icon

Mám naznačiť sympatie zadanému kolegovi?

menonepoviem3333
18. okt 2024

Dobrý deň. Situácia je takáto: mám kolegu, ktorý je zadaný 8 rokov,jeho priateľka ma 23 ja mám 27 a on ma po 30ke....ale to je jedno. Ja som slobodná, on je zadaný, a potom sú tí ďalší 3ja kolegovia aj so ženami. Všetci ideme dnes do kina a potom k nim domov,lebo kúpili a prerobili dom a chcú nám aj ukázať a tak....so spomínaným kolegom pracujeme spolu už zopár rokov, ja som do neho zamilovaná, a keď budem u nich doma,chcela by som si obkukať ako to tam tak funguje a čo má rád...a mám mu niečo naznačiť keď bude príležitosť ? Lebo ostávame tam aj na noc.
Ja nechcem nič rozbíjať, len chcem vedieť, či by nebola šanca proste pre nás dvoch .
Ďakujem za rady

lavender273
28. okt 2024

Wow. Odpalilo mi dekel.

mamina7070
28. okt 2024

no konecna veru 😳😂
ty si fakt pokladik aj so svojimi alterego (sestra a mama)

klip0
28. okt 2024

Hnus hnus hnus

bessie12
28. okt 2024

@menonepoviem3333 cela tvoja rodina aj na cele s tebou by ste si zasluzili poriadny preplesk ..

lienka.7
28. okt 2024

@bessie12 skôr kazajku 🥴

bessie12
28. okt 2024

@lienka.7 to az po tom preplesku ...

ukulela
28. okt 2024

Človek sa vždy snaží veriť, že pomáha reálnemu človeku. Tu to vyzerá buď na total výmysel a skúšanie, koľko gradacie príbeh vydrží, alebo autorka má ozaj vážny psychologický problém. Pretože 3 ženy v rodine rovnako postihnuté je už veľa...

menonepoviem3333
autor
28. okt 2024

@mamina7070 to nie je žiadne moje alterego

klip0
28. okt 2024

@menonepoviem3333 vysvetlis nám prečo odmietas kontaktovat jeho snúbenicu a povedať jej že tvoja matka a sestra klamú ?

menonepoviem3333
autor
28. okt 2024

@klip0 založila som si nový Fb profil a napísala im správu...aj moja kamarátka im písala, neprečítali to

klip0
28. okt 2024

Vyzivas sa v tom a dufas že aspoň niekto verí tomu že ste boli spolu ?

ruxandra
28. okt 2024

A co im tvoja kamaratka pisala?

klip0
28. okt 2024

@menonepoviem3333 daj screen lebo ti nikto neuverí

menonepoviem3333
autor
28. okt 2024
bbshop
28. okt 2024

Akože toto je strop..kde jaký rok on s tebou bol? A niečo také im napísať no ty budeš zajtra predvolana na policajnú stanicu

menonepoviem3333
autor
28. okt 2024

@bbshop ja som im to nenapísala

bbshop
28. okt 2024

@menonepoviem3333 to je jedno ty si to celé spôsobila

lavender273
28. okt 2024

@menonepoviem3333 este aj kamaratka pisala?? Treba do toho tahat dalsiu osobu?

bbshop
28. okt 2024

Ona kvôli tebe potrati keď si toto precita

dota6
28. okt 2024

@menonepoviem3333 neboj sa, určite nepotratí pre takú kravinu. Jediné čo si im spôsobila bude to, že doživotne budú mať problém veriť ľuďom.

lintu
28. okt 2024

S tebou sa v robote nebavia? Celý deň to tu riešiš.... Bol problém upozorniť šéfa cez kolegov? Vypisovať jemu a jeho priateľke cez novo založený účet, cez kamarátku a ešte bohvie koho... Ja sa teda ani nečudujem, že si to neprečítal. Mala by som obavy, odkiaľ ešte ty alebo niekto z tvojej podarenej strany vyskočí.

mijunik
28. okt 2024

@menonepoviem3333 a vedia Tvoja matka a sestra, ako to skutočne medzi vami s kolegom (teraz šéfom) bolo? Vedia celú pravdu? Ak sú presvedčené, že ste spolu chodili a vlastne Ťa nechal kvôli otehotneniu jeho partnerky, tak aspoň chápem, že sú naňho nahnevané. To, že im písali, to je samozrejme neospravedlniteľné. No ak vedia, ako to bolo skutočne a len Ti chceli podržať stranu, lebo Ty si sa rozhodla, že ho chceš pre seba napriek tomu, že to jednoducho nebolo možné, tak keď napriek tomu si vymysleli hlúposti a napísali to šéfovi aj jeho partnerke, v tom prípade by som asi podala na mamu a sestru trestné oznámenie za to, že toto urobili. Nie som právnik, ale možno za ohováranie. Alebo za niečo, múdrejší snáď budú vedieť. A ak si svojprávna, dodrž slovo a preruš kontakt s mamou a sestrou. Keď Ti nestačilo, čo si tu dostala poradené, aby si zaradila spiatočku, než bude neskoro, musela si padnúť na držku. Ale o Teba nejde. Ako však k tomu príde partnerka Tvojho šéfa?! Modli sa, aby bola v pohode ona aj bábätko. Z celého srdca im to želaj. Ak ich máš rada, alebo aspoň šéfa, teš sa úprimne z ich radosti.

enmery
28. okt 2024

@lintu Práveže kolegovia jej dali vedieť, ako dnes nasrato odišiel a poznamenal, že je krava. Ale nenapadne jej im posunúť túto info. Asi fakt dúfa, že sa rozídu a on po tomto všetkom pouteká ku nej☺️

bbshop
28. okt 2024

@dota6 no dozvedieť sa že vraj rok spolu boli a že som mladá ku*va a podobne veci.. hlavne ten vymyslel o tej nevere s ňou môže zamávať

letfenixa
28. okt 2024

@mijunik jasné, že nedodrží slovo a nepreruši kontakt.

bbshop
28. okt 2024

Ale ja niekde v kútiku duše tuším, že to je pravda. Že toto nie je troll ani vymyslený príbeh. Stačí si zapnúť Zámenu manželiek a podobne relacie a zistite, že takí ľudia fakt existujú a je ich požehnane.

ns994
28. okt 2024

@menonepoviem3333 Mama a sestra budu tiez dobry vykvet 🤯 Vedia pravdu, ze si si to vymyslela ? Aj ķed, podla toho, co si o nich napisala je im to asi aj jedno a urobili by to aj tak, lebo si nedostala co si chcela. Nie ze by ich ospravedlnovalo ak by to nevedeli ale aspon trosicka by sa to dalo pochopit. Ale vidis. Nemala si im to vesat na nos, krd vies ake su, a uz na zaciatku si nevymyslat a tvrdit im taketo veci. Horsie je, ze ty si tomu asi faakt verila a podla teba vlastne neklamala. Preto sme ti stale pisali o tej pomoci. Nemysleli sme to v zlom aj ked si to tak niekolkokrat zobrala. Som rada, ze ides aspon k tej psychologicke. Aspon daco ako prvy krok. Po tomto by som sa zdekovala z firmy rychlostou blesku a uz tam nepachla. Nemyslim, ze potrati. Ale nervy urcite maju obaja. A toto by ozaj nikto nemal prezivat a uz vobec tehotna, ktora ma byt v pohode a bez stresov. Co nechapem aleze vobec. Preco si to nepovedala, ked bol vo firme ? Ano chapem, ze si mu nechcela ist na oci lebo sa hanbis a aj dobre. Ale co ja viem. Povedat kolegyni nech ho varuje, ze sa na nich chysta tvoja rodina. Napisat mame a sestre, ze riskuju trestne oznamenie, ze si si to cele vymyslela a je vprave, ze sa hanbis zato co si vyviedla.... pride mi to akoby si nato cakala a nepohla prstom a boli to len reci tu

klip0
28. okt 2024

Ja fakt by som kľudne verila tomu že autorka napísala v mene sestry a teraz to akože napráva. Ale v skutočnosti dúfa že buď sa kvôli tomu rozídu a on bude s ňou, alebo si aspoň takto ďalej vytvára ilúziu že šíri info že oni spolu boli rok

ema22270
28. okt 2024

Fuha, no tak toto je silna kava,,, a teda ty si tvrdila mame a sestre, ze rok s tebou nieco mal? Lebo to tak vyzera podla toho co pises. A toto je fakt choroba, si fakt nim posadnuta, a ani sa toho len tak lahko nezbavis. 🤔

dota6
28. okt 2024

@bbshop zamávať áno, ale že by verila trom magorkám na čele s autorkou? Poznám ženy, ktoré prežili hrôzu na začiatku tehotenstva a nepotratili. Autorka a jej rodina sú hrôzostrašné monštrá, bez empatie a akýchkoľvek vyšších citov (teda okrem seba, na seba sú až príliš citlivé)