icon

Mám mu veriť alebo nie? Rozhodovanie o láske a rodinných záväzkoch

3. mar 2024

Pred pár rokmi som spoznala muža, ktorý ma miluje a vraví, že so mnou zaživa, čo ešte so žiadnou (hej, viem som naivná, to mi písať nemusíte😀), ale niektoré jeho činy ma o tom presvedčili, keď sa správal neovládateľne, nepredvídavo, smutne, trápil sa, lebo nemôžeme byť spolu a urobil pár chýb, ktoré nechcem rozpitvávať a sám ich oľutoval, ale nevedel vtedy ináč. Nejako sme to spolu zvládli. Máme to ťažké, keďže je ženatý, ale bojí sa to oznámiť žene, lebo je psychicky labilná a nechce prísť o deti a mať ich iba pár dní v týždni. Je romantický, pozorný,šikovný, vtipný, výborný kuchár a milenec a ja som zamilovaná tiež. Neviem ako to zvládnuť, jediné čo viem, že počkám koľko bude treba. Deti neplánujeme spolu mať.

autor
3. mar 2024

@buba183 Veď pekne sa správa aj doma. Ale každý si pod tým predstaví niečo iné.

domkakvet
3. mar 2024

To si naozaj taka naivna, alebo je to vymyslene, ak to nie je vymyslene a veris tomu, co ti narozpraval, tak ano kazdy nevernik ma doma uplne neschopnu zenu, ktora ani nevie o tom, aka je neschopna a podobne, proste ti nemoze povedat, ze ma doma milujucu rodinu, ktoru by za nic nevymenil, ze jeho zena je uplne super, lebo toto keby povedal, tak by si neuzil a nezohnal ziadny matrac ako sk ty.

autor
3. mar 2024

@huxy No vzdialenosť, ktorú by mali každý deň do školy, to by im neurobil, aby trávili hodiny denne cestovaním.

autor
3. mar 2024

@domkakvet Kde píšem,že je neschopná?

viestta
3. mar 2024

@koniarova len aby sa od zeny neodstahoval k nejakej dalsej, ktoru ma uz teraz simultanne rozpracovanu. A mozno ma takych viac. S jedlom rastie chut a pri jednej bokovke to nekonci. V kazdom pripade, chlap musi mat dobry time manazment ked stiha pracu, cestovanie za frajerkou a rodinu.
Ked to takto bude dlho tahat, skoli ho infarkt. Ked to osud dobre zariadi, tak akurat pri milenke. To potom bude zabava ako sa to stalo v nasej sirsej rodine. Umrel chlap na zaletoch, ked ho bolo treba pochovat, nechcela pohreb platit manzelka, vsak nech to zaplati ta kurva, u ktorej ho vyvratilo. Ta kurva zas tvrdila, ze pochovat ho ma manzelka. Nakoniec mu museli pohreb zorganizovat odborari z roboty a tie dve sa nad hrobom takmer pobili

teki1
3. mar 2024

Pochváliť sa,že aká si úžasná milenka? No nie,nie si. Len veríš jeho slovám,lebo sa bojíš zistiť pravdu,tak sa ubezpečuješ,že tvoj vymyslený svet je ok.Možno aj ty máš nejaké psych.problémy,neuvažovala si nad sebou aj týmto smerom,prečo ti stačí byť iba chlapovi na to jedno?

dzulli1980
3. mar 2024

Vieš teraz si možno naivne šťastná, no nakoniec zostaneš sama, bez manžela, bez detí ... mám takú kolegyňu, 15 rokov sa ťahala so ženatým, proste super, božský život, aspoň podľa nej, mala ... a potom ju nechal, vybral si mladšiu ... teraz má 48 ... príliš stará na to, aby mala deti, príliš mladá na to, aby zostala sama ... najlepšie roky života mu dala ... máš 35, stále máš šancu stretnúť slobodného muža, založiť si rodinu, žiť normálny život, nie niekomu matrac robiť, žiadny chlap si to nezaslúži ... veď Ti urobí to isté, čo svojej manželke ... och, také hlúpe ste baby.

sella38
3. mar 2024

On je v podstate stastny chlap, lebo taka tolerantna a ustretova milenka sa len tak nevidi
...

xsuzannex
3. mar 2024

Bud si len troll co tu potrebuje rozvirit hladinu a zdvihnut zenam tlak alebo si tak hlupa az to boli.. vlastne nie hlupa, ale vyslovene zla.. clovek by ti len zaprial aby si jedneho dna "kracala v topankach" jeho labilnej zeny..

koniarova
3. mar 2024

Autorka. Prečo skončil tvoj vzťah?

katka2602
3. mar 2024

Ešte napíš, že ste sa spoznali na pokeci a to bude konečná 🙈🙆‍♀️

alickapusinka
3. mar 2024

@yelena159 to nemalo byť sodoma komora

huxy
3. mar 2024

Autorka, veď ty už ani čítať nevieš. A ja sa už ani nebudem unúvať ti znova písať a vysvetľovať, čo som už raz písala. Keďže každý normálny to pochopí hneď. Uži si svoju dokonalú predstavu. Každému sa ale všetko raz vráti, aj keď možno nie v rovnakej podobe.

alickapusinka
3. mar 2024

@sante81 tiež ťa podvádzal muž veľmi smutne.

yelena159
3. mar 2024

@alickapusinka Viem, že to tak malo byť. Ja som to len naschvál tak napísala.

zanka777
3. mar 2024

Aha a on je o koľko starší?že sa nevie rozhodnúť čo vlastne chce?

domkakvet
3. mar 2024

To bol priklad co vsetko hovoria taki muzi, no v tvojom pripade psychicky labilna, tak ze v podstate tiez dost neschopna.

autor
3. mar 2024

@zanka777 o 10 rokov

alickapusinka
3. mar 2024

@yelena159 aha no nič moc ak niekto o tebe toto hovoril.

alickapusinka
3. mar 2024

TY máš koľko ak ON ma o 10 rokov viac

zanka777
3. mar 2024

@alickapusinka 35 ma ona

tykat
3. mar 2024

Ja som nechapala preco dochodcovia vyhadzuju z okna peniaze v igelitke ked im zavola akoze vnuk alebo policia, ze zeny roky posielaju peniaze vdovcom vysluzilym armadnym doktorom kdesi do psej matere aby si mohli vybavit doklady a prist za nimi ....ale na konovi vidim ze aj mladsie zeny maju v hlave total vymetene a skocia na kde jaku kravinu realnemu muzovi.

sandra19860
3. mar 2024

Zazvonil zvonec a rozprávky je koniec...

alickapusinka
3. mar 2024

@zanka777 fúú a taká naivná

zuzanna33
3. mar 2024

Pán hrá na dve strany a vyhovuje mu to. Tebe narozpraval o žene že je na hlavu len aby ty si bola presvedčená že sa s ňou rozvedie. Keďže nemá charakter nato aby sa rozviedol tak klame obe strany čo sa mu časom vypomstí. Nikdy by som neverila takému mužovi pretože milenku si nájde kde chce a znovu ďalšiu partnerku bude podvádzať pretože mu to prejde. Na jednej strane si týmto muži dokazujú aký sú "machri"no každej rozumnej žene napadne len slovo zbabelec. Ak chcem ľúbiť mám partnera/partnerku a neklamem len deti trpia ale všetko závisí od nastavenia človeka ako to má v hlave usporiadané

mabenn
3. mar 2024

autorka, ty mas realne nejaku formu emocneho alebo psychickeho nesuladu. toto je forum pre mamicky, ktorou udajne si, takze by si mala vediet, ze sa tu riesia a diskutuju problemy...ty si temu nazvala "mam mu verit?" kde na odpovede ze "nie" reagujes po svojom, uz v obsahu temy pises "viem som naivná"...takze bud si sa prisla pochvalit tym, ze si sa ocitla spolu s dalsimi dvoma neschopnymi ludmi riesit svoju rodinnu situaciu, alebo ta naozaj nejak uchylne fascinuje vytahovat svoju absolutne tuna nepodstatnu tematiku zivota pre inych...ani jedno ani druhe nie je ok...normalna milenka, ked fakt preziva obdobie lasky s niekym, tak to zo slusnosti k vsetkym zucastnenim, nevytahuje na verejnost a obdiv, ale ako dospely clovek riesi vzniknutu vec

pralinka25
3. mar 2024

keby bol zamilovany a miloval by ta najviac ti to dokaze ze si ta vezme alebo teda sa minimalne rozvedie a bude s tebou. ano urobi to aj vzorny otec. robia to tisice ludi.
ak travi s tebou vikend nevadi ze nie je s detmi, ak je s tebou po praci nevadi mu ze nie je s detmi? kym u teba je co mu navaris nevadi ze netravi cas s detmi ktore tak nekonecne miluje ze je ochotny martyrovsky trpiet labilnu zenu? bude s nou az za hrob len aby sa nezrutila? isto? a dialka? ved pracujete v jednom meste tak sa prestahuj. nebudes musiet dochadzat.
pozri musi vediet perfektne klamat ked jeho rodina nic netusi. nie je jednoduche to takto tahat. na to musi mat clovek charakter aj povahu, pretoze skor ci neskor sa to na cloveku ukaze. ked je niekto zamilovany je to na nom vidiet. robi mimovolne urcite veci ktore ho prezradia. takze bud teda zamilovany nie je alebo je taky dokonaly klamar takze ako zistis ci to co hovori tebe teda nie je rovnaka loz? ked vie dokonale klamat jednej preco by zrazu nevedel dokonale klamat druhej?

barborachors
3. mar 2024

blaboly ti vtlka do hlavy.... tak s ním bud az kym sa mu nezunujes a nepôjde za mladšou. Manželku neopustí, na to vezmi jed 😉

miskakyska
3. mar 2024

Ja neviem...toto mi príde zas ,ako nejaký" prieskumík"😁že autorka?

demodun
3. mar 2024

@pralinka25 toto je vymyslená téma. Ani sa nesnaž, len schválne hecuje, kto sa chytí