icon

Mám napísať manželovej milenke?

25. jún 2025

Muz ma podviedol, nechce sa mi priznat. Kontakt na milenku viem. Napisali by ste jej? Potrebujem od nixh pocut pravdu.

Strana
z4
nikuskaa92
25. jún 2025

Ja jednoznacne nie..🤷‍♀️

zuzka1117
25. jún 2025

Nie

sissy27
25. jún 2025

Nie. Ona ti nic neslubovala, ona nema zodpovednost za tvoje manzelstvo. Toto je medzi tebou a tvojim muzom.
Jediny pripad, kedy by som ju mozno kontaktovala, je oznamenie, ze jej kurier vezie veci mojho buduceho exmanzela, ktory sa k nej konecne stahuje, lebo u mna uz nema miesto a ze im prajem vsetko dobre 😂

pikuskax76
25. jún 2025

nie!!!

13uzivatelka11
25. jún 2025

Aj tak sa ti pravdepodobne neprizna.

unicornlady
25. jún 2025

Ešte sa ti vysmeje do tváre.. takže nie, nepíš jej.

zuzubb007
25. jún 2025

Nie ideš sa strapňovat ešte viac a čo sa stane, keď to povie, že áno je to tak, múdro mysliaca žena by mu hodila tašku už teraz pred dvere, na vine je muž nie milenka to si treba uvedomiť nik iny

tanyan
25. jún 2025

Raz mi volala jedna pani, lebo preverovala všetky telefónne čísla v manželovom telefóne a skúšala či nenarazí na nejakú milenku. Bolo mi trápne aj za ňu a kamarát, s ktorým som nič nikdy nemala, sa mi dodatočne ospravedlňoval.

pribinak
25. jún 2025

Nie. Toto si musíš vyriešiť len ty a tvoj muž. Je to len medzi vami

Čo chceš od nej? Ona ti nie je povinná skladať úcty, len tvoj muž

Len sa strápnis

lucka_ke
25. jún 2025
@tanyan

Raz mi volala jedna pani, lebo preverovala všetky telefónne čísla v manželovom telefóne a skúšala či nenarazí na nejakú milenku. Bolo mi trápne aj za ňu a kamarát, s ktorým som nič nikdy nemala, sa mi dodatočne ospravedlňoval.

@tanyan aj mne raz dávno volala nejaká žena, že nech jej kamarátke neničím manželstvo 🙂 dodnes neviem kto to mal byť, ale ku mne určite nechodil
autorka - nie nepísala by som jej, to si musíte s mužom vysvetliť

drahomirrra
25. jún 2025

Autorka, určite nie, ponížiš sa sama tak, že dovidenia. Treba spraviť poriadky s mužom, nie s cudzou ženou.

klaridka
25. jún 2025

Ona stála s Tebou pri oltári? Hlupák Tvoj muž, tak nech si skladá účty...

7miriam77
25. jún 2025

Nie...no ak máš tušáka a my ženy sa v tomto málokedy mýlime 🙃, hľadaj dôkaz iným spôsobom

autor
25. jún 2025

Uz som sa pytala 2x muza, stale zatlka, ze si vymyslam, prekrucam, ze nic s nou nemal. Cele noci si pisu, videla som par utrzkov,resp.predmetov emailov. Jedina jeho odpoved tak sa rozvedme, on tieto hluposti riesit nebude. Ale citim tu zmenu chovania a ze sa nieco deje. Nechcem jej vycitat, na jej mieste mohla byt hociktora ina, na vine je muz, ze to spravil a mna neskutocne zoziera ze sa nechce priznat

autor
25. jún 2025
@7miriam77

Nie...no ak máš tušáka a my ženy sa v tomto málokedy mýlime 🙃, hľadaj dôkaz iným spôsobom

@7miriam77 tusaka som mala velkeho, zacala som patrat, nieco som nasla, priznat sa nechce

tanyan
25. jún 2025

A na čo potrebuješ od neho vynútené priznanie? Ako by Ti pomohol rozhovor s ňou? Ak mu už neveríš a nechceš s ním zostať vo vzťahu, tak podaj žiadosť o rozvod. Je úplne jedno či Ťa podviedol alebo nie. Ty si o tom presvedčená a ak na to nechceš sama zabudnúť a preniesť sa cez to, tak ten vzťah ukonči.

7miriam77
25. jún 2025

Chlapi budú zatĺkať, málokto sa prizná....no od milenky pravdu podľa mňa tiež nezistis, odpalkuje ťa, že čo jej vypisuješ a len sa strapnis. Situáciu ti vôbec nezávidím, no byť na tvojom mieste skúšam zistiť inou cestou pravdu. A ja by som určite pátrala,.pretože pre mňa je nevera...koniec ...v živote by som neostala s človekom, ktorý ma podviedol,žiadny chlap za to nestojí. Držím ti palce

ika02
25. jún 2025

Ahoj, asi až takú istotu (že Ťa podviedol) nemáš, keď sa potrebuješ uistiť a počuť pravdu. Keď sa nepriznal, počkaj, sleduj viac jeho správanie, či si ďalej píšu (v takom prípade by som už pozrela do mobilu)... Pravda skôr či neskôr vypláva na povrch. Ju vôbec nekontaktuj, budeš za hysterku. Máte deti?

autor
25. jún 2025
@tanyan

A na čo potrebuješ od neho vynútené priznanie? Ako by Ti pomohol rozhovor s ňou? Ak mu už neveríš a nechceš s ním zostať vo vzťahu, tak podaj žiadosť o rozvod. Je úplne jedno či Ťa podviedol alebo nie. Ty si o tom presvedčená a ak na to nechceš sama zabudnúť a preniesť sa cez to, tak ten vzťah ukonči.

@tanyan jeho to ani nemrzi mam pocit, odmietol mi ukazat telefon. Pritom mam nafotene ich pisanie, ale priamo obsah som nevidela...

autor
25. jún 2025
@ika02

Ahoj, asi až takú istotu (že Ťa podviedol) nemáš, keď sa potrebuješ uistiť a počuť pravdu. Keď sa nepriznal, počkaj, sleduj viac jeho správanie, či si ďalej píšu (v takom prípade by som už pozrela do mobilu)... Pravda skôr či neskôr vypláva na povrch. Ju vôbec nekontaktuj, budeš za hysterku. Máte deti?

@ika02 ano mame malicke deti, aj milenka ma deti starsie ako my. Mobil aj mail ma zaheslovany, nedostanem sa tam. Tak hladam ako sa dopatrat k celej pravde

autor
25. jún 2025
@7miriam77

Chlapi budú zatĺkať, málokto sa prizná....no od milenky pravdu podľa mňa tiež nezistis, odpalkuje ťa, že čo jej vypisuješ a len sa strapnis. Situáciu ti vôbec nezávidím, no byť na tvojom mieste skúšam zistiť inou cestou pravdu. A ja by som určite pátrala,.pretože pre mňa je nevera...koniec ...v živote by som neostala s človekom, ktorý ma podviedol,žiadny chlap za to nestojí. Držím ti palce

@7miriam77 len ako patrat? Do mobilu a mailu sa nedostanem, ked odide vecer prec, nemozem nechat deti doma same

martul
25. jún 2025

To sa chceš tak ponižovať? Nemáš v sebe trošku sebaúcty? Keď ťa podvádza, tak ho pošli do kelu a nepotrebuješ aby ti to dokazovali.

vkatush
25. jún 2025

"Jedina jeho odpoved tak sa rozvedme, on tieto hluposti riesit nebude"

Aj to je odpoveď. Hneď by mal rozvodové papiere na stole, evidentne mu vaše manželstvo je ukradnuté.

Milenke zbytočne by si písala. A kamoškou som si tým prešla, nedala si povedať, nech nevypisuje, a teda bolo to na dve veci.

zuzinka888
25. jún 2025

Dostala si ranu od muza, chces este jednu od milenky??

tanyan
25. jún 2025

Iba sa pred ním ponižuješ. Trochu hrdosti a zdravého sebavedomia ukáž. Ži svoj život a nemíňaj energiu na "dôkazy."
Ty si sa v minulosti dobrovoľne rozhodla, že chceš byť práve s týmto mužom a chceš s ním mať dieťa. Život sa vyvíja, ľudia sa menia. Je úplne jedno či Ťa podviedol, s kým Ťa podviedol alebo prečo to urobil. Pri tvojom aktuálnom prístupe stíhačky a inkvizítora by som Ťa išla podviesť asi aj ja.

hopatko
25. jún 2025

Je v podstate jedno ci ide o neveru, alebo nieco ine kvoli comu svojmu muzovi nedoverujes a citis sa oklamana a podvedena. Takto sa dvaja rozumni dospeli ludia nechovaju pri neopravnenych pochybnostiach. Ak nema zaujem vysvetlovat a bojovat, tak je to davno stratene, uz by bol zbaleny s podanym rozvodom. Ostatne je len tvoje ponizenie a strata sebaucty.

personality
25. jún 2025

Už zmena chovania by bola pre mňa dosť.

jumama
25. jún 2025

Dievca, riesis zlu vec. Nadych, vydych - a teraz si predstav svoj zivot o 5 rokov.

Chces aby tam bol tvoj muz s tebou? Aby bol ako otec spolu s detmi, aby ste tvorili rodinu, byvali kde byvate, chodili spolu na dovolenky, zveladovali vas vztah?

Alebo si predstav, ze budes sama, vyprahnuta, s peniazmi vzdy na krajicku, ak aj vymozes vyzivne, lebo uplatit dve domacnosti alebo dve hypoteky bude mat muz problem... Aj keby si ho rovno vyhodila a nezostal by s milenkou, niekde by byvat musel....

No a ked tuto viziu mas, chod smerom k nej. To znamena, nechci ponizit seba ani muza ani potecialnu milenku.

Daj najavo muzovi: Stojim o to, aby sme ako rodina boli spolu, aby sme ako rodicia spolu vychovavali nase deti, zasluzia si mat oboch rodicov. Prosim robme preto vsetko - podme sa o tom rozpravat. Aj jemu daj za ulohu, ako si vasu rodinu predstavuje za 5, 10 rokov. Nemusi odppovedat hned, len o tom popremyslat a stretnete sa v dalsom rozhovore...

olimuc
25. jún 2025

Asi by som jej oznamila, ze sa k nej coskoro nastahuje … zo slusnosti. Inac nie

minenkaa
25. jún 2025

A to načo chces pátrať,povedal ti ,že tak sa rozvedte,tak sa rozved a ak s ním chces ostata ,tak ostan a nerieš milenku

Strana
z4