Mám naznačiť sympatie zadanému kolegovi?
Dobrý deň. Situácia je takáto: mám kolegu, ktorý je zadaný 8 rokov,jeho priateľka ma 23 ja mám 27 a on ma po 30ke....ale to je jedno. Ja som slobodná, on je zadaný, a potom sú tí ďalší 3ja kolegovia aj so ženami. Všetci ideme dnes do kina a potom k nim domov,lebo kúpili a prerobili dom a chcú nám aj ukázať a tak....so spomínaným kolegom pracujeme spolu už zopár rokov, ja som do neho zamilovaná, a keď budem u nich doma,chcela by som si obkukať ako to tam tak funguje a čo má rád...a mám mu niečo naznačiť keď bude príležitosť ? Lebo ostávame tam aj na noc.
Ja nechcem nič rozbíjať, len chcem vedieť, či by nebola šanca proste pre nás dvoch .
Ďakujem za rady
@menonepoviem3333 to co si napisala nie su náznaky. Ani jeden jediny. To su bezne veci v praci, medzi kolegami. My si tiez s kolegami posielame aj vtipne veci, rozprávame sa aj o súkromí, ideme spolu na obed, pýtame sa jeden druheho da si niekto caj…. Dokoca ked neviem ist pre maleho lebo sa predĺžil meeting, tak ho idu zobrat a prinesú ho do prace. Ked mam auto v servise, tak ma vozia domov. Napriklad minule mi dosla sušička a poprosila som kolegu, ci by mi prisiel domov pomoct, ked zavola kurier dat do chodby. To Akoze mal brat ako ponuku , ze ho chcem??? Vies to co opisuješ, je medzi kolegami normalne. Dokonca, ked ideme na nejaku poradu do externej firmy, tak ideme spolu v aute, sedíme spolu, vecer si pokecame. Nikdy nikdy by ma ani nenapadlo mysliet si nieco viac. Gratuluju mi k sviatku, vymyslia nejaky darcek, kvety. Este aj k MDŽ dostanem. Preto ti tu kazda pise, ze to co opisuješ, je vo fajn kolektive normalne a bezne. Ze je to iba tvoja predstava. Keby ta ten kolega chcel, uz davno mal milion príležitosti ti dat aspon pusu. Urcite ti vidi na ociach, ze moze, ze sa ti paci.
@veronikaszabova čo jej mám závidieť?
@betulinka1 viete čo,,dám mu ja...
@menonepoviem3333 ze ju poriadne niekto vyprasil a teba nie 😂😂 inak je to velmi uchylne odpocuvat ako sexuju a potom este o tom rozpravat.
Ty mozes dat akurat tak len sebe a to poriadnu facku ..
@menonepoviem3333 co jej mas zavidiet? ZE TEN TVOJ VYSNIVANY PRINC JE LEN A LEN JEJ!! 😂😂😂
A tvoj nikdy nebude! Kto by si dobrovolne povesil na krk psychopatku?
@veronikaszabova nuž zajtra sme spolu v kancli, keďže kolegyňa je chorá...možno je už rad aj na mňa konečne
Daj mu vpohode pusu. Príde ľadová sprcha, ale ty tomu nič aj tak budeš naďalej veriť. Možno mu potom dôjde, že si psychicky chorá a začínaš byť nebezpečná.
@bessie12 veď som ho len pochvalila
@menonepoviem3333 nemyslis vazne. 😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀
@menonepoviem3333 zenska zacni pouzivat svoj mozog ak vobec nejaky mas. Mozes si maximalne tak o tom nieco pomysliet, ale nie nahlas o tom hovorit ty "pochvala" 🙈
@bessie12 vies ako sa chudak musel citit? Ked to na neho vybafla? Ze ho naschval pocuvala pri sexe?
Mala by si sa spamätať 🤮malo je slobodných ?
@veronikaszabova naschvál? Ja som si tam nedala pohár ku stene jednoducho to bolo počuť keď nechcel aby som to počula nemal to robiť v hoteli
@menonepoviem3333 jasne, ze naschval! Keby ti to nadilo, zatukas na stenu, nech sa skludnia
@veronikaszabova neviem si to predstavit. Byt na jeho mieste, tak v tom momente by som ju zaviezla do nemocnice na psychiatriu. Nech si ju tam nechaju co najdlhsie ...
Inak ktovie co pri tom ona sama robila, ked ich odpocuvala. Pri tej predstave sa mi obracia zaludok 🤮🤮🤮🤮
@bessie12 🤮🤮🤮
@veronikaszabova nevadilo, ale nemôže sa čudovať ze to ľudia potom počujú
@menonepoviem3333 daj nam zajtra vediet, ze ako to dopadlo.
@betulinka1 urcite si vymysli nejaku love story
@betulinka1 dám len to musím naplánovať, ja prídem o 7 on až o 8
@menonepoviem3333 No ak ty nie si troll a nie si chorá, tak potom si neskutočne blbá! Že on ti nepovedal, že nemáš šancu?! No lebo normálnemu človeku je jasné, že keď sa chystá požiadať o ruku inú ženu, že asi teba nemiluje a šancu uňho nemáš!
A tie náznaky, to sú úplne bežné veci! Keby toto mali byť náznaky, tak mňa by asi musela milovať celá firma, vrátane kolegýň!
@menonepoviem3333 teba ešte vyhodia z práce..keď už ti nezáleží na ich vzťahu ani na vlastnej dôstojnosti, malo by ti záležať aspoň na zamestnani nech neprídeš aj o strechu nad hlavou. Keď už o tu hlavu si prišla davno
fuha. podla tych naznakov mam v praci 2 napadnikov a tri napadnicky. lebo okrem kavy mi aj kolaciky a keksiky nosia. chodime spolu na kavy a obedy a aj domov spolu. posielame si kraviny a debatujeme aj o sukromnych veciach.
Ty si podľa mňa taká psychopatka, až sa bojím že keď definitívne pochopíš, že ho mať nebudeš, si schopná zabiť ho, len aby ho nemala žiadna iná, keď ty nie.
Ako nevydarený triler.
Ak si skutočná..
Zeny uprimne vam poviem ze toto moze byt fakt realne,aj ked neuveritelne.. mala som tu cest...s kolegynou...bolo to strasne podobne a realne ovela strasnejsie.. samozrejme chlap ostal so svojou a ta druha sa z toho tak trochu scvokla..
@menonepoviem3333 tie naznaky co si popisovala. Su bezne situacie... a vies co je fakt? Ze su to len naznaky, ktorych vysledok si domyslas. Pokial ti otvorene nepovie: som volny, chcem ta, pod na rande, nastahuj sa ku mne a nieco take tak vsetko ostatne su bludy zo zdvorilosti.. a ver ze ak by nieco s tebou chcel necakal by..

@menonepoviem3333 zvedava? 🤮🤮🤮 Dobre si jej zavidela, ako jej je dobre