Mám naznačiť sympatie zadanému kolegovi?
Dobrý deň. Situácia je takáto: mám kolegu, ktorý je zadaný 8 rokov,jeho priateľka ma 23 ja mám 27 a on ma po 30ke....ale to je jedno. Ja som slobodná, on je zadaný, a potom sú tí ďalší 3ja kolegovia aj so ženami. Všetci ideme dnes do kina a potom k nim domov,lebo kúpili a prerobili dom a chcú nám aj ukázať a tak....so spomínaným kolegom pracujeme spolu už zopár rokov, ja som do neho zamilovaná, a keď budem u nich doma,chcela by som si obkukať ako to tam tak funguje a čo má rád...a mám mu niečo naznačiť keď bude príležitosť ? Lebo ostávame tam aj na noc.
Ja nechcem nič rozbíjať, len chcem vedieť, či by nebola šanca proste pre nás dvoch .
Ďakujem za rady
@bbshop však prave promptne odpoveda, kedy potom stalkuje a sťahuje veci z kancelarie a je na úrade práce?
@enmery akože môže byť určite nespochybňujem to, že chodia si tu niektori vymýšľať príbehy, ale zatiaľ som nemala to šťastie byť toho svedkom, že niečo sa potvrdilo ako vymyslené. A tento konkrétny prípad vyzerá dosť autenticky a reálne. Ale zase nikdy nevieme kto je na druhej strane a môže to byť aj veľmi dobrý klamár alebo chorý clovek
@karolinakr sedí doma..určite nič nerobí keď už nemá prácu. Zase sťahovať veci a ísť sa prihlásiť na úrad práce nie je až taká časovo náročná činnosť
@karolinakr keď my ostatné diskutujúce, ktorých sa to ani netýka, stíhame aj popri práci, rodine atď reagovať, tak myslíš že nestíha samotná autorka príbehu, ktora je už nezamestnaná a je slobodná? Ľavou zadnou..
wow, STVečka dava film s touto tematikou Neprebudený v piatok o 21.00 na dvojke
Sledujte tragický príbeh dedinského husiara, ktorý sa stal obeťou vybájenej lásky k peknej gazdovskej dievčine v hlavnej úlohe s mladým Labudom
@bbshop no dobre, ale ženy jej tu nakladaju, už take uražky za hranou a ona v kľude odpovedá, si myslíš, že duševne chorý človek sa bude mojkať s ludmi, čo naňho útočia ako hladná svorka psov? ty by si to robila?
@enmery ano ano 🤣 s tou tabulkou zalozil temu a mne pisal, ze co po nom chcem aby vymyslal o takej hodine ci co.. a potom, ze sak aano, ze musi si to zacat pisat 🤣 ale to bolo ozaj cele zle 🤣 a ze mame pockat, ze pride s niecim lepsim, ze mu mame pisat napady 🙈
@bbshop ja som to tu aj niekde pisala davnejsie, ze nerada spochybnujem temy a vlastne to ani nerobim ale ano priznam sa, ze tu som pochybovala ale to aj kvoli tomu, ze potom autorka zmenila niektore veci a mi nesedeli veci ale aj som pisala, ze to nemusi znamenat celu loz len nieco prifarbene. a po takych diskusiach ako henten s tymi.mobilmi, mi uz sem tam zablika kontrolka. Proste po takychto ludoch, co si tu vymyslaju a este sa priznaju si clovek premysli comu verit. A je mi to luto lebo potom sa pochybuje a moze to byt pravda. A vlastne by clovek aj rad veril, lebo vselijake veci pise zivot (mala som tu cest s kolegynou,.ktora psychicky nebola ok a teda bolo to narocne velmi. Nedalo sa ani po zlom ani po dobrom) ale sa boji verit. A niekedy sa podla mna pise, ze troll aj preto, ze nie ze neveria ale dufaju, ze to nie je pravda, ze sa take diat nemoze
@karolinakr tak ale ja by som ani neprenasledovala zadaného😂 jasne, že nerobila, ale pre autorku je toto najmenej po tom všetkom čo vyviedla..reagovať na nejaké cudzie ženy
@ns994 tak kvôli tomu poslednému dôvodu by som aj ja radsej dúfala, že je to troll nez aby niečo také bola pravda. Ale treba si uvedomiť fakt, že každý okolo nás žije nejaký zvláštny život a my o tom nevieme. Tu na MK nás pustia ľudia do svojej mysle keďže sú v anonymite a zrazu sme šokovaní. Ale to nie je nič šokujúce. To sú presne tí istí ľudia, ktorí sú všade okolo nás len nikdy sa to o nich zoči voči nedozvieme čo sa im ženie hlavou. Nedávno som sa niečo podobné dozvedela o jednej mojej známej, že vyštartovala po chlapovi svojej kamarátky. Nikto netuší prečo, nikto jej do hlavy nevidi, ale keby sme videli predpokladám, že videli by sme tam niečo podobné ako autorka prezentuje tu. Nestavajú sa také veci bežne? Stávajú. Akurát nevidíme tie myšlienky aktérov. To sú presne tie iste situácie len tu vidíme pozadie. V realite vidime uz len výsledok. A asi sa zhodneme na tom, že mileneckych vzťahov, ktoré dopadli dokonca aj pre milenky úspešne je mnoho. Taktiež je mnoho ohrdnutych mileniek, napadniciek a nenaplnenych lasok. Možno aj 3/4 z nich sú posadnuté tým chlapom tak isto ako autorka len to nepovedia nahlas. Vidíme ich ako pomerne normálne ženy..tak ako sa klamlivo prezentujú navonok. Na milenky si maximálne povieme, že sú ku*vy a vulgarizmy atď. Ale nevidíme že môžu byť úplne na dne ako autorka a labilne. A že to nebolo len o sexe z jej strany.
@bbshop Ja verím všelijakým životným osudom. A ako si napísala, tí ľudia chodia okolo nás a my to ani netušíme. Skôr myslím fakt, že tu tie ženy serie, keď sa niekto zabáva a oni sa snažia seriózne poradiť a investujú svoj čas. A potom sa k tomu "vyrozprávaniu" nedostane človek, ktorý má fakt nejaký problém. To je asi celá pointa.
@enmery suhlasim. Stihla si to napisat prva 🙃
Na tu moju kolegynu by tiez asi vela napisalo, ze to nemoze byt pravda. Ale najviac asi preto, ze by chceli verit, ze to proste nemoze byt pravda. Bola.
Hlavne to kazia ti, co tu hladaju zabavku a zabavaju sa na mamickach z konika ako im naleteli. A potom tu nenajde pomoc ta druha strana, ktora ju ozaj potrebuje
@enmery áno to chápem, ale čítajú to isto aj ľudia, ktorí majú podobný problém, osud. Hlavne takých môže zaujať téma, ktorá sa ich týka a prečítajú si tie rady. A ani nám nie je na škodu hoci aj vymyslený príbeh, aby sme videli možné myšlienkové pochody niektorých ľudí a motívy ich konania. Autorky mi je v istých momentoch ľúto a ak by to aj bol vymyslený príbeh viem si predstaviť, že budem zhovievavejsia voči iným ženám, ktoré by sa podobne správali lebo vidím tu, že ten človek potrebuje psychologickú pomoc a nie len urážky. Keby som nevidela jej duševne rozpoloženie, ale len jej skutky ako zvádza zadaného, tak nemala by som asi zľutovanie. Teraz ho čiastočne mám.
@bbshop áno, život píše veľa rôznych príbehov. Ale v tejto diskusii niekto napísal niečo v zmysle, že mladá bude tehotná a bude mať z toho, čo robí autorka zbytočné stresy a buď o pár hodín, alebo na druhý deň prišla autorka s tým, že áno, mali ste pravdu, je tehotná. A to je len jeden príklad, že píše podľa toho, čo sa tu spomenie a ako sa diskusia vyvíja..
@lucy_ms akurát toto bola čistá náhoda, ale mne sa tu už ani nechce nič dokazovať..
@bbshop vymyslene, nevymyslene, včera som pozerala Osudovu priťažlivoť a ešte si pozriem Neprebudený,..dostala som námet na filmy, čo som dávno nevidela
(su o jednostrannej láske a posadnutosti/
Ale mne to niečo dalo,dnes som si poupratovala celý byt, a pomaly sa mi mení pohľad na veci...
@karolinakr ta osudova pritazlivost je dobry film?
@ema22270 ak je to ten s glenn close, tak ano. Hoci reziser je taky poslabsi, ma vyborny nuch na herecke talentovane obsadenie, ktore mu filmy zachranuju.
S glen su vyborne aj nebezpecne znamosti.
Celkovo postavu intrigujucej zeny, ktora dostane nasledne plnu naloz toho, co sama zacala, dokaze zahrat skvele.
@ema22270 wau, to sa ani nepýtaj..už to prestali dávať, ale kto to pozeral, hneď vie Glenn Close a zajac v hrnci
Ono sa to tak pekne stupňuje to napätie a veĺmi dobre a reálne ukazuje tu neopätovanú lásku k ženatemu mužovi, ktory chce mat po aferke kĺud..
Akože po akomkolvek filme siahne človek s Michaelom Douglasom, nebude sklamaný.Bol hviezda prvej velikosti a tie filmy tomu odpovedajú 👍
@moonlight1210
Adrian Lynne je poslabší režisér?
Videla si Flashdance a 9 a1/2 týždňa, to boli najväčšie hitovky a ĺudia stáli v kinách fronty, takže toto pomenovanie k nemu mi celkom nesedí
@moonlight1210 Poslabší režisér?! To si "děláš prdel"???
@karolinakr pozerala som ze je to na netflixe ze to je len som to nemohla s 2 rocnym pozerat tak niekedy vecer musim pozriet🤣
@enmery je tu ešte tá tema s Excel tabuľkou? To má zaujíma.
@lenkasarka Ak si dobre pamätám, tie jeho témy boli nahlásené a admin ich zmazal.
@ema22270 pozri jasné, super to je, potom mi povieš, ako sa ti to páčilo

@bbshop Vieš čo, nedávno tu odhalili jedného pacienta. Chodil zakladať témy, ženy radili. Nakoniec jednej poslal fotku s excel tabuľkou,kde mal zapísané koľko a akých tém tu už založil. A aj ja som na začiatku napísala, že troll-ale to len preto, že som veľmi dúfala v to, že to nie je reálne. Pretože to bolo od začiatku choré. Zažila som tak posadnutých ľudí, aj následky, ktoré to na ľuďoch zanecháva a neprajem to zažiť nikomu.