Mám naznačiť sympatie zadanému kolegovi?
Dobrý deň. Situácia je takáto: mám kolegu, ktorý je zadaný 8 rokov,jeho priateľka ma 23 ja mám 27 a on ma po 30ke....ale to je jedno. Ja som slobodná, on je zadaný, a potom sú tí ďalší 3ja kolegovia aj so ženami. Všetci ideme dnes do kina a potom k nim domov,lebo kúpili a prerobili dom a chcú nám aj ukázať a tak....so spomínaným kolegom pracujeme spolu už zopár rokov, ja som do neho zamilovaná, a keď budem u nich doma,chcela by som si obkukať ako to tam tak funguje a čo má rád...a mám mu niečo naznačiť keď bude príležitosť ? Lebo ostávame tam aj na noc.
Ja nechcem nič rozbíjať, len chcem vedieť, či by nebola šanca proste pre nás dvoch .
Ďakujem za rady
A nemas ty nahodou nejaku lahku formu erotomanie?
Ked si tak urputne presvedcena, ze ta urcite chce, chce, chce,… aj ked ta vobec nechce?
@menonepoviem3333 ale odkial ty toto mozes vediet. Ved su spolu 8 rokov. Keby medzi nimi nieco nebolo ok tak proste idu od seba a nepotrebuju k tomu nikoho .. ani teba.. a odkial vies ze medzi tebou a nim nieco bude..? Ved to vobec nemusi klapat ani medzi vami
@menonepoviem3333 si ako Marfa z Mrázika 😂😂😂😂
Aj ona chcela ženícha 😂😂
Chcem a chcem a chcem!!!!! 😂😂😂😂😂
Nájdi si psychiatra a v pondelok mu zavolaj...
@moonlight1210 Ľahkú?Ona je úplne mimo.
@menonepoviem3333 poviem ti tajomstvo: po 8 rokoch je uplne normalne, ze nie su ako dvaja pubertiaci a nevrhaju sa na seba. To neznamena, ze sa nelubia, nepotrebuju to davat na javo na verejnosti. Uz to proste nechaj ist a nepresviedcaj seba , ani inych, ze ta chce.
@matkav21 lenže oni ešte pred mesiacom na seba dávali také zaľúbené pohľady vkuse aj sa držali za ruky aj sa pobozkali....a teraz to proste bolo úplne inak, nebolo vôbec nič...
@jajanka31 poznám ich dlho q vidím to
@menonepoviem3333 ty si naozaj chorá. Nechaj ich na pokoji. A neslieď už toľko.
@menonepoviem3333 ty si taka ****. NECHAJ ICH NA POKOJI.
Povedal ti, ze ta nechce, tak co fuuuurt riesis. Bodaj by ti to zajtra zopakoval pred vsetkymi v praci, nech si za uplnu kravu
@menonepoviem3333 ved jeho vidis raz za tyzden v praci a ju vidis ako casto alebo ako casto sa vy vsetci traja vidite spolu.. ? A ako dlho ze vies zhodnotit ze sa nelubia.. pozri ked ste isli u nich spat v piatok. Isiel spat do postele k nej ci k tebe? No tak tu mas..
Píšeš, že ešte pred mesiacom na seba dávali zaľúbené pohľady a zároveň, že vaša láska trvá už dva roky. Toto mi nevychádza. Ak by naozaj dva roky ľúbil teba, nedával by jej zamilované pohľady mesiac dozadu. Rozumieš?
@veronikaszabova dopriala by som jej k tomu poníženiu aj vyhadzov z práce a trestné oznámenie za sledovanie, keď už nevie pochopiť...a do budúcnosti presne to čo robí ona, lebo každému sa všetko časom vráti 🙂
Načo si platiť Netlix, tu na MK máme slovenskú verziu seriálu YOU 🍿
@ruxandra pre mňa je podstatne ze teraz jej ich už konecne nedáva o to ide
@jajanka31 no tak co ja viem 2x do mesiaca cca,ale proste to vidno ze sa k sebe správali inak, proste akoby ani doma neboli boli takí napätí v strese
Ja si myslím,že dôvodom toho napätia a zlej nalady je/bola práve tvoja pritomnost v ich dome...preber sa a nenic životy
@menonepoviem3333 prestan si už namyslat hovadiny a daj im pokoj konečne. Len robíš zo seba veľkú .... (kazdy nech doplni podla vlastneho uváženia) 🤦♀️
@misicka31 nijak ich nenicim,ona nič netuší on jej to nepovie lebo by určite robila cirkus
@menonepoviem3333 psycho trollka
@menonepoviem3333 ničis,vedome sa im pcháš do vzťahu a čakáš,že z toho niečo bude...hnus
@bessie12 veď ale ja som s nimi bola už na veľa akciách a tak a jednoducho predtým sa naa ňu dakedy pozeral tak že by ju najradšej hneď pretiahol a bola taka príťažlivosť stále cítiť ale teraz tam nič nie je a to je fakt ,rozmýšľala som aj prečo bol podráždený, dospeli sme dnes k tomu ,že mu proste nedala a to tiež hovorí o niečom takže
Stavať svoje šťastie na nešťastí iného nikdy nevyjde. Keď to urobí priateľke, urobí to aj tebe. Vôbec y ti nebolo blbé, že kolegom bude z teba nagrc? Nový dom sa ti páči, cieľ...rozbiť vzťah. Fuj.
@mantilka vôbec to nie je pravidlo že to urobí znova, tam to proste vyhaslo
@mantilka dom mi je ukradnutý, aj tak ho zariadila ona takže nič pre mňa
A u teba nevyhasne?
@menonepoviem3333 ze mu nedala to tiež niečo o tom hovorí?? Áno?? A co také??? 🤣🤣
@mantilka nevyhasne, vyzerám lepšie ako ona
@menonepoviem3333 js len rozmýšľam, aky musíš mať nudny život, keď takto choro sleduješ jeden par. Ako čistý psychopat. Rátaš koľkokrát chlap pobozká ženu a ako sa na ňu pozrie…..to naozaj nemáš nič lepšie na práci? A myslíš si že nik iný to nevidí? Isto sa z teba všetci smejú.
@bessie12 ze im to nejde v spálni, on je na nervy, potom ona z neho a večný kolotoč
Si naivne dievčatko. Vieš čo je to stavať dom...samé stresy. To, že sú pohadani .... neznamená nič. Vieš koľkými krízami prechádza manželstvo rokmi? Dokonca aj ochladenie a potom sa to dá doporiadku a je tam aj sexuálna iskra.

@jajanka31 jednoducho nie je medzi nimi sexuálny chtic ani iskra...