa toho, ako si sa rozhodla.
@anonym_autor čo si preboha po mesiaci potrebuješ "ujasňovať"? Veď sa ešte poriadne nepoznáte, chlap má pravdu s tým postupným spoznávaním. Ty ho nechceš lepšie spoznať? Fakt chceš z neho už po mesiaci vyraziť nejaké záväzné prísľuby, pričom po takej krátkej dobe ešte ani ty nemôžeš vedieť, či za to stojí? Či len aby bol?
@anonym_autor čo si preboha po mesiaci potrebuješ "ujasňovať"? Veď sa ešte poriadne nepoznáte, chlap má pravdu s tým postupným spoznávaním. Ty ho nechceš lepšie spoznať? Fakt chceš z neho už po mesiaci vyraziť nejaké záväzné prísľuby, pričom po takej krátkej dobe ešte ani ty nemôžeš vedieť, či za to stojí? Či len aby bol?
@danica2711 mala som podobnu skusenost s tym, co som opisala a nakoniec to dopadlo zle a bola som zbytocne sklamana. Vyhody vztahu to ano, ale samotny zavazok nie. A potom mi ostali oci pre plac.
@danica2711 mala som podobnu skusenost s tym, co som opisala a nakoniec to dopadlo zle a bola som zbytocne sklamana. Vyhody vztahu to ano, ale samotny zavazok nie. A potom mi ostali oci pre plac.
@anonym_autor ja by som to urobila nasledovne, čakala čo sa bude diať ale s intimitou počkala a podľa toho uvidíš. Ak bude tlačiť na sex a ty nebudeš chcieť máš odpoveď, koniec koncov v tom sexe ti nebude musieť aj vyhovovať ;)
@anonym_autor Ak sa vyhol tejto konfrontácii ohladom vzťahu, je to špekulant. Kašli naňho.
@anonym_autor nechapem, co chces po mesiaci, chces aby sa ta spytal ci spolu budete chodit alebo co? Ved ked sa stretavate, co je na tom ze ta vezme za ruku na prechadzke? Alebo da bozk na rozlucku? Sama si to kazis, ved to su take krasne veci, ktore sa mozu diat pokial sa spolu stretavate, a nemusite mat na to pomaly predmanzelsku zmluvu. Podla mna to, ze nastojis na tom, aby ste si to zadefinovali, tak sa oberas o to caro co tieto zaciatky so sebou nesu.
@anonym_autor a prečo si sa ty nevrátila k téme? Ja keď chcem mať jasno, nezmením tému spolu s ním, ale pokračujem a chcem vedieť na čom som.
No on to neciti na seriozny vztah.Ma ta za kratochvilu skor.Akonahle sa s nim vyspis tak mu to legitimizujes a uz z toho pojde tazsie von.Asi je cas spytat sa seba samej co od toho ocakavas,co ti to prinasa a zariadit sa podla seba,nie podla toho ako sa on rozhodne.Uz to samo o sebe nevnasa dobru a spravnu muzsko-zensku dynamiku do vasho stretavania.
naco Ti je nejake potvrdenie o vztahu? Dobre, da Ti potvdenie, ze ste vo vztahu, pride k se.u a Tebe sa nebude s.x s nim pacit, tak potom co? Budes s nim spavat, aj ked sa Ti to nepaci, len preto, ze ste si potvrdili vztah? To je take pre deti, aby sme mohli medzi spoluziakmi povedat, my spolu chodime.
@anonym_autor po mesiaci sa pýraš na čom si? Veď tomu daj čas, spať s ním zatiaľ nemusíš, ale prečo máš problém, keď ťa drží za ruku? Ak to on tak cíti? A prezradím ti, že sa stáva, aj keď muž žene povie, že to s ňou myslí vážne, sú spolu rok, aj tak to nevyjde
A co od neho ocakavas? Kedy uz znamena ze mate "vztah"? Ked ti vyzna lasku? Ved ta ani nepozna. Nemate chemiu zjavne, minimalne ty nie k nemu kedze nemas potrebu sa ho dotykat a ziadas od neho aby ti potvrdil "lasku na cely zivot" a az potom s nim budes mat intimnosti. Sorry, ale z vlastnej skusenosti - ked som stretla muza tak to tak iskrilo, ze sme tretie rande skoncili u neho. A bolo mi uplne jedno co z toho bude, lebo mi s nim bolo tak dobre a jemu so mnou, ze som nepotrebovala riesit co medzi nami je (sme spolu skoro 20 rokov). A ano, mala som vztahy, kde z tohp nebolo aj nic..no a co? Ved vsetko bola skusenost. Ak cakas na princa na bielom koni, tak vela stastia.
@anonym_autor prepac, ale toto ti nestačí, že sa s ním máš fajn a rozumiete si? Prečo to chceš takýmto spôsobom narušiť, keď sa ho pytas, na čom si? Ved Ty sama uvidíš, koľko bude trvať takéto stretávanie sa, či chlap vydrží napr.bez sexu a pod. A tam sa uvidí, o čo mu vlastne ide, či o teba alebo niečo iné. Užívaj si pekné chvíle, netlač na pílu a co ma prísť to pride, čo má byť to bude. Spoznávajte sa a sama vôbec uvidíš, či máš záujem o vážny vzťah s týmto mužom. Keď máš pocit, že ti tikaju biologické hodiny, tak sa tvar že netikaju, ver ze lepšie byť slobodna ako mať dieťa s mužom, ktorý nestojí zato a potom budeš na všetko sama. Držím palce a užívaj si života pokiaľ nemáš deti a môžeš si plánovať čo sa ti zachce.
Chlap po 30 ke by už hádam mal vediet povedať čo chce a vyjadrit sa. Po mesiaci by mal už mať predstavu o tom ako ta vníma. Veď chlapi v jeho veku majú už vacsinou rodinu. Nie je to starý mládenec po 30 čo byva u mamičky? To by som hodila spiatočku
@anonym_autor proste sa stretávajte dalej a uvidíš, ako sa to vyvinie, ono je naozaj úplne jedno, či si to nejak definujete alebo nie, lebo on ti kľudne môže sľúbiť aj modré z neba, mesiac dva balamutit hlavu, potom sa s tebou vyspí a vykašle sa na teba. Skôr chlapi, ktorí majú kadejaké sľuby sú podozriví. Možno zmenil tému, lebo ani on nevie, čo vlastne chce.
Presne ako píšu ženy nado mnou, neklame ti, nerobí medové motúzy, nesľubuje čo nemôže splniť, proste ešte nevie a je to normálne aj u 30 ročných...
@anonym_autor Ahoj autorka, tak ja neviem, ale ked som v minulosti s niekym zacala chodit, resp. sme sa zo zaciatkov uz niekolkokrat stretli, tak ze ma on chytil za ruku mi prislo normalne, ta blizkost dvoch ludi zacat niekde predsa musela, neskor po stretkach aj pusa a tak a ked sme videli,ze nam je spolu dobre tak sme sa dali aj oficialne dokopy. Ako nechapem preco ho nechces drzat za ruku? Ved ti ju hadam nezlomi? Takto si zbytocne mozes odplasit chlapa, s ktorym ti je inak dobre. Ved ako inak chces zistit naklonnost cloveka, ked taku drobnost ako drzanie sa za ruky, pripadne nejaka ta pusa? Co ak by ti povedal,ze ok tak sme oficialne spolu a on ta pobozka a zistis,ze abnormalne pritom slinta az ta napne, tak potom zrazu z oficialneho vztahu v ten den spravis rozchod, lebo ti nebude v tomto sediet? Alebo mu kupis odsavacku? A to uvadzam len ako priklad. Ved postupne treba zistit aj taketo veci a ja by som mu ten cas dala, ale zaroven by som sa nebranila chyteniu za ruku ci nejakemu bozku, lebo si ho tymto sama preveris, ci je to aj po tejto stranke ok a sadnete si🤷♀️
Bud to iskri a nevies sa dockat kedy na to hupsnete alebo to neiskri... a nejake definovanie vztahu na com si... ach, ved nie ste na strednej skole..
Ked ti povie ze ta miluje tak lepsie dosiahnes vrchol?
Myslim, ze ty onho az tak nestojis ked potrebujes dajake ujasnovanie
Chlap po 30 ke by už hádam mal vediet povedať čo chce a vyjadrit sa. Po mesiaci by mal už mať predstavu o tom ako ta vníma. Veď chlapi v jeho veku majú už vacsinou rodinu. Nie je to starý mládenec po 30 čo byva u mamičky? To by som hodila spiatočku
@sova7 ano byva s mamou zatial, a co som sa ho pytala tak so zenou nebyval iba spolu chodili stylom ze sa stretavali. Co som bola dost prekvapena.
@sova7 ano byva s mamou zatial, a co som sa ho pytala tak so zenou nebyval iba spolu chodili stylom ze sa stretavali. Co som bola dost prekvapena.
@anonym_autor myslela som si to. To ako ho opisujes na takýchto presne sedí. Aj to že ani nevie poriadne čo chce. To že zatiaľ býva u mamy je blbost on tam bude vegetovat už nastalo väčšine chlapov po 30 čo robia mame zaplatu na samotu takýto život vyhovuje a na vzťahy že sem tam stretko a zbytok času s mamičkou je zvyknutý.
@anonym_autor myslela som si to. To ako ho opisujes na takýchto presne sedí. Aj to že ani nevie poriadne čo chce. To že zatiaľ býva u mamy je blbost on tam bude vegetovat už nastalo väčšine chlapov po 30 čo robia mame zaplatu na samotu takýto život vyhovuje a na vzťahy že sem tam stretko a zbytok času s mamičkou je zvyknutý.
@sova7 chcela by som plbohodnotny vztah a k tomu patri aj spolocne byvanie po nejakom case, ze sa to takto pekne bude posuvat. On mi vcera napisal , ze mamina ho zdrbala, preco bol cely den prec ( boli sme spolu na vylete ). Vsak je to dospely chlap. Ja tomu nechapem zeby toto robil rodic 🙈
@sova7 chcela by som plbohodnotny vztah a k tomu patri aj spolocne byvanie po nejakom case, ze sa to takto pekne bude posuvat. On mi vcera napisal , ze mamina ho zdrbala, preco bol cely den prec ( boli sme spolu na vylete ). Vsak je to dospely chlap. Ja tomu nechapem zeby toto robil rodic 🙈
@anonym_autor toto nebude chlap do vzťahu aký chces ty. Chlap po 30 s osamelou mamou je pomaly diagnóza. On ma mentálne desať rokov a je to v jadre maly chlapec. Ani vyžarovanie nemá ako dospelý muž. Môžeš to s ním skúsiť ale pochybujem že mu mama dovolí bývať s tebou. Je tu kopa diskusii žien ktoré si takéhoto chlapa zobrali majú deti a stále je to maminky chlapcek a partner. Kým on niečo neurobí nedôjde mu to nezmení sa. Tu je tá dôležitá mamička. Každá žena bude v tomto vzťahu tá druhá. Ono takýto radi hovoria že chcú vzťah aj sex ale prakticky ? Čo môžeš chcieť od malého chlapca? On myslením energiou fungovaním mentálne nie je dospelý chlap. Poznala som takéhoto a jeho heslom bolo mamička má vždy pravdu. No nelub ho
@anonym_autor toto nebude chlap do vzťahu aký chces ty. Chlap po 30 s osamelou mamou je pomaly diagnóza. On ma mentálne desať rokov a je to v jadre maly chlapec. Ani vyžarovanie nemá ako dospelý muž. Môžeš to s ním skúsiť ale pochybujem že mu mama dovolí bývať s tebou. Je tu kopa diskusii žien ktoré si takéhoto chlapa zobrali majú deti a stále je to maminky chlapcek a partner. Kým on niečo neurobí nedôjde mu to nezmení sa. Tu je tá dôležitá mamička. Každá žena bude v tomto vzťahu tá druhá. Ono takýto radi hovoria že chcú vzťah aj sex ale prakticky ? Čo môžeš chcieť od malého chlapca? On myslením energiou fungovaním mentálne nie je dospelý chlap. Poznala som takéhoto a jeho heslom bolo mamička má vždy pravdu. No nelub ho
@sova7 asi si to vystihla, presne taka ta muzska energia mi tam chyba. Chlap je pekny, pritazlivy. Len ako zena by som chcela niekoho kto vie co chce. A nerada by som zastupovala mamicku . 🙈 Chodia 2 krat na navstevu k babke cez tyzden. To je pekne, ze sa stara a maju dobry vztah, ale preco by napriklad jeho mamina nemohla ist sama niekedy. Stale spolu len. Viac veci tam je. To ma potom trochu odradza.
@sova7 asi si to vystihla, presne taka ta muzska energia mi tam chyba. Chlap je pekny, pritazlivy. Len ako zena by som chcela niekoho kto vie co chce. A nerada by som zastupovala mamicku . 🙈 Chodia 2 krat na navstevu k babke cez tyzden. To je pekne, ze sa stara a maju dobry vztah, ale preco by napriklad jeho mamina nemohla ist sama niekedy. Stale spolu len. Viac veci tam je. To ma potom trochu odradza.
@anonym_autor ojojoj, to ho prenechaj mamičke a babičke a hľadaj si poriadneho chlapa. 💪

A to ste už spolu spali?