Mám naznačiť sympatie zadanému kolegovi?
Dobrý deň. Situácia je takáto: mám kolegu, ktorý je zadaný 8 rokov,jeho priateľka ma 23 ja mám 27 a on ma po 30ke....ale to je jedno. Ja som slobodná, on je zadaný, a potom sú tí ďalší 3ja kolegovia aj so ženami. Všetci ideme dnes do kina a potom k nim domov,lebo kúpili a prerobili dom a chcú nám aj ukázať a tak....so spomínaným kolegom pracujeme spolu už zopár rokov, ja som do neho zamilovaná, a keď budem u nich doma,chcela by som si obkukať ako to tam tak funguje a čo má rád...a mám mu niečo naznačiť keď bude príležitosť ? Lebo ostávame tam aj na noc.
Ja nechcem nič rozbíjať, len chcem vedieť, či by nebola šanca proste pre nás dvoch .
Ďakujem za rady
@veronikaszabova tej už nič nepomôže 😂😂😂
Autorka ty potrebuješ urgentne pomoc
@casavina svätená voda - vykúpať sa v nej a piť ju kazde rano, dokial ju to neprejde ,😭😂😄
@veronikaszabova 🙏😂
Veď to ti odmeranejsie ani nemohol napísať že nepríde. Ty si mu predtým písala, alebo to napísal sám od seba ako prvu správu dnes ?
Hej,máš mu asi doniesť vývar a rovno ťa tam chce asi ohnúť.🤦Veď ten chlap tá má plné zuby,ja sa čudujem,že ťa neudal za obťažovanie.
@klip0 napísal sám od seba,pýtala som sa čo sa stalo ze je chory no a potom ze som u nich zabudla zapisnik...musel mi vypadnúť z kabelky q pýtala som sa ze kedy mam prísť po neho
@menonepoviem3333 tak ideálna príležitosť si prísť po zápisník s termoskou čaju a vývarom a vybaliť to naňho a vypotiť s ním teplotu 🙂
@menonepoviem3333 ako môže zápisník sám vypadnúť z kabelky? Akty X 😱
Žeby si ho nechala náročky aby sa ozval???
@menonepoviem3333 že to bol denník a máš v ňom o ňom tajné zápisky.. 🤷
@menonepoviem3333 Napíš mu, že škoda, že je chorý, lebo si sa chcela konečne porozprávať o vás dvoch.
Mohla si nechat gatky pohodene za gaucom, to by sa s nim frajerka mozno rozisla a mala by si sancu 😇
@menonepoviem3333 No dobre, pobavili sme sa a teraz koniec srandy. Ty nevidíš, že sa všemožne snaží dať ti najavo, že nemá záujem? Asi je príliš slušný na to, aby ťa z fleku poslal do riti. Veď si sa viackrát snažila o rozhovor s ním, oba razy ťa odmietol, lebo asi tušil, čo mu chceš povedať. Veď si len po sebe prečítaj:
18.10.: "chcela som ísť za ním...povedal že teraz nie, že rieši niečo...vraj sa pohádali večer a chce pokoj..." ; "tak chcela som mu to povedať v práci ale odbil ma" ; "no že nemá čas rozprávať sa..."
Včera 7:46: "povedala som mu,že či sa už môžeme porozprávať niekde na terase...povedal že nie že ma iné veci v hlave..."
Dnes 12:55: "ostali sme samy...tak som sa opýtala ci sa môžeme porozprávať ....povedal nie ze ma iné veci na hlave...potom len naznačil ze ju ide požiadať o ruku"
Vyhýba sa tomu, aby ti rovno povedal, že o teba nemá záujem. Preto s tebou nechce hovoriť o samote. A preto začal hneď na to hovoriť o tom, že plánuje priateľku požiadať o ruku. Lebo si naivne myslel, že aspoň potom už ti to snáď docvakne. A to, že zajtra nepríde do práce, je ďalšie vyhýbanie sa ti. Písala si "nuž zajtra sme spolu v kancli, keďže kolegyňa je chorá...možno je už rad aj na mňa konečne", čiže zrejme ste tam mali byť spolu sami. Tomu sa chce vyhnúť a dal ti to vedieť najstrohejším možným spôsobom: "cau nedojdem som chory". Prosím ťa, nestrápňuj sa viac. Nechce ťa, nemáš šancu. Pochop to.
A mala si ten zapisnik aj ked si tam isla 😂 ci to si si teraz zrovna vymyslela ? 🤔😂Uz len nech ti teraz zazvoni pri dverach a poklakne pred tebou s tym prstenom co kupil ,,byvalej,, a mozeme ist kludne spat 🥳🥳🥳
@menonepoviem3333 A čo si mala v tom zápisníku? Jeho meno a srdiečka? A tvoje krstné meno s jeho priezviskom? 😆
Zápisník jedné lásky 🤣🤣
Ach, to je taká škoda, že je chorý :( ja som sa už tešila na zajtra, ako to dopadne, keď mu dáš pusu..teraz máme týždeň čakať na pokračko?
Resp, daj vedieť, čo ti napísal na ten zápisník
@menonepoviem3333 viac sa už vtierat nedá.
@kukuk29 pili sme,viem ze sa mi vysypala kabelka ale nevšimla som si že mi vypadol
@h2 dôležité dátumy, meetingy a podobne nic osobné
@ruxandra ze jeho priateľka ho dá nášmu kolegovi q on mne
Milá autorka, toto pre teba dopadne velmi ale ze veľmi zle a obrovská hanba je to najmenej co ta postretne. Už teraz mi je ta ľúto.
Ahaa takze zajtra sa za nim chystat ist domov? 🙀
@menonepoviem3333 ja sa normálne začínam báť v ktorej firme ty pracuješ a na akej pozícii. Neviem sa rozhodnúť či ťa chcem prísť pozrieť a vidieť to na vlastne oči alebo oblúkom sa tej firme vyhnúť..asi by ta firma stratila moju dôveru😅
Ajajaaaj :D a jeho mladá bude na prednáške v škole? Alebo je chorá tiež? Lebo keď bude sám, tak nás tu zajtra čaká poriadna červená knižnica. :D
Normálne voľné pokračovanie 100 odtieňov hnedej bude. Zápisníkom jej tresne po hlave, zvalí ju na subaru, vymetie jej pavučiny a budú spolu naveky a šťastne žiť v tom krásnom dome plnom kvetov a 3vrstvového toaletného papiera. :D
@dota6 áno,asi bude v škole ,a ešte predtým ako tam bude ma doniesť tém zapisnik môjmu kolegovi a ma ho dat on mne

@menonepoviem3333
Toto si vytlac, nalep na stenu a denne si o to buchaj hlavu...