icon

Mám naznačiť sympatie zadanému kolegovi?

menonepoviem3333
18. okt 2024

Dobrý deň. Situácia je takáto: mám kolegu, ktorý je zadaný 8 rokov,jeho priateľka ma 23 ja mám 27 a on ma po 30ke....ale to je jedno. Ja som slobodná, on je zadaný, a potom sú tí ďalší 3ja kolegovia aj so ženami. Všetci ideme dnes do kina a potom k nim domov,lebo kúpili a prerobili dom a chcú nám aj ukázať a tak....so spomínaným kolegom pracujeme spolu už zopár rokov, ja som do neho zamilovaná, a keď budem u nich doma,chcela by som si obkukať ako to tam tak funguje a čo má rád...a mám mu niečo naznačiť keď bude príležitosť ? Lebo ostávame tam aj na noc.
Ja nechcem nič rozbíjať, len chcem vedieť, či by nebola šanca proste pre nás dvoch .
Ďakujem za rady

menonepoviem3333
autor
20. okt 2024

@veronikaszabova normálne kamarátsky vzťahy

betulinka1
20. okt 2024

@menonepoviem3333 autorka prosim ta, nie je to uplne v poriadku co tu pises. Musis si uvedomit, ze on sa rozhodol požiadať svoju priatelku o ruku. A sklamem ta, ked ti napisem, ze sa rozhodol z lasky. Chlap sa rozhodol sam a to je znakom toho, ze tu zenu miluje. Ked mas kamosov chlapov oni ti to vysvetlia aky je rozdiel v citoch mužov, ked sa rozhodne sam a ked musi, lebo je tehotna. To, ze ty si ich videla hadat sa..nie je dolezite. Kazdy sa sem tam poháda a aj sa dvere tresknú ale ide o to, ze si opat k sebe najdu cestu a to je laska. Cize za mna to, co ty prežívaš su nejake bludy a tvoja predsava v hlave. Ten chlap ti jasne dal najavo, ze nema zaujem aj tym, ze hovoril o tom ako chce požiadať svoju priatelku o ruku. Ak on aj citi, ze mas zaujem, tak viac ti to uz nemohol dat najavo, ze nema o teba zaujem. Skus to pochopit a zameraj svoj zaujem na niekoho ineho, kde nejaku sancu mas.

veronikaszabova
20. okt 2024

@menonepoviem3333 hmmm... Pochybujem, ze to tak zostane po tomto tvojom trapnom rosambe

menonepoviem3333
autor
20. okt 2024

@betulinka1 no nepovedal mi ze nemám žiadnu šancu, a ci je tehotná kto vie možno

terezka1947
20. okt 2024

@menonepoviem3333 a čo ti vlastne včera povedal?

enmery
20. okt 2024

🍿🍿🍿

basullinka
20. okt 2024

To sa naozaj necítiš úboho sama pred sebou, keď doslova naháňas nejakého chlapa???

menonepoviem3333
autor
20. okt 2024

@terezka1947 no rozpisem sa ..boli sme u nich ja,kolega so ženou a oni...jeho priateľka akurát ukazovala šatník tej druhej kolegyni.. on nám s kolegom ukazoval terasu ,druhý kolega potom išiel dnu a ostali sme samy...tak som sa opýtala ci sa môžeme porozprávať ....povedal nie ze ma iné veci na hlave...potom len naznačil ze ju ide požiadať o ruku, riešia subaru sprievod lebo oni tou značkou q komunitou žijú....do iného nesadnu a podobne....ostala som zaskocena a opýtala sa,či tie náznaky akože nič neznamenali...neviem kedy nás počul a prišiel druhy kolega...len sa zasmial ze žiadne neboli a šiel preč...ale on mi nepovedal nič konkrétne len šiel s ním

ema22270
20. okt 2024

Ooo boze 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

aurora33
20. okt 2024

@menonepoviem3333 trapaaaas 😅😀 chápeš, že tie náznaky si si vsugerovala sama?

menonepoviem3333
autor
20. okt 2024

@aurora33 nie, proste mi len niečo zatajuje a neverím ze je to medzi nimi ok....sú to také náznaky ze to nie je možné

enmery
20. okt 2024

Jeden taký chlap na Slovensku bol presvedčený, že ho miluje žena, vydatá, s 2 malými deťmi. Rozsekal ju mačetou nakoniec. Rieš svoje bludy kvôli tomu, aby si nakoniec niekomu neublížila a úplne sa nestrápnila ešte viac.

aurora33
20. okt 2024

@menonepoviem3333 no ake náznaky? Rozpíš sa.

basullinka
20. okt 2024

Ja pevne dúfam, že si len trol, ktorý si toto vymyslel lebo ak je toto pravda, tak by si mala navštíviť psycho..

menonepoviem3333
autor
20. okt 2024

@basullinka nechceli by ste už prestať s tým trollom? A ani chorá niesom

bessie12
20. okt 2024

@menonepoviem3333 ale ano, si chora, len si to nechces pripustit. Mala by si urgentne vyhladat lekarsku pomoc ..

anos18
20. okt 2024

Podľa mňa si tu robí niekto prdel 😁

basullinka
20. okt 2024

@menonepoviem3333 no preto píšem, že je to ešte horšie, nie je normálne prenasledovať muža, pretvárať si realitu ako ta miluje a podobne bachorky. To naozaj nie je v poriadku! Keby ťa miloval, zaspavala by si vedľa neho ty a nie ona...

menonepoviem3333
autor
20. okt 2024

@aurora33 tak keď som ho zavolala v robote na raňajky išiel so mnou,často mi doniesol kávu ku môjmu stolu,chodili sme spolu aj na obedy, keď bola nejaká akcia stále sme sedeli spolu ako firemná myslím...píšeme si o takých veciach ze co je nove v domácnosti alebo nejaké videa z fb vtipné nechcme nič zaľúbené nech to ona nevidí.....aj u nich doma mi ponúkol pohostenie ukázal mi dom hovoril že to v podstate ona zariadila, posťažoval sa lebo napríklad majú zvieratá,kvety, aj to subaru....že je to drahé všetko a veľa času to zaberá..keď mi meskal autobus tak ma vzal domov s ich autom a až tak išiel domov...keď ho bolelo brucho tak si rozhodol opasok na nohaviciach a tak proste sedel v kancli no aby hi netlacil...a prišla som tam videl ze to vidím a nesplasil sa že by si ho šiel zapnúť....keby tam vtedy nebola kamarátka vedľa asi za seba nerucim q takéto pekne situácie mi nepovedzte ze to nič nie je

bessie12
20. okt 2024

@menonepoviem3333 nie, nic to neznamena. To len ty si namyslas, ze nieco z toho by mohlo byt. Si len taka jeho butlava vrba, ktora ho vypocuje a to je asi tak vsetko.

menonepoviem3333
autor
20. okt 2024

@menonepoviem3333 potom sme boli na svadbe a ostavali sme všetci v hoteli, ja som mala izby vedľa a v noci som ich počula ako to robia....par dni na to som mu povedala ze som ho počula a zazartovala som ze ci tak dlho vydrží....a nepopieral to ani nic len sa tak zamyslel a usmial sa na mňa,na mňa to posobilo tak že pod vyskúšať 🙂 vtedy som si povedala ze to proste vyjde

bessie12
20. okt 2024

@menonepoviem3333 preboha zenska. Ty si tak namyslas .. A co ti akoze mal na to povedat ??? Chudak chlap 🙄

aurora33
20. okt 2024

@menonepoviem3333 donesie ti kavu, chodíte spolu na obedy a ty si uz pomaly robíš svadobné plány 😅😅😀😀
Boze, teraz mi napadlo, že aj mne sem tam ráno kolegyne prinesie kavu a tiež spolu obedujeme. Omg asi mám nápadníka, ktorý ma už 5 rokov tajne miluje 😅😅😀😀😅
Ženská ty si prepnuta. A nie, nič to neznamená. Absolútne nic.

veronikaszabova
20. okt 2024

@menonepoviem3333 ty kokos... Toto su tie "naznaky"??? 😂😂😂😂😂😂

aurora33
20. okt 2024

@veronikaszabova inac ja mám až zimomriavky keď to citam. Že mali izbu veľa seba a ona ako total psychos ešte počúvala ako to robia. A ešte sa tým ani netají 😅😀 aky už len tam môže byt náznak 😅😅😀😀

veronikaszabova
20. okt 2024

@aurora33 sak Kelišová 😂😂😂 a ty kokos, este mu aj povie, ze ho pocula sexovat 🙄🙄🙄 chudak chlap.

bessie12
20. okt 2024

@menonepoviem3333 https://www.zoznam.sk/katalog/Zdravie-krasa/Amb... paci sa kontakty na odbornu pomoc. Vyhladaj co najskor

casavina
20. okt 2024

@menonepoviem3333 chorá, prosím pre svoje dobro navštív čím skôr psychiatria nech ti pomôže sa z toho dostať, lebo čím viac píšeš tým viac sú príznaky choroby viditeľné... môžeš ublížiť sebe ale hlavne nevinním ľuďom, ktorí s tvojimi preludmi nemajú nič spoločné...si psychicky chorá!!!!!

suptdi
20. okt 2024

@menonepoviem3333 znamená to všetko, iba to, že si pre ňho skutočná kamarátka, pred ktorou sa nemusí pretvarovať, a nemusí sa na nič hrať, ani nemusí byť strojený...
Mám na mysli, napríklad ten rozopnutý opasok...
Nechcem ťa ničím uraziť, ale tvoje myslenie, a vyjadrovanie zodpovedá babe vo veku tak 15 - 16 rokov...

menonepoviem3333
autor
20. okt 2024

@veronikaszabova sorry ze nie som hlucha, ved som bola zvedavá len