Mám naznačiť sympatie zadanému kolegovi?
Dobrý deň. Situácia je takáto: mám kolegu, ktorý je zadaný 8 rokov,jeho priateľka ma 23 ja mám 27 a on ma po 30ke....ale to je jedno. Ja som slobodná, on je zadaný, a potom sú tí ďalší 3ja kolegovia aj so ženami. Všetci ideme dnes do kina a potom k nim domov,lebo kúpili a prerobili dom a chcú nám aj ukázať a tak....so spomínaným kolegom pracujeme spolu už zopár rokov, ja som do neho zamilovaná, a keď budem u nich doma,chcela by som si obkukať ako to tam tak funguje a čo má rád...a mám mu niečo naznačiť keď bude príležitosť ? Lebo ostávame tam aj na noc.
Ja nechcem nič rozbíjať, len chcem vedieť, či by nebola šanca proste pre nás dvoch .
Ďakujem za rady
@menonepoviem3333 ,,tých veci co som urobila bolo asi viac otrasnych,,.. co si este urobila ? Predpokladam, ze si tu teda nenapisala uplne vsetko. Praskli mu nervy uz
Niektore to uz naozaj prehanate!!!
Aj ked to bol len jej vysnivany vzdusny zamok, boli to tiez.
Tak uz ju nechajte, nech si to spracuje a nerypte uz.
Autorka:
Vsetci ta varovali, dali ti pravdivy pohlad na situaciu. Teraz sa z toho pouc a uz nikdy neotravuj zadaneho chlapa.
Prestan byt zufala a nenahanaj ziadneho muza, to sa nikomu nepaci.
Miluj zivot aj bez muza, akokolvek.
*akehokolvek
A koľko viac otrasných vecí si vyviedla ? Keď toto nebolo jediné. A pri akých príležitostiach ti povedal nie ?
@klip0 Prosim ta prestan uz. Vyssie som pisala komentar. Uz ju nechajte a najdite si inu zaujimavost.
@kikush182329 nečítala si všetky moje komentáre, ja som jej radila aj pekne aj milo, aj som jej zaželala šťastie v živote.
A popravde mne je ľúto hlavne tehotnej partnerky toho kolegu. Tehotná žena si nezaslúži takéto nervy
@mama_ Ty si nečítala diskusiu? Co jej to preboha radis?
@grof_monte_christo podľa mňa to je irónia, alebo humor
! ! ! Pisem, ze uz ju nechajte. ! ! !
! ! ! Nevyzvedajte, neutocte. ! ! !
@klip0 zober si z toho to, co sa ta tyka.
Urobím si večeru, čaj...a potom napíšem...
@klip0 Tak toto by sme už ale vážne mohli nechat bokom. Tu už nejde o srandu.
Len mi prosím nepíšte aké to bolo zúfalé
@mama_ a toto je fakt nespravne. Môže to zobrat, uverit tomu a pokracovat voi svojej schize. 🤦
@grof_monte_christo mohli ale príde mi to ako jediná možnosť, neverím že by to myslela ako ozajstnú radu 🤷🏻♀️
@menonepoviem3333 nebolo to zúfalé ale zober to tak, že ťa to malo niečo naučiť (v dobrom). Aby si otvorila oči, pomohla aj samej sebe a žila skutočný život a nie v ilúzií. A žiadna kaša sa neje taká horúca ako sa navarí, nechaj si to prejsť hlavou. Ale teda ich dvoch už naozaj hoď za hlavu a pomôž sebe. Tak aby sa takéto niečo už neopakovalo.
A mala by si sa aj ospravedlniť, ale tej žene by to asi len pridalo aj tak. Pekné to ale od teba naozaj nebolo a snažili sme sa ti to vysvetliť všetky. Skús sa poučiť
@kikush182329 neviem prečo zas označujes mňa ale dobre, označuj ďalej.. máš profil s čerstvou registráciou.. 🤷🏻♀️
No tak keď my ukazoval nejaké videa fokty kde boli, opýtala som sa ze kedy pôjdeme spolu...alebo na rozlúčku som mu dala pusu na lice...a on si to umyl....alebo mi hovoril o nejakej hádke a som povedala ze ja by som to nepovedala...a on že ale ty nie si ona...v opitosti u kamarátov ma chate som sa snažila aj o niečo viac(jej bolo zle a zaspala..)...no tak dotýkala som sa ho na hrudi, tam mi chytil ruku a odišiel ...
@menonepoviem3333 fuuuuu dievca... A ty sa tu bijes do prs, ako ma o teba zaujem...
@veronikaszabova ale zasa podľa mňa je chyba aj na jeho strane. Keď videl prvé náznaky ze ma o neho záujem tak si ju mal uplne držať od tela..
@mama_ tebe hrabe????
@naneta258 ved su kalegovia z jednej kancelarie. Ako ju mal od seba drzat dalej?? Ved na kazdy jej pokus reagoval negativne.
@veronikaszabova napríklad jej neukazovat spoločné fotky a držať si ju od tela, alebo mal už dávno riešiť preradenie (napríklad svoje). Ja by som to tak spravila keby ma niekto voči mne sympatie, dávam mu najavo ze nemám záujem a stále sa to opakuje dookola.
@veronikaszabova nevravím ze autorka spravila dobre, ale nemuselo to zájsť až tak ďaleko.

Fuha tak toto je sila 😳😳😳 vies, ona realne potratit moze, lebo ty si neuvedomujes dosledky svoho konania. A vyhladaj co najskor odbornu pomoc minimalne psychologa.