Mám naznačiť sympatie zadanému kolegovi?
Dobrý deň. Situácia je takáto: mám kolegu, ktorý je zadaný 8 rokov,jeho priateľka ma 23 ja mám 27 a on ma po 30ke....ale to je jedno. Ja som slobodná, on je zadaný, a potom sú tí ďalší 3ja kolegovia aj so ženami. Všetci ideme dnes do kina a potom k nim domov,lebo kúpili a prerobili dom a chcú nám aj ukázať a tak....so spomínaným kolegom pracujeme spolu už zopár rokov, ja som do neho zamilovaná, a keď budem u nich doma,chcela by som si obkukať ako to tam tak funguje a čo má rád...a mám mu niečo naznačiť keď bude príležitosť ? Lebo ostávame tam aj na noc.
Ja nechcem nič rozbíjať, len chcem vedieť, či by nebola šanca proste pre nás dvoch .
Ďakujem za rady
@menonepoviem3333 nie však dobre, ale ty musíš ísť za odborníkom. Inak zle skončíš. Už teraz máš dosť namále ..
@menonepoviem3333 🙄🤦♀️
Sorry ale ty si čistý pripad na psychiatriu
@menonepoviem3333 takže ty si nám tu tvrdila že on ťa chce hoci ti tvrdil opak ? Ako si nato prišla ? Čo si si myslela že prečo to hovorí že nemá záujem ? Ako si so to zdôvodnila
Vonkoncom keď viem ze snúbenica je z nej na prasky
@deedol peklo zo života? Ako vážne?
@menonepoviem3333 a ako ti potom dal vedieť že ťa preradí inde ?
@menonepoviem3333 ano, vazne. mas tu x krat kontakty na psychologov, psychiatrov, tak to ries. ci ty nechces byt raz stastna?
@stellarstar už druhý krát dostala kontakty. Ale pochybujem, že niečo pre to urobí, aby sa vyliečila..
@bessie12 ak je realna, tak ona nevnima, ze je myslenie je pokrutene. Zije vo svojej bubline. Takze nevidi dovod nieco menit.
Z jej pohladu je ublizena obet.
Z jej pohladu, za to, ze ho lubi, sa k nej zachoval kruto.
@klip0 nepovedal v robote mi to oznamili
@menonepoviem3333 autorka ty len dúfaj, že sem na MK nepríde jeho snúbenica..
Nemáš sa za čo hanbiť. Nie si ani naivná, ani hlúpa. Si proste CHORÁ. Ani alkoholik si neprizná, že je alkoholik. Ty proste nevidíš realitu takú, aká je. Iba si namýšlaš veci, ktoré nie sú, lenže ty im tvrdošijne veríš. Ale verím, že hlúpa nie si, tak sa teraz zamysli - MNOHO rôznych žien malo na tvoju situáciu JEDNOTNÝ názor. Nevyvoláva to teda v tebe aspoň maličkú pochybnosť, že by si fakt mohla mať psychický problém? Veď to nie je hanba. Nemôžeš za to. Hanba je ničiť iným život a rozbíjať rodiny. A ver mi, že sa ti to stane zas s iným mužom a bude sa to opakovať dokola. Chceš byť raz naozaj šťastná? Vyhľadaj psychológa, fakt. A vôbec ťa neurážam a nemyslím to zle...
@humeyra ok
@menonepoviem3333 1000krát Ťa odmietol a Ty si si stále myslela, že Ťa ľúbi a chce. Volá sa to erotománia a chodí sa s tým za psychiatrom. Kedy to už pochopíš?Ja sa divím, že tak dlho boli k Tebe ešte slušní a nevyčlenili Ťa z kolektívu už oveľa skôr.
@menonepoviem3333 to nie je ok, ako by si to zobrala keby to bolo opačne? Bola by si zasnúbená s chlapom, tehotná a nejaká ženská ide po ňom a skúša to na neho.. tiež by si to brala v pohode?
@naneta258 neviem, nie som ani jedno
@menonepoviem3333 tak sa nad tým zamysli aké by ti to bolo
však ale všetci ti to hovorili na 30 stranach, že ťa nechce? aj ti dobre naložili, podla mna zbytočne niekomu písať, že je chorá krava, tu netaktnosť len kvitne, ale sa ti aspoň otvorili oči..aj sa som ti pisala z tych naznakov, že nechce s tebou hovorit, ani osamote, hodí sa na pn, len tak medzi rečou spomenie, že sa ide ženiť, aky ešte iný dôkazpotrebuješ?
@karolinakr Toto je choroba. Takže je chorá. To nie je v zmysle urážania, ale holý fakt. Zopakuje sa jej to znova a môže to skončiť veľmi zle. Slovo krava tu ako prvá použila autorka a to na snúbenicu muža, ktorým je posadnutá.
@menonepoviem3333 konecne si to dúfam pochopila. Daj im už pokoj.
@moonlight1210 pritom jedina obet je tu ta obtazovana osoba a nie ona.
Ja si myslim : ak je toto pravda, ze ju v pohode preradit mohli. Oni mozu mat firemne smernice ze ked sa nieco take stane ako vztah na pracovisku. Je treba to nahlasit nadriadenemu. Aj aj kolega veduci ma svojho sefa.. tak mu to povedal ( a podla mna nevahal, skutocne teraz dieta svadba dom nepotrebuje prist o pracu )a sef mu dal riesenia...jedno z nich bolo dame ju inam a bolo...
Personalne je nic to je jeden dodatok k zmluve.. nic sa jej nezmeni len posobisko mozno napln prace.. a mozno iba nejake oddelenie.. to je sablona prepisana za 5 minut
no ja by som.jeho chcela vidieť krasavca..
@karolinakr ?
že čo je zač, keď ťa tak opantal

@naneta258 podľa mňa ju nevolal, len sa privtrela