Mám muža ignorovať alebo sa snažiť ďalej?
Zoznámila som sa s mužom cez zoznamku. Vymenili sme si fotky a som mu povedala, že mám nadváhu ale že chudnem a pracujem na sebe. Po rande mi napísal, že som pre neho tučná a že mu to vadí ale hlavne, že na rande sa choval milo. Ako ďalej? Jeho komunikácia je už vlažná, ale ja som sa zaľúbila. Ignorovať ho? Ako sa čo najrýchlejšie z toho dostať?
Ako sa môžeš zalubit do niekoho tak rýchlo.. uvedom si že ten chlap je povrchný človek, žiaden mily princ.. ber to všetko ako ponaučenie, že každého ber dlhšie s veľkou rezervou a zalubit si dovol až keď si budeš istá že je to správny človek..
Jeemine 😂 to sa aj mne raz stalo. Typek co som si snim par krat vyrazila cez zoznamku. Ze uz sa nechce stretavat lebo som tucna.
Cudzi clovek, nic pre mna neznamenal, a pritom to fakt bola facka. Akoze niezeby som to o sebe nevedela, ale aj tak... Azda nikto, okrem babky drziacej pekac buchiet, to tak otvorene nevyslovi.
Btw, uz nikdy sa chlapom neospravedlnuj za vahu a ze na sebe pracujes. Lub sa, maj sebauctu.
Vedel koľko máš kíl alebo aj videl fotku celej postavy, aktuálnu? Lebo 70kg na jednej vyzerá úplne inak ako na druhej… a hlavne to v konečnom dôsledku nie je o čísielku na váhe, jemu nemusia vadiť plnšie krivky vo všeobecnosti, ale proste tam z jeho strany nebola príťažlivosť a tá by tam nemusela byť, ani keby si bola štíhla ako ľaňka… no a on to pomenoval/odôvodnil takto, no nemyslím si, že to je také jednoduché… mňa by dokonca neprekvapilo, keby sa zľakol toho, ako z teba sršalo, že si sa hneď zaľúbila a chcel ťa odradiť 😅 hlavu hore, to sa stáva, nie z každého rande je svadba
@h2 za mna to bolo hulvatske, co som aj napisala. Mohol to povedat inac, resp. jednoducho sme si nesadli a tym to konci. Kazdy dobre vie, aku ma postavu, takze naozaj netreba niekoho zhadzovat tym, ze "si tucna". Ale je to na druhej strane pravda.
A tie fotky byvaju niekedy zradne. Sama mam skusenost, ze som videla chalana na fotke, videla som ho na videach (bol clenom takej amaterskej skupiny, cize mali aj videa na socialnych sietach) a prisiel niekto uplne iny....vobec sa na toho chalana z fotky nepodobal, schudol asi polovicu hmotnosti /nebol tucny, bol v pohode/ a vyzeral ako keby roky nejedol, bol len kost a koza, vyciveny dvojmetrovy chalan, ktory mal v skutocnosti 36 rokov a ked som ho videla, ako keby mal o 20 rokov viacej. Nemal zdravotny problem, proste schudol, lebo chcel. Ja som sa ho normalne zlakla.
Súhlasím, že mohol napísať, že proste o ďalšie stretnutie nemá záujem. Na druhej strane, nie je v poriadku, ak sa tučný človek urazí, ak mu niekto povie, že je tučný. Ale hlavný problém autorka vidím v tom, že si sa zaľúbila do niekoho, s kým si sa videla raz v živote. Na tomto popracuj, všeobecne na svojom sebavedomí a sebaláske. Inak ti hrozí, že v živote skončíš s nejakým debilom iba preto, že sa namotáš a naviažeš na človeka len preto, že prejaví záujem.
To nie je zaľúbenie. Len pobláznenie. Mohol Ti napísať diplomaticky, že ho nepriťahuješ. Chémii sa rozkázať naozaj nedá. Zrejme si zaujímavá osôbka, keď si mu za to stretnutie stála. Napísal to tvrdšie ako mal, ale možno Ti bude väčšou motiváciou pri chutnutí. Naozaj nestojí za to sa pre neho trápiť. Nebol ten pravý, inak by ocenil osobnosť a fungovala by aj chémia.
Zalubila si sa po 1 rande? :(
Kašli naňho a vyber si normálneho.
Ano, vyjadril sa grobiansky, to je fakt. Ale hmotnost nema nic spolocne s pritazlivostou a chemiou. Ked tam chemia ine je, ani pritazlivost, tak nikto neoceni osobnost a nezacne chodit s niekym, kto ma super osobnost, ale vlastne ho nicim nepritahuje.
A s tou hmotnostou je to tak, ze na kazdom vyzera napriklad 70 kg inac, niekto je vysoky, niekto je maly, niekto ma sadlo uplne vsade, iny ho ma rovnomerne sumerne rozlozene. Mam kamaratku, ktora je tucna, ale ma peknu tvar, teda relativne. Ona sa foti len tak, ze vidno iba tvar z urciteho uhlu, telo nikdy. Plus pouziva filtre, tie platene, ze ma dole hned dvomi klikmi 15 kg. Takze aj fotka vela robi. Potom velakrat sa jej stane, ze ti chlapi su sklamani z osobneho stretnutia, lebo necakaju malu tucnu osobu.
@h2 ale ja predsa píšem, že súhlasím že mohol jej radšej napísať že proste nemá záujem. Nepíšem, že je v poriadku ako jej to povedal. Iba píšem, že tučný človek sa nemá urážať na to, že je tučný. Poznám tučných ľudu, ktorí sú so sebou spokojní, sú vyrovnaní pozitívni ľudia. Autorka nech popracuje na sebe, pretože váha je jej najmenší problém.
Ak ti rovno povedal, ze si pre neho tucna, tak nechapem, co tu este riesis. Niesi jeho typ a on mal tolko uprimnosti, ze ti to povedal. Keby ti klamal, mozno Baby si mu vypisovala dodnes. Mne sa tiez nepacia tucni muzi a nevedela by som sa premoct. Ak si sama so sebou spokojna, hladaj si takeho, ktoremu sa pacia baculky, ak niesi, venuj sa sebe a zacni chudnut.
@dadis kilá nemusia byť úplne ideálny parameter. 70 kilová žena, ktorá cvičí a je pevná môže vyzerať oveľa lepšie ako 60 kilová mľandravá (pri rovnakej výške). Ale ak by som sa s niekým zoznamovala na online zoznamke, určite by som chcela toho človeka vidieť na foto celého. Pretože fyzično k tomu proste patrí. A o tom podľa mňa písala @lindous
@melanta Ved ja viem, sama mam 70kg, som s tym ok, ale pisat muzovi, ze mam nadvahu, tolko presne kg, mi pride velmi zvlastne. Ved by sme sa stretli a videl by, ci sa mu pacim. Vobec by som taketo zalezitosti ani nerozoberala. Ved v profile na fotkach hadam vidi, ze nie je stihlunka..
@dadis profilová foto tváre často nenapovie, či má človek 60, 80 alebo 120 kíl. Vysoké % profiloviek je tak filtrovaná, že až. Mám veľmi dobrú kamarátku, má cez 130 kíl, ale je ten typ, že tváričku má takú, že podľa profilovky by si jej netipovala ani 10 kíl nadváhy. Ja som na online zoznamke nikdy nebola. Ak by som musela, tak myslím si, že nestretla by som sa, ak by som nevidela človeka na foto. Ale to si len myslím. A 70 kíl, jasne, že si s tým ok. Veď ak nemáš 130 cm, tak je to normálna váha. Nemáš prečo nebyť ok.
Buď v kľude. Šok, poníženie aj zaľúbenosť časom prejde. Keby si vedela aké slová "nápadníci" hovorili na moju váhu mne, ešte by si bola potešená ako dobre si obišla 😅 Akurát o tom píšem blog a teda, niekedy sa divím, že som na ďalšie rande mala odvahu ísť 🙂 Povedal to priamo, aj keď teda nechápem, prečo s tebou vlastne šiel, keď dopredu vedel, že nie si jeho typ. Hlavu hore.
Nič, načo s nim ďalej komunikuješ. Ako si sa rýchlo zamilovala, tak sa rýchlo odmiluješ
Ja by som povedala, že viac kíl nie je tvoj najväčší problém - tým je nízke sebavedomie a zúfalá snaha niekoho "mať". A snáď Ti musí byť viac než jasné, že v prípade tejto Tvojej známosti nie je o čo stáť...
Mozno nepreskocila ta povestna iskra z jeho strany,tak to zvalil na vahu. Proste neries. Nikto na svete sa nepaci vsetkym.
Ani ho poriadne nepoznas, tak na neho zabudni.
Ani keby vyzeral jak Armando, by som mu to nežrala. Keď je to vlažné, už ho nemusíš ani nikde posielať, len vymaž a zabudneš, bude to ťažké, ale keď budeš pokračovať v budovaní seba, spravíš lepšie ako sa s takymto kktkom zapodievať.
Ženy ja chápem, že ste extréme citlivé na to, keď niekto komentuje vaše kilá, ale z vlastnej skúsenosti viem, že žiadna žena nemala nikdy ani len najmenší problém chlapovi povedať priamo, čo sa jej nepáči a tiež to nebolo dva krát príjemné. Takže o nejakej taktnosti nemusíte písať.
A ďalšia vec, nejaké kilo hore dole nehrá rolu, záleží od postavy, mám známu, čo má 170 cm a 90 kg a nikto by to o nej nikdy nepovedal. Zle nevyzerá.
Jemu už nepíš nič. Zameraj sa na chudnutie, verím, že sa ti to podarí. Potom si dáš krásnu profilovú fotku a keby ti náhodou potom napísal, už nebudeš mať záujem. Nie je to človek, ktorý by ťa mal rád na celý život takú, aká si, aká budeš, keď budeš tehotná, nebodaj chorá. Sú rôzne obdobia v živote. Tvoj pravý ťa ešte len čaká.