icon

Mám muža ignorovať alebo sa snažiť ďalej?

8. júl 2024

Zoznámila som sa s mužom cez zoznamku. Vymenili sme si fotky a som mu povedala, že mám nadváhu ale že chudnem a pracujem na sebe. Po rande mi napísal, že som pre neho tučná a že mu to vadí ale hlavne, že na rande sa choval milo. Ako ďalej? Jeho komunikácia je už vlažná, ale ja som sa zaľúbila. Ignorovať ho? Ako sa čo najrýchlejšie z toho dostať?

Strana
z3
autor
9. júl 2024

Prečítala som si odpovede, ale trošku mi to nesedí. Na rande sa totiž ku mne veľmi mal, držal ma za ruku, hladkal, objímal, bozkával a áno, chcel aj sex. A potom na druhý deň ma odbije, že sa mu nepáčim, lebo som tučná. Tak deň predtým áno a všetko so mnou ho vzrušovalo?

trema
9. júl 2024

Chcel sex, tak bol mily. Doma si uvedomil, ze sa mu az tak nepacis a ked si mu nedala na 1. rande, skoda s tebou stracat cas. Da mu ina..

autor
9. júl 2024

@trema To ale nie je celkom pravda, lebo v priebehu dnešného dňa mi zase písal, že by bol rád so mnou a že či nepôjdeme cez víkend do kina alebo na turistiku. Zatiaľ ho ignorujem, lebo ma to ranilo, čo povedal.

marhulka13
9. júl 2024

A evidentne inú nenašiel, tak sa znovu ozval tebe.

apolka77
9. júl 2024

Nezalubila si sa do neho ale do jeho písania.
To ale nie je on.
Je to tvoja ilúzia o ňom.
Lichotil ti, tak si sa namotala.
To je celé.
Keď chcel sex hneď na prvom rande tak ďakujem pekne.
Možno ti napisal že si tučná lebo si mu nedala ...teraz skúša znova.
Hlavne si uvedom že ho nepoznáš . Tie písania to sa zidealizuje partner a v skutočnost býva diametrálne odlišná.

dadis
9. júl 2024

Tak ten je teda drzy. Preco ho nebloknes?

muchotrafka298
9. júl 2024

Nezohnal nikoho ineho, tak si mu dobra aj ty. Asi ma zlu pamat, ked si nepamata ako hulvatsky Ta pourazal.

janai1
9. júl 2024

Žena maj trochu hrdosť 🙏🏽

autor
9. júl 2024

Povedal mi, že budeme kamaráti, on mi pomôže schudnúť a budeme mať pravidelný sex, kým si on nenájde inú alebo ja iného. Je toto normálne? Čo by ste urobili? Blokli ho?

marhulka13
9. júl 2024

To už vcera

muchotrafka298
9. júl 2024

Dobre som sa teraz zasmiala…. Takze kamoska s vyhodami??? Ktora sa mu nepaci, je tucna, ale kedze sukat potrebuje, tak zrazu zmeni nazor…. Uboziak na entu!!!

enmery
9. júl 2024

Ja by som ho neblokovala, ešte by si pomyslel, že je pre mňa až tak dôležitý🤣🤣🤣Takých debilov stačí vymazať a ignorovať a už nikdy na nič nereagovať. Neodpisuj mu, žiadnou diskusiou to nezmeníš, len sa zhodíš.Máš definitívne ma viac. Strašný chudák to je😂

trema
9. júl 2024

Clovek by ti aj uveril a polutoval ta, ale tymto poslednym komentarom si to pokazila.. snad to nabuduce bude lepsie 👍

ivetz
10. júl 2024

Neverím, že je toto reálna téma...Neverím, že jedna normálna baba môže udržiavať kontakt - aj verbálny - s takým primitívnym chlapom... Ak to nie je vymyslená téma, tak autorka musí byť veľmi... zúfalá a jednoduchá osôbka...

kamatopo
10. júl 2024

Po jednom rande si sa tak namotala? A to len preto, že bol milý. Ty veľmi niekoho chceš? Lebo takýto jedinec čo by mne toto napísal by mi nestal ani za odpoveď čo by ho poslala do teplých krajín. Kde on ma dáky takt, toto sa proste nepíše. Je to buran a ty pracuj ďalej na sebe a vyhýbajú sa takýmto,, hovadam,,. Chcela by som vidieť jeho pána dokonalého, keď ma odvahu takto uraziť.

esterr_ka
Odpoveď bola odstránená
samiramis
Autor odpoveď zmazal
samiramis
8. sep 2024

Ja som.bola na 1 rande. Chlapec fajn a odviezol má domov som slovami: si taká super,múdra, vzdelaná kade tade si bola,máš prehľad a zabil.to.tym,že keď schudnes ozvi sa. On podotýkam.mal xax 160 cm.ak.vobec. Keby ma to napadne tak mu poviem, že nech sa ozve keď si dá zväčšiť to čo má v nohaviciach. Keďže myslím, že pri tej výške to nebude žiadny Rozemberg. 😄😄😄😄😄😄😄Toto sa ozaj stáva. Neboj nič,netráp sa, čo má prísť príde.

anonym_a8adb1
11. nov 2025

@anonym_autor a ako si pokrocila ? Ja som si pisal s jednou na fotke vypada ako fajn 40tka, potom poslala sama od seba fotku a tam uz vypadala na 60. Tak som uz nenapisal.

Strana
z3