icon

Mám naznačiť sympatie zadanému kolegovi?

menonepoviem3333
18. okt 2024

Dobrý deň. Situácia je takáto: mám kolegu, ktorý je zadaný 8 rokov,jeho priateľka ma 23 ja mám 27 a on ma po 30ke....ale to je jedno. Ja som slobodná, on je zadaný, a potom sú tí ďalší 3ja kolegovia aj so ženami. Všetci ideme dnes do kina a potom k nim domov,lebo kúpili a prerobili dom a chcú nám aj ukázať a tak....so spomínaným kolegom pracujeme spolu už zopár rokov, ja som do neho zamilovaná, a keď budem u nich doma,chcela by som si obkukať ako to tam tak funguje a čo má rád...a mám mu niečo naznačiť keď bude príležitosť ? Lebo ostávame tam aj na noc.
Ja nechcem nič rozbíjať, len chcem vedieť, či by nebola šanca proste pre nás dvoch .
Ďakujem za rady

nini1978
23. okt 2024

@casavina JOJ to sú veľmi komplikovane vety,to nepochopi

mmoni89
23. okt 2024

@menonepoviem3333 toto je nonsens, nehnevaj sa ale si fakt chora

menonepoviem3333
autor
23. okt 2024

@oblecenie99 tak ona slušná nie je q už boli také situácie kedy kedykoľvek hockoho poslala do riti, čiže preto hovorím že keby mali niečo proti mne neverím ze by bola ticho

menonepoviem3333
autor
23. okt 2024

@casavina tak nie sme v rozprávke zase

h2
23. okt 2024

@menonepoviem3333 Keď s tebou ešte kolegova priateľka nevyrazila dvere, tak je slušná až až. Určite slušnejšia, ako ty!

h2
23. okt 2024

@menonepoviem3333 Len tak mimochodom, čo ste mali u nich na večeru?

pralinka25
23. okt 2024

@menonepoviem3333 ale ano je to tak. ked chlap naozaj nieco chce ide za tym. mam svoje roky a mam to zo skusenosti potvrdene. ak nejde za tym tak to nechce vobec alebo aspon nie dostatocne.

pralinka25
23. okt 2024

inak tiez si neviem predstavit hadat sa pred navstevou aj ked v inej izbe. pochybujem ze to vobec niekto robi. ak boli pocas navstevy 10 minut zavreti niekde inde bude to mat ine vysvetlenie ako hadku.

menonepoviem3333
autor
23. okt 2024

@pralinka25 boli nervozni, on odišiel a ona išla za ním,buchli dverami a vrátili sa o 10 minút

menonepoviem3333
autor
23. okt 2024

@h2 káva, na obed mali carbonara špagety a na obed zemiaky opekane a losos...

menonepoviem3333
autor
23. okt 2024

@pralinka25 tak asi mu v tom bráni ona

pralinka25
23. okt 2024

@menonepoviem3333 ale on mohol byt nervozny j z toho ze je chory, potreboval si mozno lahnut alebo dat lieky alebo hocico a asi mu fakt prekazala uz vasa pritomnost.

pralinka25
23. okt 2024

@menonepoviem3333 nie nikto a nic by mu v tom nezabranilo.

casavina
23. okt 2024

@menonepoviem3333 no veru žiješ v rozprávke 😂😂😂 v svojej hlave 🤦🤦🤦
S mojím mužom som 22 rokov a 12 rokov v šťastnom manželstve... Vzali sme sa po 10 rokoch kedy sme sa už dokonale poznali... prežili sme si toho veľmi veľa ale vďaka tomu sa z nás stál jeden celok... láska nie je o sexe, je to o oddanosti, o dôvere, o úcte a rešpekte a hlavne o dvoch nie o jednom.. ty nemáš absolútne nič z toho... stačí čítať tvoje vyjadrenia... Si chorá a posadnutá!!!

lenkakravcova
23. okt 2024

@menonepoviem3333 ak niekto niekoho pozve na kávu, je neslušné jesť u neho obed (ak si to výslovne neželá) a totálne neslušné sedieť tam celý deň a dať si ešte aj večeru..
Keď už si myslíš že ťa majú tak radi, hodilo by sa aby si teraz pozvala na oplátku ty ich na kávu. A uvarila im aj obed a večeru.
Na neho ako na svojho partnera zabudni.
A za to vysedávanie u nich zadarmo, sa buď ospravedlnite s kolegom, alebo ich pozvite na oplátku vy. Inak je to odveci.

ns994
23. okt 2024

@menonepoviem3333 to ste tam ozaj boli od obeda az do vecere, akoze na kave ??? Nie je chory ? Vy nepracujete ?
Nezvyknem toto pisat ale ozaj dufam, ze vymysel, ze toto proste nemoze byt pravda. Stale si ides svoje ako papagajik. A ze pre teba robi viac ako pre nu. Ano ano. Uplne to tak vyzera.

deedol
23. okt 2024

inak chudatko ta baba 23-rocna a musi riesit taketo veci :( zazila som nieco podobne, ale v ovela mensej miere - nastastie islo len o "nenapadne" vypisovanie v neskorych nocnych hodinach, pozvanky na rozne akcie a prechadzky a ziadosti o pomoc zo strany byvalej mojho partnera. mala som vtedy 19r (ona mala asi 25?) a bolo to hrozne, este som nemala vela skusenosti zo vztahov a nevedela som najprv, ako reagovat. nastastie sme ju potom spolocne s partnerom stopli a bol pokoj. inak my sme spolu doteraz. dufam, ze ta uz konecne stopnu aj tito dvaja a ze im to spolu vyjde.

h2
23. okt 2024

@menonepoviem3333 🙃 Aj tak z toho nie som múdra, čo ste mali na obed a čo na večeru. Ale to je úplne jedno. Čuduješ sa, že boli nervózni a búchali dverami? Veď už ste im museli brutálne liezť na nervy! Zostať tak dlho na návšteve, keď ste sa pôvodne len zastavili po ceste z práce, niečo mu odniesť. A ešte navyše keď je chorý! Ten bude tiež pribrzdený, keď vás nevie poslať preč. Ale dobre. Čím skôr sa mu úplne zhnusíš, tým lepšie.

som_realistka
23. okt 2024

Dievcata, toto je typ ženy, čo klapka ocickami a tvári sa nevinne, však ona nič, smeje sa aj na pri....ch vtipných a vzhliadnutí na chlapa ako na poloboha a keď ju prekukne kolegyňa alebo partnerka a povie kolegovi alebo partnerovi, že jej vadí, že nechce aby s ňou chodil napr na kávičku, kde sa ona tvári ako potrebuje iba vypočuť a on je taaaakyyyy dobrý poslucháč, alebo že nechce aby chodila k ňom na návštevu, tak je ešte partnerka za kravu lebo dotyčná je chúďatko. Ktoré potrebuje iba súcitne ucho pripadne mužské rameno na vyplakanie. A určite ste už každá jedna co mate nad 40 takúto nešťastnú osobku stretli. 😀

aurora33
23. okt 2024

@menonepoviem3333 tebe nie je chujovo ich tak vyžierat? A ešte tu napíšeš že ta ženská je na hlavu? Uvedomuješ si že ty si na hlavu?

dota6
23. okt 2024

@menonepoviem3333 začala upratovať,aby vám naznačili, aby ste sa dvihli a opustili ich domácnosť. Akože, nabudúce, keď začnú vykladať stoličky a zhasnú svetlo, ostanete tam sedieť?
Ste parta teliatok. Ty, tvoj idol, kolegovia ste totálne vymleté kreatúry.
PS : trollica, ani jedna tvoja vymyslená postava v tomto príbehu, nie je silná osobnosť. Musia byť v tvojom príbehu všetci tak jednoduchí?

ema22270
23. okt 2024

Keby ku mne niekto prisiel z prace, ked som chora a caka, ze ich budem hostit obedom, aj vecerou, tak nieze bucham dverami, ale bucham uz hostom po hlave panvicou, este co nevymyslis? Ved to su take bludy, ze az. V sobotu ste tam boli partia u nich, teraz zas vy s kolegom a my vsetci seno zereme. Pis niekomu inemu taketo bludy, to sa neda citat uz ani 😅😅🤭...

dobryden
23. okt 2024

@pralinka25 Ja mam dceru skoro v podobnom veku,je to este dieta a vobec netuzim po tom aby ju dospely 22rocny muz ocumoval alebo cakal na nu ked bude mat 15 a potom s nou mohol sexovat.Ved to je chore,ako aj v 15r tvoriť s niekym o 10r starsim vztah ,s tym ze je to vážny vztah.No ak Vam sa toto paci pre vase deti ok
Este srandovnejšie ale je ako staci napisat autorke par nerozvitych viet a vy doma na stoličkách podskocite.
A posledne ,co take si autorka dovolila urobit?To ze po nom sníva a dufa ze sa rozídu,ved s nim nesexovala na firemnej akcii,zatial co frajerka spala Ani ho nezviedla ,pritom príležitosti mozno mala.
To ze je nestastne zalubena este nie je zločin.Vy ste tu ine moralisticky ,pritom Vas slovnik je dost úbohý.

aurora33
23. okt 2024

@dobryden ty si rovnako mimo ako ona.

pralinka25
23. okt 2024

@dobryden nebudem sa opakovat. bola by to rovnaka strata casu ako v autorkinom pripade.

matrioshka333
23. okt 2024

@menonepoviem3333 to nejako veľa jedla nachystala na to, že žijú len dvaja a vy ste boli neplánovane pozvaní len na kávu 🤔
Ak je to pravda (skôr myslím, že nie), tak im prajem aby to boli dožierky (či ako sa to volá) po svadbe, ktorú mali a teba na ňu nepozvali 😁 a vlastne aj PN si bral kôli tomu 😃 to by bol Happy end 🎉🎉🎉

simca06022011
23. okt 2024

Tak ja neviem, ja sa kludne s chlapom povadim hocikedy, za zavretymi dverami aj ked je navsteva,hlavne ked pozve xy ludi na kavu a nakoniec ich mam na obed, olovrant, veceru, a mam ich obskakovat a netuzim potom :D zo slusnosti zvladnem, ked je to planovane. Ale taketo prepadovky, neplanovane a obiehat devu co mi sleduje chlapa ako sup.. no iste by ste rychlo tahali prec. A ano, uz som aj vypoklonkovala jednu navstevu, ja unavena ako kon po praci a tu ma cakala tlupa ludi zabava strasna, a chlap sa im nevenoval (aj ked si ich zavolal), tka po zdvorilostnej konverzacii, sme sa rozlucili. Vobec oni davaja problem nemusia mat, ona len nemusi byt naklonena jeho spolocnenskemu zivotu :D alebo sa proste dohodli inak a to neplatilo...

h2
23. okt 2024

@matrioshka333 Čo im iné zostalo, chudákom, keď sa chceli najesť a návšteva sama od seba neodchádza? Museli navariť viac. Teda, nemuseli, mohli im aj poďakovať za návštevu a stáť nad nimi, kým by neodišli. Ale zjavne sú v tomto príbehu "jednoduchší" všetci zúčastnení.

aandrea9
23. okt 2024

@menonepoviem3333 v rozprávke nie, ale ty si mimo reality a to úplne. No ale aspon to v tejto téme zije 🙈🙈🙈🙈🍿

deedol
23. okt 2024

@dobryden uz ta vidim, ako sa ti dcera v dospelosti postazuje, ze muzova kolegyna po nom ide, a ty jej povies, ze to je ok, nie je zlocin byt zamilovana... no a co, ze mu vypisuje, vyvolava, chodi za nim domov. dcera, trp to vsetko, to je normalne. aj ked to trva roky.