Mám naznačiť sympatie zadanému kolegovi?
Dobrý deň. Situácia je takáto: mám kolegu, ktorý je zadaný 8 rokov,jeho priateľka ma 23 ja mám 27 a on ma po 30ke....ale to je jedno. Ja som slobodná, on je zadaný, a potom sú tí ďalší 3ja kolegovia aj so ženami. Všetci ideme dnes do kina a potom k nim domov,lebo kúpili a prerobili dom a chcú nám aj ukázať a tak....so spomínaným kolegom pracujeme spolu už zopár rokov, ja som do neho zamilovaná, a keď budem u nich doma,chcela by som si obkukať ako to tam tak funguje a čo má rád...a mám mu niečo naznačiť keď bude príležitosť ? Lebo ostávame tam aj na noc.
Ja nechcem nič rozbíjať, len chcem vedieť, či by nebola šanca proste pre nás dvoch .
Ďakujem za rady
Tak po týchto správach je jasné, že autorku nikto na žiadnu kávu nevolal, votrela sa tam a im bolo blbé ju otočiť vo dverách. A už je úplne jasné aj to, prečo sa hádali. (Hoci teda, to bolo jasné aj predtým.) Autorka, v dobrom ti radím, aby si vyhľadala odbornú pomoc. Lebo toto môže skončiť aj veľmi zle. Zachádzaš priďaleko, si len krôčik od toho, aby na teba kolega s priateľkou podali trestné oznámenie za obťažovanie.
@h2 dobre....
@h2 aby mi malo nebolo rozkriklo sa to po firme a pustila sa do mňa aj kolegyňa....podobne ako mi tu napísala jedna pani, vraj keď potrati..budem mať peklo na zemi
@menonepoviem3333 no vidis. Pisala som ti, aby si jedneho dna nebola prekvapena, ked to bude vediet cela firma. Bolo ti to potrebne ???
@menonepoviem3333 robila si všetko pre to, aby ti málo nebolo. Teraz znášaj dôsledky vlastnej hlúposti žena.
@menonepoviem3333 tak keďže je jeho priateľka tehotná je pravdepodobné že je tu na MK a čítala si to 😏
@menonepoviem3333 ja som ti to písala ako to dopadlo u nás...ty si predčila ešte aj to.. hľadaj psychiatra len ten ti pomôže ak vôbec
No a došlo na moje slová čo si písala že sa určite nestane no vidíš. Ja v tomto príbehu ľutujem fakt len toho kolegu a jeho priateľku,je tehotná a ešte do toho musí riešiť jednú nenormálnu ženu.
@menonepoviem3333 tak je to pochopiteľné. Tehotná žena potrebuje byť v kľude a nie riešiť nejakú hystériu, ktorá jej chce zviesť muža.
Čiže ak sa niečo stane, tým, že budeš pokračovať v tom čo si robila, tak áno, budeš za prípadný potrat zodpovedná. A to určite nechceš mať na svedomí.
Ja som este len zacala citat tu vasu konverzaciu a uz mi bolo trapne 🤦♀️ povedz nam uprimne, co ta viedlo k tomu si mysliet, ze k tebe nieco citi, ked uz ta predtym odmietol a nie raz??? Boze zena, akoze nehnevaj sa za moje slova, ale spravila si si hanbu a podla mna i pokazila dobru pracu. Hladaj nieco nove, zacni odznova a hlavne sa uvedom, co sa stalo. P.S. Vyhladat pomoc psychologa nie je hanba. Zapracuj sa na sebe a neoduvaj sa jak male decko teraz, mala by si si priznat, aku kravinu si dokazala
A mimochodom, mojmu muzovi v case, ked sme spolu este len chodili, takto pisala kolegyna prepnuta. Vies si predstavit, ako mi bolo? Nehovorim o tom, ze tu zenu neviem stale vystat a len ju vidim, tak by som jej naplula do tvare. Tak v tejto pozicii si teraz ty. Si krava, ktorej by jeho frajerka najradsej naplula do ksichtu.
Takze to nebolo tak ako si pisala? Ze sak na terase sa vyjadril kolega a vlastne on jasne nie nedal ? Pricom 1000x ti povedal jasne nie a si myslela, ze mas sancu lebo ska svadba nebola? Kravu ? No ked ti radila parfum, nakladala vam jest atd bola dobra nie ? Kydat na nu ale zaroven sa tam drzat a okukovat jej chlapa... A ze studuje ? Ved mas vysku. Aj ty si studovala. Raz dostuduje aj ona. A ze si lepsia volba pre neho. To by som nechala na nom toto rozhodnutie a on sa rozhodol.
Kasli nato uz. Najdi si pomoc. A Vlastne by si mala byt rada. Znie to asi divne ale fakt. Ok jasne budes smutna a tak. Ale nema to perspektivu ako vidis sama, teda dufam, ze uz to vidis. Nema zaujem. A ked ta naozaj preradili pre teba aj pre nich to je len dobre. Nemat ho na ociach stale. Vlastne si sa len trapila lebo si ho mat nemohla ale chcela a furt si ho videla, trávila s nim cas. Neviem si predstavit niekoho chciet a takto samu seba nicit a este rozmyskat, ze sak svadba nebola tak stale sanca je aj ked odmietol...varovali sme ta, ze to moze takto dopadnut a ze tvrdo narazis....ignorovala si to..No a v dobrom ti radim vazne. Ak sa nabuduce zamilujes tak nie nezdravo lipnut na niekom. Zbytocne ti utiekli roky. Zivot mame len jeden. Tak ho zi. Uzivaj. A nestracaj cas čakaním na niekoho kto mozno zato ani nestojí autorka... a mozno by fakt nebolo odveci zajst za niekym. Nech mozes potom zacat s cistym stitom a nie trapenim aby to neovplyvnilo mozno buduci vztah s niekym... a to ze to vie cela firma. Nuz. Dalo sa to cakat. Stiahni sa. Lebo ak sa nedajboze nieco stane mozes byt za zlu, ci to bude alebo nebude z teba. A zas stresy tej babe z teba (prepax) tiez nepomozu. Ocividne teda o trbe vie a hadali sa o tebe. Takze ano je a vidis sama, ze to.bolo vidno, ze po nom ide ako po udenom. Predstav si akoby si sa citila v jrj kozi. Mne by bolo strasne... toto bola otazka casu... Chlap, ked ta bude chciet ver mi, ze nebudes hladat naznaky tam, kde nie su. Budes to vediet ale naozaj. Najdi takeho, a nie takeho, co si planuje a robi buducnost s druhou...
@menonepoviem3333 A čuduješ sa? Ak ste väčšia firma, tak bolo len otázkou času, kedy sa to prevalí. Po všetkých tých podrobnostiach, čo si sem napísala.
No tak,bolo veľa situácii, keď mi povedal nie,naozaj to nechcem konkrétne rozpisovať...ja som to jednoducho mala zafixovane tak že ten vzťah ho brzdí v tom aby mal záujem že inak by mal....neviem ani povedať ake emócie mám teraz...ale bábätku by som úmyselne ublížiť nechcela...
A vies co baba , ja Ti tvoj pribeh verim... Verim , ze si mohla byt NIEKOLKO ROKOV platonicky zamilovana, verim Ti, ze si z jeho prejavov, komunikacie, pomoci citila , ze aj on to ma +- podobne. Verim Ti , ze ked Ti naznacoval , ze nie, ze Ta nechce , ze si mu neverila , ze to mysli naozaj. Verim Ti , ze ked Ti tu nakladali ludia, ze ho prenasleduje, si posedla, obcesna, a nevnimas realitu, ze si im neverila, lebo Tebe to tak nepride. Verim Ti ze mas vysoku skolu, mozno vyssie IQ. Verim Ti ze si si ho vysnivala, aj svoju buducnost a vsetko by to bolo pekne, stastne, harmonicke, ruzove , TOP ako vo filmoch ... A neodsudzujem Ta za to. Mam len na Teba otazku . Co ked okrem toho ze si urcite sikovna, proste nevies CITAT v ludoch, ,mas nizsie socialne zrucnosti, Nemozes byt napriklad bud baba s aspergerovym syndromom, ktora medziludske vztahy alebo ineterakcie proste nechape ? Ak si emocne a socialne priemerna, potom je tu namiesto co baby spominala, proste psychiatricka diagnoza co sa tyka , zamilovanosti do vysnivaneho.. Nebola by to tiez ziadna hanba, psychiatricky OK jedinec uz snad ani nechodi, vsetci sme +- v nejakom spektre.,. Co potrebujes, naozaj mozno s odbornikom rozhovor, psychologom, sestra nestaci - lebo je dost mozne , ze bud sa to bude opakovat s niekym inym v bledomodrom, alebo este ostanes fixovana na tomto vztahu, proste tvoje EGO nie ako odpoved nezoberie, a moze sa TI to preniest az do nenaavisti zo zufalstva... Drzim palce.
@fotoarch najprv sa musím dať dokopy z toho celého, ja som si naozaj myslela ze budeme spolu....a ze ju proste nechá...
@menonepoviem3333 držím palce nech sa z toho dostaneš a zaradis do bežného života...v práci to budeš mať ťažké...asi by som hľadala novú...
@menonepoviem3333 no žiaľ nie daj sa čo najrýchlejšie dokopy a nájdi si inú prácu
@ave_eva to by muselo prísť niečo s podobným platom, uvidíme, aj tak ich už asi nechcem vidieť a myslím že ani oni mňa...za tie roky čo sa poznáme som nezažila že vy bo lna kohokoľvek....tak zlý...
@menonepoviem3333 bože ty si tým platom, bude ti vadiť keď nájdeš nejakú prácu a tam budeš trepnem o stovku menej zarábať??
@menonepoviem3333 no to je to. Ze ty si si myslela, ty si dufala,.ty si videla naznaky, ty si sa zamilovala... na lasku a vztah treba dvoch. Nie jednoho, co to tak citi a druhy nie. Dvoch. Treba ist dalej. To je to platovo tak super ? Ved aj inde mozno bude dobre. A mozno este lepsie. Ak by si zarabala iba o trocha menej ja by som v takom pripade isla inde. A mozno aj keby to bolo viac. Teraz bude asi dusno a ci to stoji za ten plat... no to musis vediet ty
@menonepoviem3333 Ja by som na tvojom mieste dala výpoveď a išla do zahraničia. Úplne vážne. Si mladá, nemáš záväzky, nič ťa tu nedrží... Choď.
@menonepoviem3333 niz aby si nemusela odist nutene, radsej sa po niecom preventivne poobzeraj
@menonepoviem3333 Vies, každému raz prasknu nervy. Ja sa mu necudujem, ako sa zachoval. Odid z firmy, nájdi si novú prácu a hlavne sa z toho pouč, že za chlapmi sa nedolieza a nikdy nestavaj svoje šťastie na nešťastí inych. Nájdi si nezadaneho a citlivo vnimaj, či aj on má o teba záujem. Toto, co si tu predviedla, bolo fakt otrasné.
@grof_monte_christo tých veci co som urobila bolo asi viac otrasnych....mňa len boli aký zlý na mňa bol...viem už, že opravnene...ale aj tak...on nikdy nevybuchol...nikdy
@menonepoviem3333 každý krcah raz pretecie.
@menonepoviem3333 On už na teba musel byť zlý. Lebo asi bol už predtým na teba 100x dobrý a nikam to neviedlo.
@menonepoviem3333 tak praskli mu nervy a rataj s tym ze to skonci vypovedou, toto sa. eda tolerovat

@karolinakr aha...