icon

Mám naznačiť sympatie zadanému kolegovi?

menonepoviem3333
18. okt 2024

Dobrý deň. Situácia je takáto: mám kolegu, ktorý je zadaný 8 rokov,jeho priateľka ma 23 ja mám 27 a on ma po 30ke....ale to je jedno. Ja som slobodná, on je zadaný, a potom sú tí ďalší 3ja kolegovia aj so ženami. Všetci ideme dnes do kina a potom k nim domov,lebo kúpili a prerobili dom a chcú nám aj ukázať a tak....so spomínaným kolegom pracujeme spolu už zopár rokov, ja som do neho zamilovaná, a keď budem u nich doma,chcela by som si obkukať ako to tam tak funguje a čo má rád...a mám mu niečo naznačiť keď bude príležitosť ? Lebo ostávame tam aj na noc.
Ja nechcem nič rozbíjať, len chcem vedieť, či by nebola šanca proste pre nás dvoch .
Ďakujem za rady

ns994
23. okt 2024

@h2 jejda. Ešte, ze si to napisala. Ja som citala predat. Nie prepisat 🙈
Uz vidim, ze ak je na liste vlastníctva aj ona tak uplne vpohode necha svoju cast prepisat na autorku 🤣 ved auto kupovala ona nie? Tak vlastne ho kupila a prepise na autorku ? 🙄

jajanka31
23. okt 2024

@h2 ked do domu investovala aj priatelka tak ju nasa autorka bude musiet vyplatit, alebo priatel. A to nie je 5 korun. Ked maju spolu hypo tak s tym musi suhlasit banka, cele prehypotekovat.. ale autorka ma vysoku skolu, je sikovna, mudra, len trochu jej chyba financna gramotnost, a realita, ale zivot ju nauci.. casom...

tiana080
23. okt 2024

Úprimne, mne už z toho začína byť celkom smutno. Takéto nešťastné lásky, neopatovane city a derealizacia často krát končí tragicky, nie len u tínedžerov. To, že sa nevieš odpútať autorka a máš pocit, že ho potrebuješ, by malo byť pre teba varovným signálom. Pretože..bude len horšie, myslím.

menonepoviem3333
autor
23. okt 2024

Pracujem so servermi ako it podpora pre zákazníkov...
A preto lebo keď sa neico dialo doma vždy sa to spomenuli medzi kolegami aj keď to bol iný kolega ale poziadanie o ruku tehotenstvo hadky všetko sme zdieľaní nejak spolu a neviem prečo by on mal byt iný

jajanka31
23. okt 2024

@menonepoviem3333 lebo nik nie je rovnaky clovek. A ano bezne sa to zdiela ved vravim aj my sme sa podelili s info ale nie hned.. az vtedy ked sme chceli a uznali za vhodne.. ty si skalopevne presvedcena ze hned by ti to povedal a to uz preco? Preco by mal? Len preto ze nejaky jeho kolega sa pochvalil ze ... tak uz vsetci tak musia robit? A tiez je diskutabilne kedy to ten kolega povedal ...schvalne kedy a komu v praci si sa uz ty stihla pochvalit ze ta tvoj priatel rok tahal za nos a pri tom chodil za inymi. Alebo kto vie ze takto si buchnuta do kolegu? Hned si to vsetkym povedala, co?

ciernysokol
23. okt 2024

No ja by som sa nedosmiala, kebyze sa ozaj dotycny s priatelkou rozide a da sa dokopy s autorkou. V dnesnej dobe...vsetko je mozne.

3petka
23. okt 2024

@menonepoviem3333
sa ho narovinu opýtaj. Ty počúvaj a keby si nebol zadaný mala by som u teba šancu?
A budeš vedieť.

menonepoviem3333
autor
23. okt 2024

@3petka to mi príde detinské a tak ja by som ho chcela hneď, pre mňa za mňa nech je aj zadaný...len nech trávi čas aj so mnou

veronikaszabova
23. okt 2024

@menonepoviem3333 ty si uplne mimo...

veronikaszabova
23. okt 2024

@menonepoviem3333 ze detinske...a ty sa ako chovas??? Ako rozmaznane decko, ktoremu nechcu dat lizatko. 🤦🤦🤦

h2
23. okt 2024

🤦‍♀️ Dobre, ja končím, toto je už aj na koňa veľa (aj na modrého 😁). Venovala som tejto stupídnej osobe príliš veľa svojho času. Idem radšej hrach na stenu hádzať, to bude mať väčší zmysel.

sim_mi
23. okt 2024

Svet je maly autorka, davaj si pozor. Uz tolko indicii si tu napisala, ani si neuvedomujes, kolko ludi to tu cita a moze ich spoznat. Uz len ta firma - hovorite nemecky na IT podpore, no ja tipujem, ze ste z Kosic. Oni spolu zacali ked mala 15, maju novy dom, subaru, jeho povysili....ked sa toto dostane k tvojim kolegom, tak budes chodit kanalmi

matrioshka333
23. okt 2024

@menonepoviem3333 a ten kolega, čo počul váš rozhovor na terase, on čo na to celé hovorí?

ns994
23. okt 2024

@menonepoviem3333 ,,pre mna za mna nech je aj zadany,,...to akože by si bola uplne vpohode keby si vlastne bola milenka ? Nevadilo by ti keby obrabal nu (-ze uz to tak musim napisat) a potom prisiel za tebou kedy by sa mu to hodilo ?

veronikaszabova
23. okt 2024

@sim_mi bodajby ju tu spoznali!!

fairyy
23. okt 2024

@menonepoviem3333 it podpora pre zakaznikov a nosite podklady sefovi/kolegom domov? akoze ake ? v it sektore domov nosit nieco niekomu? akoze teams a mails nemate?

h2
23. okt 2024

@sim_mi
@veronikaszabova V profile má bydlisko Čečejovce. To je dosť malá dedinka. Ak je tu niekto odtiaľ, alebo z tej firmy, určite ju spoznajú. Ibaže by to celé bolo vymyslené.

fairyy
23. okt 2024

@h2 takze robi v KE a server it support v nemcine ak si nevymysla tak mozno 3-4 firmy 😀😀

klip0
23. okt 2024

@sim_mi kým si to sem nenapísala autorka mala v profile že býva v Košiciach, takže asi si trafila

dota6
23. okt 2024

@fairyy kvalitná detektívna práca a ak neklame v miestne bydliska a profesii, za pár dní tu možno máme odhalenie. :D

klip0
23. okt 2024

@h2 už zmenila na Liptovský Mikuláš takže asi sa trafil klinec po hlavičke. A normálne by bolo ideálne nájsť IT firmy v okolí a poslať túto diskusiu

matrioshka333
23. okt 2024

@klip0 a rovno aj na oddelenie najbližšilej psychiatrie. Bez urážky a sarkazmu, dievča sa potrebuje prinajmenšom vyrozprávať odborníkovi

aurora33
23. okt 2024

@dota6 dokonca vieme aj vek 😅😀

matrioshka333
23. okt 2024

@aurora33 aj vek šéfa, jeho tetovanie a značku auta 😃

klip0
23. okt 2024

https://www.profesia.sk/praca/kosice/nemecky-ja...

Tu môžme hľadať firmu. Možno to bude ten Telekom

fairyy
23. okt 2024

@dota6 oh tym ze napisala ze oni su fanusikovia subaru ...kosice it nemecka firma... to je az prilis jednoduche 😅😅 az musim skusit 🤣

dota6
23. okt 2024

@aurora33 možno sa tu pospája ako mozajka :D idem pogoogliť Subaru zrazy na východe :D

klip0
23. okt 2024

Asi by bolo dobré sem poslať konverzaciu

fairyy
23. okt 2024

@klip0 je ich viac telekom, cancom, accenture, diebold a urcite si este spomeniem na dajake ked porozmyslam

h2
23. okt 2024

@klip0 Ja tam stále vidím tie Čečejovce.