Mám naznačiť sympatie zadanému kolegovi?
Dobrý deň. Situácia je takáto: mám kolegu, ktorý je zadaný 8 rokov,jeho priateľka ma 23 ja mám 27 a on ma po 30ke....ale to je jedno. Ja som slobodná, on je zadaný, a potom sú tí ďalší 3ja kolegovia aj so ženami. Všetci ideme dnes do kina a potom k nim domov,lebo kúpili a prerobili dom a chcú nám aj ukázať a tak....so spomínaným kolegom pracujeme spolu už zopár rokov, ja som do neho zamilovaná, a keď budem u nich doma,chcela by som si obkukať ako to tam tak funguje a čo má rád...a mám mu niečo naznačiť keď bude príležitosť ? Lebo ostávame tam aj na noc.
Ja nechcem nič rozbíjať, len chcem vedieť, či by nebola šanca proste pre nás dvoch .
Ďakujem za rady
@menonepoviem3333 autorka prosim ta, nie je to uplne v poriadku co tu pises. Musis si uvedomit, ze on sa rozhodol požiadať svoju priatelku o ruku. A sklamem ta, ked ti napisem, ze sa rozhodol z lasky. Chlap sa rozhodol sam a to je znakom toho, ze tu zenu miluje. Ked mas kamosov chlapov oni ti to vysvetlia aky je rozdiel v citoch mužov, ked sa rozhodne sam a ked musi, lebo je tehotna. To, ze ty si ich videla hadat sa..nie je dolezite. Kazdy sa sem tam poháda a aj sa dvere tresknú ale ide o to, ze si opat k sebe najdu cestu a to je laska. Cize za mna to, co ty prežívaš su nejake bludy a tvoja predsava v hlave. Ten chlap ti jasne dal najavo, ze nema zaujem aj tym, ze hovoril o tom ako chce požiadať svoju priatelku o ruku. Ak on aj citi, ze mas zaujem, tak viac ti to uz nemohol dat najavo, ze nema o teba zaujem. Skus to pochopit a zameraj svoj zaujem na niekoho ineho, kde nejaku sancu mas.
@menonepoviem3333 hmmm... Pochybujem, ze to tak zostane po tomto tvojom trapnom rosambe
@betulinka1 no nepovedal mi ze nemám žiadnu šancu, a ci je tehotná kto vie možno
@menonepoviem3333 a čo ti vlastne včera povedal?
🍿🍿🍿
To sa naozaj necítiš úboho sama pred sebou, keď doslova naháňas nejakého chlapa???
@terezka1947 no rozpisem sa ..boli sme u nich ja,kolega so ženou a oni...jeho priateľka akurát ukazovala šatník tej druhej kolegyni.. on nám s kolegom ukazoval terasu ,druhý kolega potom išiel dnu a ostali sme samy...tak som sa opýtala ci sa môžeme porozprávať ....povedal nie ze ma iné veci na hlave...potom len naznačil ze ju ide požiadať o ruku, riešia subaru sprievod lebo oni tou značkou q komunitou žijú....do iného nesadnu a podobne....ostala som zaskocena a opýtala sa,či tie náznaky akože nič neznamenali...neviem kedy nás počul a prišiel druhy kolega...len sa zasmial ze žiadne neboli a šiel preč...ale on mi nepovedal nič konkrétne len šiel s ním
Ooo boze 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
@menonepoviem3333 trapaaaas 😅😀 chápeš, že tie náznaky si si vsugerovala sama?
@aurora33 nie, proste mi len niečo zatajuje a neverím ze je to medzi nimi ok....sú to také náznaky ze to nie je možné
Jeden taký chlap na Slovensku bol presvedčený, že ho miluje žena, vydatá, s 2 malými deťmi. Rozsekal ju mačetou nakoniec. Rieš svoje bludy kvôli tomu, aby si nakoniec niekomu neublížila a úplne sa nestrápnila ešte viac.
@menonepoviem3333 no ake náznaky? Rozpíš sa.
Ja pevne dúfam, že si len trol, ktorý si toto vymyslel lebo ak je toto pravda, tak by si mala navštíviť psycho..
@basullinka nechceli by ste už prestať s tým trollom? A ani chorá niesom
@menonepoviem3333 ale ano, si chora, len si to nechces pripustit. Mala by si urgentne vyhladat lekarsku pomoc ..
Podľa mňa si tu robí niekto prdel 😁
@menonepoviem3333 no preto píšem, že je to ešte horšie, nie je normálne prenasledovať muža, pretvárať si realitu ako ta miluje a podobne bachorky. To naozaj nie je v poriadku! Keby ťa miloval, zaspavala by si vedľa neho ty a nie ona...
@aurora33 tak keď som ho zavolala v robote na raňajky išiel so mnou,často mi doniesol kávu ku môjmu stolu,chodili sme spolu aj na obedy, keď bola nejaká akcia stále sme sedeli spolu ako firemná myslím...píšeme si o takých veciach ze co je nove v domácnosti alebo nejaké videa z fb vtipné nechcme nič zaľúbené nech to ona nevidí.....aj u nich doma mi ponúkol pohostenie ukázal mi dom hovoril že to v podstate ona zariadila, posťažoval sa lebo napríklad majú zvieratá,kvety, aj to subaru....že je to drahé všetko a veľa času to zaberá..keď mi meskal autobus tak ma vzal domov s ich autom a až tak išiel domov...keď ho bolelo brucho tak si rozhodol opasok na nohaviciach a tak proste sedel v kancli no aby hi netlacil...a prišla som tam videl ze to vidím a nesplasil sa že by si ho šiel zapnúť....keby tam vtedy nebola kamarátka vedľa asi za seba nerucim q takéto pekne situácie mi nepovedzte ze to nič nie je
@menonepoviem3333 nie, nic to neznamena. To len ty si namyslas, ze nieco z toho by mohlo byt. Si len taka jeho butlava vrba, ktora ho vypocuje a to je asi tak vsetko.
@menonepoviem3333 potom sme boli na svadbe a ostavali sme všetci v hoteli, ja som mala izby vedľa a v noci som ich počula ako to robia....par dni na to som mu povedala ze som ho počula a zazartovala som ze ci tak dlho vydrží....a nepopieral to ani nic len sa tak zamyslel a usmial sa na mňa,na mňa to posobilo tak že pod vyskúšať 🙂 vtedy som si povedala ze to proste vyjde
@menonepoviem3333 preboha zenska. Ty si tak namyslas .. A co ti akoze mal na to povedat ??? Chudak chlap 🙄
@menonepoviem3333 donesie ti kavu, chodíte spolu na obedy a ty si uz pomaly robíš svadobné plány 😅😅😀😀
Boze, teraz mi napadlo, že aj mne sem tam ráno kolegyne prinesie kavu a tiež spolu obedujeme. Omg asi mám nápadníka, ktorý ma už 5 rokov tajne miluje 😅😅😀😀😅
Ženská ty si prepnuta. A nie, nič to neznamená. Absolútne nic.
@menonepoviem3333 ty kokos... Toto su tie "naznaky"??? 😂😂😂😂😂😂
@veronikaszabova inac ja mám až zimomriavky keď to citam. Že mali izbu veľa seba a ona ako total psychos ešte počúvala ako to robia. A ešte sa tým ani netají 😅😀 aky už len tam môže byt náznak 😅😅😀😀
@aurora33 sak Kelišová 😂😂😂 a ty kokos, este mu aj povie, ze ho pocula sexovat 🙄🙄🙄 chudak chlap.
@menonepoviem3333 https://www.zoznam.sk/katalog/Zdravie-krasa/Amb... paci sa kontakty na odbornu pomoc. Vyhladaj co najskor
@menonepoviem3333 chorá, prosím pre svoje dobro navštív čím skôr psychiatria nech ti pomôže sa z toho dostať, lebo čím viac píšeš tým viac sú príznaky choroby viditeľné... môžeš ublížiť sebe ale hlavne nevinním ľuďom, ktorí s tvojimi preludmi nemajú nič spoločné...si psychicky chorá!!!!!
@menonepoviem3333 znamená to všetko, iba to, že si pre ňho skutočná kamarátka, pred ktorou sa nemusí pretvarovať, a nemusí sa na nič hrať, ani nemusí byť strojený...
Mám na mysli, napríklad ten rozopnutý opasok...
Nechcem ťa ničím uraziť, ale tvoje myslenie, a vyjadrovanie zodpovedá babe vo veku tak 15 - 16 rokov...
@veronikaszabova sorry ze nie som hlucha, ved som bola zvedavá len

@veronikaszabova normálne kamarátsky vzťahy