icon

Mám naznačiť sympatie zadanému kolegovi?

menonepoviem3333
18. okt 2024

Dobrý deň. Situácia je takáto: mám kolegu, ktorý je zadaný 8 rokov,jeho priateľka ma 23 ja mám 27 a on ma po 30ke....ale to je jedno. Ja som slobodná, on je zadaný, a potom sú tí ďalší 3ja kolegovia aj so ženami. Všetci ideme dnes do kina a potom k nim domov,lebo kúpili a prerobili dom a chcú nám aj ukázať a tak....so spomínaným kolegom pracujeme spolu už zopár rokov, ja som do neho zamilovaná, a keď budem u nich doma,chcela by som si obkukať ako to tam tak funguje a čo má rád...a mám mu niečo naznačiť keď bude príležitosť ? Lebo ostávame tam aj na noc.
Ja nechcem nič rozbíjať, len chcem vedieť, či by nebola šanca proste pre nás dvoch .
Ďakujem za rady

matrioshka333
25. okt 2024

@menonepoviem3333 na 99% si myslím, že je to vymyslené, ale ak sa aspoň za tým 1% skrýva človek, treba ti pomôcť.
Úprimne ti prajem veľa síl, aby si si usporiadala myšlienky a svoj osobný život. Kto mal na celej situácii väčší podiel viny je nepodstatné, zameraj sa na svoje konanie, sprav si závery a v budúcnosti neopakuj chyby minulosti.
Ak budeš ešte niekedy v emocionálne vypätej situácii, budeš sa potrebovať vyrozprávať, skús kontaktovať psychológa. Nie preto, že si blázon, ale preto že on ti ukáže ako sa popasovať so svojimi emóciami, či už máš zlomené srdce, si pracovne preťažená, cítiš sa nepochopená alebo máš problém vychádzať s ľuďmi.
Drž sa 🍀

canany
25. okt 2024

A ja ze toto sa deje len vo filme, autorka bepotrebuje psychologa, ale psychiatra. Najskor som si myslela, ze co za banalnu temu tu je, ale uz mi to po tolkych dnoch nedalo, otvorila som to a 47 stran, nedalo sa prestat citat autorkine komenty. Chudak chlap, aj som si v polovicke zapletky myslela, ze sa hadaju kvoli autorke a na konci som sa o tom presvedcila. Nic nie je horsie ako taketo psycho este aj z prace.

ik70
25. okt 2024

Ako to tu tak čítam tak sa mi zdá že toho psychológa by potrebovali skoro všetky čo sa stále navážate do autorky a do @dobryden. Taká zloba ktorá z vás srší to už je choré a naozaj je to súce na psychiatriu. Veď už to skončilo, autorka sa sklamala už nikoho "neotravuje" tak už ju prosím vás nechajte napokoji. A mohli by ste vedieť ak je niekto velmi zamilovaný tak vtedy racionálne nerozmýšla a podla vás potom každý zamilovaný potrebuje psychológa. Asi ste neboli skutočne zamilované.

letfenixa
25. okt 2024

Kedysi som tu aj písala, že ma napadla psychicky narušená žena, ktorá ma nepoznala, ale poznala moju mamu, chvíľu spolu robili, tá jej za niečo vynadala, a tá žena si zapamätala kočík, v ktorom moja mama vozila môjho syna, ja som ho poobede a ona ma napadla. Dala som hneď trestné oznámenie, vyšlo najavo, že všade, kde robila, sa rozhodla, že ju nejaký vyššie postavený muž miluje, vypisovala im, vyvolavala, ich priatelkam, nakoniec jeh súd nariadil psychiatrickú liečbu.

klip0
25. okt 2024

@ik70 ďalší nový profil
A nik sa tu nenavaza, malo to tu skoro 40 strán diskusie kedy sa jej všetci snažili dohovoriť

enmery
25. okt 2024

@ik70 Toto nie je zloba. Autorka ma regulérne problém. Vieš, čo je to derealizácia?Bludy, ktoré sa nikdy nestali a nezhodujú sa s realitou?To nie je o zamilovanosti. Ak to ona neporieši, zopakuje sa to a môže to raz dopadnúť zle. Je tu x tém o zamilovaných mužoch a ženách, nikto tam nikoho neuraža, lebo vidia realitu a nežijú v blude. Táto autorka má okrem evidetnej erotománie možno aj iné problémy.Tým, že to tu zľahčujete, najviac ubližujete jej.

enmery
25. okt 2024

@ik70 A odporučiť niekomu s evidetným psychickým problémom psychiatra je ok, presne ako človeku s rakovinou onkológa, so zlomenou nohou tramatológa, problémy s videním rieši oftalmológ atd. A to neznamená, že toho človeka ponižujem alebo zo mňa srší zloba. Ver mi, že takto posadnutého človeka tebou by si zažiť nechcela. Tam ide logika, vysvetľovanie, vyhráženie, prosenie úplne mimo. Pretože žije vo svojej bubline, kde sa vecí dejú uplne inak, ako ich vidí zvyšok. A takéto stavy lieči psychiater a psychológ. Koniec príbehu.

bbshop
25. okt 2024

@ik70 možno v nás je viac dobra než v ľuďoch, ktorí si pred tým zakrývajú oči namiesto toho, aby pomohli, poradili. Odporúčame jej psychiatra nie preto, že sa jej vysmievame, ale naopak, aby to neskončilo tragicky.

ema22270
25. okt 2024

@ik70 a nie si ty sama autorka? Lebo to tak vyzera 🙄

ema22270
25. okt 2024

@ik70 a zloba ktora z nas srsi? 🤨🤐🤐 nekomentujem radsej...neviem teda ci si citala celu diskusiu, alebo si to cele ty zazila ....

karolinakr
25. okt 2024

neviem, nakolko je autorka nebezpečna, mne je jej skôr ľúto, lebo je to hrozne..na koniku je pravidlo, že u každého treba predpokladať zlý úmysel, zradnosť, škodoradosť, možno to tak nemusí byť, len je proste stratena, a čo my vieme, keby tomu kolegovi nadbiehala Pamela Anderson, či by vtedy nestratil všetky zásady
tu ju každy nenavidi, lebo otravuje zadaného kolegu, tak ale ked nemal uňho žiadnu šancu, prečo všetky ženy vyšiluju a jeho partnerka tak, že môže potratiť? nemôže ťa ohroziť niekto, kto na teba nemá...vy ste tu v inej diskusii radili autorke, nech pracuje na svojom sebavedomí, lebo manžel zamestnal vyzyvavú kočku v obtiahnutom, a tuto z vás až tak kričí, že nakladáte autorke, do neviem akých chudier, lebo ste celé splašené, citite sa na mieste jeho partnerky, žeby vam partnera mohla odklákať..a to značí len jedno, že žiadne sebavedomie nemáte

humeyra
25. okt 2024

@ik70 zvláštne ako tu stále prichádzajú nové a nové nedávno registrované ženy 🤔 To nevieš všetko, čo máš na srdci napísať z jedného profilu? Ahááá, ty sa takto cítiš mocnejšia, že akože je vás vlastne viac s rovnakým pripečeným názorom. No dobre, ale nerob to aspoň tak okato 🥱😆

enmery
25. okt 2024

@karolinakr Fúha, ty si očividne nepochopila, o čo tu ide. "Zloba, nenávidíte". To ako vâžne? Keby si bola na mieste jeho partnerky, po toľkom obaťažovaní by si už vybuchla aj ty. Nezažila si, tak nevieš, aké je to devastačné a nebezpečné a Ty to nemáš ako objekt záujmu ako zmeniť. Už pochopte, že sa nebavíme o nešťastne zamilovanej zdravej babe alebo o tom, že ten kolega s ňou spal a vlastne za to môže. A toto zľahčovanie najviac ublíži len jej! Ako hádzať hrach na stenu.

karolinakr
25. okt 2024

@enmery ona sa mu vnucuje, on ju nechce, vybavené

karolinakr
25. okt 2024

@enmery čudujem sa, že až 2 roky sa vydržala dobíjať

bbshop
25. okt 2024

@karolinakr vsetky čo sa jej zastávate vy si mylite žiarlivosť a obťažovanie. Jeho priateľka neziarli a ani tie čo sa pohoršuju by neziarlili. Každému normálnemu človeku to prekáža lebo ho to obmedzuje na osobnej slobode. Oni maju svoj život, svoje problémy, svoj vzťah. Oni nepotrebujú mať na krku osobu, ktorá nepozná hranice a nevie kedy dosť.

enmery
25. okt 2024

@karolinakr Pretože je chorá. To nemyslela žiadna z nás ako urážku, ale ako fakt. Neliečeného schizofrenika,ktorý vystrája, by ste tu zhejtili pod zem. Ale keď ide o ženu a bludovú posadnutosť tak wau-romantika a ešte ten chlap je pomaly navine a jeho priateľka pomaly stíhačka.

aaadkaaa
25. okt 2024

Zeny, strasne vela sa tu toho popisalo, nestihla som citat....moze mi niekto zhrnut, co podnikla autorka? Vybalila to nanho?

moonlight1210
25. okt 2024

@karolinakr vela zien je nervoznych z toho, ked jej partnera dookola obletuje ina zena. Cim mladsia (emocnym zivotom nezocelenejsia), tym skor v je strehu a nespokojna, negativna.
Jeho partnerka je mlada, navyse tehotna, takze dva dovody, preco riesila situaciu s doternou kolegynou viac emotivne. Ano, mohla zachovat pokoj a chladnu hlavu, ale v jej veku a stave to nedala.

Ak tu maju mat pochopenie pre nestastne zalubenu autorku (zijucu vo svete svojich bludov), tak preco nie aj pre jeho partnerku.

Navyse, vzdy sa hovori o tych veciach, podla toho, s kym sa hovori.
Ked sa bavime so zenou na jednom konci (manzelkou), tak sa jej vysvetluje, ze hysteriou nic nedosiahne. (Tu ale jeho partnerka s nami nehovori.)
A ked sa bavime so zenou na druhom konci (ktora sa snazi rozbit rodinu/vztah), tak sa jej zas vysvetluje, ze nema byt (censored) a dat tym dvom pokoj. A hladat si slobodneho.

naneta258
25. okt 2024

@aaadkaaa vybalila to naňho cez sms, on jej napísal ze jej povedal 100x nie. Ze ju prelozia na iné oddelenie v práci a bolo jej už skôr povedané, že ak s tým neprestane tak dostane vypoved.

Potom sme riešil večierok, na ktorý on nepríde z rodinných dôvodov, no nakoniec tam nepôjde autorka.

aaadkaaa
25. okt 2024

@naneta258 tyyyy brdo... dakujem

moonlight1210
25. okt 2024

@aaadkaaa autorka ostala velmi sklamna rozpadom “vztahu” (ktory myslela, ze maju) a zaskocena, ze dokaze byt aj taky prikry na nu. Nazval ju hysterkou.

Je z toho otrasena a uz nikdy nechce vidiet jeho, ani tu jeho “tehotnu mladu kravu”.

Ak chces, ci tak od strany 36 dalej:
“menonepoviem3333
AUTOR

Včera o 15:05

Čauko kolega,máš 2 minúty?treba daco? Poviem ti to na rovinu, lebo mi to nedá v noci spávať. Ja neviem či to vieš, ale naozaj k tebe cítim lásku a mám za to že aj ty ku mne aj keď si povedal čo si povedal, chcem mat čistú hlavu. Uz zas? Nestacilo 1000x povedat ze ne? Zena mi je z toho na prasky, planujeme si svadbu, cakame dieta a posledne co potrebujeme je posadnuta hysterka ktora nam neda pokoj. Uz ti matus hovoril ze poletis ked sa to bude opakovat, neprajem si aby si ma este niekedy kontaktovala ,my mame dost starosti aj bez tychto debilin,ked sa znova kvoli tebe rozculi do nepricetnosti ako naposledy a nieco sa im stane nezelaj si ma”

h2
25. okt 2024

@aaadkaaa Pozri stranu 36, autorkin príspevok z 15:05. Sú tam správy, čo mu poslala a čo jej on odpísal. Je to za sebou, ale dá sa z kontextu pochopiť, čo kto písal.

bessie12
25. okt 2024

@aaadkaaa iný záver som ani nečakala ..

h2
25. okt 2024

@bessie12 Vďaka, ja jej píšem, kde to nájde a vôbec mi nenapadlo to vyfotiť. 😀

bessie12
25. okt 2024

@aaadkaaa a ešte tu je ta jej reakcia na to vsetko

bessie12
25. okt 2024

@h2 také niečo si hneď odfotim. Nikdy nevies kedy sa to môže hodiť (v danej diskusii napr. ) 😁😁

ema22270
25. okt 2024

@bessie12 podla mna teda riadne drsne jej dal najavo co si mysli, len mam pocit, ze to nepadlo na urodnu podu.

bessie12
25. okt 2024

@ema22270 po toľkých odmietnutiach z jeho strany a jej nepochopenia mu ten tzv. pohár trpezlivosti pretiekol. A ja sa mu vlastne ani nečudujem. Do kedy sa dá niečo také vydržať ??

aaadkaaa
25. okt 2024

@bessie12
@h2
@moonlight1210 odpadnem🤣🤣🤣dakujem