icon

Mám naznačiť sympatie zadanému kolegovi?

menonepoviem3333
18. okt 2024

Dobrý deň. Situácia je takáto: mám kolegu, ktorý je zadaný 8 rokov,jeho priateľka ma 23 ja mám 27 a on ma po 30ke....ale to je jedno. Ja som slobodná, on je zadaný, a potom sú tí ďalší 3ja kolegovia aj so ženami. Všetci ideme dnes do kina a potom k nim domov,lebo kúpili a prerobili dom a chcú nám aj ukázať a tak....so spomínaným kolegom pracujeme spolu už zopár rokov, ja som do neho zamilovaná, a keď budem u nich doma,chcela by som si obkukať ako to tam tak funguje a čo má rád...a mám mu niečo naznačiť keď bude príležitosť ? Lebo ostávame tam aj na noc.
Ja nechcem nič rozbíjať, len chcem vedieť, či by nebola šanca proste pre nás dvoch .
Ďakujem za rady

h2
20. okt 2024

@jajanka31 Tak v tomto prípade sa autorka scvokla už dopredu. 🤪

betulinka1
20. okt 2024

@veronikaszabova to nevadi. To mas ako knihu 🤣🤣🤣 na pokracovanie

jajanka31
20. okt 2024

@bessie12 nie nezartujem. Vsetci sme to videli a ona si isla svoje.. umyselne si vzala domov 5 sanonov,cely den sa stazovala ake to bude mat tazke brat to domov a makat na tom..az sa chudak ponukol ze jej to odnesie autom a potom bola mimo z toho ze ju zviezol..
Kolega doniesol asi 5 banany do kancelarie a kazdemu dal jeden.. to sme tak sem tam nieco doniesli,kolac ovocie..ona nakreslila na banan oci usta a cely tyzden sa rozplyvala nad bananom od kolegu.. to ze taky isty banan dostali dalsie 2 zeny a jeden chlap uz nezaevidovala. Ani to ze o par dni druhy kolega doniesol horalky... to bola nepodstatna horalka..
Robila doma party narodenin.. kazdy jej doniesol nejaku pozornost a ona proste vsetky darceky odsunula a rozplyvala sa len nad jednym dezertom od toho jedneho kolegu...
Raz prisla jeho partnerka do prace a ona sa normalne urazila a asi tyzden sa s nim nebavila ze co to malo znamenat.
A ked doniesol pozvanky na svadbu tak sme jej realne volali zachranku a viac do prace neprisla.. smutne

dota6
20. okt 2024

@h2 moje nervy, samé komplikácie. Ostáva nam v jedno dúfať, ak je to realita, že @menonepoviem3333 dostane poriadne ľadovú sprchu od svojho idola.

menonepoviem3333
autor
20. okt 2024

@jajanka31 u mňa je úplne iná situácia

jajanka31
20. okt 2024

@menonepoviem3333 ked myslis..

klip0
20. okt 2024

@menonepoviem3333 v čom ? Ani jeden z tých podľa teba náznakov neznamenajú nič

ema22270
20. okt 2024

Videli ste serial na jojke prilis vela lasky? Tak tam bol zivy príklad, ako asi kincia taketo "vztahy".... tiez tam bola takato zenska veru.

letfenixa
20. okt 2024

Pôvodne som chcela pozerať Poirota, ale vidím, že aj toto je celkom dobre.

letfenixa
20. okt 2024

@menonepoviem3333 úplne presne si rovnako prepnuta ako píše
@jajanka31

enmery
20. okt 2024

@ema22270 No lenže s tamtou ženskou on reálne niečo mal. Táto žije vo svojich bludoch. Ju možno preberie až trestné oznámenie, pretože neverím, že sa to nebude stupňovať. Chudák chlap.

ema22270
20. okt 2024

@enmery mal s nou nieco, ale tiez ho dost obháňala od zaciatku, potom aj ked jej narovinu povedal, ze nic nebude uz, a otehotnela teda... nevedela to nijako pochopit a stale mu vypisovala a furt nieco... 🤷‍♀️ keby ona nechcela, tak pochybujem ze v tom filme on zbali ju.

menonepoviem3333
autor
20. okt 2024

@ema22270 kolegovia čo majú doma co chcú sa tak nespravaju ku kolegyni

veronikaszabova
20. okt 2024

@menonepoviem3333 😂😂😂

pluss
20. okt 2024

@menonepoviem3333 ty si buď neuveriteľný primitív alebo si mentálne zaostalá lebo toto normálny človek nedomyslí

enmery
20. okt 2024

@menonepoviem3333 On sa správa iba slušne. Správa sa tak ku každému. Lenže ty si chorá a vidíš inú realitu. Pokojne naňho zajtra skoč, aby pochopil, ako si mimo a uzemnil Ťa.

letfenixa
20. okt 2024

Som si teraz spomenula, že jedna spoluziacka celé 4 roky na gymnáziu milovala 1 spolužiaka, ktorý ju plne ignoroval a akonáhle bol milý k ľubovoľnej slecne, hneď to bola podla nej štetka.

mircalla
20. okt 2024

12 stran reagovat na trolla? Ten sa bavi ako nikdy

enmery
20. okt 2024

@mircalla Ja sa bavím tiež🍿

zuzanika
20. okt 2024

Nemyslim si, že je to troll. Troll by dal tému a čakal kam sa bude vyvíjať sama od seba. Štandardný troll by nechcel byť v pozícii zúfalej "obete". Keby počas počuvania pri sexe zaklopala ku nim a opytala sa či sa moze pridat tiez, tak by sme vedeli, že trolluje.

Podľa mňa autorka celý čas čaká silné gesto od toho jej kolegu, že nemá o ňu zaujem. Kolega ma partnerku s ktorou planuje buducnosť a tak dúfa, že autorka, ktorá je butľava vrba chápe všetko.

My všetci vieme, že autorka je natvrdlá a aj keby jej kolega povedal, že nema o ňu zaujem, tak to skusi buduci tyzden zas, ved mozno nemal naladu prave vtedy, mozno hviezdy neboli naklonene na spravnu stranu v ten deň...

menonepoviem3333
autor
20. okt 2024

@enmery správa sa slušne, ale ku mne jednoducho ešte inak

natinka36
20. okt 2024

Prosim ta napis zajtra co ti povedal v tej kancelarii.. dikes 😃😃😃

h2
20. okt 2024

@menonepoviem3333 Keby som bola ten tvoj kolega, tiež by som sa k tebe správala ešte inak. Lebo ty sa jednoznačne správaš divne. 🤪

misicka31
20. okt 2024

Autorka podľa čoho usudzujes,že má o teba skrytý záujem?

h2
20. okt 2024

@misicka31 No veď nečítala si tie skryté náznaky? Že spolu chodia v robote na obed, posielajú si vtipné blbosti na mobil a raz, keď zmeškala autobus, ju dokonca zaviezol domov! Kto už za týmto nevidí priam svadobné zvony?! 🤣

enmery
20. okt 2024
misicka31
20. okt 2024

@h2 jaj,nečakala som,že je to až tak vážne.Ved nesedel s vybratým bimbasom,aby si autorka mohla namyšľať nejaké sexuálne vzplanutie.Och,zajtra ráno keď pre mňa dôjde zase ten istý taxikár asi na neho skočím,on má chce,zeny,a ja som si myslela,že mu len smena takto vyšla.👏🤦🤷😱choré je to

kukuk29
20. okt 2024

🙈🙈🙈 človek si povie, že nemôžeš byť až tak blbá....🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️🙆🏽‍♀️ ale omyl 🥴

mircalla
20. okt 2024

@menonepoviem3333 Aj ja si povolim opasok, ked ma tlaci. Povolim si ho, nech ma netlaci, nenaznacujem zaujem o nikoho

veronikaszabova
20. okt 2024

@kukuk29 kazdym dalsim komentom nas utvrdzuje v tom, aka to je naivna koza 🙂