icon

Mám naznačiť sympatie zadanému kolegovi?

menonepoviem3333
18. okt 2024

Dobrý deň. Situácia je takáto: mám kolegu, ktorý je zadaný 8 rokov,jeho priateľka ma 23 ja mám 27 a on ma po 30ke....ale to je jedno. Ja som slobodná, on je zadaný, a potom sú tí ďalší 3ja kolegovia aj so ženami. Všetci ideme dnes do kina a potom k nim domov,lebo kúpili a prerobili dom a chcú nám aj ukázať a tak....so spomínaným kolegom pracujeme spolu už zopár rokov, ja som do neho zamilovaná, a keď budem u nich doma,chcela by som si obkukať ako to tam tak funguje a čo má rád...a mám mu niečo naznačiť keď bude príležitosť ? Lebo ostávame tam aj na noc.
Ja nechcem nič rozbíjať, len chcem vedieť, či by nebola šanca proste pre nás dvoch .
Ďakujem za rady

veronikaszabova
20. okt 2024

@menonepoviem3333
Toto si vytlac, nalep na stenu a denne si o to buchaj hlavu...

casavina
20. okt 2024

@veronikaszabova tej už nič nepomôže 😂😂😂

bbshop
20. okt 2024

Autorka ty potrebuješ urgentne pomoc

veronikaszabova
20. okt 2024

@casavina svätená voda - vykúpať sa v nej a piť ju kazde rano, dokial ju to neprejde ,😭😂😄

casavina
20. okt 2024

@veronikaszabova 🙏😂

klip0
20. okt 2024

Veď to ti odmeranejsie ani nemohol napísať že nepríde. Ty si mu predtým písala, alebo to napísal sám od seba ako prvu správu dnes ?

bessie12
20. okt 2024

@aurora33 zaujímalo by ma ci by bol pre ňu prejav lásky aj to keby jej napísal napr. ,,idem na záchod sa vy💩 " 🤣🤣🤣🤣🤣 ale ked sa nad tym tak zamyslim, tak asi áno. Vtedy by si možno myslela, že ju vola k sebe, aby s ňou mohol niečo mať 🤣🤣🤣🤣

aurora33
20. okt 2024

@bessie12 😅😀😅😅

misicka31
20. okt 2024

Hej,máš mu asi doniesť vývar a rovno ťa tam chce asi ohnúť.🤦Veď ten chlap tá má plné zuby,ja sa čudujem,že ťa neudal za obťažovanie.

menonepoviem3333
autor
20. okt 2024

@klip0 napísal sám od seba,pýtala som sa čo sa stalo ze je chory no a potom ze som u nich zabudla zapisnik...musel mi vypadnúť z kabelky q pýtala som sa ze kedy mam prísť po neho

pluss
20. okt 2024

@menonepoviem3333 tak ideálna príležitosť si prísť po zápisník s termoskou čaju a vývarom a vybaliť to naňho a vypotiť s ním teplotu 🙂

casavina
20. okt 2024

@menonepoviem3333 ako môže zápisník sám vypadnúť z kabelky? Akty X 😱
Žeby si ho nechala náročky aby sa ozval???

lenkakravcova
20. okt 2024

@menonepoviem3333 že to bol denník a máš v ňom o ňom tajné zápisky.. 🤷

enmery
20. okt 2024

@menonepoviem3333 Napíš mu, že škoda, že je chorý, lebo si sa chcela konečne porozprávať o vás dvoch.

sisa_s
20. okt 2024

Mohla si nechat gatky pohodene za gaucom, to by sa s nim frajerka mozno rozisla a mala by si sancu 😇

h2
20. okt 2024

@menonepoviem3333 No dobre, pobavili sme sa a teraz koniec srandy. Ty nevidíš, že sa všemožne snaží dať ti najavo, že nemá záujem? Asi je príliš slušný na to, aby ťa z fleku poslal do riti. Veď si sa viackrát snažila o rozhovor s ním, oba razy ťa odmietol, lebo asi tušil, čo mu chceš povedať. Veď si len po sebe prečítaj:
18.10.: "chcela som ísť za ním...povedal že teraz nie, že rieši niečo...vraj sa pohádali večer a chce pokoj..." ; "tak chcela som mu to povedať v práci ale odbil ma" ; "no že nemá čas rozprávať sa..."
Včera 7:46: "povedala som mu,že či sa už môžeme porozprávať niekde na terase...povedal že nie že ma iné veci v hlave..."
Dnes 12:55: "ostali sme samy...tak som sa opýtala ci sa môžeme porozprávať ....povedal nie ze ma iné veci na hlave...potom len naznačil ze ju ide požiadať o ruku"
Vyhýba sa tomu, aby ti rovno povedal, že o teba nemá záujem. Preto s tebou nechce hovoriť o samote. A preto začal hneď na to hovoriť o tom, že plánuje priateľku požiadať o ruku. Lebo si naivne myslel, že aspoň potom už ti to snáď docvakne. A to, že zajtra nepríde do práce, je ďalšie vyhýbanie sa ti. Písala si "nuž zajtra sme spolu v kancli, keďže kolegyňa je chorá...možno je už rad aj na mňa konečne", čiže zrejme ste tam mali byť spolu sami. Tomu sa chce vyhnúť a dal ti to vedieť najstrohejším možným spôsobom: "cau nedojdem som chory". Prosím ťa, nestrápňuj sa viac. Nechce ťa, nemáš šancu. Pochop to.

kukuk29
20. okt 2024

A mala si ten zapisnik aj ked si tam isla 😂 ci to si si teraz zrovna vymyslela ? 🤔😂Uz len nech ti teraz zazvoni pri dverach a poklakne pred tebou s tym prstenom co kupil ,,byvalej,, a mozeme ist kludne spat 🥳🥳🥳

h2
20. okt 2024

@menonepoviem3333 A čo si mala v tom zápisníku? Jeho meno a srdiečka? A tvoje krstné meno s jeho priezviskom? 😆

heidi4
20. okt 2024

Zápisník jedné lásky 🤣🤣

ruxandra
20. okt 2024

Ach, to je taká škoda, že je chorý :( ja som sa už tešila na zajtra, ako to dopadne, keď mu dáš pusu..teraz máme týždeň čakať na pokračko?
Resp, daj vedieť, čo ti napísal na ten zápisník

nika501
20. okt 2024

@h2 meno s jeho priezviskom 👍👍😂😂😂😂😂

aurora33
20. okt 2024

@menonepoviem3333 viac sa už vtierat nedá.

menonepoviem3333
autor
20. okt 2024

@kukuk29 pili sme,viem ze sa mi vysypala kabelka ale nevšimla som si že mi vypadol

menonepoviem3333
autor
20. okt 2024

@h2 dôležité dátumy, meetingy a podobne nic osobné

menonepoviem3333
autor
20. okt 2024

@ruxandra ze jeho priateľka ho dá nášmu kolegovi q on mne

janka_23
20. okt 2024

Milá autorka, toto pre teba dopadne velmi ale ze veľmi zle a obrovská hanba je to najmenej co ta postretne. Už teraz mi je ta ľúto.

ema22270
20. okt 2024

Ahaa takze zajtra sa za nim chystat ist domov? 🙀

bbshop
20. okt 2024

@menonepoviem3333 ja sa normálne začínam báť v ktorej firme ty pracuješ a na akej pozícii. Neviem sa rozhodnúť či ťa chcem prísť pozrieť a vidieť to na vlastne oči alebo oblúkom sa tej firme vyhnúť..asi by ta firma stratila moju dôveru😅

dota6
20. okt 2024

Ajajaaaj :D a jeho mladá bude na prednáške v škole? Alebo je chorá tiež? Lebo keď bude sám, tak nás tu zajtra čaká poriadna červená knižnica. :D
Normálne voľné pokračovanie 100 odtieňov hnedej bude. Zápisníkom jej tresne po hlave, zvalí ju na subaru, vymetie jej pavučiny a budú spolu naveky a šťastne žiť v tom krásnom dome plnom kvetov a 3vrstvového toaletného papiera. :D

menonepoviem3333
autor
20. okt 2024

@dota6 áno,asi bude v škole ,a ešte predtým ako tam bude ma doniesť tém zapisnik môjmu kolegovi a ma ho dat on mne