icon

Mám naznačiť sympatie zadanému kolegovi?

menonepoviem3333
18. okt 2024

Dobrý deň. Situácia je takáto: mám kolegu, ktorý je zadaný 8 rokov,jeho priateľka ma 23 ja mám 27 a on ma po 30ke....ale to je jedno. Ja som slobodná, on je zadaný, a potom sú tí ďalší 3ja kolegovia aj so ženami. Všetci ideme dnes do kina a potom k nim domov,lebo kúpili a prerobili dom a chcú nám aj ukázať a tak....so spomínaným kolegom pracujeme spolu už zopár rokov, ja som do neho zamilovaná, a keď budem u nich doma,chcela by som si obkukať ako to tam tak funguje a čo má rád...a mám mu niečo naznačiť keď bude príležitosť ? Lebo ostávame tam aj na noc.
Ja nechcem nič rozbíjať, len chcem vedieť, či by nebola šanca proste pre nás dvoch .
Ďakujem za rady

naneta258
25. okt 2024

@pralinka25 to áno, ale musela/ ešte musí (možno) dostať od neho také rázne vyjadrenie aby pochopila ze to posrala úplne. Len ci toto stačilo, uvidíme neskôr.

menonepoviem3333
autor
25. okt 2024

@deedol zrušili celé oddelenie, v novej sme sa ocitli len zhodou náhodou úplne

menonepoviem3333
autor
25. okt 2024

Písal do spoločného mailu že na večierok nejde z rodinných dôvodov....

naneta258
25. okt 2024

@menonepoviem3333 autorka, to je ďalší naznak toho ze sa ti chce vyhnúť. Neviem ako si na tom, ale bola by som rada ak by si si naozaj uvedomila, ze on lubi inú ženu, čaká s nou dieťa a nemá v záujme ukončiť to s nou.

humeyra
25. okt 2024

Autorka, toho psychológa si teda zvážila? Ako to vidíš?

ruxandra
25. okt 2024

Autorka, ale mohla by si si aj uvedomiť to, ze ty si ta, kto by nemal ist na večierok

som_realistka
25. okt 2024

@naneta258 a zavolal ju?

naneta258
25. okt 2024

@som_realistka neviem, k akej časti to je myslene ale už je to jedno. Dôležita je teraz autorka a to aby pochopila, že si ma dat pohov.

som_realistka
25. okt 2024

@naneta258 tiež už som sa stratila v tých 45 stranách, ale kedysi som bola pozorovateľom takejto situácie a dotyčná to nepochopila, a obávam sa že aj táto osoba má niečo vyfabulovane v hlave a ide si svoje.

grof_monte_christo
25. okt 2024

@naneta258. Možno to nebolo také jednoduché riešiť to skôr. Ako jej kolega by asi on musel prestúpiť na iné miesto. Ty by si to spravila, keby ta niekto obťažoval a išla by si na iné miesto a opustila dobrý kolektív a možno aj išla dole s platom. Až ako šéf ju môže on dat na iné miesto

grof_monte_christo
25. okt 2024

@menonepoviem3333 Mala by si do spoločného mailu napísať, že na ten vecierok nejdeš ty. On by sa možno rad zabavil ale nechce sa tam stretnúť s tebou.

Svojou tvrdohlavostou a presvedčením ze mas nárok na niekoho koho miluješ, si pokazila, co si len mohla.

ema22270
25. okt 2024

@grof_monte_christo tak snad autorka po tomto ani nepremysla, ze na vecierok ide, alebo ides?
Lebo to nie je dobry napad, budu tam vsetci do teba hustit.

dobryden
25. okt 2024

@aurora33 pisala ze idu,to ze nebola pozvaná alebo sa vtrhla su len domienky.Preco z nej robite úplnú hlupanu?Ved jej oznámil ze je koniec,tak skoncila s tym,doteraz dúfala mozno ze ma sancu,a ked to nepochopila tak nie je prva a ani posledna,v podstate nerozbila vztah a ani ho nepresiahla,len si namyslena,a on ak to vedel alebo myslel tiez mohol sa spravat profesionálnejšie a nepozývať domov albo nosit jej kavy.Moj muz ma podriadené a veru nerobi nikomu kavy,a nikoho domov nevlaci,ma cisto profesionálne vztahy na pracovisku.

aurora33
25. okt 2024

@dobryden boze ty si ideš svoje ako pokazený verklik. Dobre nemusel ju pozývať s mozno ju ani nepozýval. Vieme len to čo tu ona písala. Tisíckrát jej povedal nie a ona to aj tak nepochopila, tak asi rozumná nebude.

dobryden
25. okt 2024

@aurora33 Napis kde pise ,ze nebola pozvaná?Kazdy si tu nieco domysla ,podla toho co jemu pasuje do svojej teórie ,kebyze sa drzis toho co pise autorka,tak zistite,ze ona nikde nepisala ze nebola pozvaná,ale len ze sli na navstevu,z coho si vydedukovals ze nebola pozvaná?
A teraz sa ta opytam kebyze vies o niekom ze po tebe ide a sa mu výlučne páčiš,no ty mas doma frajera a vies ze ten je velmi namotany,pozves hi este na navstevu?Ja by som sa takému cloveku vyhýbala oblúkom a nie to este kupovala kavy alebo pred nim sedela v kancli s rozopnutymi gatami.

h2
25. okt 2024

@aurora33 Niektorým osobám nevysvetlíš. Ja ju už ignorujem. Aj tú druhú, čo je tiež mimo.

vikiki29
25. okt 2024

Dievčatá, ona nemá zábrany, samozrejme, že na večierok pôjde. To je tak ako sa hovorí, že “mŕtvy nevie, že je mŕtvy, lebo je mŕtvy. Takisto je to aj s de3ilom.”
@dobryden Ty si jej sestra? Alebo si len na rovnakej mentálnej úrovni ako autorka?

lenkakravcova
25. okt 2024

@grof_monte_christo
@ruxandra
Na jednu stranu áno, aj som vám dala like.. ale na druhú bude lepšie keď on ostane doma pri svojej tehotnej žene. Ak je skutočne na nejakom rizikovom, tak bude lepšie keď on jej bude doma oporou.

menonepoviem3333
autor
25. okt 2024

@ruxandra nejdem tam

aurora33
25. okt 2024

@dobryden napriklad na tu kavu, čo sa zmenila na obed s večerou pozvaná nebola.

aurora33
25. okt 2024

@dobryden Boze verklik, zase to iste? A keby a keby a keby? A kedy nie je sprostá tak by sa nevnucovala takto okato zásadnému chlapovi. Ty KEBY.

aurora33
25. okt 2024

@dobryden a už si taká mimo že si ešte ideš lajkovat svoje komentare? Chuderka.

grof_monte_christo
25. okt 2024

@menonepoviem3333 Autorka, je ti z jeho konania ešte niečo nejasne? Dúfam, že si pochopila a aj to, čo spravil. Aj nás si tu vyprovokovala k drsnějším vyjadreniam, ale žiaľ, to inak neslo. Obratme list. Co ti dala tato diskusia?

moonlight1210
25. okt 2024

@dobryden "Napis kde pise ,ze nebola pozvaná?Kazdy si tu nieco domysla ,podla toho co jemu pasuje do svojej teórie ,kebyze sa drzis toho co pise autorka,tak zistite,ze ona nikde nepisala ze nebola pozvaná,ale len ze sli na navstevu,z coho si vydedukovals ze nebola pozvaná?"

Pisala najprv: "zavolal nás teraz aj na obed a kavu k nim....Aši mu správa ze ho povýšili urobila radosť...ale nepovedal mi nech ostanem v aute"
Potom to poopravila: "Kolega bol pozvaný na obed, o mne asi ani nevedeli ale zavolali ma ze mam prísť aj ja"

ns994
25. okt 2024

@dobryden
Ja z nej nerobim hlupanu. Je nestastne zamilovana ale to nestastne by som dala nezdravo. Ak je to ovsem pravda. Ale prosim, nedemonizujme ani jeho. Uz som to tu pisala ale dobre skusme este raz. Mame tu par utrzkovitych informacii a na zaklade toho ho ideme oznacit, ze to chcel ? Ano mozes si povedat, ze na zaklade toho sa tu ide po autorke ale tak ako sorry. Ona raz napisala nieco a po 20 stranach to zrazu upravila. To video najprv ukazoval nej. A potom pise, ze ho ukazoval 3az4 ludom. Cize co ? Kludne to tym padom moze byt tak, ze ho nej vobec neukazoval ale ukazoval to proste kanclu a ona tam bola, tak ho videla. Tak to mohlo byt aj s kavou. Ja neviem nechce sa mi to citat znova a nepamatam. Ale to neznamena, ze jej kupoval kavu a iba nej. Mozno to znamena, ze sa ako kancel dvihli a isli k automatu, alebo, ze doniesol 4 kavy naraz pre vsetkych. Cuj fero prosim, ked uz tam ides dones aj mne dik... co my vieme.. nic. Par informacii a aj to uz cast zmenila. takze nie nechcem z nej robit hlupanu, to ani netvrdim. Sama som jej napisala, v dobrom, nech najde pomoct a ze to preradenie mozno bude fajn lebo sa takto iba trapi. Samu seba. ale kedze je to takto ako to je nepojdem ani po nom a nebudem ho pranierovat ako to velmi chcel. A ani to tak nevyzera. A opasok tiez mozno videla iba ona lebo sa moc po nom pozera. A nevytasil penis. Tusim spominala len opasok. A keby aj gombik. To mi naznak teda nepride. Skor vyvalil pupek lebo by ho roztrhlo. A aj keby mie a chcel.pohodlie. vazne opasok ? Tak nabuduce si gombiky na bluzke aj zalepim lepiacou paskou pre istotu alwbo sekundakom. Dobr3 dobre. Mohol byt viac zly, hnusny.. mal ju chytit pod krk? Odsotiit ju ? Preco z obete tu ideme robit, ze sa malo branil a mal sa viac a akcnejsie a mal predvidat a neviem co? Mna skor napada preco by sa mal vobec branit ? Preco musel ? Preco nestaci povedat nie ? Povedal nie. A nie je nie. A malo by sa akceptovat. A ked uz spominala, ze su partia. Partie spolu chofia a travia cas. Ten obed sme vsetci pochopili pomaly, ze sa ,,votrela,,, ked su partia asi ju nechceli vyhadzovat ale teda asi sa ani nenukali. Tazko povedat. A tusim aj spominala, ze sa to niako udialo, ze sak idu. Neprislo mi to ako vyslovene pozvanie. Anca pod na kavu a rovno zostan na obed veceru moja navari... Ale taj priznam sa neviem. Ale nie kurna znamena NIE. Ale ano ano. Mozno mal skusit estw mongolsky... Ako som uz pisala. Mame slovo zeny , co tu pise sporadicky, ona isla po nom a my tu riesime chlapa... treba to brat s rezervou cele
No baby to tu uz nasli... ,,o mne asi nevedeli,,...
On si mozno myslel, ze nie je nie a staci to. Zistil, ze nie tak buchol.
A inak, ked mu pusu dala pred kolegami na lice tak podme pranierovat aj ich. Tiez sa mohli ozvat. Aj ked opakujem sa. Jeden sa aj na terase ozval...

Autorka. Podla mna dobre rozhodnutie tam neist. Ci tam pojde alebo nie. Nesla by som na tvojom mieste ani ja. Treba si dat odstup. Vsetkym vam to.prospeje.

dobryden
25. okt 2024

@aurora33 na tu kavu,ale obhliadku bola.ty mi napis co take hrozne spáchala ked tato diskusia nevie skoncit.Poslal ju do zadku a mas dojem ze sa mu nadalej vnucuje?Ako ho obmedzovala?To je cele o tom ze je zalubena ale o obmedzovaní nepise nic.Strasne nieco si sem dovolila napisat a a strasne je ze dúfala ze mozno ma sancu,ved neboli manzelia,nemali deti,doteraz ani netušil ze je tehotna.Ale vie ze sa to zmenilo a podl toho aj kona,nie je taka prihorúca aby nevedela pochopit ze je tomu koniec
.
@ns994 Tak tazko povedat ako sa správal on ku autorke,ja podla toho co pise si myslim ze on tušil ze je do neho a ak mu to malo byt neprijemne mal sa spravat profesionálne,ziadna obhliadka domu ,rozopnutú opasok,lavičky atd….Ale najskor mu to zacalo byt neprijemne az ked si to vsiml jeho priatalka a konal az na jej povel,cim vlsastne si zavaril z casti aj sama zasa nic strasnw sa im dvom nestalo,autorka jw len nestastne zalubena,nesl mu rozbíjať okna,ci nevešal sa a neuvádzali ho,len tajne dúfal ze sa rozídu,no ke to take strasne???

klip0
25. okt 2024

@dobryden všetci si tu aj tak myslia že ty si autorka a naozaj všetko tomu nasvedčuje

ns994
25. okt 2024

@dobryden to nie. Ale zas, ked je to nestastne zalubenie tak sa nejdem tyrat a skor by som hladala menej casu s nim, pri nom ako viac... a tak ku koncu uz pisala, ze by jej nevadilo keby zostal s frajerkou ale hlavne, ze by bol aj s nou 🤷‍♀️ alebo tak dako

Nejdem sa hadat. A vlastne mi je to jedno 😁 uz som dost casu tu zabila a nechce sa mi viac a polemizovat,.ked vlastne trt vieme a ktovie ako to bolo a co ako bolo myslene 🙈

Ja sa snazim verit, ze autorka nie je zla. A ze teda uz pochopila, ze nic a vycuva. Aj som to pisala. Treba si dat odstup pauzu. Zabudnut. Aj ked mzono tazko aj ked mozno s pomocou. Nie je to hanba. Ja jej prajem nech si najde chlapa, kde naznaky nebude musiet hladat lebo to bude naozaj vediet. A bude mat o nu zaujem. A snad nebude nezdravo lipnut a ze sa poucila. Mlada baba. Zivot pred sebou. Tak sup zit a nie prezivat a cakat zbytocne 🙃

aurora33
25. okt 2024

@dobryden tak nepis, keď myslíš, že autorka je nevinná obeť. Pekný deň prajem.

ns994
25. okt 2024

Este dodam a koncim 😁 obmedzovanie to istym sposobom je. Lebo je to neprijemne a zrazu si clovek premysli, co kedy a kam pojde. Co asi aj on urobil, kedze nejde na vecierok. Ze prietlka ziarli je normalne. Kazda by. A neviem no. Ale pary su spolu roky a miluju sa. Aj bez deti aj bez manzelstva. Tak cakat, kym bude mat jeho priezvisko je tiez take, ze by sa nato teoreticky dalo vyhovárať roky rokuce 🤷‍♀️ kaslime nato. Aj autorke prospeje. Ked sa to tu nebude spamovat a rozoberat 🙃