icon

Mám naznačiť sympatie zadanému kolegovi?

menonepoviem3333
18. okt 2024

Dobrý deň. Situácia je takáto: mám kolegu, ktorý je zadaný 8 rokov,jeho priateľka ma 23 ja mám 27 a on ma po 30ke....ale to je jedno. Ja som slobodná, on je zadaný, a potom sú tí ďalší 3ja kolegovia aj so ženami. Všetci ideme dnes do kina a potom k nim domov,lebo kúpili a prerobili dom a chcú nám aj ukázať a tak....so spomínaným kolegom pracujeme spolu už zopár rokov, ja som do neho zamilovaná, a keď budem u nich doma,chcela by som si obkukať ako to tam tak funguje a čo má rád...a mám mu niečo naznačiť keď bude príležitosť ? Lebo ostávame tam aj na noc.
Ja nechcem nič rozbíjať, len chcem vedieť, či by nebola šanca proste pre nás dvoch .
Ďakujem za rady

ns994
24. okt 2024

@h2 no sak toto. Rozmyslala som uz skor, ze to napisem. Ale tak, ked milionkrat napise, ze to je pravda, ze nie je troll...hadat sa nechcem, a zas ktovie ako to myslela, ci je pravda len nieco, alebo nic, alebo sa len sekla ? Len je toho viacej no. Tak clovek aj veri aj neveri po skusemostiach. A ano ludia su vselijaki, su nestastne zalubenia, aj nezdrave lipnutia na niekom...len, ked si clovek cita tu diskusiu tak niekedy ta az trkne, ze co ? Tak ako to teda je ? No sak uvidíme, ci este napise alebo nie...

h2
24. okt 2024

@ns994 Ja myslím, ze ešte napíše. Len nemá ešte napísanú tú správu "od kolegu". 😁

ns994
24. okt 2024

@ruxandra
@vikiki29
Moze byt aj takto ako pisete, samozrejme. Sama som si velakrat pri tomto povedala, ze tomu verim. Lrbo ano ludia a pribehy su ozaj vselijake. Aj preto nechcem pochybovať len teda človeka to mata aj na jednu aj na druhu stranu velakrat...uvidime

grof_monte_christo
24. okt 2024

@ruxandra Vies co, pre mňa už ani ten screenshot nebude dostatočný dôkaz. Môže sa napr. dohodnúť so sestrou na určitej komunikácii, co napísala nám, aby sme to považovali za uzavretú vec a ďalej sa v tom nesturali. Neverim, ze šéf, ktorý je na PN rieši z domu také veci ako okamžite preradenie na iné pracovisko. To by sa najskôr musel dohodnúť s personálnym oddelením alebo šéfom toho druhého pracoviska. Ak teda už nemá byť jej šéf.

ruxandra
24. okt 2024

@grof_monte_christo ale ona nenapisala, ze je na pn, iba ze je chory a nepride do prace, tu pnku zacali vyťahovať az baby (resp, tak si to pamatam, nechce sa mi to uz prehľadávať). Mne to teda neprislo nijak divne, sama som bola pred dvoma týždňami chora a normalne som pracovala dva tyzdne z domu. Cize aj v inych firmách je to bezne. A kedze pisala, ze chodi do kancelarie len jeden den v tyzdni, tak zrejme je u nich bezne pracovat z domu. Rovnako aj doniest mu domov podklady na pracu nie je nic neobvykle. Praveze by som verila tomu, ze sa hodil chory, aby s nou nemusel byt sam v kancelarii

grof_monte_christo
24. okt 2024

@ruxandra Tak ano, toto môže byť pravda. Ale aby novopeceny šéf mohol hneď preradzovat ľudí. U nás vo firme sa to riešilo vždy aj cez personálne oddelenie. Nešlo to proste takto rýchlo.

ruxandra
24. okt 2024

@grof_monte_christo to ano, mas pravdu, to je divne

ns994
24. okt 2024

@ruxandra pnku neviem. Nepamatam a tiez sa mi to nechce hladat 🤣 ale mne natom prislo divne, nie to, ze je doma ale ze k nemu sli, ked je chory na pol dna 🤷‍♀️

ruxandra
24. okt 2024

@ns994 toto aj mne, ze zostali na obed aj na veceru, a najviac divne mi bolo to, ze na obed mali ine jedlo ako na veceru 😀 zavidim ludom, ktori su schopní niekolkokrat denne varit, aby mali stale novu čerstvú porciu niecoho ineho 😀 aj ked, mozno si to aj objednali, ale neviem, nad tym som sa proste pozastavila 😀

ns994
24. okt 2024

@ruxandra mozno si pani domaca povedala,.ked uz ich tam videla, ze tak teda urobi daco aby sa nepovedalo, mozno preto ta hadka, nezostalo z obeda, kedze zrazu boli o 2 viac 😁

h2
24. okt 2024

@ruxandra Toto by mi práveže divné neprišlo, proste videli, že návšteva už zostáva aj na večeru, tak navarili, čo iné im už zostalo?
Ja varím večer, dáme si to na večeru a na druhý deň na obed. A na večeru toho druhého dňa varím zase iné. Čiže ani to nie je problém, mať na obed iné a na večeru zase iné varené jedlo.

pralinka25
24. okt 2024

a ona pani domaca nebola zrovna v ten den ani v skole ani na brigade.

humeyra
24. okt 2024

@grof_monte_christo ale veď nech pošle ten screenshot, tam je aj dátum a čas, takže moc tam nemá čo vymýšľať, iba ak by to mala hotové dopredu tú konverzáciu o čom dosť pochybujem. Ak bude vymýšľať teraz, tak tam ten čas uvidíme, že to proste napísala dodatočne

h2
24. okt 2024

@humeyra Veď preto to podľa mňa ešte neposlala.

humeyra
24. okt 2024

@h2 veď o to presne ide

grof_monte_christo
24. okt 2024

@humeyra vidíš, to s tým časom mi nenapadlo

mery80
24. okt 2024

@menonepoviem3333 ale veď v inej diskusii si písala že ťa ľúbi, tak o tom vie,nie? 🙈

menonepoviem3333
autor
24. okt 2024

Nebudem vám žiadny screesnhot dávať aj tak mi poviete ze mi to poslala sestra...a preradena budem od 1.12. Tohto roku ..áno bola vtedy doma....napísal mi že si neželá aby som ho hocijakym spôsobom kontaktovala, že ma plno starostí ,svadbu, tehotnú ženu a posledné čo potrebuje je -posadnutá hysterka-....dajte mi pokoj už, nechcem ich už nikdy viac vidieť ani jeho ani tu jeho mladú tehotnu kravu...

veronikaszabova
24. okt 2024

@menonepoviem3333 karma je zdarma...

bessie12
24. okt 2024

@menonepoviem3333 krava si tu jedine ty. Dobre ti tak. Zaslúžila si si to ...

moonlight1210
24. okt 2024

A takto sa z velkej lasky rychlo stava neznasanie.

h2
24. okt 2024

@menonepoviem3333 No pekne. Keď si u nej pila kávu, jedla špagety na obed a lososa na večeru, tak nebola krava?

menonepoviem3333
autor
24. okt 2024

@h2 vždy bola,ja som tam nechodila kvôli nej a ani sme neboli najlepšie kamošky

moonlight1210
24. okt 2024

@menonepoviem3333 a co si ty lepsia teraz? Ked si jej chcela zviest chlapa?

enmery
24. okt 2024

@menonepoviem3333 Prosím Ťa, vyhľadaj odborníka. Pretože toto sa Ti znova zopakuje. Ty nevidíš realitu. A ten problém treba vyriešiť, aby si raz neublížila sebe alebo nestrpčovala život nevinným ľuďom.

h2
24. okt 2024

@menonepoviem3333 Ja keď niekoho neznášam, tak sa k nemu netrepem na návštevu a nesedím tam, až kým domácim neprasknú nervy.

menonepoviem3333
autor
24. okt 2024

Akoby to nikto okrem mňa nikdy na nikoho neskúšal, jednoducho som na jej mieste mala byť ja,aspoň nechodím do školy

klip0
24. okt 2024

A čo si čakala ? Vieš preto tu všetky píšu proti tebe, lebo ženy majú držať spolu. A keď nejaká chce rozbiť vzťah inej a spôsobiť jej trápenie, nikto ju zato chváliť nebude.
Ty si mala tú drzosť prísť k nej domov a nechať sa od nej obsluhovať, hoci si plánovala zničiť jej život. Môžeš sa hanbiť.
Želám ti aby si našla šťastie, ale nie tak že niekomu spôsobis smútok. A nieje hanba ísť na terapiu a to myslím naozaj v dobrom.
Veľa šťastia ti prajem ale nie za cenu nešťastia iných

menonepoviem3333
autor
24. okt 2024

@klip0 neznicilo by jej to život, netreba zase preháňať, a ok

bessie12
24. okt 2024

@menonepoviem3333 ale on je šťastné zadaný a bude sa ženiť 🤩 také niečo skúšaj na slobodného ...