icon

Mám naznačiť sympatie zadanému kolegovi?

menonepoviem3333
18. okt 2024

Dobrý deň. Situácia je takáto: mám kolegu, ktorý je zadaný 8 rokov,jeho priateľka ma 23 ja mám 27 a on ma po 30ke....ale to je jedno. Ja som slobodná, on je zadaný, a potom sú tí ďalší 3ja kolegovia aj so ženami. Všetci ideme dnes do kina a potom k nim domov,lebo kúpili a prerobili dom a chcú nám aj ukázať a tak....so spomínaným kolegom pracujeme spolu už zopár rokov, ja som do neho zamilovaná, a keď budem u nich doma,chcela by som si obkukať ako to tam tak funguje a čo má rád...a mám mu niečo naznačiť keď bude príležitosť ? Lebo ostávame tam aj na noc.
Ja nechcem nič rozbíjať, len chcem vedieť, či by nebola šanca proste pre nás dvoch .
Ďakujem za rady

menonepoviem3333
autor
19. okt 2024

@jajanka31 jednoducho nie je medzi nimi sexuálny chtic ani iskra...

moonlight1210
19. okt 2024

A nemas ty nahodou nejaku lahku formu erotomanie?
Ked si tak urputne presvedcena, ze ta urcite chce, chce, chce,… aj ked ta vobec nechce?

jajanka31
19. okt 2024

@menonepoviem3333 ale odkial ty toto mozes vediet. Ved su spolu 8 rokov. Keby medzi nimi nieco nebolo ok tak proste idu od seba a nepotrebuju k tomu nikoho .. ani teba.. a odkial vies ze medzi tebou a nim nieco bude..? Ved to vobec nemusi klapat ani medzi vami

casavina
19. okt 2024

@menonepoviem3333 si ako Marfa z Mrázika 😂😂😂😂
Aj ona chcela ženícha 😂😂
Chcem a chcem a chcem!!!!! 😂😂😂😂😂
Nájdi si psychiatra a v pondelok mu zavolaj...

enmery
20. okt 2024

@moonlight1210 Ľahkú?Ona je úplne mimo.

matkav21
20. okt 2024

@menonepoviem3333 poviem ti tajomstvo: po 8 rokoch je uplne normalne, ze nie su ako dvaja pubertiaci a nevrhaju sa na seba. To neznamena, ze sa nelubia, nepotrebuju to davat na javo na verejnosti. Uz to proste nechaj ist a nepresviedcaj seba , ani inych, ze ta chce.

menonepoviem3333
autor
20. okt 2024

@matkav21 lenže oni ešte pred mesiacom na seba dávali také zaľúbené pohľady vkuse aj sa držali za ruky aj sa pobozkali....a teraz to proste bolo úplne inak, nebolo vôbec nič...

menonepoviem3333
autor
20. okt 2024

@jajanka31 poznám ich dlho q vidím to

aurora33
20. okt 2024

@menonepoviem3333 ty si naozaj chorá. Nechaj ich na pokoji. A neslieď už toľko.

veronikaszabova
20. okt 2024

@menonepoviem3333 ty si taka ****. NECHAJ ICH NA POKOJI.
Povedal ti, ze ta nechce, tak co fuuuurt riesis. Bodaj by ti to zajtra zopakoval pred vsetkymi v praci, nech si za uplnu kravu

jajanka31
20. okt 2024

@menonepoviem3333 ved jeho vidis raz za tyzden v praci a ju vidis ako casto alebo ako casto sa vy vsetci traja vidite spolu.. ? A ako dlho ze vies zhodnotit ze sa nelubia.. pozri ked ste isli u nich spat v piatok. Isiel spat do postele k nej ci k tebe? No tak tu mas..

ruxandra
20. okt 2024

Píšeš, že ešte pred mesiacom na seba dávali zaľúbené pohľady a zároveň, že vaša láska trvá už dva roky. Toto mi nevychádza. Ak by naozaj dva roky ľúbil teba, nedával by jej zamilované pohľady mesiac dozadu. Rozumieš?

casavina
20. okt 2024

@veronikaszabova dopriala by som jej k tomu poníženiu aj vyhadzov z práce a trestné oznámenie za sledovanie, keď už nevie pochopiť...a do budúcnosti presne to čo robí ona, lebo každému sa všetko časom vráti 🙂

clementine93
20. okt 2024

Načo si platiť Netlix, tu na MK máme slovenskú verziu seriálu YOU 🍿

menonepoviem3333
autor
20. okt 2024

@ruxandra pre mňa je podstatne ze teraz jej ich už konecne nedáva o to ide

menonepoviem3333
autor
20. okt 2024

@jajanka31 no tak co ja viem 2x do mesiaca cca,ale proste to vidno ze sa k sebe správali inak, proste akoby ani doma neboli boli takí napätí v strese

misicka31
20. okt 2024

Ja si myslím,že dôvodom toho napätia a zlej nalady je/bola práve tvoja pritomnost v ich dome...preber sa a nenic životy

bessie12
20. okt 2024

@menonepoviem3333 prestan si už namyslat hovadiny a daj im pokoj konečne. Len robíš zo seba veľkú .... (kazdy nech doplni podla vlastneho uváženia) 🤦‍♀️

menonepoviem3333
autor
20. okt 2024

@misicka31 nijak ich nenicim,ona nič netuší on jej to nepovie lebo by určite robila cirkus

aurora33
20. okt 2024

@menonepoviem3333 psycho trollka

misicka31
20. okt 2024

@menonepoviem3333 ničis,vedome sa im pcháš do vzťahu a čakáš,že z toho niečo bude...hnus

menonepoviem3333
autor
20. okt 2024

@bessie12 veď ale ja som s nimi bola už na veľa akciách a tak a jednoducho predtým sa naa ňu dakedy pozeral tak že by ju najradšej hneď pretiahol a bola taka príťažlivosť stále cítiť ale teraz tam nič nie je a to je fakt ,rozmýšľala som aj prečo bol podráždený, dospeli sme dnes k tomu ,že mu proste nedala a to tiež hovorí o niečom takže

mantilka
20. okt 2024

Stavať svoje šťastie na nešťastí iného nikdy nevyjde. Keď to urobí priateľke, urobí to aj tebe. Vôbec y ti nebolo blbé, že kolegom bude z teba nagrc? Nový dom sa ti páči, cieľ...rozbiť vzťah. Fuj.

menonepoviem3333
autor
20. okt 2024

@mantilka vôbec to nie je pravidlo že to urobí znova, tam to proste vyhaslo

menonepoviem3333
autor
20. okt 2024

@mantilka dom mi je ukradnutý, aj tak ho zariadila ona takže nič pre mňa

mantilka
20. okt 2024

A u teba nevyhasne?

bessie12
20. okt 2024

@menonepoviem3333 ze mu nedala to tiež niečo o tom hovorí?? Áno?? A co také??? 🤣🤣

menonepoviem3333
autor
20. okt 2024

@mantilka nevyhasne, vyzerám lepšie ako ona

aurora33
20. okt 2024

@menonepoviem3333 js len rozmýšľam, aky musíš mať nudny život, keď takto choro sleduješ jeden par. Ako čistý psychopat. Rátaš koľkokrát chlap pobozká ženu a ako sa na ňu pozrie…..to naozaj nemáš nič lepšie na práci? A myslíš si že nik iný to nevidí? Isto sa z teba všetci smejú.

menonepoviem3333
autor
20. okt 2024

@bessie12 ze im to nejde v spálni, on je na nervy, potom ona z neho a večný kolotoč

mantilka
20. okt 2024

Si naivne dievčatko. Vieš čo je to stavať dom...samé stresy. To, že sú pohadani .... neznamená nič. Vieš koľkými krízami prechádza manželstvo rokmi? Dokonca aj ochladenie a potom sa to dá doporiadku a je tam aj sexuálna iskra.